Haberler

Dha Yurt Bülteni-3

İzmir'de 270 sanıklı FETÖ davasına devam ediliyorCMK uyarınca Fethullah Gülen'e atanan avukat çekildiİZMİR'de, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin, 152'si tutuklu 270 sanığın yargılanmasına Aliağa Ceza İnfaz...

İzmir'de 270 sanıklı FETÖ davasına devam ediliyor

CMK uyarınca Fethullah Gülen'e atanan avukat çekildi

İZMİR'de, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin, 152'si tutuklu 270 sanığın yargılanmasına Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki duruşma salonunda devam edildi. Jandarmanın sıkı güvenlik kontrolü uyguladığı duruşmada, İzmir Barosu'nun Ceza Muhakemesi Kanunu (CMK) uyarınca atadığı 30 avukat istifa etti. Bunlarında arasında, davanın bir numaralı sanığı Fethullah Gülen'e atanan avukatın da olduğu belirtildi.

FETÖ/PDY'nin İzmir'deki darbe teşebbüsünden sonra 1300 sayfalık iddianamenin İzmir 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde kabul edilmesinin ardından, 152'si tutuklu 270 sanığın yargılanmasına Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki duruşma salonunda ikinci günde devam edildi. Yoklamayla başlayan duruşmada dün tutuklu sanıkların kimlik tespitlerinin tamamlanmasından sonra bugün de tutuksuz sanıklar için aynı işlemlerin süreceği ifade edildi. Kimlik tespitlerinin tamamlanmasının ardından iddianamenin özetinin okunacağı açıklandı.

30 AVUKAT İSTİFA ETTİ

Jandarmanın sıkı güvenlik kontrolü uyguladığı duruşma öncesinde, önemli bir gelişme yaşandı. İzmir Barosu'nun CMK uyarınca atadığı 30 sanık avukatı istifa etti. Bunların arasında, davanın bir numaralı sanığı Fethullah Gülen'e atanan avukatın da bulunduğu belirtildi. Baronun istifa edenlerin yerine mevzuat gereği yeni bir atama yapacağı öğrenildi.

DAVANIN GEÇMİŞİ

FETÖ/PDY'nin darbe girişiminin en önemli yerlerinden biri olan ve 'lojistik üs' olarak kullanıldığı belirtilen İzmir'de, 15 Temmuz'un ardından 801 şüpheli hakkında soruşturma yapıldı. Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcısı Berkant Karakaya tarafından, tanık ve şüpheli ifadelerinin ardından, 270 kişi hakkında kamu davası açıldı. 53 şüphelinin dosyaları ayrılırken, 481 şüpheli hakkında ise ek kovuşturmaya gerek olmadığına karar verildi. 1300 sayfalık iddianame, İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İddianamede bir numaralı sanık olarak, FETÖ/PDY'nin lideri Fethullah Gülen yer aldı. Aralarında Ege Ordusu eski Kurmay Başkanı Tümgeneral Memduh Hakbilen'in de bulunduğu 270 sanık, 'Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs, silahlı terör örgütüne üye olma, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs' suçlarından 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor. Davadaki sanıklar arasında, 15 Temmuz öncesinde NATO Kara Komutanlığı Kurmay Başkanı olan Tümgeneral Salih Sevil, Bornova 57'nci Topçu Tugay Komutanı olan Tuğgeneral Mehmed Nuri Başol, Amfibi Deniz Piyade Tugay Komutanı olan Tuğamiral Halil İbrahim Yıldız, Foça Batı Görev Grup Komutanı olan Tuğamiral Yaşar Çamur, Hava Teknik Okulları Komutanı olan Tümgeneral Ahmet Cural, Ulaştırma Personel ve Eğitim Komutanı olan Tümgeneral Mustafa İlter, İstihkam Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı olan Tuğgeneral Osman Nadir Saylan, Ege Deniz Bölge Komutanı olan Tuğamiral Süleyman Manka, Amfibi Okullar Komutanı olan Tuğamiral Erdal Ergün, Ege Ordusu Kurmay Başkan Yardımcısı olan Tuğgeneral Hakan Eser, Hava Eğitim Komutanlığı Kurmay Başkanı olan Tuğgeneral Veyis Savaş ve Gaziemir Hava Sınıf Okulları Komutanı olan Tuğgeneral Ersal Ölmez de bulunuyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Aramalardan görüntü.

Duruşma için gelenlerin görüntü.

Haber: Taylan YILDIRIM, kamera: Yasin TİNBEK / İZMİR

=======================================

232 DEAŞ hedefi vuruldu, 30 terörist öldürüldü

Hava harekatı görüntüleri

SURİYE'de devam eden Fırat Kalkanı Harekatı'nda terör örgütü DEAŞ'a ait 232 hedef, karadan ve havadan ateş altına alındı, 20 terörist etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 161 günden bu yana sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda, Özgür Suriye Ordusu ilerleyişini sürdürdü. Terör örgütü DEAŞ'a ait 207 hedef karadan ateş destek vasıtalarıyla, 25 hedef ise Türkiye ve koalisyon ülkelerine savaş uçaklarıyla vurularak baskı altına alındı. 30 teröristin etkisiz hale getirildiği ve 43 el yapımı patlayıcının imha edildiği harekatın son durumuyla ilgili Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan bilgilendirmede şöyle denildi:

"Muhalif unsurlardan oluşan Özel Görev Kuvvet Grupları tarafından, bölgedeki teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı, karadan ve havadan yoğun ateş desteği ile devam etmektedir. Hedef tespit vasıtaları ile tespit edilen 207 DEAŞ terör örgütü hedefine ateş destek vasıtaları ile atış yapılarak bölgedeki terörist grupların faaliyetleri baskı altına alınmış; bu hedeflerden bir kısmı imha edilmiş/kullanılamaz hale getirilmiştir. Hava Kuvvetlerimize ait uçaklar tarafından; Bab, Bzagah ve Tadif bölgelerinde tespit edilen 24 DEAŞ terör örgütü hedefine yönelik düzenlenen hava harekatı sonucunda, barınma maksatlı kullanılan 20 bina, 4 bombalı araç saklama yeri, 1 uçaksavar mevzii, 1 havan mevzii imha edilmiştir. Koalisyon hava unsurları tarafından, Bab'da bulunan DEAŞ terör örgütü hedeflerine yönelik icra edilen 1 hava harekatı sonucunda, DEAŞ terör örgütü mensuplarınca kullanılan 1 tünel imha edilmiştir. Gün içinde, icra edilen harekat kapsamında 30 DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiş, 4 araç imha edilmiştir. DEAŞ terör örgütünden temizlenen bölgelerde muhaliflere destek sağlayan, patlayıcı madde tespit ve imha timlerimiz tarafından 43 EYP imha edilmiş, harekatın başından bugüne kadar, çoğu tuzaklanmış 3.550 EYP ve 55 mayın kontrollü olarak etkisiz hale getirilmiştir. Terör örgütleri tarafından kullanılan ve hudut bölgemizde güvenlik riski doğuran Suriye kuzeyinde, icra edilen koalisyon harekatına destek veren Türk Silahlı Kuvvetleri, bölgede yaşayan sivil halkın zarar görmemesi için her türlü tedbiri almakta ve bu konuda azami hassasiyet göstermektedir."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------------

El Bab'a yapılan hava harekatı

Vurulan alandan yükselen duman

Genel ve detay görüntüler

Haber: Hasan KIRMIZITAŞ -GAZİANTEP -

========================================

Gebze'de kamyonun araçlara çarpma anı güvenlik kameralarına yansıdı

Hafif ticari araç iki kamyonun arasında sıkışarak kağıt gibi katlandı.

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde 1 kişinin öldüğü, 18 kişinin yaralandığı kazada freni boşalan kamyonun araçlara çarpma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Kazada kamyonun çarptığı hafif ticari araç iki kamyonun arasında sıkışarak kağıt gibi katlandı.

Kaza dün öğle saatlerinde, D-100 Karayolu İstasyon Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüde, İstanbul istikametine trafikte yoğunluk yaşanırken iddiaya göre freni boşalan 41 L 9269 plakalı kamyon önündeki araçlara çarptı. Kamyonun çarptığı hafif ticari araç önündeki kamyon ile çarptığı kamyonun arasında kalarak kağıt gibi katlanırken, kamyon önüne çıkan araçlara çarparak durdu. 12 aracın hasar gördüğü kazada kağıt gibi katlanan araçta bulunan bir kişi ölürken, 18 kişi yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Güvenlik kamerası görüntüsü

-Kaza sonrası çekilen görüntüler

HABER: MESUT IŞIK / GEBZE (Kocaeli)

=========================================

Gürcü hırsızlık çetesi, Konya'da çökertildi

KONYA'da bankadan kredi çeken çiftçi 54 yaşındaki Mefa Soydan'ı, takip eden ve parayı otomobilinin koltuğunun üstüne koymasını fırsat bilip, alıp kaçan Gürcistan uyruklu 4 kişi polis tarafından yakalandı. Şebekenin İstanbul ve Antalya'da aynı yöntemle 1 milyonun üzerinde para çaldığı ve bu paralarla ülkelerinde akaryakıt istasyonu açtığı belirtildi.

Olay, geçen 27 Ocak Cuma günü merkez Selçuklu İlçesi Ankara Caddesi'nde bulunan bir bankanın önünde meydana geldi. Çiftçi Mefa Soydan, oğlunun ev alması için bir bankadan 50 bin lira kredi çekti. Bankadan çıktıktan sonra otomobiline binen Soydan, paranın 10 bin lirasına cebine, kalan 40 bin lirayı da poşet içinde otomobilde yolcu koltuğunun üstüne bıraktı. Tam bu sırada kimliği belirsiz iki kişi, otomobilin kapısını açarak koltuğun üzerindeki parayı alarak kendilerini bekleyen otomobile binip kaçmaya başladı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Mefa Soydan da şüphelileri yakalamak için koşarak peşlerine düştü. Soydan, otomobilin camından içeride oturan şüphelinin yakasına yapışık, durdurmak istedi. Ancak araç hareket halinde olduğu için araçla bir süre sürüklendikten sonra yere düşüp yaralandı. Otomobilde hızla uzaklaştı. Olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olaydan sonra çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro ekipleri, marka, modeli ve plakası belirlenen otomobili, sorgulattığında Gürcistan Uyruklu Bejan J., tarafından Antalya'dan iki farklı otomobil kiralandığını olaydan kullanılan otomobilin kiralanan otomobillerden biri olduğunu tespit etti. Kiralık otomobillerin plakası tüm ekiplere dağıtıldı. Şüpheliler, olayda kullandıkları otomobili, bir yere park edip kiraladıkları ikinci otomobille Konya'dan Antalya'ya gitmek üzereyken 40 bin lira ile yakalandı.

ÇETE LİDERİ ÇALDIĞI PARALARLA GÜRCİSTAN'DA AKARYAKIT İSTASYONU AÇMIŞ

Gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Gürcistan uyruklu Bejan J.(42), Vakhtang J.(34), Otarı K.(37) ve Bacho R.'nin (22), daha önce İstanbul ve Antalya'da aynı yöntemle hırsızlık gerçekleştirdikleri şimdiye kadar 1 milyonun üzerinde soygun yaptıkları, haklarında yakalama kararının bulunduğu tespit edildi. Çetenin liderliğini yapan Bejan J'nin çaldığı paralarla, Gürcistan'da akaryakıt istasyonu açtığı öne sürüldü. Çete üyelerinin sahte kimliklerle sık sık Türkiye'ye giriş çıkış yaptığı belirlendi. Sorguları tamamlanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ŞANLI POLİSİMİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER

Hırsızları yakalamak için otomobille sürüklenip yere düşen Mefa Soydan, yaşadıklarını anlattı. Soydan, "Bankadan çıktım arabaya bindim. Poşeti sağ koltuğa koydum. Arabanın kapısı açıldı bir el gördüm. Parayı aldı koşmaya başladı. Ben de peşinden koşarak yakalamaya çalıştım. Arkada bunları bekleyen arabaya bindiler. Paramı çalanı yakaladım yakasına yapıştım. Araba hareket etmeye başladı. 50-100 metre direndim sonra düşerek yaralandım. Suçluları yakalayan şanlı polisimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Görüntü Dökümü

---------------------

Şüphelilerin sağlık kontrolüne getirilmesi

Güvenlik kamerası

Mefa Soydan röp.

Haber- Kamera: Hasan DÖNMEZ KONYA DHA))

=====================================

Yolda kalan araçları üzerlerine oturarak kurtardılar

SAMSUN'da dün gece kar yağışı sonrasında meydana gelen buzlanma nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Lise Caddesi'deki rampada yolda kalan araçları vatandaşlar ön kaputun üzerine oturarak ağırlık yapıp giderek araçların ilerlemesini sağladı. Vatandaşlar tehlikeye aldırış etmedi.

İlkadım İlçesi'nde dün etkili olan kar yağışının sonrasında gece buzlanma yaşandı. Özellikle Lise Caddesi'nde sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı. Lise Caddesi'nde 100'üncü yıl bulvarına çıkan rampada bir çok araç buzlanma nedeniyle yolda kaldı. yolda kalan araçları çevredeki vatandaşlar iterek kurtarmaya çalıştı. Ardından da araçların ön kaputlarının üzerine oturup ağırlık yaparak araçların ilerlemesini sağladı. Bu sırada tehlikeli anlar yaşanmasına rağmen vatandaşlar buna aldırış etmedi. Karla kaplı yolda trafik te aksamalar meydana geldi.

Görüntü Dökümü:

------------------

-Yolda kalan ve patinaj yapan araçların

-Vatandaşların araçların ön kaputuna oturup getmesi

-Detaylar

Haber-Kamera: Yaprak KOÇER/SAMSUN,

=====================================

Karda yüzen gencin videosu izlenme rekorları kırıyor

AĞRI'da bir gencin soğuk havada karın içine atlayarak yüzmesi sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor.

'Ağrı'da deniz vardı da biz mi yüzmedik' notuyla sosyal medyada paylaşılan videoda ismi Ali Kaya olduğu belirtilen genç bir binanın üzerine çıkıyor. Terliklerini çıkaran Kaya, daha sonra havada takla atarak karın içine atlayıp yüzmeye başlıyor. Üzerinde sadece şort bulunan ve videoyu çeken arkadaşlarının söylediği şekilde de yüzen genç, kısa süre yüzdükten sonra kardan çıkıyor.

Videoyu çekenler tarafından Ağrı merkezde kaydedildiği belirtilen görüntüler paylaşılmasının ardından sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor. Yüz binlerce kez izlenip binlerce defa da paylaşılan videonun altına yapılan yorumlarda Doğu kentlerinde yaşayanların soğuk havaya karşı dayanıklı olduğu belirtiliyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------

Kaya'nın havada takla atması

Kaya'nın kara atlaması

Gencin karda yüzmesi

Kara tekrar atlaması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ömer KOÇ-

============================================

Karşıya geçerken otobüs çarptı, yaralandı

ŞANLIURFA'da, yolun karşısına geçmeye çalışan 51 yaşındaki Ahmet Korak, otobüsün çarpmasıyla yaralandı.

Kaza, Sarayönü Mahallesi Divanyolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Ahmet Korak, sürücüsü öğrenilemeyen 63 AG 977 plakalı halk otobüsünün çarpmasıyla yaralandı. Yola yığılan Korak, vatandaşların çağırdığı ambulansla tedavi için Balıklıgöl Devlet Hastanesine götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------------

Sağlık ekiplerinin yaralıya müdahale etmesi

Meraklı vatandaşların toplanması

Yaralının ambulansa konulması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ömer PINAR-ŞANLIURFA-DHA)

=============================================

Doğalgaz tankeri Çanakkale Boğazı'ndan geçti

ÇANAKKALE Boğazı, doğalgaz yüklü Bahama Adaları bayraklı 'Lalla Fatma Nsoumer' adlı tankerin geçişi sırasında tek yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Cezayir'in Arzew Limanı'ndan yüklediği sıvılaştırılmış doğalgazı (LNG), Marmara Ereğlisi'ndeki BOTAŞ tesislerine götüren, 118 bin 363 groston ağırlığında ve 290 metre boyundaki, Bahama Adaları bandıralı 'Lalla Fatma Nsoumer' adlı tanker, bugün saat 07.30'da, Ege Denizi'nden Çanakkale Boğazı'na giriş yaptı. Ardından tanker 09.15'de, Çanakkale önlerine ulaştı. Doğalgaz tankerine boğazdan geçişi sırasında Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait 'Kurtarma-4' ve 'Kurtarma-10' isimli römorkörler refakat etti. Tankerin geçişi sırasında boğaz, Marmara'dan Ege Denizi'ne doğru tek yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından tankerin Marmara Denizi'ne çıkış yapmasının ardından boğaz trafiğinin normale döneceğini belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Boğazdan geçen doğalgaz tankerinden görüntü

Haber-Kamera: Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE,

====================================

Temizlik yapan işçi, yaralı şahin buldu

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'nde, temizlik işçisi tarafından bulunan yaralı şahin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Siverek Belediyesi'nde çalışan Mehmet Hanifi Aksoy isimli işçi sabah saatlerinde çöp toplarken, yol kenarında yaralı şahini fark etti. Kanadından yaralı olduğu için uçamayan şahini kutu içerisine koyan temizlik işçisi Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'ne götürerek görevlilere teslim etti.

Yaralı şahini kurtarmanın sevincini yaşayan temizlik isçisi Mehmet Hanifi Aksoy, "Çöp almaya giderken şahini fark ettim yanıma alarak görevlilere teslim ettim" dedi.

Görevliler tarafından teslim alınan şahinin Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nce koruma altına alınacağı belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

Kutuya konulan yaralı Şahin

Temizlik işçisinin konuşması

Şahinin görevlilere teslim edilmesi

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mehmet SEZGİN-ŞANLIURFA-DHA)

==========================================

Yaban hayvanları için fişekli eylem

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde 44 yaşındaki Musa Evirhen, yaban hayvanlarının korunmasına dikkat çekmek için atış poligonundan topladığı boş av tüfeği fişeklerini yere saçarak eylem yaptı.

Atış poligonundan boş av tüfeği fişeklerini toplayarak bir çuvala dolduran Musa Evirhen, dün (pazartesi) saat 18.00'de, Atatürk Caddesi'ndeki Saman İskelesi'ne geldi. Aracıyla iskeleye gelen Evirhen, vatandaşların yoğun olduğu yürüyüş yoluna elindeki çuvalı boşaltarak başında bekledi. Yerde boş fişekleri görerek soru soran vatandaşlara eyleminin gerekçesinin, yaban hayvanlarının korunmasına dikkat çekmek olduğunu anlattı. Bu sırada devriye görevi yürütürken durumu fark eden polis ekipleri, iskeleye geldi. Kimliğini gösteren sivil polisler, eylem hakkında bilgi aldı. Evirhen, ifadesi alınmak üzere Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkezi'ne götürüldü. Evirhen ifadesi alındıktan sonra, nöbetçi savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin arıdan toplam 113 boş av tüfeği fişeği, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Eylem sırasında açıklama yapan, amacının vatandaşı korkutmak ve infial yaratmak olmadığını söyleyen Musa Evirhen, "Marmaris'in doğasında yaban hayvanları kontrolsüz şekilde avlanmaktadır. Her yer Milli Parklar Müdürlüğü'ne bağlı ve yaban hayvanlarının korunması için ciddi kontrol ne yazık ki yok. Ben de bu önemli konuya dikkat çekmek için trap alanı olarak adlandırılan atış poligonunda boş av tüfeği fişeklerini toplayıp, iskeleye getirerek yere döktüm" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Olay yerinden boş fişekler görüntü

Boş fişekleri polis ile birlikte toplayan Musa Evirhen görüntü

Eylemi gerçekleştiren Musa Evirhen ile röp.

Genel ve Detay görüntü

Haber- Kamera: Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla),

================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Gürcistan Aliağa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
title