Haberler

Dha Yurt Bülteni-20

Kırıkkale'de kaza: 3 ölü, 8 yaralıKIRIKKALE'de hatalı sollama nedeniyle iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada, 3 kişi öldü, 2'si ağır, 8 kişi yaralandı.

Kırıkkale'de kaza: 3 ölü, 8 yaralı

KIRIKKALE'de hatalı sollama nedeniyle iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada, 3 kişi öldü, 2'si ağır, 8 kişi yaralandı.

Kaza, gece yarısı sıralarında merkeze bağlı Aşağı Mahmutlar Köyü yakınlarında meydana geldi. Henüz sürücüleri belirlenemeyen 71 DU 715 plakalı otomobil ile 45 DU 802 palakıl otomobil, hatalı sollama nedeniyle kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Yüksek İhtisas hastanelerine kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan 3'ü doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Diğer 8 yaralıdan 2'sinin de durumunun ağır olduğu belirtildi. Kazayı haber alıp hastanelere gelen ölen ve yaralananların yakınları, gözyaşı döküp, sinir krizleri geçirdi. Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir de hastaneye giderek, yaralılar hakkında bilgi aldı. Kazada ölen ve yaralananların kimlik tespiti için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Yerde yatan yaralı vatandaşlar

-Sağlık ekiplerinin müdahalesi

-Kaza yapan araçlar

-Ambulans

-Genel ve detay

Haber: Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE,

===========================================

Gölbaşı'nda kamyonet devrildi: 4 yaralı

KAZA, gece geç saatlerde Gölbaşı- Adıyaman Karayolu'nun 17'nci kilometresindeki Güneykaş Köyü yakınlarında meydana geldi.

Gölbaşı ilçe merkezi yönüne ilerleyen  Celal Bölükbaşı yönetimindeki 06 HA 1439 plakalı kamyonet, kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Celal Bölükbaşı ile yanında bulunan Mehmet Tiryakiler, Gülay Hnidia ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı. Yaralılar kazayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek acil serviste tedaviye alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-----------------------------------

Kaza yeri

Yaralıların çıkarılması

Yaralıların ambulansa konulması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ahmet KORKMAZ-ADIYAMAN-DHA

===========================================

Hareket halindeyken alev alan hafif ticari araç yandı

ZONGULDAK'ın Devrek İlçesi'nde hareket halindeyken alev alan hafif ticari araç, kullanılamaz hale geldi. Yangın, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Ankara- Zonguldak karayolu Ataköy Köyü mevkiinde, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 HC 9585 plakalı hafif ticari araç, hareket halindeyken motor kısmından alev aldı. Sürücünün sağa çekip müdahale ettiği alevler, tüm çabalarına karşın aracı sardı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ile Devrek Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma ekipleri, alevlere müdahale ederek, yaklaşık 15 dakikalık çalışmayla yangını söndürdü. Araç yangını, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Aracın kullanılmaz hale geldiği yangının, elektrik aksamından çıktığı belirlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------------------

-Cep telefonu kamerasından araç yangını

Haber-Kamera: Cüneyt ÖZFİDAN/ZONGULDAK,

==========================================

Marmaris'teki tatilciler dönmeye başladı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ne bayram tatili için gelen tatilcilerin dönüş yolculuğu akşam saatlerinde başladı. Caddelerde kilometrelerce araç kuyrukları oluştu.

Ramazan Bayramı'nda Marmaris'e tatil için gelenler, bugün akşam saatlerinde dönüş için yola çıkmaya başladı. Otellerden araçlarıyla ayrılan tatilciler, Datça Yolu'nda yaklaşık 7 kilometrelik araç kuyrukları oluşturdu. Emniyet verilerine göre, akşam saat 19.00'dan itibaren otellerden çıkışların olduğu ve yaklaşık 250 bin kişinin özel araçlar ve toplu taşıma araçlarıyla dönüşe geçtiği ifade edildi. Güney Ege Turistik Otelciler Birliği yöneticileri, "Yoğun bir bayram tatili yaşandı. Tatilcilerin bir kısmı bu yıl erken eve dönüşe başladı. Bugün öğleyin saat 13.00'e kadar çıkışlar olacak, bir kısmı ise hafta sonu dönecek. Bayram sonrası da iç pazarda ciddi talepler mevcut" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Araç konvoylarından görüntü

Polis ekiplerinden görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla),

====================================

Dışişleri Bakanlığı'ndan Kıbrıs Konferansı açıklaması

KIBRIS'taki çözüm arayışlarıyla ilgili devam eden görüşmelere dair, Dışişleri Bakanlığı'ndan bir açıklama yapıldı.

Dışişleri Bakanlığı Enformasyon Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Konferansı'nın bir sonraki oturumu 28 Haziran 2017'de İsviçre'de başlayacak.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "12 Ocak 2017 tarihinde açılan ve Kıbrıs'ta kapsamlı bir çözümü hedefleyen Kıbrıs Konferansı'nın bir sonraki oturumu 28 Haziran 2017'de İsviçre'de başlayacaktır. Ülkemiz oturumda Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu başkanlığındaki bir heyetle temsil edilecektir."

Haber: ANKARA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Marmaris Adıyaman Kıbrıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title