Haberler

Dha Yurt Bülteni-3

Şırnak'ta 3 şehit için uğurlama töreni düzenlendiŞIRNAK'ın Uludere ilçesi Elmalı üs bölgesine dün PKK'lılar tarafından düzen düzenlenen saldırıda şehit olan 3 asker için Şırnak'ta uğurlama töreni düzenlendi.

Şırnak'ta 3 şehit için uğurlama töreni düzenlendi

ŞIRNAK'ın Uludere ilçesi Elmalı üs bölgesine dün PKK'lılar tarafından düzen düzenlenen saldırıda şehit olan 3 asker için Şırnak'ta uğurlama töreni düzenlendi. Törenin ardından şehitlerin cenazeleri toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderildi.

Uludere İlçesi Elmalı Üs bölgesine yemek götüren askeri araca PKK'lı teröristlerin dün düzenlediği saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldıkları hastanede şehit olan Astsubay Üstçavuş Şenel Ağıl, Jandarma Onbaşı Sinan Hamza, Jandarma Er Muhammed Furkan Demirel için Şırnak 23'üncü Jandarma sınır tümen komutanlığında uğurlama töreni düzenlendi. Törene, Tümen Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkanvekili Turan Bedirhanoğlu, korucular, vatandaşlar ile şehitlerin silah arkadaşları katıldı. Şehitlerin öz geçmişlerinin okunmasından sonra dini vecibeler yerine getirildi.

Okunan duaların ardından, Astsubay Üstçavuş Şenel Ağıl'ın cenazesi Tokat Turhal'a, Jandarma Onbaşı Sinan Hamza'nın cenazesi Samsun'a ve Jandarma Er Muhammed Furkan Demirel'in cenazesi toprağa verilmek üzere Ankara'ya gönderilmek üzere helikopterle Şerafettin Elçi Havalimanı'na gönderildi.

Görüntü Dökümü:

-Protokolün ala gelişi

-Cenazelerin alana getirilmesi

-Dua edilmesi ve özgeçmişlerinin okunması

-Cenzaelerin helikoptere bindirilmesi

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK,-

==========================================

Kılıçdaroğlu: Her türlü baskıya, provokasyona karşı hazırlıklıyız (2) (YENİDEN)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Adalet Yürüyüşü'nün 14'üncü gününde, "Zaman zaman sizlerin de tanık olduğu protestolar da oluyor. Ama bizim ellerimiz hiçbir zaman şiddete kalkmadı ve kalkmayacak. İstanbul'a kadar gülerek, eğlenerek yolumuza devam edeceğiz. Hiç kimse buna engel olmasın. Her türlü baskıya, provokasyona karşı hazırlıklıyız" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Adalet Yürüyüşü"nün 14'üncü gününe, Düzce Kalıcı Konutlar yolu Cumhuriyet Mahallesi mevkisindeki kamp alanından başladı. Öncesinde açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Yürüyüşümüzün 14'üncü günündeyiz, yine güzel bir gün. Yürüyüşümüz her geçen gün daha bereketli, güzel hale geliyor" dedi.

'ELLERİMİZ HİÇBİR ZAMAN ŞİDDETE KALKMADI VE KALKMAYACAK'

Yürüyüş sırasındaki protestolara değinen Kılıçdaroğlu, "Zaman zaman sizlerin de tanık olduğu protestolar da oluyor. Ama bizim ellerimiz hiçbir zaman şiddete kalkmadı ve kalkmayacak. Tam tersine provokasyondan sonra gerek ben gerek arkadaşlarım gerek yürüyüşe katılan vatandaşlarım hep birlikte alkışlıyoruz. Bu bizim adalete olan tutkumuz güzel bir örnek olması açısından Türkiye geleneği açısından güzel bir örnek olması açısından son derece önemli. 'Adalet, adalet, adalet' dedik ve bu bağlamda yürüyüşüme devam ediyoruz. Azimli, kararlıyız" diye konuştu.

'HER TÜRLÜ BASKIYA, PROVOKASYONA KARŞI HAZIRLIKLIYIZ'

Kılıçdaroğlu, "İstanbul'a kadar gülerek, eğlenerek yolumuza devam edeceğiz. Hiç kimse buna engel olmasın. Her türlü baskıya, provokasyona karşı hazırlıklıyız. Dün de söylemiştim 12 maddelik bir uyarı metni, genelge hazırlamıştık. Katılımcıların tamamı bu genelgeye uydu. Bütün  katılımcılara yürekten teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

DP GENEL BAŞKANI UYSAL DA KATILDI

Kılıçdaroğlu, daha sonra Sakarya yönüne doğru yürüyüşe geçti. Kılıçdaroğlu, kenti ikiye bölen D-100 kenarında yürürken kendisini destekleyenlere selam verdi. Küçük protestolar da yaşandı. Polis tepki gösterenlerin önünde önlem alırken, yürüyüşe katılanlar, 'Hak, hukuk, adalet' sloganı attı. İlk etabın sonuna doğru Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da 'Adalet Yürüyüşü'ne katılarak Kılıçdaroğlu'na destek verdi. İlk etap Düzce çıkışındaki Küçük Sanayi Sitesi mevkisinde sona erdi ve mola verildi.

GÜBRELİ PROVOKASYONA 3 GÖZALTI

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun Düzce'de geceyi geçirdiği kamp alanının önüne damperli kamyon ile hayvan gübresi döken sürücü ve 2 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Sürücü S.A.'nın, gübreyi dökerken çekilen görüntüyü sosyal medya hesabında, "Bizde misafire ikramda bulunmamak ayıptır." notuyla paylaştığı ortaya çıktı. Sürücü S.A. ve görüntüyü çektiği ileri sürülen arkadaşları İ.Ç. ve S.A.S.'nin, 'Çevreyi kasten kirletmek' suçundan adliyeye sevk edileceği belirtildi. Sürücüye ayrıca Kabahatler Kanunu gereği 3 bin lira para cezası uygulandığı belirtildi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de DHA'ya yaptığı açıklamada söz konusu kamyonun Düzce Belediyesi'ne iş yapan taşeron firmaya ait olduğunu öğrendiklerini, konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Ersin ERCAN-Gürkay GÜNDOĞAN-Tezcan SOLMAZ/DÜZCE,

==============================================

Nemden bunalan denizde ve bulama kanalında serinledi

ANTALYA'da hissedilen hava sıcaklığı 36 derece, nem oranı yüzde 70'e yükselince tatilciler denizde, bazı vatandaşlar da kanalda serinledi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği Antalya'da, sıcak hava ve yoğun nemden bunalan turistler Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Termometrelerin 30 dereceyi gösterdiği kentte, nem oranı yüzde 70'e yükseldi. Yoğun nem nedeniyle hissedilen hava sıcaklığının 36 derece ölçüldüğü Antalya'da tatilciler denizde serinledi. Bazı vatandaşların denize yakın caddelerde güneşten korunmak için plaj şemsiyesiyle önlem aldığı görüldü.

Serinlik arayan bazı vatandaşlar ise tehlikeli olmasına rağmen sulama kanallarında serinlemeyi tercih etti. Kentte denize uzak mahallelerdeki vatandaşlar kanala atlayarak serinledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------------

Kanal suyuna giren kişilerden görüntü

Kanal suyuna giren vatandaşla röp

Sıcak asfalt görüntüsü

Sahil genel görüntü

Denize girenlerden görüntü

Haber: Tolga YILDIRIM- Kamera: Emrah GÜL/ANTALYA-DHA)

===============================================

Bayram ziyareti dönüşü kaza: 2'si ağır 5 yaralı

KARAMAN'da bayram ziyaretinden dönen ailenin otomobili kontrolden çıkıp, sulama kanalına çarparak şarampole yuvarlandı. Motoru metrelerce fırlayan otomobildeki 5 kişi yaralandı.

Kaza 23.30 sıralarında Karaman Konya karayolu 10'uncu kilometrede meydana geldi. Kütahya'daki akrabalarının yanına bayram tatiline giden 5 kişilik aile, dönüş yolunda Karaman'a 10 kilometre kala 24 yaşındaki Mehmet Ay'ın kullandığı 06 F 6575 plakalı otomobil kontrolünü kaybederek yolun sağında bulunan beton sulama kanalına çarptı.

Beton sulama kanalını parçalayan otomobilin motor kısmı metrelerce fırlarken otomobilde yol kenarındaki şarampole ters döndü.Ters dönen otomobilin içerisinde sıkışan sürücü Mehmet Ay, Gülşen Ay(28), Şerife Ay(29), Ali Hakan Ay(7) ve Şaban Onur Can(9) yoldan geçen vatandaşlar tarafından sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans ile Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedaviye alındı.

Yaralılarından Ali Hakan Ay ile Gülşen Ay'ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Görüntüdökümü:

--------------------------------

-Yaralıların hastaneye getirilişi

-Kırılan beton kanal

-Otomobilin fırlayan motor kısmı

-Şarampole ters dönen otomobilden detay

Haber-Kamera: MuammerŞEN/KARAMAN,

============================================

Çivisiz cami, 8 asırdır ayakta

SAMSUN'da bulunan ve tek bir çivi bile çakılmadan 'Kurt Boğazı' adı verilen yığma tekniği ile yapıldığı için halk arasında 'Çivisiz Cami' olarak bilinen Göğceli Cami 8 asırdır ayakta duruyor.  İbadete açık olan caminin çivisiz olarak yapılması ve zemininde deprem takozunun kullanılmış olması nedeniyle deprem sırasında beşik gibi sallandığı ancak yıkılmadığı belirtildi.

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde bulunan halk arasında Çivisiz Cami olarak bilinen Göğceli Cami, yapımında kullanılan mimari teknik nedeniyle yerli ve yabancı turistler ile bilim insanlarının dikkatini çekiyor. Tek bir çivi bile kullanılmadan 'Kurt Boğazı' adı verilen yığma tekniği ile yapılan cami, bölgede yüzyıllardır meydana gelen depremleri hasar almadan atlatarak günümüze ulaştı.

300 kişilik cemaat kapasitesine sahip caminin, zemininde deprem takozunun kullanılmış olması nedeniyle deprem sırasında beşik gibi sallandığı ancak yıkılmadığı belirtildi. Caminin içinde bulunan ahşap kolonların ise belli bir meyilde kıble yönüne eğimli olarak yapıldığı bu özelliği sayesinde caminin yıkılması halinde ise secde eder gibi kıble yönüne yıkılacağı belirtildi.

8 ASIRLIK OLDUĞUNA ŞÜPHE YOK

Göğceli Cami imamı Ahmet Özköse, 800 yıllık caminin yapılışı ile ilgili olarak iki rivayet bulunduğunu belirterek şunları anlatt: . "Selçuklu Sultanı Birinci Gıyaseddin Keyhüsrev döneminde yapılmış. Yapılışı 1205'li yıllara tekabül ediyor. İlk rivayet Malazgirt Meydan Muharebesi'nden sonra Anadolu'nun kapıları İslam'a açıldı. İslam'ı anlatmak için Anadolu'nun her yerine olduğu gibi buraya gelen İrşat ekipleri tarafından bu caminin yaptırıldığı belirtiliyor. Bir başka rivayet ise İslamlaşma sürecine bu bölgede direnen irili ufaklı beylikler vardı. Beyliklerin bu direnişini kırmak için donanmasıyla Karadeniz'e gelen bir Müslüman komutan tarafından caminin yaptırıldığı ifade ediliyor. Ancak şunu söylemek gerekirse camimizin 800 küsür yıllık bir eser olduğu konusunda herhangi bir şüphe söz konusu değil. 1990 yılında bilim adamları camiden aldıkları ahşap örnekleri üzerinden yaptıkları incelemede, caminin 8 asırlık bir eser olduğunu ilmen ortaya koymuş oldular. Bu cami 8 asırdır ayakta, inşallah bundan sonra da ayakta kalacak Allah'ın izniyle."

KURT BOĞAZI TEKNİĞİ İLE YAPILDI

Caminin pelit ağacı kullanılarak yapıldığını dile getiren İmam Özköse sözlerini şöyle sürdürdü: "Caminin İnşaatında hiç bir şekilde çivi kullanılmamıştır. Tahtalar birbirine geçirilmek suretiyle 'Kurt Boğazı' adı verilen yığma tekniği ile yapılmıştır. Camimizin tavanındaki süslemeler daha sonraki yıllarda yapılmıştır. Selçuklu ile Osmanlıyı burada birleştirmişler. Tavanda bitkisel figürler, deniz figürleri, Selçuklu ve Osmanlı arması, Allah'ın ve Peygamber efendimizin isimleri, sahabelerin isimleri var. Okuyamadığımız üzerinde motif yapılmış başka Arapça yazılar da var."

ZEMİNİNDE DEPREM TAKOZU VAR

Göğceli Camii imamı Ahmet Özköse, taştan yapılan camilere göre ahşap camilerinin dayanıklılığının biraz daha düşük olduğunu kaydederek şunları söyledi: "Ahşap camilerin uzun süre yaşaması biraz zor oluyor. Sele depreme biraz daha dayanıksızlar. Ancak bu cami 8 asırdır bu bölgede olan doğal afetleri atlatmış. Bunun iki sebebi var. Camiyi yapanlar ağaçları zamanında kesmişler, belli bir dönem bekletmişler. Bir de deprem takozu kullanmışlar. Deprem esnasında cami zemindeki takoz üzerine yaylanıyor. Çivisiz yapıldığı için deprem anında yapı beşik gibi sallanıyor ama yıkılmıyor. 8 asırdan bu yana şüphesiz burada çok büyük depremler oldu. Bir çok bina yıkıldı, insanlar hayatlarını kaybetti ancak hepsini camimiz hasarsız şekilde atlattı."

YABANCI DEPREM UZMANLARI İNCELEMİŞ

Bir çok kişinin camiyi ziyaret etmek için geldiğini belirten imam Özköse şöyle konuştu: "Gerek yurt içi gerek yurt dışından camimizi görmek için gelenler oluyor. Yaklaşık 6 ay önce 35 kişilik deprem uzmanı bilim adamı geldi. Camimizde araştırma yaptılar. İçinde Japon, Alman, İsveç'ten gelen bilim adamları da vardı. Dünyanın her tarafından buraya gelen ziyaretçilerimiz oluyor. 2004- 2005'de camide bir restorasyon yapılmış. Biz yeni bir restorasyon talebinde daha bulunduk, inşallah yapılacak. Camimizde günde 5 vakit namaz kılınıyor. 300 kişi kapasiteli. Ramazan gecelerinde Cuma günlerinde sayı artıyor, cemaatimiz dışarıya doğru taşıyor. Hamdolsun her vakit cemaatimiz oluyor."

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Caminin dışından ve içinden detay

-Mimari detaylar

-Tavan süslemeleri

-Ahşap kolonlar

-Cemaatin gelmesi

-Namaz kılınması

-Ezan okunması

-Detaylar

-Röportaj

Haber-Kamera: Yaprak KOÇER/ÇARŞAMBA (Samsun),

=================================

Geri vitesi olmayan' başpehlivan Okulu: 1 aylık oğlum için altın kemeri kazanacağım

ANTALYA'da bir yakınının ısrarıyla katıldığı Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde yıllar geçtikçe 'geri vitesi olmayan pehlivan' olarak tanınan başpehlivan Orhan Okulu, bu yıl 1 aylık oğlu için altın kemeri kazanmak istediğii söyledi.

10-16 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 656'ncı Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Döşemealtı Belediyesi adına er meydanına çıkmaya hazırlanan başpehlivan Orhan Okulu, denizde arkadaşlarıyla yüzerken bir yakınının ısrarıyla ilk kez 11 yaşında katıldığı Kırkpınar'da, yıllar sonra altın kemeri kazanma başarısının hikayesini anlattı. Çiftçilikle geçimini sağlayan bir ailenin çocuğu olduğunu anlatan Orhan Okulu, küçük yaşta serada çalışarak babasına yardım ettiğini belirtti. Babasının yönlendirmesiyle 7 yaşında güreşe başladığını belirten Okulu, "İlk defa 2000'de amcamın oğlu beni denizde yüzerken zorla Kırkpınar'a götürdü. Sonra her sene gitmeye başladım. Her yıl farklı boylarda derece kazanarak üst boylara yükseldim. 2012 yılında başpehlivanlığa çıktım. Başpehlivanlıkta ilk yılımda finale kalarak 2'nci oldum. 2015 yılında başpehlivanlık kazandık" dedi.

'GÜREŞÇİLER AĞIR GELİYORDU'

Er meydanındaki rakiplerinden kısa olduğu için kimsenin başpehlivan olacağına inanmadığını anlatan Orhan Okulu, "Altın kemer kazanarak onlara cevap verdim" dedi. Okulu, "İlk çıktığımda güreşçiler ağır geliyordu. Benden 20- 30 kilo ağır güreşçiler vardı. Küçük cüsseme rağmen kondisyonumla onları yenerek, 2015'te başpehlivanlığı kazandım, geçen yıl da çeyrek finale yükseldim" diye konuştu.

Kırkpınar hazırlıklarını sürdürdüğünü vurgulayan Okulu, takım arkadaşlarıyla altın kemeri Antalya'ya kazandırmak istediğini söyledi. Okulu, şunları söyledi:

"Kırkpınar'da bu sene altın kemer kazanmak istiyorum. Hedefim 3 yıl üst üste Kırkpınar başpehlivanlığını kazanarak, altın kemerin ebedi sahibi olmak. Tarihi Kırkpınar'dan daha eski olan Elmalı'da 3 yıl üst üste altın kemer kazandım. Şimdi Elmalı'da ikinci kez 3 yılımı tamamlamak istiyorum. 4 defa üst üste kazandım. Kurtdere Güreşleri'nde 2 yıldır başpehlivanım 3 yıl üst üste kazanıp orada da altın kemerin ebedi sahibi olmak istiyorum."

GERİ VİTESİ OLMAYAN PEHLİVAN

'Geri vitesi olmayan' pehlivan olarak anılma nedenini de anlatan Orhan Okulu, bu lakabı kendisine cazgırların taktığını belirtti. İlk yıllarında saldırgan güreştiği ve rakiplerini kovalayarak yendiği için cazgırların 'geri vitesi olmayan pehlivan' diye seslendiğini kaydeden Okulu, bu lakabın hoşuna gittiğini söyledi. Her güreşte bu söylemin devam etmesini dileyen Okulu, er meydanında rakipleriyle güreşirken geri gitmek istemediğini vurguladı.

OĞLU İÇİN GÜREŞECEK

Orhan Okulu, 2015 yılında Kırkpınar'da kazandığı altın kemeri o dönem 3 aylık kızına armağan ettiğini, bu yıl da 1 aylık oğlu Hamza için er meydanına çıkıp altın kemeri ona armağan etmek istediğini belirtti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------

Orhan Okulu'nun antrenman yapması

Diğer pehlivanlardan detay

Orhan Okulu  ve pehlivanların yağlanması

Röp: Orhan Okulu

Haber- Kamera: Tolga YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

=========================================

ISD-ART sanatçıları Bodrum'da buluştu

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, ISD-ART Heykel ve Tasarım Atölyesi'nde çalışmalarını sürdüren 18 heykeltıraşın eserlerinin yer aldığı 'ANDANTE' isimli karma heykel sergisi kokteylle açıldı.

Yalıkavak Mahallesi'nde ISD-ART Heykel ve Tasarım Atölyesi'ne ait galeride, 18 heykeltıraşın eserlerinin yer aldığı 'ANDANTE' isimli karma heykel sergisi açıldı. Atölyenin sahibi Ayşin Öztürk İşeri tarafından 10 yıldır verilen kurslar ve eğitimlere katılan 18 sanatçı, yıl içinde yaptıkları çalışmaları sergide sanatseverlerin beğenisine sundu. 90 eserin yer aldığı sergide bronz, cam, alüminyum, bakır tel gibi malzemelerden yapılan çeşitli boyutlardaki ve konulardaki heykeller yer aldı.

Sergide yer alan ISD-ART sanatçılarının, bu yıl başında Oxford Uluslararası Sanat Fuarı ve Palermo Akdeniz Bienali'ne katılmış ve Palermo Bienali'nde aralarında Roy Von Dali'nin de bulunduğu jüri özel ödülüne layık görüldüğü belirtildi. Geçmiş yıllarda uluslararası birçok sergide ülkeyi temsil eden heykeltıraşların eserleri yoğun ilgi gördü.

Sergide eserleri yer alan Zeynep Koçan, "Bodrum'da ISD-ART Galeri olarak buluştuk. Burada daha önce Akdeniz Bienali'ne katılan, çeşitli ödüller alan sanatçılar bir arada toplandık. O sanatçıların ödüllü ve diğer işleri bu sergide yer alıyor. Böyle prestijli etkinliklere katılmak ve ödüller almak çok gurur verici. Türkiye'yi temsil etmek, onur verici bir şeydir. Sergimiz 18 sanatçının eserlerinde oluşuyor. Bakır, bakır tel, alüminyum, cam bronz, epoksi, polyester gibi malzemelerin oluşturduğu eserler var. Sergimiz 10 Ekim'e kadar açık kalacak. Ülkemizin bu dönemde bence sanata çok ihtiyacı var. Bir takım şeyleri burada yansıtabilmek, anlatabilmek bizler için çok önemli. Ülkeyi daha güzel günlere götürmek, güzel adımlar atabilmek için sanatta buluşalım diyorum. Sergimize davet ediyorum" dedi.

Serginin açılışının ardından Aşkın Arsunan ve Jazzino orkestrası sahne aldı. Gruba konserde Grammy dahil birçok ödüllü şarkının sahibi Amerikalı şarkıcı Maya Azucena da eşlik etti. Azucena, Arsunan ve ekibinin müziği eşliğinde söylediği şarkılarla izleyenlere keyifli bir gece yaşattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Galeriden görüntü

Sergiden görüntü

Eserlerden görüntü,

Sergiyi gezenlerden görüntü

Sanatçılardan görüntü

Zeynep Koçan ile röp.

Aşkın Arsunan ve Jazzino orkestrasından görüntü

Haber: Nilüfer DEMİR, Kamera: Hülya ELTEŞ / BODRUM (Muğla),

============================================

Bengü, Posh'da coşturdu

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde sahneye çıkan ünlü şarkıcı Bengü, tatilcilere eğlenceli bir gece yaşattı.

Gümbet Barlar Sokağındaki Posh Clup'ta sahneye çıkan Bengü'yü, yaklaşık 750 kişi izledi. 'Kuzum' isimli parçasıyla başlayıp daha sonra 'Yalelli' ve 'Aşkım' isimli şarkılarını seslendiren Bengü'ye, 2 dansçı eşlik etti. Zaman zaman hayranlarıyla sohbet eden, yaptığı danslarla da göz dolduran Bengü, "Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz Bodrum Posh'a. Artık burası benim evim gibi. O kadar seviniyorum ki buraya gelirken koşa koşa geliyorum. Altın Çağ şarkılarını söyleyeceğim için bu akşam ayrıca heyecanlıyım. Aranızda benim çok kıymetli arkadaşlarım da var. Hepiniz tekrar hoşgeldiniz, iyi eğlenceler" dedi.

Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Bengü, sevenlerine keyifli anlar yaşattı. Hayranları, sevilen şarkıcıyı, cep telefonlarıyla görüntüledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Sanatçının sahne performansından görüntü

İzleyenlerden görüntü

Genel ve Detay görüntü

Haber: Hülya ELTEŞ- Kamera: Nilüfer DEMİR / BODRUM (Muğla),

=================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uludere Şırnak Elmalı PKK Politika Güncel Haberler

title