Haberler

Dha Yurt Bülteni-20

Şehit Necmettin öğretmenin babası, oğlunun okulunu ziyaret etti/EK

YILIN ÖĞRETMENİ SEÇİLDİ

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde şehit öğretmenleri anma programı düzenlendi. Türk Eğitim- Sen tarafından Gençlik Merkezi'nde düzenlenen geceye Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, şehit öğretmen Necmettin Yılmaz'ın babası Hamit Yıldız, daire amirleri ve çok sayıda öğretmen katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan gecede şehit öğretmenler Necmettin Yılmaz ve Aybüke Yalçın'ın hayat hikayelerini anlatan sunumlar yapıldı. İlçede görev yapan müzik öğretmenleri şehit öğretmenler anısına seslendirdiği türkülerin ardından öğretmen arkadaşları tarafından yılın öğretmeni seçilen şehit öğretmen Necmettin Yılmaz'ın plaketini babası Hamit Yılmaz aldı.

Plaketi alması için sahneye davet edilen Yılmaz sahnede asılı bulunan Türk Bayrağı'nı öptü. Salondakiler tarafından ayakta alkışlanan Yıldız, "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan tüm milletime şükranlarımı sunuyorum, iyiki bu milletin bir evladı bir ferdiyim, bana Necmettin Yılmaz gibi bir evlat bahşettiği için Rabbime şükür ediyorumö dedi.

Şehit babasına plaket veren Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız ise "Bu gece Hamit amcamızı burada ağırlıyoruz, onu yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Daha çok güvenlik kuvvetlerimizden şehit haberleri alıyoruz. Maalesef bu sene iki öğretmenimizi şehit verdik. Eğitimcinin şahadeti tabiki çok etkiliyor" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

Anma programı

Kuran-ı Kerm okunması

Şehit öğretmenlerin hayat hikayeleri

Şehit babasının plaket alması

Baba Hamit Yılmaz'ın konuşması

Kaymakam Halid Yıldız'ın konuması

Öğretmenlerin plaket alması

Genel ve detay görüntüler

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 380 MB

Haber-Kamera: Mehmet SEZGİN-ŞANLIURFA,

===========================================

3'üncü kattan düşen işçi öldü

Konya'da bir inşaatın 3'üncü katından dengesini kaybetmesi sonucu düşen 47 yaşındaki işçi Yahya Akbuğa, yaşamını yitirdi.

Olay, bugün akşam saatlerinde merkez Selçuklu İlçesi Kosova Mahallesi Davet Sokakta meydana geldi.  Tesisat işçisi Yahya Akbuğa, inşaatın 3'üncü katında çalıştığı sırada iddiaya göre dengesini kaybedip beton zemine düştü. Akbuğa'nın düştüğünü gören çevredekiler, ambulans çağırdı. Ambulansla yakındaki bir hastaneye kaldırılan Akbuğa, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Binanın dısından detay

-Polisin inceleme yapması

Haber- Kamera: Mehmet IŞIK KONYA,

===========================================

Zehir minibüsünden 111 kilo eroin çıktı

Kocaeli polisi, Van'dan İstanbul'a giden ailenin bulunduğu minibüsü takibe alarak İzmit'te durdurdu. Narkotik köpeği 'Millow' un tepki vermesi sonucu araçta yapılan aramada kaplamaların altına, stepneye ve ses sistemine gizlenen 111 kilo eroin ele geçirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Van'dan İstanbul'a uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Polis, plakası belirlenen minibüsü takibe aldı. İzmit'te TEM Otoyolunda durdurulan minibüste narkotik köpeği 'Millow' ile arama yapıldı. Millow'un tepki vermesi üzerine araç Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne çekildi. Narkotik polislerinin araçta yaptığı aramada sökülen kaplamaların altından, ses sistemi ve stepnenin içerisine gizlenmiş 210 paket halinde 111 kilo eroin ele geçirildi. Polis, minibüsü kullanan M.L.Ç. ve oğulları A.Ç. ile A.Ç.'yi gözaltına alırken, kucağında bebeği bulunan eşi ise serbest bırakıldı. Uyuşturucu sevkiyatı yapan 3 kişi ifadelerinde, Kocaeli'de yakalanmamak için '41' plakalı araç seçtikleri ve aile görünümü vererek yolculuk ettiklerini söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Narkotik köpeği Millow ile arama yapılması

-Polisin araçta yaptığı arama

-Polisin gizlenmiş paketlere ulaşması

-Araç içerisinden çıkarılıp sıralanan paketler

Haber: Selda Hatun TAN-Alişan KOYUNCU/İZMİT(Kocaeli),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Siverek Hilvan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
title