Haberler

Dha Yurt Bülteni - 20

Batman'da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 9 yaralı BATMAN'da, iddiaya göre aşırı hız olan otomobilin karşı yönden gelen hafif ticari araç ile çarpışması sonucu Veysel Günce (18) hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Batman'da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 9 yaralı

BATMAN'da, iddiaya göre aşırı hız olan otomobilin karşı yönden gelen hafif ticari araç ile çarpışması sonucu Veysel Günce (18) hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Batman-Kozluk yolunda meydana geldi. Bıçakçı köyünden Batman istikametine giden Cemal Çetin yönetimindeki 72 AP 926 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle refüjü aşarak, karşı yönden gelen sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 44 PU 232 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, otomobildeki Veysel Günce hayatını kaybederken, hurdaya otomobil ve hafif ticari araçtaki 9 kişi ise yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları yapılan ilk müdahalenin ardından Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Olay yerinden görüntü

Kazaya karışan araçlar

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Arif ARSLAN - Reşat YİĞİZ / BATMAN,

===================================

Otomobil, motosiklete çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

TOKAT'ın Erbaa ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza saat 23.00 sıralarında D-100 Karayolu Değirmenli köyü yakınlarında meydana geldi. Bir akaryakıt istasyonunda çalışan Bünyamin Başak (48) iş dönüşü plakasız motosikletiyle ilçe merkezine doğru yola çıktı. Akaryakıt istasyonundan yaklaşık 200 metre uzaklıkta Başak'ın kullandığı motosiklete, Orhan Karabulut yönetimindeki 66 DV 321 plakalı otomobil arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Bünyamin Başak metrelerce sürüklenerek kaza yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Karabulut ile yanında bulunan Cemal Karabulut ve Gürkan Yılmaz ise yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 3 kişi Erbaa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Başak'ın cenazesi ise aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Karabulut hastanedeki tedavisinin ardından jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Kaza yerinden görüntüler

-Genel Detay

Haber-Kamera: İbrahim UĞUR / ERBAA(Tokat),

=========================

Giresun'da müdahale edilemeyen orman yangını yayılıyor (2)

KAYMAKAMI BAŞTÜRK: SÖNMEZSE SABAH HAVADAN MÜDAHALE EDİLECEK

Giresun'un Espiye ilçesinde çıkan orman yangını ile ilgili bilgi veren Espiye Kaymakamı Dede Musa Baştürk, çok küçük alanda başlayan yangının büyümeye başladığını ancak yol olmadığı için müdahalede bulunamadığını söyledi. Mesmun mahale sıçramaması için önlemlerin alındığını belirten Kaymakam Baştürk, 9 hektarlık ekonomik ömrü olmayan bitki türünün zarar gördüğünü söyledi. Baştürk, şöyle konuştu:

"Belediyemizin ve orman işletmemizin araçları bölgeye intikal etti ancak yol olmadığı için müdahale edemedik. Rüzgarın etkisiyle yangın genişledi. Yanan yer bozuk orman dediğimiz bir alan. Şu anda ekiplerimiz yangının meskun mahallelere yönelmesi durumunda tedbir almış durumda. İtfaiye ve arozözlerimiz hazır bekliyor. Şu ana kadar müdahale edeceğimiz bir noktaya gelmedi, ancak böyle bir durumda ekiplerimiz müdahaleye hazır. İnşallah can ve mal kaybı olmadan sönecek. Eğer sabaha kadar sönmezse havadan müdahale imkanı doğacak. Deniz burada zaten kısa sürede söndüreceğimizi tahmin ediyoruz. Sabaha kadar takip edeceğiz. 9 hektarlık ekonomik ömrü olmayan bir bitki zararı var. Ekonomik anlamda bir kayıp yok biz evlere sıçramaması için hazır bekliyoruz."

Yangını ilk farkeden ve yetkililere bilgi veren Hayrettin Abanoz ise "Öğleden sonra çıktı yangın. Büyük ihtimalle yüksek gerilim hattından kıvılcım oluşması sonucu çıktı. Kaymakamlığa ve orman işletmeye haber verildi. İtfaiye geldi ama yol olmadığı için müdahale edilemedi. Ancak havadan müdahale ile söndürülebilir. Her taraf ağaç, tehlike sürüyor." dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Yangın detayları

Kaymakam açıklaması

Detaylar

Drone görüntüleri

Haber-Kamera: Hakan KABAHASANOĞLU / GİRESUN,

===================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title