Haberler

Dha Yurt Bülteni-7

Hava harekatıyla, Irak sınırında 4 terörist etkisiz hale getirildiHAKKARİ'nin Çukurca İlçesine bağlı Çığlı Köyü'nün güneyinde Irak'ın kuzeyindeki Ora bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist, Türk Savaş uçaklarınca etkisiz hala getirildi.

Hava harekatıyla, Irak sınırında 4 terörist etkisiz hale getirildi

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesine bağlı Çığlı Köyü'nün güneyinde Irak'ın kuzeyindeki Ora bölgesinde tespit edilen 4 Pkk'lı terörist, Türk Savaş uçaklarınca etkisiz hala getirildi.

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada,"Çukurca  ilçesine bağlı Çığlı Köyü güneyindeki Kuzey Irak Ora bölgesinde İnsansız Hava Aracı (İHA) ile tespit edilen 4 terörist, Hava Kuvvetleri'nin icra ettiği hava harekatı ile etkisiz hale getirilmiştir" denildi

Görüntü Dökümü

------------------

-ARŞİV

-Hava harekatı görüntüleri

Haber : HAKKARİ,-

======================================

3400 rakımlı  İkiyaka dağlarında komandolar operasyonları sürdürüyor

Tespit edilen mağarada yapılan aramada teröristlere ait silah ve mühimmat ele geçirildi

Hakkari Yüksekova İkiyaka dağları bölgesinde 25 Mart 2017 de başlayan ve halen 3400 metre yükseklikte devam eden 'Şehit Tank Yarbay İhsan Ejdar' Operasyonu'nda bugüne kadar birçok mağarada muhtelif silah ve mühimmat ele geçirilmişti. İkiyaka dağlarında Türk bayrağını dalgalandıran Komandolar ve güvenlik korucuları bugün düzenledikleri aramada buldukları bir mağarada; 17 adet anti tank roketatar mühimmatı, 17 adet sevk fişeği, 1 adet anti personel roketatar mühimmatı, 83 adet boş el bombası, 5 adet hazır el bombası, 400 adet AK-47 mühimmatı, 800 adet PKM Makineli Tüfek mühimmatı, 3 adet PKM Makineli Tüfeği, 2 adet RPG-7,   1 adet mekanizması çıkarılmış doçka silahı, yaklaşık 300 adet fünye, 5 adet paket fünye, 3 makara kablo, 1 adet hilti ucu ele geçirdi.

Görüntü Dökümü

----------------------

-Ele geçirilen silah ve mühimmatlardan görüntü

Haber : HAKKARİ - ANKARA

==========================================

Çanakkale'de 48 kaçak yakalandı

ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'nden yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçme hazırlığındaki 48 kaçak, jandarma ekiplerince yakalandı.

Ayvacık'tan yasa dışı geçişlere karşı önlemlerini sürdüren İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çamköy Köyü yakınlarında şüphelendikleri 2 minibüsü durdurmak istedi. Ekiplerin 'dur' ihtarına uymayan şoförler, minibüslerle kaçtı. Minibüsler 10 kilometre sonra Yukarıköy Köyü yakınlarında durduruldu. Yapılan aramada Kongo, Somali ve Kamerun uyruklu 48 kaçak yakalandı. İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirilen kaçaklar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ayvacık Yabancılar Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi. Jandarma ekipleri, olayla ilgili olarak, 2'si şoför 3 kişiyi organizatör oldukları gerekçesiyle gözaltına aldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Kaçaklardan görüntü

Haber-Kamera: İpek GÜNEY / AYVACIK (Çanakkale),

============================================

Eşine dışkı yedirmek isteyen koca gözaltında

AĞRI'nın Patnos İlçesine bağlı Andaçlı köyünde 20 yaşındaki eşi C.Ş.'ye işkence yaparak çocuğunun bezindeki dışkısını zorla yedirmeye çalışan 26 yaşındaki Mehmet Şakir Ş., gözaltına alındı. İşkenceci kocanın eşine yaptırmak istediği insanlık dışı olayı, cep telefonu kamerasıyla kaydedip sosyal medya hesabından paylaşması, büyük tepki topladı.

Patnos İlçesine 16 kilometre uzaklıktaki Andaçlı köyünde yaşayan Mehmet Şakir Ş.'nin eşi C.Ş.'ye şiddet uygulayıp, dışkı yedirmeye çalışma görüntülerini sosyal medyada paylaşması, Cumhuriyet Savcılığını harekete geçirdi. Evli ve 2 çocuk babası Mehmet Şakir Ş., Kürtçe konuşulan video görüntülerinde sopayla vurarak, tekme atarak eşi C.Ş.'ye çocuk bezindeki dışkıyı yedirtmek istiyor. Acımasız kocanın dayak, hakaret ve küfürleri karşısında eşi sadece yalvararak kurtulmaya çalışıyor. Mehmet Şakir Ş. Kürtçe yaptığı konuşmada, "Eğer yapmazsan seni paramparça ederim. Al bu b... ye, hadi acele et. Al ağzına koy. Ağacı senin sırtında kırdım, bir parça kaldı, şimdi başında kıracağım. B... al yüzüne çarp, çık git" diyor.

Çaresizce gözyaşı döken ve yalvaran C.Ş. ise, "Ben yapamam, Şakir sana ne olmuş böyle? Kuran'ın hatrına beni bırak" diye karşılık veriyor. Hem videoyu çekip, hem de tekme ve sopa ile eşine vuran işkenceci kocanın yaptıklarına dayanamayan C.Ş., sonunda elindeki dışkılı bezi yüzüne doğru götürüyor. Midesi bulanan kadın kusmak için tuvalete giriyor.

Sosyal medyada hızla yayılan insanlık dışı bu olay, tepkilere neden oldu. Yaşananları saniye saniye cep telefonu ile görünteleyen koca Mehmet Şakir Ş. dün İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. Biri 3 yaşında diğer 10 aylık iki çocuğu bulunan anne C.Ş. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı, soruşturma sürdürülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Kocanın çektiği cep telefonu görüntüleri

-Kocanın fotoğrafı

Haber-Kamera: Semih YARDIMCI/ PATNOS, (Ağrı)

===========================================

Bartın'da iki otomobil çarpıştı, baba ve oğlu öldü

BARTIN'da, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada baba ve oğlu öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Bartın-Ankara yolu Çeştepe Köyü mevkiinde meydana geldi. Bartın yönüne giden 40 yaşındaki Abdurrahman Yücetaş yönetimindeki RE AA 2812 plakalı otomobil, köy yolundan ana yola çıkan 41 yaşındaki Yüksel Asar'ın kullandığı 74 AB 721 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle 10 metrelik şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü Yüksel Asar ile oğlu 14 yaşındaki Tufan Asar, kaza sırasında araçtan fırlayarak hayatlarını kaybetti. Araçta bulunan sürücünün eşi 35 yaşındaki Hatice Asar ile diğer aracın sürücüsü Abdurrahman Yücetaş yaralandı.

Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan sürücü Yücetaş'ın 1.31 promil alkollü olduğu belirlendi.

1 ay önce Kastamonu'nun Küre ilçesindeki bakır madeninden emekli olduğu öğrenilen Yüksel Asar ile oğlu Tufan Asar'ın cesetleri hastane morguna kaldırılırdı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

-Kaza yeri detay

-Otomobillerden görüntü

-İtfaiye ve 112 görüntü

-Sağlık ekiplerinin müdahalesi

-Yaralıların çıkartılması

-Vatandaşların tepkisi

-Detay görüntüler

-Baba ile oğlunun fotoları

Haber-Kamera: Ayhan ACAR/BARTIN,

========================================

Suda boğulan iki kişinin cesedi ailelerine teslim edildi

ŞANLIURFA'nın Hilvan ile Harran ilçesinde boğulan 2 kişinin cesedi, yapılan otopsilerinin ardından ailelerine teslim edildi.

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesi Yeşerdi Mahallesi'nden geçen baraj gölünde serinlemek isterken boğularak hayatını kaybeden 33 yaşındaki Mehmet Yıldırım ile Harran'ın Damlasu Mahallesi'ndeki su birikintisinde boğulan 6 yaşındaki İsmail Deniz'in cesedi yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Her iki ailenin yakınları, otopsilerinin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu morgunda cenazeleri alırken gözyaşlarına boğuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------------

Adli Tıp Kurumu Morgu

Morg önünde ağlayan kadınlar

Cenazenin çıkarılması

Cenazenin araca konulması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ömer PINAR-ŞANLIURFA-DHA)

======================================

İzmir'de Kabotaj Bayramı kutlaması

İZMİR'de, Kabotaj Bayramı'nın 91'nci yılı törenlerle kutlandı. Kutlamaların en eğlenceli anı ise protokol ve öğrenciler arasındaki geleneksel halat çekme yarışı oldu.

Kabotaj Bayramı'nın 91'nci yıl kutlaması, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Vali Yardımcısı Cemil Özgür Öneyi, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk'ün de hasır bulunduğu törende konuşan İzmir Liman Başkanı Ahmet Apak, denizciliğin önemini anlattı.

Törende, Cumhuriyet Meydanı açıklarında, Liman Müdürlüğü ile deniz polisi, Gümrük Müdürlüğü tekneleri ile Sahil Güvenlik Komutarnlığı'na bağlı gemiler de açıkta kutlamaya katıldı. Ayrıca küçük yelkenlilerle öğrenciler de hazır bulundu. Sörf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Bu arada törenin en dikkat çeken ve eğlenceli yönü de, protokol üyeleri ve öğrenciler karmasının geleneksel halat çekme yarışı oldu. Çimlerin üzerindeki halat çekme yarışmasında renkli görüntüler, yaşandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Çelenk sunulmasından görüntü.

Konuşmadan görüntü.

Kutlamadan görüntü.

Halat çekme yarışmasından görünrtü.

Haber: Taylan YILDIRIM- Kamera: Yasin TİNBEK / İZMİR,

=============================================

Destici: Kerkük DEAŞ işgali ile karşı karşıya

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kerkük'ün şu anda DEAŞ işgali ile karşı karşıya olduğunu ileri sürdü.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin düzenlediği toplantıda gazetecilere gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Geçmiş dönemde terörle mücadelede bir takım eksiklikler ve hataların olduğunu savunan Destici, "Biz de bu hataları açık ve yüreklilikle dile getirdik. Yapıcı ve yol gösterici sorumlu bir muhalefet anlayışıyla geçmiş dönemdeki iktidarları uyardık. Lakin şu an terörle mücadele çok doğru bir konseptle yürütülüyor. Biz de bu mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. İnşallah bu mücadele, bu azim,  bu kararlılıklar sürdürüldüğü müddetçe hain ve katil PKK terör örgütünün kökü kazınacaktır" diye konuştu.

"ABD UYARILARI DİKKATE ALMADI"

ABD'nin YPG ve PYD'yi desteklemesine sert tepki gösteren Destici, şöyle devam etti:

"Suriye'nin kuzeyinde PKK, PYD ve YPG adıyla yapılanma içerisinde ve o bölgeyi ABD başta olmak üzere batılı bir takım güçlerin desteğiyle kontrol etmeye ve kontrol altına almaya, orada kalıcı bir hale gelip, kendisi için orası özel bir bölge ya da orada bir devletleşme politikası içerisinde. Türkiye'nin asla hangi şartlar altında olursa olsun, buna müsade etmesi, buna göz yumması mümkün değildir. Türkiye bu konuda gerekli adımları atmıştır. Bundan sonra askeri müdahale de dahil olmak üzere hangi adımlar atılması gerekiyorsa, mutlaka ama mutlaka atılmalıdır. Arkasında ABD varmış, Rusya silah veriyormuş, batının bazı ülkeleri destekliyormuş, bunların hiçbirisinin önemi yok. Türkiye kendi göbeğini kendi keser, kendi kararını verir, ABD'yi defalarca uyardı. PYD'nin, YPG'nin PKK'nın bir uzantısı olduğunu, bir terör örgütü olduğunu, DEAŞ neyse PYD ve YPG odur. Operasyonlar düzenlenerek PKK Suriye'nin kuzeyinden çıkarılmalıdır. Hiçbir yerde de varlığına müsaade edilmemelidir."

ABD'nin bu bölgede samimi davranmadığını dile getiren Destici, "Samimiyetsizliğine devam ediyor. Halbuki DEAŞ neyse PYD ve YPG odur. Bugüne kadar Türkiye'nin bütün uyarılarını dikkate almadı yada dikkate alıyormuş gibi yapıp, yine bildiğini okudu. Onlar bildiğini okuyorsa, Türkiye'nin de bildiğini okuma, inandığını yapma hakkı vardır" dedi.

Irak'ın kuzeyinde de Suriye'deki gibi sıkıntılar yaşandığını ve Türkmen şehri Kerkük'ün DEAŞ işgali ile karşı karşıya olduğunu dile getiren Destici, şöyle konuştu:

"Kerkük'ten aldığım bir bilgiyi ilk defa burada açıklıyorum. Kerkük şu an bir DEAŞ işgali ile karşı karşıya. DEAŞ'ın Kerkük'e saldırmak için bir takım hazırlıklar yaptığı duyumlarını alıyoruz. Dolayısıyla eğer tedbir alınmazsa, önlem alınmazsa Kerkük, DEAŞ saldırısıyla karşı karşıya kalabilir. Buradan uluslararası güçlerini, Irak merkezi hükümetini ve dediğimiz gibi başka Türkmen kardeşlerimiz olmak üzere tüm samimi Müslüman kardeşlerimizi de uyarıyoruz ve bir tedbir almalarını istiyoruz. Türkiye'nin bilgisi var, gerekli adımları attı. Buna hiçbirimiz sessiz kalamayız. Kerkük bir Türkmen şehridir, Türk yurdudur ve dolayısıyla da peşmerge güçlerinin eline geçmesine ve Kuzey Irak'taki bölgesel Kürt yönetiminin kontrolü altına girmesine asla müsaade etmemek gerekir. Kerkük'te Türkmen, Kürt, Arap bugüne kadar nasıl birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşamışsa, bundan sonra da yaşamalıdır. Barzani ve Talabani akıllarını başlarına alsınlar. Öyle 25 Eylül'de bağımsızlık referandumu gibi fikirleri kafalarından çıkarsınlar. Aç tavuk gibi kendilerini rüyalarında darı ambarında sanmasınlar."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

Toplantı salonu ve partilier

Mustafa Destici'nin açıklaması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mahir ALAN-ADIYAMAN-DHA)

==============================================

Suudi prens ve prensesler Bodrum'da

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ne 75 metrelik süper lüks yatla gelen Suudi kraliyet ailesine mensup prens ve prensesler, cennet kentin tadını çıkarmaya başladı. Jet-ski yapıp bir beach club'ta eğlenmeye giden kraliyet ailesi mensuplarına, korumalar jet-ski ve zodyak botlarla eşlik ederken, yata ise kimse yaklaştırılmadı.

Yunanistan'ın Mikanos Adası'ndan dün (cuma) sabah önce Yalıkavak, ardından Torba Koyu'na gelen Suudi Arabistan kraliyet ailesi üyelerinden prens Waleed Bin Abrahuel Al-İbrahim ile prens kardeşleri Halid Bin İbrahim El İbrahim ve Abdulaziz Bin İbrahim El İbrahim ile prensesler Ameerah Al Taweel ve Sara Bin Talal Bin Abdulaza Al Saud cennet kentte demir attı. Kraliyet ailesine ait 75 metrelik ultra lüks 160 milyon dolar değerindeki 'Mogambo' isimli yat dikkat çekti.

ETRAFINDA KUŞ UÇURTULMADI

Yanlarında bir İngiliz ailenin de bulunduğu yat, Torba koyundaki Zeytinlikahve Mevkii'nde demirledi. Yatın arkasında toplu halde denize giren Suudi prens ve prenseslere, jet-ski'li ve zodyak botlu korumalar eşlik etti. Korumaların bölgeden geçen ve merak ederek yata yaklaşmak isteyen tekne ve deniz araçlarını yarım milden fazla yaklaştırmadıkları görüldü. Suudi prens ve prenseslerin bir süre jet-ski yaptığı görüldü.

500 EURO BAHŞİŞ BIRAKTILAR

Akşam Torba koyundaki dünyaca ünlü Nikki Beach'e gelen 14 kişilik grup, bol bol eğlendi, havuza girdi. Havuz başında düzenlenen müzikli dans gösterilerini ilgiyle izledi. Yaklaşık üç saat beach club'ta kalan grup, daha sonra yine yata geri döndü. Akşam Yalıkavak'taki ünlü bir restoranda yemeğe giden ailenin gelen 5 bin 280 Euro'luk hesaba 500 Euro bahşiş bırakarak ayrıldıkları ve yöresel deniz ürünlerinden oluşan yemekten çok memnun kaldıkları öğrenildi. Suudi kraliyet ailesi fertlerinin iki gün Bodrum'da kaldıktan sonra tatillerini Yunanistan'a ait Kilimli (Kalimnos) ve Sömbeki (Simi) adalarında sürdürecekleri öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Yattan görüntü

Jet-ski'ye binen prens ve prenseslerden görüntü

Yatın arkasında korumalarla birlikte denize girenler

haber-Kamera: Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla),

===================================================

Bergama'da domates festivali

İZMİR'in Bergama ilçesinde ilk kez düzenlenen Domates Festivali'nde gündüz üreticiler Bölcek Meydanı'nda ürünlerini sergilerken akşam da Yeşim Salkım konser verdi.

Bergama'nın Bölcek Mahallesi'nde Bakırçay Havzası Tarım Turizm Geliştirme ve Güzelleştirme Derneği tarafından bu yıl ilk kez Domates Festivali düzenlendi. Festival Kapsamında dün Bölcek Meydanı'nda yemek ikramı yapıldı. Halk oyunları ekiplerinin gösterilerini sunmasının ardından üreticilerin stantları gezildi. Saat 21.00'de ünlü pop şarkıcısı Yeşim Salkım sahne aldı. CHP'li Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'in CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'nde olması nedeniyle katılamadığı konseri Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kahyaoğulları, Bakırçay Havzası Tarım Turizm Geliştirme ve Güzelleştirme Derneği Başkanı ve Bölcek Muhtarı Ruhan Erçoban, festivalin ana sponsoru olan iş adamı Bilir Altay ve vatandaşlar izledi.

Seyircilerine keyifli anlar yaşatan Yeşim Salkım, "Cumhuriyetimizin kazanımı olan adalet için yürüyüş bence çok önemli. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e teşekkürlerimi sunuyorum. Atamız olmasaydı ben burada şimdi şarkı söylüyor olmayacaktım. Nur içinde yatsın onu ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyoruz. Bizlerin ve çocuklarımızın görevi o cumhuriyete sahip çıkmaktır. Ben iki kız annesiyim. Kızlarımı Türkiye'de doğurdum Türkiye'de büyümelerini istiyorum. Atatürk'ün gösterdiği yolda gitmelerini istiyorum. Dinimiz bir, dilimiz bir, ırkımız bir. Ne mutlu Türküm diyene" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Yeşim Salkım'ın sahnesinden görüntü,

-Yeşim Salkım'ın konuşmasından görüntü,

-İzleyenlerden görüntü.

Haber - Kamera: Cevdet ŞEN / BERGAMA (İzmir),

=================================================

İşitme engelli milli atlet Yasin'in hedefi 110 metrede altın

SAMSUN'da düzenlenecek olimpiyatlarda yarışacak olan 23 yaşındaki Yasin Süzen, altın madalya hedefliyor.

Yasin Süzen'in Kırklareli'nin Çakıllı köyünde başlayan hikayesi dünya rekoru ve dünya şampiyonluğuyla devam etti. İşitme engelli milli atlet Yasin Süzen, 18 yaşında sadece bir çift koşu ayakkabısına sahipken dünya rekoru kırdı. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Yasin, bu başarılara haftada sadece bir gün antrenman yapabilmesine ve dünya şampiyonu olmadan yalnızca 40 gün önce sakatlanmasına rağmen ulaştığını ifade etti..

Tüm engellerin üstesinden gelmeyi başaran Yasin Süzen, 18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsun'da düzenlenecek 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda 110 metre engellide piste çıkacak. Türkiye'yi Deaflympics 2017'de temsil edecek sessiz kahramanlardan sadece biri olan Yasin, "Bir hedefiniz varsa ve inanıyorsanız başarı engel tanımıyor. 110 metre engellide dünya rekoru kırdım, şimdi sıra Olimpiyatlarda. Olimpiyatlar bence bir sporcu için zirve noktası. Deaflympics 2017 ile bu zirve heyecanını yaşayacak olmaktan mutluyum. Başarılı olacağıma inanıyorum çünkü çok çalışıyorum. Hayalimi gerçekleştirmek için tüm gücümle altın madalyaya koşacağımö dedi.

Görüntü Dökülü :

------------------------

Yasin Süzen'den detay

Antrenman yapması

Detaylar

Haber : SAMSUN, -

==============================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Birliği Çukurca Irak PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title