Haberler

DHA YURT BÜLTENİ - 24

KONYA'DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 5 YARALI KONYA'nın Ereğli ilçesinde, iki otomobilin çarpışmasıyla 5 kişi yaralandı.

KONYA'DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 5 YARALI

KONYA'nın Ereğli ilçesinde, iki otomobilin çarpışmasıyla 5 kişi yaralandı.
Kaza, saat 22.30 sıralarında Ereğli-Adana karayolunun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. Fuat Aksoy yönetimindeki 42 ERH 18 plakalı otomobil, Orhan Hacı yönetimindeki 34 ZZ 3983 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada sürücüler ile Sıla Hacı, Gülsevinç Özbek ve Hasan Taşkıran yaralandı. Yaralılar, ihbarla olay gelen sağlık ekibi tarafından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-------------------------------
Yaralıların ambulanslara alınması
Kazaya karışan araçlardan detay
Genel ve detaylar

Haber-Kamera:  Atilla ATMACA / EREĞLİ(Konya),

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ
=================================

ELEKTRİKLİ BİSİKLET İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2 YARALI

BURSA'da otomobil çarpışan elektrikli bisikletteki 2 kişi yaralanıdı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdıb.
Kaza, gece saatlerinde Osmaniye Mahallesi Ahmet Akyollu caddesi üzerinde meydana geldi. Eren Yavuz (15) yönetimindeki elektrikli bisiklet, Ahmet Akyollu caddesi üzerinde seyir halinde olan Mahmut Karaş (30) yönetimindeki 16 LTB 60 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen bisikletten düşen Eren Yavuz ile arkasında bulunan Hamza Balantekin (16) yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-------------------------------
-Kazanın güvenlik kamerası görüntüsü
-Olay yerinden görüntü
-Yaralıların hastaneye getirilmesinden görüntü

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ / İNEGÖL(Bursa),

GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK
================================

MARMARA DENİZİ'NDE 3,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

BALIKESİR, - MARMARA Denizi'nde Balıkesir açıklarında Richter ölçeğine göre 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Balıkesir ve Tekirdağ çevrelerinde hissedildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 01.44'te Balıkesir açıklarında Richter ölçeğine göre 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin merkez üssü Marmara ilçesi olarak tespit edildi. Deprem Balıkesir ve Tekirdağ il merkezleri ile çevrelerinde de hissedildi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise 3,5 büyüklüğündeki depremin merkez üssünü Güzelköy açıkları, derinliğini de 15 kilometre olarak kaydetti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-------------------------------
Deprem sonrası Tekirdağ'dan görüntü

Kamera: TEKİRDAĞ,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ
=====================

HAFİF TİCARİ ARAÇ İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

BURSA'da, hafif ticari araç ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Bursa-Ankara karayolu Yenice Köprülü Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Bursa'dan İnegöl'e seyir halinde olan Samet Umur (30) yönetimindeki 16 EID 81 plakalı hafif ticari araç, iddiaya göre aynı istikamette seyir halinde bulunan Salim Tok (29) yönetimindeki 07 LGH 27 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın motosiklet tarlaya uçtu. Kazada, yaralanan motosiklet sürücüsü Salim Tok, ihbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber: Yavuz YILMAZ / İNEGÖL(Bursa),
====================================


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konya Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title