Haberler

Dha Yurt Bülteni-3

1)ÇANAKKALE'DE ADA SEFERLERİNE FIRTINA ENGELİ

ÇANAKKALE'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki Gökçeada ve Bozcaada ilçelerinde, bugün yapılması planlanan tüm feribot seferleri şiddetli rüzgar nedeniyle iptal edildi.Kuzey Ege'de etkili olan fırtına nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri iptal edildi. Saatteki hızı zaman zaman 80 kilometreye ulaşan fırtına yüzünden Çanakkale Boğazı ile adalar arasında deniz ulaşımını sağlayan Gestaş A.Ş.'nin yetkilileri, Kabatepe-Gökçeada, Gökçeada-Kabatepe, Geyikli-Bozcaada ve Bozcaada-Geyikli hatlarında yapılması planlanan tüm seferlerin, fırtına nedeniyle geçici olarak durdurulduğunu duyurdu.Çanakkale Boğazı'ndaki diğer hatlardaki seferler ise normal şekilde devam ediyor.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Kordondaki dalgalardan görüntü

Boğazda sefer yapan feribot görüntüsü

Gestaş feribot iskelesi görüntüsü

(Haber-Kamera: Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE,

======================================================

2)YİNE AYNI GÖRÜNTÜ YİNE YÜREKLER AĞZA GELDİ

MANİSA'da bir benzeri geçen eylülde yaşanan olayda, bir TIR'ın dorsesinde hiçbir güvenlik önlemi olmadan bir doğal taş tesisine taşınan tonlarca ağırlığındaki kaya yine yüreklerin ağza gelmesine yol açtı. Yunusemre'nin Karakılıçlı Mahallesi Pelitalan Mevkii'nde geçen eylül ayında bir TIR dorsesinde yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki bir doğal taş tesisine işlenmek üzere götürülen tonlarca ağırlıktaki kaya parçası, görenleri şaşırtmış, arkadan gelen diğer sürücülere korkulu anlar yaşatmıştı. Aradan kısa bir süre geçmesine rağmen yine bir TIR, taşıdığı farklı bir devasa kaya parçasıyla dikkat çekmişti. TIR dorsesinin iki tarafından çıkıntı yapmış olarak taşınan ve kayma ihtimaline karşı hiçbir önlem alınmadığı görülen dev kaya parçası, yoldaki diğer araç sürücülerini korkuttu.

TIR'ın arkasından gelen bir sürücü, o anları cep telefonunun kamerasıyla görüntüledi. Yolu tamamen kapatan TIR'ın bu tehlikeli yolculuğunun herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan tamamlanması yoldaki diğer araç sürücülerine rahat nefes aldırdı.

Görüntü Dökümü

-----------------------

TIR kayayı taşırken görüntü

(cep telefon görüntüsü)

Haber-Kamera: Ersan ERDOĞAN / MANİSA,

===========================================================

3)KALDIRIMDA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI KADIN YARALANDI

BARTIN'da, kontrolden çıkan otomobilin kaldırımda çarptığı 32 yaşındaki Hülya Özdemir yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, dün gece 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Çatmaca Kavşağı'nda meydana geldi. Onur Darıkaya yönetimindeki 74 AG 036 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yolun sağ tarafındaki kaldırımda bekleyen Hülya Özdemir'e çarptı. Daha sonra tekrar yola girip orta refüjü aşarak karşı şeride geçen otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarparak durabildi. Güvenlik kamerasına sanine saniye yansıyan kazada, çarpmanın etkisiyle sağlık merkezinin bahçesine fırlayan Hülya Özdemir yaralandı. Merkezdeki sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı Özdemir, daha sonra ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücü gözaltına alınırken soruşturma sürdürülüyor.

Görüntü Dökümü

----------------------------

-Otomobilin kadına çarpması (güvenlik kamerası)

-Karşı şeride geçip araçlara çarpması (güvenlik kamerası)

Süre: 2.02 Boyut: 65,0 MB

Haber: Ayhan ACAR/BARTIN,

=========================================================

4)YOLU KISALMAK İSTERKEN CİPİ SUYA GÖMÜLDÜ

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde akraba ziyaretine giden 3 kişinin bulunduğu cip, yolu kısaltmak için denizle derenin buluştuğu yerden geçmek isterken dalgaların zemini yumuşatması nedeniyle suya gömüldü. Araçtaki 3 kişi ise son anda kurtuldu.

Kemer'e bağlı Kiriş Mahallesi'nde işyeri bulunan 26 yaşındaki Murat A., eşi aynı yaştaki B.A. ve bir kadın akrabaları, Çamyuva Mahallesi'ne gitmek için dün 21.00 sıralarında Murat A.'nın kullandığı 07 KBA 10 plakalı ciple yola çıktı. Yolu kısaltmak isteyen Murat A., iki mahalle arasındaki Ağva Deresi'nin denize döküldüğü bölgeden karşıya geçmek istedi. Şiddetli yağış ve rüzgarın etkisiyle dalgaların yumuşattığı zeminden ciple geçmeye çalışırken, araç kaymaya başladı. Cipin kontrolünü kaybettiğini anlayan Murat A., eşi ve diğer yakını araçtan son anda çıktı. Cip ise dakikalar içinde dere tarafında doğru suya gömüldü.

İhbar sonrası olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Sağlık durumları iyi olan kazazedelere ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapılırken, aracın kurtarılması için sivil dalgıç Suat Karaman'dan destek istendi. Şiddetli yağmur, rüzgar ve 2 metreyi bulan dalgaların içinde cipi bulmaya çalışan Karaman, yaklaşık 1 saatlik uğraşları sonucu aracın yerini tespit etti. Araç vinç yardımıyla sudan çıkarılarak, çekiciye yüklenerek götürüldü.

Görüntü Dökümü

----------------------------

Aracın aranması

Aracı kurtarma çalışmaları

Haber- Kamera: Levent YENİGÜN/KEMER (Antalya),

=========================================================

5)VAN'DA GÖSTERİ VE YÜRÜYÜŞLER BİR AY YASAK

VAN Valiliği, kentte yapılacak her türlü gösteri ve yürüyüşlerin 1 Aralık 2016 tarihinden itibaren bir ay boyunca yasaklandığını açıkladı. Konuyla ilgili Van Valiliğinden yapılan açıklamada, il sınırlarında huzur ve güvenliğin, kişi dokunulmazlığının, emniyetin, kamu esenliğinin sağlanması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunmasının amaçlandığı belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:

"Bu amaçla, 2935 sayılı OHAL Kanunu'nun 11. maddesi (m) bendi gereğince, 2911 sayılı 'Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu' kapsamında yapılacak her türlü yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, stant açma, oturma eylemi ve benzeri türdeki tüm eylem ve etkinlikler, 1 Aralık 2016 tarihinden itibaren 30 gün süreyle yasaklanmıştır."

VAN, -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ege Denizi Çanakkale Bozcaada Gökçeada Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title