Haberler

Dha Yurt Bülteni -21

Kayseri'de kaybolan kız, Kırşehir'de bıçaklanmış bulunduKAYSERİ'de, 2 gün önce kaybolan Z.G. (14) adlı kız çocuğu, Kırşehir'in Mucur ilçesindeki dere yatağında, sazlık bölgede 4 yerinden bıçakla yaralanmış bulundu.

Kayseri'de kaybolan kız, Kırşehir'de bıçaklanmış bulundu

KAYSERİ'de, 2 gün önce kaybolan Z.G. (14) adlı kız çocuğu, Kırşehir'in Mucur ilçesindeki dere yatağında, sazlık bölgede 4 yerinden bıçakla yaralanmış bulundu. Z.G., kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Kırşehir Mucur'daki dere yatağında, sazlık bölgede, dün akşam saatlerinde, hareketsiz yatan kız çocuğunu görenler, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbarla gelen sağlık ekibi, Z.G.'nin, sırtından, kulağından ve ayağından 4 bıçak darbesiyle yaralandığını ve dövüldüğünü belirledi. Z.G., ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sırtında 2 bıçak darbesi ile vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar bulunan Z.G., tedaviye alındı. Kayseri'de ailesiyle oturan, 8'inci sınıf öğrencisi Z.G.'nin 2 gün önce kaybolduğu, ailesinin de polise kayıp başvurusu yaptığı ortaya çıktı. Z.G.'nin cinsel istismara uğrayıp, uğramadığı da araştırılırken, soruşturma sürdürülüyor.

'ARACINA BİNDİĞİM KİŞİ BIÇAKLADI'

Kayseri'de, 2 gün önce kaybolan ve Kırşehir'in Mucur ilçesindeki dere yatağında bıçakla yaralanmış halde bulunan Z.G. (14) adlı kız çocuğunun hastanede verdiği ilk ifade ortaya çıktı. Dere yatağında, sazlık bölgede dün akşam saatlerinde bıçaklanmış halde bulunan Z.G.'nin ilk ifadesi pedagog eşliğinde alındı. Z.G. ifadesinde, merkez Melikgazi ilçesi Keykubat Mahallesi'nde bulunan evinden Nevşehir'in Avanos ilçesinde yaşayan babaannesinin yanına gitmek için yola çıktığını ve bindiği araç sürücüsünün kendisini Mucur'a getirerek bıçakladığını öne sürdü. Bahçesine gübre atan bir çiftçi tarafından bulunduğunu kaydeden Z.G., ardından da ambulansla hastaneye kaldırıldığını belirtti. Z.G'nin sağlık durumunun iyi olduğu da belirtildi.

Jandarma ekipleri, Z.G.'nin ifadesi doğrultusunda aracına bindiği sürücüyü bulmak için çalışma başlatırken, soruşturmayı çok yönlü sürdürüyor.

Görüntü Dökümü

-------------------------

-Kırşehir Devlet Hastanesi acil servisinden görüntü

-Genel detay

Süre: 1.11-110MB

Haber-Kamera: KIRŞEHİR/DHA

===================

Sollamaktan vazgeçti yine kazaya neden oldu: 2 ölü, 2 yaralı

KONYA'nın Beyşehir ilçesinde üç aracın karıştığı zincirleme kazada sürücülerden Ahmet Zeybek (65) ve eşi İsmihan Zeybek (63) yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 19.30 sıralarında Beyşehir- Isparta yolunun 3'üncü kilometresinde meydana geldi. Yasin Çelik (26) yönetimindeki, 33 SY 218 plakalı otomobille önündeki Ali Küçükaslan yönetimindeki 42 BET  02 plakalı hafif ticari aracı sollamak istedi. Çelik, karşıdan otomobilin geldiği görünce sollamaktan vazgeçip, şeridine girmek isterken önündeki araca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, havalanıp karşı yönden gelen Ahmet Zeybek yönetimindeki 03 PM 127 plakalı aracın üstüne düştü. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde sürücülerden Ahmet Zeybek ve yanındaki eşi İsmihan Zeybek'in hayatını kaybettiğini belirlerken, itfaiye ekipleri otomobil içinde sıkışan Yasin Çelik ve yanındaki Esad El Ferac'ı (48) bulundukları yerlerden çıkardı. Diğer sürücü Küçükaslan ise kazadan yara almadan kurtuldu. İyi yaralı, Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Yaşlı çiftin araç içinde sıkışan cesetleri de yine itfaiye ekipleri tarafından kurtarılıp, aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Görüntü Dökümü

-----------------

Kaza yerinden detay

Genel ve detay

Haber- Kamera: Muhammed SIDAL BEYŞEHİR KONYA DHA))

============================================

Şanlıurfa'da amca çocukları arasında astsubaylık kavgası: 5 yaralı

ŞANLIURFA'nın Siverek ilçesinde amca çocukları arasında Astsubay olmak isteyen Mahmut Yotuşcak ile ona karşı çıkan amca çocukları arasında kavga çıktı. Sopa taşların kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı.

Olay akşam saatlerinde ilçeye 35 kilometre uzaklıkta bulunan Kalfalar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mahmut Yorulcak'ın astsubay olmak için müracaat ettiğini duyan kuzenleri Yorulcak'ın müracatını geri çekmesini istedi. Yorulcak ile kuzenleri arasında bu sebeple başlayan tartışma kısa sürede taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgayı görenlerin ihbarı ile olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri taş ve sopalarla yaralanan Mehmet, Eyyüp, Mahmut ve Hevi Yorulcak'ı Siverek Devlet Hstanesi'ne götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Jandarma ekipleri ise mahallede ve hastanede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------

Hastanede alınan güvenlik önlemi

Acil servis

Jandarma ekipleri

Yaralı yakınları ve acil servis önü

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mehmet SEZGİN-ŞANLIURFA-DHA)

========================

Adıyaman'da 2 bisikleti kundakladılar

ADIYAMAN'da, iki bisiklet kimliği belirsiz kişiler tarafından benzin dökülüp yakıldı.

Olay, akşam saatlerinde Siteler Mahallesi'de meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından iki bisiklet benzin dökülerek yakıldı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

Polis ekipleri olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

Olay yeri

İtfaiye ekiplerinden görüntü

Yanan bisikletlerden görüntü

Polis ekiplerinden görüntü

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mahir ALAN-ADIYAMAN-DHA)

============================

Jandarmadan eski eser satıcılarına operasyon

Bursa'da jandarma personeli, alıcı kılığında, eski eserleri satmak isteyenlerle irtibata geçerken, düzenlenen operasyonla şahıslar suçüstü yakalandı. 7 kişi gözaltına alınırken pek çok eski eser de ele geçirildi.

Bursa İl Jandarma Komutanlıgı ekipleri, bir grup şahsın ellerinde bulundurdukları eski eserleri (obje, heykel, tablo vb.) satmak amacıyla müşteri aradıkları ihbarını aldı. Bunun üzerine kimliği gizli Jandarma personeli tarafından alıcı kılığında şahıslar ile irtibata geçildi. Şahıslar ellerindeki tarihi niteliğe sahip malzemeleri satmak isterken ise suçüstü yakalandı. G.G, İ.Ö, M.S.A, H.Y, M.A,S.S ve G.Y isimli şüpheli şahıslar ile birlikte 3 adet cam gözyaşı şişesi, 2 adet toprak gözyaşı şişesi, 5 adet yağdanlık, 4 adet toprak kase, 1 adet toprak küp, 2 adet cam obje, 2 adet toprak bardak, 1 adet toprak heykel, 1 adet toprak küp, 1 adet 30 cm çapında bayan ve erkek tablo, 1 adet 20 cm çapında metal resimli obje, 1 adet toprak sürahi, 2 adet gözyaşı şişesi kapağı, 1 adet gümüş madalyon, 1 adet madeni para,  1 adet yabancı menşeili kitap, 1 adet tepsili kadeh, 1 adet Picasso "Don Kişotö resimli tablo ele geçirildi.

Olayın ortaya çıkartılmasında KAFES programından istifade edildi. Şahıslar hakkında 2863 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan işlem yapılırken, Cumhuriyet Savcılığından alınan talimat gereği şahıslar gözaltına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Ele geçirilen eski eserlerden görüntüler

------------------------------

Jandarmanın baskın anı ve şüpheliler

Haber: İsmail Hakkı SEYMEN/BURSA, - Kamera: BURSA,

================================

Van uçağı olumsuz hava nedeniyle Diyarbakır'a indi

ANKARA- Van seferi için Esenboğa Havalimanı'ndan havalanan Anadolujet uçağı, olumsuz hava koşulları nedeniyle Diyarbakır'a indi.

Ankara'dan saat 19.35'te havalanan Anadolujet'in THY 7086 sefer sayılı uçağı olumsuz hava koşulları nedeniyle Van Ferit Melen Havalimanı'na iniş yapamadı. Bunun üzerine kule uçağı uçak, Diyarbakır Havalimanı'na yönlendirdi. Buraya inen uçağın yolcuları bir süre bekledikten sonra tekrar Van'a havalanmasını istedi. Firmanın yetkilileri ile görüşen görevliler uçağın tekrar Ankara'ya döneceğini belirterek, isteyen yolcuların otobüsle Van'a  gönderileceğini söyleyince gerginlik yaşandı.

Görüntü Dökümü

---------

Diyarbakır Havalimanı içinde bekleyen yolcular

Yolcular görevliler arasındaki tartışma

Haber-Kamera: Emrah KIZIL/DİYARBAKIR,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırşehir Kayseri Mucur Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title