Haberler

Dha Yurt Bülteni-3

Manisa'da kışladaki zehirlenmeye 21 gözaltıMANİSA'da 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası'nda 731 askerin akşam yemeğinden zehirlenerek hastaneye kaldırılmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan yemek şirketi çalışanı sayısı 19'dan 21'e yükseldi.

Manisa'da kışladaki zehirlenmeye 21 gözaltı

MANİSA'da 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası'nda 731 askerin akşam yemeğinden zehirlenerek hastaneye kaldırılmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan yemek şirketi çalışanı sayısı 19'dan 21'e yükseldi.

Manisa Cumhuriyet Baysavcısı Akif Celattin Şimşek tarafından konuyla ilgili yaılan yazılı açıklamada, yaşanan zehirlenmeler nedeniyle adli soruşturma başlatıldığı belirtilip, "17 Haziran 2017 tarihinde Manisa'da bulunan Albay Arif Seyhun Kışlası'nda, akşam yemeğinin ardından bir grup askerin baş dönmesi ve mide bulantısı şikayeti ile müracaatı üzerine gıda zehirlenmesi tanısı konulmuş ve il merkezinde bulunan çeşitli hastanelere, ilk belirlemelere göre 731 askerimizin sevki sağlanarak tıbbi müdahale gerçekleştirilmiştir. Tedavi sonucu şu an itibariyle hayati tehlikesi olan askerimizi yoktur. Cumhuriyet Başsavcılığımızca meydana gelen mükerrer vaka üzerine ikinci bir soruşturma başlatılmış, mağduriyete uğrayan askerlerimizden kan ve idrar örnekleri, akşam yemeğinde servis edilen tavuk ve diğer gıdalardan, kullanılan su ve diğer tüm malzemelerden numune alınmış, gerekli uzman bilirkişi incelemesine gönderilmiştir. Yürütülen soruşturma kapsamında, Manisa İl Emniyet Müdürlüğümüz'de özel bir büro oluşturularak gerekli çalışmalar en titiz birşekilde devam etmektedir. Kışlaya yemek veren yüklenici firmanın denetim, gözetim ve kontrol sorumlusu olarak 19 kişi şüpheli sıfatı ile gözaltına alınmış, bu sayı an itibari ile 21'e yükselmiştir. Konuyla ilgili en ufak bir husus atlanmaksızın her türlü emare araştırılmaktadır. Halkımızın ve kamuyonunu provakasyona meydan verecek yaklaşımlardan uzak durması ve gelişmelerin kendileri ile paylaşılacağının bilinmesi gerektiğini belirtiriz" denildi.

Görüntü Dökümü

------------------------

-(ek görüntü)  (GECE GÖRÜNTÜLERİ)

-Askerlerin ambulanslarla hastaneye getirilmesi

-detaylar

Haber: MANİSA

======================================================

Otomobilde çakmak gazını boşaltıp, sigara yakmak isteyen 2 genç patlamada yanarak yaralandı

KIRIKKALE'de park halindeki bir otomobilin içinde çakmakta bulunan gazı içeri boşaltıp, sigara yakmak isteyen 2 genç, meydana gelen patlama ile birilkte çıkan yangında yanarak yaralanırken, bir çok ev ve iş yerinin de camları kırıldı.

Olay, Kırıkkale'nin eski Samsun Bulvarı Etiler kavşağında bulunan konutların önüne gece 01.30 sıralarında meydana geldi. Emre Altan (22) ile yanındaki arkadaşı Serkan Semih Akpınar (24) 06 AL 1408 plakalı kapı ve camları kapalı otomobin içinde çakmak gazını bir süre aracın içine boşaltmaya başladılar. Gençler, otomobilin içini kaplayan çakmak gazına aldırış etmeden sigara yakmaya kalkışmaları sonucu büyük bir patlama ile birlikte yangın çıktı. Otomobil içinde bulunan Emre Altan ile Serkan Semih Akpınar yanarak yaralandı.

Patlama ile birliktte bazı ev ve iş yerlerinin camları kırılırken, korku ve panik yarattı.

Patlama ile birilkte mahalle sakinleri evlerinin pencerelerine fırlarken, kısa sürede emniyet, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri olay yerine gelerek tedbir aldı. Otomobilin LPG gazı yerinden sökülürken, ellerinden ve yüzlerinde yanıklar bulunan iki genç, ambulans ile Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Olay yerinden detay görüntüler

Otomobil den görüntü

Otomobilin içinden görüntü

Mahalle sakinlerinden görüntü

Patlama sonucu hasar gören ev, işyeri ve araçların görüntüsü

Röportaj

Telefonla çekilen görüntü

Haber - Kamera : Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, -

=============================================

Kahraman güvenlik görevlisi 600 bin TL'yi kurtardı

Güvenlik kamerası görüntüleri

İZMİR'in Bornova İlçesi Işıkkent semtinde bulunan Ayakkabıcılar Sitesi'nde 8 işyerine giren iki kişi, levye de kullanarak açtıkları çelik kasalardan toplam 600 bin lira tutarında ziynet eşyası ve para çaldı. Hırsızları girdikleri 9'uncu dükkanda kıstıran sitenin güvenlik görevlisi Osman Bedir, canı pahasına hem birini yakaladı hem de çalınan para ve ziynet eşyalarını kurtardı.

Olay dün saat 01.10 sıralarında 6135 Sokak numara 9'da bulunan 5 katlı Bedesten Çarşısı'nda meydana geldi. Otomobille gelen üç hırsızdan ikisi giriş kapısındaki camı kırıp içeri girdi. Yüzleri maskeli hırsızlar, kapıları kanırtarak açtıktan sonra, çelik kasalara yöneldi. Hırsızlar levye de kullanarak kasaları açtı. Hırsızlar çaldıkları toplam 600 bin lira tutarında ziynet eşyası ve parayı, yanlarında getirdikleri çuvala koydu. İki hırsız dokuzuncu dükkana girdiklerinde, site güvenlik görevlisi Osman Bedir tarafından kıstırıldı. Elinde ziynet eşyası ve paraların bulunduğu çuvalı taşıyan hırsızla boğuşmaya başlayan Bedir'in başına diğer hırsız levye vurup kaçtı. Osman Bedir, başına aldığı darbeye rağmen, yakaladığı Orhan G.'yi ve çuvalı bırakmadı, durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, hırsızlık yapanlardan Orhan G.'yi gözaltına aldı. Olay yerinde parmak izi çalışması yapan ekipler, kaçan diğer iki kişiyi de yakalamak için çalışma başlattı. Levye ile yaralanan, 600 bin TL tutarındaki ziynet eşyası ve parayı kurtaran güvenlik görevlisi Osman Bedir, hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı, başına 12 dikiş atıldı.

Hırsızlık ve Osman Bedir'in hırsızlarla boğuşma anı, güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi. Hırsızlardan birinin, girecekleri dükkanların fotoğraflarını cep telefonu ile çekmesi de güvenlik kamerası görüntülerinde yer aldı.

Hırsızlık yapılan dükkanlardan birinin sahibi olan Değer Sungur, hırsızların her dükkanı 4 dakika içinde soyduklarını, güvenlik görevlisinin cesareti sayesinde paralarının kurtarıldığını söyledi. İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata da polisin burada daha çok önlem alması gerektiğini, güvenlik görevlisinin canı pahasına hırsızlarla boğuştuğunu ve çalınan para ile ziynet eşyasını kurtardığını, kimsenin bir mal kaybı olmadığını söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Soyulan kasalardan görüntü

-Dükkanlardan genel görüntü

-İşyeri soyulan Değer Sungur ile röp

-Güvenlik kamerası görüntüleri

-Ayakabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata ile röp

-Genel görüntü

Haber-Kamera: BAHRİ KARATAŞ / İZMİR,

========================================

En çok benzeyen ikizler yarıştı

ORDU'nun Ünye İlçesi'nde düzenlenen En Benzer İkizler Yarışması'nın dördüncüsü Ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi. 26 ikizin katıldığı yarışmada jüri üyeleri karar vermekte zorlandı.

Talip ve Ahmet Aydın adlı ikiz kardeşlerin 4 yıl önce sosyal medya üzerinden oluşturdukları grup aracılığıyla başlattıkları etkinliğe Ünye Belediyesi ve Ünye Kaymakamlığı'nın da destek vermesiyle gelenekleşen 'En Benzer İkizler Yarışması'na bu yıl da ilgi yoğun oldu. Yarışmaya katılan 26 ikiz kıyasıya yarıştı. Benzerlikleri ile birbirinden ayırt etmenin bir hayli zor olduğu ikizlerin arasında jüri üyeleri seçim yapmakta zorlandı.

Yarışma sonunda Ünye'den katılan 9 yaşındaki Erdem ile Eren Gülsün 49 puanla birinci, Trabzon'dan katılan 22 yaşındaki Hasan ile Ali Aygün 48 puanla ikinci oldu. Yarışmaya İstanbul'dan katılan 28 yaşındaki Oğuz ile Yavuz İnal ile Ünye'den katılan 23 yaşındaki Ayten Keskin ile Gülten Abasız ikiz kardeşler ise 46 puan alarak üçüncülüğü paylaştı.

Dereceye giren ikiz kardeşlere ödülleri verildi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Katılan ikizlerden detay

-Jüri üyelerinin değerlendirmesi

-Dereceye giren ikizlere ödüllerinin verilmesi

-Röportjlar

-Detaylar

Haber-Kamera: Mücahit GÜREL/ÜNYE(Ordu),

============================================

Zonguldak'ta LYS heyecanı

ZONGULDAK'ta, Lisans Yerleştirme Sınavı'nın Edebiyat-Coğrafya oturumuna giren öğrenciler sınıflarda ter dökerken, aileleri okulların bahçesinde heyecanla bekledi.

Sınava girecek üniversite adayları, sabahın erken saatlerinde aileleriyle birlikte okulların önünde toplandı. Sınav saatinin yaklaşmasıyla öğrenciler, girişteki polisler tarafından tek tek arandı. Sınav belgesi ve kimlik kartlarını göstererek içeri giren öğrencilerin, yanlarına sadece ambalajları sökülmüş su şişesi almalarına izin verildi. Sınav saatinden 15 dakika önce okulda olması gereken adaylardan bazıları koşarak sınava yetişti. Öğrenciler, sınav boyunca sınıflarda ter dökerken, aileleri ise okul önünde bekledi. Aileler, çocuklarının başarılı olabilmesi için dua etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------

-Öğrencilerin aranarak sınava girmeleri

-Ailelerin beklemesi

-09.45'de okulun kapının kapatılması

-Okul binası

Haber-Kamera: Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK,

===============================================

Konya'nın gizli cenneti Yerköprü Şelalesi

KONYA'nın Hadim İlçesi'ndeki Göksü Nehri yatağında bulunan 'Yerköprü Şelalesi' eşsiz doğal güzelliğiyle adete kentin gizli kalmış cennetlerinden birini oluşturuyor.

Konya'ya 110 kilometre uzaklıktaki Toros Dağları'nda Hadim İlçesi sınırlarında yer alan ve ilçeye 23 kilometre uzaklıkta bulunan Yerköprü Şelalesi, doğal güzelliyle görenleri etkiliyor. Akdenize dökülen Göksu Nehri üzerinde bulunan şelale, nehrin yaklaşık 25 metre yüksekliğinde alüvyon üzerine traverten çökmesi ve alttaki alüvyonun eriyerek köprü şekline benzemesiyle oluşan doğal bir köprüden kayalıkların dibinden çıkan Karasu Çayı'nın nehrin tabanına dökülmesiyle oluşuyor. Karasu Çayı'nın suyu yıl boyunca aynı kaldığı için, köprü üzerindeki bitki örtüsüne hiç bir zarar gelmiyor. Şelale sayesinde birleşen iki su Akdeniz'e dökülüyor. Yerköprü Şelalesi güzelliği kadar çok sayıda kişinin kayalıklarda gezinti yaparken düşüp suyun akıntısına kapılıp yaşamlarını yitirmesiyle de dikkat çekiyor. O nedenle de Konya Büyükşehir Belediyesi, ziyaretçilerin uğrak yeri olan bu eşsiz güzelliğin hem  turizme kazandırılması, hem de tehlikeli alanlarda önlem alınması için şelale çevresinde düzenleme çalışmasını sürdürüyor.

Görüntü Dökümü

---------------

Şelaleden detay

Genel ve detay

Haber- Kamera: İsmail AKKAYA KONYA

====================================================

83 yaşında hem üretiyor hem öğretiyor

AYDIN'da Halk Eğitim Merkezi kurslarında şapka, sepet ve çanta yapımı eğitimi veren 83 yaşındaki Hasan Çetin, yaşına meydan okurcasına çalışmaya ve bu işi öğretmeye devam ediyor.

Yunanistan'ın Gümülcine kentinin bir köyünde dünyaya gelen Hasan Çetin, 15 yaşında öğrendiği hasır şapka örme işini 68 yılda çok sayıda kişiye öğretti. 1955 yılında serbest göçmen olarak Yunanistan'dan gelip İzmir'e yerleşen Hasan Çetin, halk eğitim merkezleri aracılığıyla şapka yapımı eğitimi vermeye başladı. İzmir ve İstanbul'da iki atölyesi bulunan, buralarda üretimine devam eden Çetin, son olarak geçici eğitmen olarak geldiği Aydın'daki Halk Eğitim Merkezi kurslarında şapka, sepet ve çanta yapımı eğitimi veriyor.

İzmir'de 1964 ile 1973 yıllarında arasında görev yapan eski valilerden Namık Kemal Şentürk'ün, kentteki kursu ziyareti sırasında yoğun ilgiden etkilendiğini anlatan Çetin, "Vali, kursa ilginin yoğun olduğunu gördü. Gezdi, dolaştı ve benim kim olduğumu öğrenince tebrik etti. Vali, 'Türkiye'de herkes başladığı işi yarım bırakıyor. Sen bu işi sürdür ben senin arkandayım' diyerek bana destek çıktı. Daha sonra İzmir'in tüm ilçelerindeki halk eğitim merkezlerinde şapka kursu vermeye başladım. Diplomamın olmadığını gören Vali bana 'kurs öğreticisi belgesi' verilmesini sağladı. İzmir'den başka illerde de hasır şapka yapımı öğretmeye başladım. Bir çok ili gezdim. Daha sonra Gültepe'de açtığım atölyede sipariş almaya başladım. Şapka ve çanta hazırlamayı çıraklara öğretiyordum. Usta yetiştirip atölye açmalarını sağladım" dedi.

Farklı yerlerde 8 atölye açtığını ve yüzlerce kadını iş sahibi yaptığını belirten Çetin, "Darphane gibi para basıyorduk. 1980 yılında İstanbul'a da atölye açtım. Siparişleri yetiştiremez duruma gelmiştim. Ama yaşanan darbe sonrasında bankalardaki çeklerimden dolayı sıkıntı yaşadım ve iflas ettim. Darbeden bir süre sonra yine öğretmenlik yapmaya devam ettim" diye konuştu.

Sadece şapka değil, çanta, nikah şekeri ve çok sayıda süs eşyası hazırladığını anlatan Hasan Çetin, "Palmiye ağaçlarının budandıktan sonra atılan dallarını kurutarak çanta örüyorum. Belediyelerin budadığı ve yakılmak üzere olan palmiye dallarını kamyonet kiralayarak alıyorum. Buraya getirip o yaprakları değerlendirerek topluma bir şeyler kazandırıyorum" dedi.

ÇİN MALLARI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Çin mallarının işlerini olumsuz yönde etkilediğini belirten Çetin, "Şu anda 100 bin civarında siparişim var. İzmir ve İstanbul'da atölyelerimiz var. Oralarda kalfalarımız çalışıyor. Siparişleri onlara yolluyorum, yapıp firmalara ulaştırıyoruz. Bu işi yapacak ustaları Aydın'da yetiştirebilirim. Ancak Çin'den gelen ucuz hasır ve sepetler nedeniyle birçok atölyede sıkıntı başladı. Çorum, Konya ve birçok ilde de Çin malları nedeniyle atölyelerde üretim durdu" dedi.

"ÇALIŞTIKÇA DİNLENİYORUM"

Sabah 07.00'den gece 24.00'e kadar çalıştığını anlatan Çetin, şöyle konuştu: "İnsan çalışınca hem huzur bulur, hem sıhhat duyar, hem de insanın ömrü uzar. Ben çalıştıkça dinleniyorum. Emekli olanlara 'ne iş yapıyorsun' diye sorduğumuzda emekliyim diyorlar. Emekli diye bir iş var mı? Sanat öğrensin, çalışsınlar. Ben o kadar çalıştım ama bir dikili ağacım bile yok. Ama ben manevi açıdan zenginim. 3 kızım var onları okuttum. 6 tane de torunum var üniversite okuyorlar. Amacım bu dünyada bu mesleği bir kişiye daha öğretebilmek. O da bu işten ekmeğini kazansa tek gayem budur."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Hasan Çetin'ile röportaj,

-Hasan Çetin'in tezgahta hasır dokumasından görüntü,

-Hasan Çetin'in çanta ve şapka dikiminden görüntü.

Haber - Kamera: Burhan CEYHAN / AYDIN,

=================================================

Baykal Burdur'da iftara katıldı

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Burdur'da belediye tarafından verilen iftar yemeğine katıldı.

Burdur Belediyesi'nin Değirmenler ve Necatibey mahalleleri sakinleri için verdiği iftar yemeğine katılan Deniz Baykal'ı, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say, meclis üyeleri ve partililer karşıladı.

Vatandaşla selamlaşan Deniz Baykal, iftar yemeğinin ardından Burdur Belediyesi Bimtaş Tesisleri'nde bir süre dinlendi. Ramazan etkinlikleri alanındaki Baha konserini izleyen Baykal daha sonra Antalya'ya döndü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------

Baykal'ın gelişi

Vatandaşlarla selamlaşması

Yemek

Detay

HABER- KAMERA: Mesut MADAN/BURDUR,

=================================================

Nevşehir'de kaza 2 Kişi yaralandı

Nevşehir'de Jandarma komutanlığı kavşağında meydana gelen Trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

45 yaşındaki Ali Subaşı kullandığı  50 AG 927 plakalı seyir halindeyken Güzelyurt mahallesinden gelen 69 yaşındaki Şakir Gönenir yönetimindeki 50 AJ 219 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada araç sürücüsü Şakir Gönenir'in sevk ve idaresindeki otomobilde bulunan 62 yaşındaki Mukaddes Gönenir yaralandı.

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ve Nevşehir Belediyesi itfaiye ekipleri araçta sıkışan araç sürücüsünü ve eşini  kurtardı.Yaralılar Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ediyor.

Görüntü Dökümü:

-Kaza yapan otomobillerden genel ve detay görüntü

-Yaralıların sıkışan otomobilden çıkartılması

-Yaralıların ambulansa taşınması

-Kaza yapan Ali subaşının açıklaması

-Olaya yerinden genel ve detay görüntü

Haber - Kamera: Sinan KORKMAZER /NEVŞEHİR,DHA)

==============================================

Isparta'da 8 bin ton gül çiçeği rekoltesi bekleniyor (2) (Geniş Haber)

'TÜRKİYE'nin gül bahçesi' olarak nitelendirilen Isparta'da gül çiçeği hasadında sona gelindi. Gül Gülyağı ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Gülbirlik) Genel Müdürü Hasan Çelik, sezonun verimli geçtiğini, bu yıl 8 bin tonluk gül çiçeği rekoltesi beklendiğini açıkladı.

Dünyanın en kaliteli güllerinin üretildiği Isparta'da gül çiçeği hasadında sona gelindi. Güneykent Beldesi başta olmak üzere İslamköy, Yakaören ve Gelincik gibi köylerde sabahın ilk ışıkları ile birlikte başlayan gül toplama işlemi, hava koşullarının aynı devam etmesi halinde temmuz başında son bulacak. Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, sezonun verimli geçtiğini belirterek, 2017'de 8 bin tonluk gül çiçeği rekoltesi beklendiğini açıkladı. 8 bin ton gül çiçeğinden 1500- 1750 kilo arasında gül yağı çıkarılması hedefleniyor. Kilosu 12 bin euro olan gül yağından bu yıl en az 18 milyon euro'luk gelir planlanıyor.

"AVRUPA'YA SATILIYOR"

Gülbirlik Genel Müdürü Çelik, Isparta'da üretilen gül yağının Avrupa ülkeleri başta olmak üzere Uzakdoğu ve Körfez ülkelerine satıldığını söyledi. Çelik, "Üretimin tamamı ihracata gidiyor. Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere ABD, Kanada, Japonya, Hindistan, Körfez ülkeleri gibi dünyanın dört bir yanına ihraç söz konusu. Bu yönüyle de bölge ekonomisine ciddi katkı sağlıyor. Hasat döneminin hava koşullarının iyi gitmesinden dolayı temmuz ayına sarkacağını düşünüyoruz. Bu da hem üretici hem bizler için rahat bir sezonun geçmesi, kalitenin ve verimin mükemmel olması anlamına geliyor" dedi.

"1.4 MİLYON TOMURCUKTAN 1 KİLO YAĞ ELDE EDİLİYOR"

Isparta gül yağının dünya kozmetik sanayiinin en pahalı hammaddesi olduğunu da vurgulayan Çelik, dünyaca ünlü parfüm devlerinin esans tutucu özelliği nedeniyle Isparta gülünü tercih ettiğini kaydetti. Gül yağının kilogram fiyatının 12 bin euro iken, gül konkretinin kilo fiyatının 1350 euro olduğunu vurgulayan Çelik, "Randımanları fark ediyor. Yaklaşık 4 ton gül çiçeğinden 1 kilo gülyağı elde edilirken, 350 kilo gül çiçeğinden 1 kilo gül konkreti elde ediliyor. Yaklaşık 1 milyon 400 bin gül tomurcuğunun işlenmesinden 1 kilo gül yağı elde ediliyor. Gerçekten çok zahmetli, alın teri emek isteyen bir iş" diye konuştu.

GÜL YAĞI BÖYLE ÇIKARILIYOR

Isparta'da güller sabahın ilk ışıklarıyla toplanıyor. Bunun sebebi ise esansının en yoğun olduğu saat diliminin gün doğumundan önce gerçekleşiyor olması. Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, bahçelerden toplanan güllerin çuvallara doldurularak önce alım merkezlerine götürüldüğünü, oradan da gül yağı fabrikalarına getirilerek kazanlara atıldığını söyledi. Çelik, şöyle dedi: "Su dolu kazanlarda buhar verilerek kaynatılmaya başlanan güllerin çiçeğinde bulunan yağ kesecikleri kaynatma sırasında patlıyor. Buharlaşarak suyla birlikte tüp içinden geçerek soğuk ortamda karşılaşıyor. Yoğunlaşma sonucu gül yağı ayrışmış bir şekilde cam fanusta toplanıyor. Ardından musluklardan şişelere alınarak yağ odasına götürülüyor. Burada filtreleme işleminden geçirilerek gül yağı elde ediliyor."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------

Gül bahçeleri detay görüntüler

DHA Muhabiri Mehmet Erçakır'ın anonsu

Röportajlar

Gül toplayan kadınlar ve köy kızları

Gülün at arabalarıyla taşınması

Genel görüntüler

HABER: Mehmet ERÇAKIR- KAMERA: Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA,

============================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Çelik Isparta İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title