Haberler

DHA YURT BÜLTENİ - 7

Güncelleme:

6 gün önce kayboldu, 100 kişilik ekip arama çalışması başlattıISPARTA'da geçen cuma akşamından bu yana kendisinden haber alınamayan Mustafa Özbay'ın (57) bulunması için jandarma, AFAD ve köy halkından oluşturulan 100 kişilik grupla arama çalışması başlatıldı.

6 gün önce kayboldu, 100 kişilik ekip arama çalışması başlattı

ISPARTA'da geçen cuma akşamından bu yana kendisinden haber alınamayan Mustafa Özbay'ın (57) bulunması için jandarma, AFAD ve köy halkından oluşturulan 100 kişilik grupla arama çalışması başlatıldı. Cep telefonu evde bulunan Özbay'ın battaniyesinin bulunamaması ise öldürülüp, sarıldığı battaniyeyle başka bir yere götürülmüş olabileceği kuşkusunu uyandırdı.

Merkeze bağlı Deregümü köyünde oturan Mustafa Özbay, 27 Kasım Cuma günü akşam saatlerinde görüldükten sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. 2'si kız 3 çocuk sahibi Mustafa Özbay'ın evde yalnız yaşadığı ve olay günü aynı köyde yaşayan uzun süredir dost oldukları belirtilen Mehmet Aldemir ile evde alkol aldıkları belirlendi. Aldemir'in arkadaşını evde bırakarak kendi evine geçtiği belirtilirken, daha sonra bir daha görmediği ifade edildi. Mustafa Özbay'ın cep telefonunun evde olduğu, sadece battaniyesinin olmadığı belirlendi.

Yakınlarının kayıp başvurusu yapması üzerine Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Mustafa Özbay'ın bulunması için çalışma başlattı. Evdeki battaniyenin olmaması, Mustafa Özbay'ın öldürülüp içine sarılarak başka bir yere götürülmüş olabileceği kuşkusunu uyandırırken, köyün çevresinde geniş çaplı araştırma başlatıldı.

100 KİŞİLİK EKİP ARIYOR

Mustafa Özbay'ın bulunabilmesi için Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri, Isparta Valiliği Afet ve Acil Durum ekipleri ve köy halkından 100 kişilik ekip oluşturularak, geniş çaplı arazi araması yapıldı. Köyün çevresi ve arazide bulunan seralar, Isparta Belediyesi Hayvan Barınağı'nın bulunduğu bölgedeki ormanlık arazi didik didik edildi. Drone ve eğitimli köpekler yardımıyla yapılan aramada herhangi bir ize rastlanmadı.

'EN SON CUMA ÖĞLEN GÖRÜŞTÜK'

Mustafa Özbay'ın oğlu Hüseyin Özbay, "Babamla en son cuma öğle saatlerinde görüştük. Babaannem ameliyat olacaktı o konu üzerinde konuştuk. Ondan sonra bir daha görüşmedik. Cuma gününden bu yana babamdan hiçbir haber alamıyoruz" dedi.

HUSUMETİ YOKTU

Mustafa Özbay'ın köyde kendi halinde tek başına yaşayan biri olduğunu ve kimseyle husumetinin bulunmadığını kaydeden köylüler, "Başına kötü bir şey gelmese duramaz, 1-2 gün sonra çocuklarını arardı. İnşallah kötü bir şey yoktur. Çıkar gelir" temennisinde bulundu.

Jandarma ve köy halkının kayıp Mustafa Özbay'ı bulmak için arama çalışmalarını programlı bir şekilde yürüteceği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title