Haberler

Dha Yurt Bülteni-2

1)FIRAT KALKANI'NDA 96 HEDEF İMHA EDİLDİ, 11 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜSURİYE'de 3 aydan bu yana sürdürülen 'Fırat Kalkanı Harekatı'nda terör örgütü DEAŞ'ın 81, PKK/PYD'nin 15 merkezi karadan ve havadan Türk jetleri tarafından ateş altına alınarak imha edildi, 11 DEAŞ'lı terörist etkisiz hale getirildi.

1)FIRAT KALKANI'NDA 96 HEDEF İMHA EDİLDİ, 11 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

SURİYE'de 3 aydan bu yana sürdürülen 'Fırat Kalkanı Harekatı'nda terör örgütü DEAŞ'ın 81, PKK/PYD'nin 15 merkezi karadan ve havadan Türk jetleri tarafından ateş altına alınarak imha edildi, 11 DEAŞ'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 90 günden bu yana yürütülen 'Fırat Kalkanı Harekatı'nda terör örgütleri DEAŞ'ın 81, PKK/ PYD'nin ise, 15 merkezi karadan ve hedef alınarak vuruldu. Harekatta DEAŞ'tan temizlenen 1800 kilometrekarelik alanda mayın ve el yapımı patlayıcı temizliği yapıldı. Gün içerisindeki çatışmalarda 3 Türk askeri ve 16 Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) askeri yaralandı, 1 ÖSO'lu ise, yaşamını yitirdi. Denetimin 215 mahalde ÖSO'ya geçtiği harekatta terör örgütü DEAŞ'lı 11 terörist ise etkisiz hale getirildi. Harekatın son durumuna ilişkin Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan bilgilendirmede şöyle denildi: "Karadağ sektöründe; karadan sağlanan yoğun ateş desteği ile muhalif unsurlardan oluşan Özel Görev Kuvvet Gruplarının, El Bab'ın doğu ve batı bölgelerinin kontrol edilmesine yönelik ileri harekatı devam etmiş, DEAŞ'ın çekilmesi sonucu PYD/ PKK unsurlarınca ele geçirilen Şeyh Nasır meskun mahallinde kontrol sağlanmış, planlı bölgelerin ele geçirilmesine yönelik ileri harekata devam edilmektedir. Gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 1 muhalif şehit olmuş, 3 TSK personeli ve 16 muhalif yaralanmıştır. Muhalif unsurlarca, 215 meskun mahalde yaklaşık 1800 kilometrekarede kontrol sağlanmıştır. Hedef tespit vasıtaları ile tespit edilen 64 DEAŞ ve 11 PYD/PKK hedefine ateş destek vasıtaları ile atış yapılarak, DEAŞ ve PYD/ PKK mensuplarınca kullanılan barınma yerleri, savunma mevzileri, komuta-kontrol tesisleri, silah ve araçları etkisiz hale getirilmiştir. Hava Kuvvetlerimize ait uçaklar tarafından, 17 DEAŞ ve 4 PYD/ PKK hedefine hava harekatı icra edilerek, DEAŞ mensuplarınca kullanılan 6 karargah binası ve 11 savunma mevzii, PYD/ PKK mensuplarınca kullanılan 4 savunma mevzii imha edilmiştir. Harekat neticesinde 11 DEAŞ mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Koalisyon güçleri tarafından hava harekatı icra edilmemiştir. DEAŞ'ten temizlenen bölgelerde muhaliflere destek sağlayan patlayıcı madde tespit ve imha timlerimiz tarafından 11 el yapımı kontrollü olarak imha edilmiş, harekatın başlangıcından bugüne kadar, çoğu tuzaklanmış 40 mayın ve 1673 el yapımı patlayıcı kontrollü olarak etkisiz hale getirilmiştir."

KİLİS/DHA

===================================================

2)EDİRNE'DE 55 KİŞİ TAVUKLU PİLAVDAN ZEHİRLENDİ

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Yenimuhacir Beldesi'nde bir mevlitte dağıtılan tavuklu pilavdan yiyen 55 kişi karın ağrısı, mide bulantısı ve kusma şikayetiyle çevre hastanelere başvurdu. Zehirlendikleri anlaşılan vatandaşlar, hastanede yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

İlçeye bağlı Yenimuhacir Beldesi İstiklal Mahallesi'nde yaşayan Vahit Güney, torunu olması nedeniyle dün, akşam saatlerinde evinde mevlit okutarak gelen misafirlerine tavuklu pilav ikram etti. Mevlitten bir süre sonra çoğu kadın 55 kişi karın ağrısı, mide bulantısı ve kusma şikayetiyle Keşan Devlet Hastanesi ve özel hastaneye başvurdu. Bazı hastaların midesi yıkanarak serum bağlandı. Yetkililer, zehirlenmenin tavuk etinden meydana gelmiş olabileceğini kaydetti. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Keşan İlçe Müdürlüğü ile İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlileri, tavuk eti ve pilavdan numune alarak, incelenmek üzere Edirne'deki il müdürlüklerinin laboratuarlarına gönderdi. Hastanede tedavileri tamamlananlar ise taburcu edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Acil servis girişi

-Acil tabelası

-Ambulansın gelişi

-Ambulanstan hastanın indirilmesi

-Tedavisi süren kadınlar

-Tedavisi tamamlananların hastaneden çıkması

(Haber-Kamera: Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),-

(SÜRE: 01.47 - BOYUT: 58 MB)

=======================================================

3)DEDE-TORUN TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde, şerit ihlali yapan otomobilin çarptığı motosikletteki her ikisi de kasksız olan 60 yaşında Mehmet Yeşil ile aynı isimdeki torunu 13 yaşındaki Mehmet Yeşil yaşamını yitirdi. Kazada ölenlerin Fenerbahçe ile Galatasaray futbol takımları arasındaki derbi maçını Kaymakçı Mahallesi'ndeki bir kahvehanede izledikten sonra Çaylı Mahallesi'ndeki evlerine dönmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. Aracı bırakıp, kaza yerinden kaçan sürücünün belirlenip yakalanması için çalışma başlatıldı. Kaza, dün (pazar) saat 22.00 sıralarında, Kiraz- Baydağ Karayolu üzeri Kaymakçı Mahallesi çıkışında meydana geldi. Fenerbahçe ile Galatasaray futbol takımlarının oynadığı derbi maçını Kaymakçı Mahallesi'ndeki bir kahvehanede izleyen Mehmet Yeşil ile aynı isimdeki torunu Mehmet Yeşil, ardından Çaylı Mahallesi'ndeki evlerine doğru plakasız motosikletle yola çıktı. Dede Mehmet Yeliş'in kullandığı motosiklete, karşı şeride geçen 35 AB 1864 plakalı otomobil çarptı. Motosikletten yola savrulan dede ve torunu kanlar içinde yerde kaydı. Otomobil ise 130 metre ileride durdu. Sürücü aracı kaza yerinde bırakıp kaçtı. Kazayı görenler sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen jandarma, çevre güvenliğini aldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, dede ve torunun kaza yerinde öldüğü belirlendi. Savcının kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından ölenlerin cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kaçan sürücünün kim olduğunun belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Görüntü Dökümü

----------------------------

Kaza yerinden görüntü

Motosiklet çarpan otomobilden görüntü

Cesetler tabuta ve cenaze otosuna konulurken görüntü

Savcılık kaza yeri inceleme yaparken görüntü

Hurdaya dönen motosikletten görüntü.

Genel ve Detay görüntü

(Haber- Kamera: Faruk ÇARK / ÖDEMİŞ (İzmir),

===================================

4)MEZBAHA ELEKTRİĞİNDEN 217 BİN LİRA TASARRUF

MUĞLA'nın Menteşe ilçesindeki mezbahada kurulan güneş enerji santralinde, 476 bin 698 kilovat elektrik üretilerek 217 bin lira tasarruf sağlandı. CHP'li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, kentin doğal zenginlikleri yanında coğrafi konum olarak da özel bir şehir olduğunu söyleyip, "Türkiye'de teknik özellikleriyle ilk olan güneş enerji santrali ile mezbahamızda kullandığımız elektriğin yüzde 45'ini doğaya zarar vermeden sadece güneşten elde ediyoruz. Muğla'nın doğasını, denizlerini, ormanlarını çevreci projelerle koruyor, bu tür projelerin ülkemizin diğer şehirlerine de örnek olmasını istiyoruz" dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin 3 yıl önce başlatılan 'Sonsuz Kaynağımız' projesi kapsamında Menteşe Mezbaha Tesisi'ne kurduğu güneş enerji santrali ile 2013 yılında 143 bin 334, 2014 yılında 156 bin 369, 2015 yılında 164 bin 51, 2016 yılı Kasım ayına kadar 129 bin 444 kilowatt saat elektrik üretimi yapıldı. Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından desteklenen proje ile hem çevreye hem de bütçeye önemli bir katkı sağladıklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, "Mezbahada kurduğumuz güneş enerji santrali ile bugüne kadar ürettiğimiz elektrikle belediyemiz bütçesine 217 bin TL katkı sağladık. Muğla'da günlük ortalama güneşlenme süresinin Türkiye ortalamasının üzerinde olması sayesinde kurduğumuz çevreye duyarlı, çevreyi koruyan güneş enerji santralimizle yılda 106,6 ton karbondioksit gazı salınımını önledik ve böylece yılda 320 adet yetişkin ağacını da doğada korumuş olduk" dedi.

MUĞLA'DAKİ GÜNEŞ ENERJİSİ POTANSİYELİ YÜKSEK

CHP'li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün de, projenin önemini anlattı. Kentin doğal zenginlikleri yanında coğrafi konum olarak da özel bir şehir olduğunu söyleyen Osman Gürün, "Ülke ortalamasının üzerinde güneşlenme süresi ile güneş enerjisinden yararlanıyoruz. Muğla günlük ortalama güneşlenme süresi ile Türkiye ortalamasının üzerinde bir şehir. 2013 yılında Muğla Belediyesi döneminde kurduğumuz Türkiye'de teknik özellikleri ile ilk olan güneş enerji santrali ile mezbahamızda kullandığımız elektriğin yüzde 45'ini doğaya zarar vermeden sadece güneşten elde ediyoruz. Muğla'nın doğasını, denizlerini, ormanlarını çevreci projelerle koruyor, bu tür projelerin ülkemizin diğer şehirlerine de örnek olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

-------------------------

-Güneş panellerinin havadan detay görüntüleri,

-Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile röp.

( Haber - Kamera: Cavit AKGÜN / MUĞLA, DHA)

====================================================

5)TÜRKÜLERE KONU OLAN ÇARŞIDA YOK YOK

ÇANAKKALE'nin türkülerine konu olan 127 yıllık tarihi Aynalı Çarşı, yöresel ürünlerin yanı sıra, giyim, yiyecek, içecek, ev tekstili ile hediyelik eşyalardan oluşan ürün yelpazesiyle her gün binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Çarşı'da 1970'den beri esnaflık yapan Ali İhsan Kasım, "Eskiden ürün çeşitliliği azdı. Şimdi ise dışarıdan gelen müşteriler aradıkları bütün hediyelik eşyaları burada bulabiliyor. Müşteriler keyifli bir alışveriş yaparak memnun kalıyor" dedi.

Çanakkale Savaşları sırasında adı Çanakkale Türküsü'yle ölümsüzleşen ünlü Aynalı Çarşı, yerli ve yabancı turistler için en cazip alışveriş merkezlerinden biri haline geldi. Tarihi çarşı her geçen gün yenilenen çehresi, iğneden ipliğe binbir çeşit ürün yelpazesiyle kentin ekonomisine ve turizmine önemli katkı sağlıyor. 127 yıllık bir geçmişi bulunan kent merkezindeki tarihi çarşıda havlu, eşarp, giyim malzemeleri, ayakkabı, şapka, kitap, karpostal, çanak, çömlek, testi, bardak, çaydanlık, ayna, magnet, çakmak, anahtarlık, maket bebek, oyuncak, tesbih, bileklik, takı, saat, sabun, peynir helvası, zeytinyağ, baharat çeşitleri, Truva atı, Şehitler Abidesi ve Seyit Onbaşı maketleri gibi hediyelik eşyalar turistlerin beğenisine sunuluyor.

ESNAF MEMNUN

Aynalı Çarşı'nın gördüğü ilgiden burada bulunan esnaf da memnun. Çarşıda 6 yıldır esnaflık yapan 53 yaşındaki Şennur Özden, en çok yöresel ürünlerin satıldığını söyleyip, "Çeşit bol. Aranılan her şey bulunabilir. Her bütçeye uygun ürünler var. Bir müşteri geldiği zaman çarşıdan eli boş çıkması mümkün değil" dedi. Aynalı Çarşı'da 1970'den beri esnaflık yaptığını anlatan Ali İhsan Kasım ise, "Aynalı Çarşı'da eskiden ürün çeşitliliği azdı. Şimdi ise dışarıdan gelen müşteriler aradıkları bütün hediyelik eşyaları burada bulabiliyor. Manifatura, hediyelik eşya, havlu yada tatlı çeşitlerinden alan müşteriler keyifli bir alışveriş yaparak memnun kalıyor" dedi.

ADI AT GÖZLÜKLERİNDEN GELİYOR

Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesi'nde de geçen Aynalı Çarşı, 2'nci Abdülhamid'in 1889 yılındaki padişahlığı sırasında, Çanakkale'nin önde gelen Yahudi ailelerinden birinin üyesi İlya Halyo tarafından yeniden inşa ettirildi. Çarşı,1915'te Gelibolu çıkarması sırasında tahrip oldu. Çarşı içinde eskiden atlar için koşum ve süs eşyası yapan dükkanlar yer alıyordu. Çarşı, 'ayna' denilen at gözlüklerinin satılması nedeniyle 'Aynalı Çarşı' adıyla anılıyor. Aynalı Çarşı'dan söz edilen Çanakkale Türküsü'nü ise ilk kez Çanakkale Savaşları'na katılan Kastamonulu bir askerin söylediği biliniyor.

Görüntü Dökümü

----------------------------

-Aynalı Çarşı girişi ve içinden görüntüler,

-Aynalı Çarşı'da satılan ürünlerden görüntüler,

-Şennur Şennur Özden ile röp,

-Ali İhsan Kasım ile röp.

Haber-Kamera: Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE,

============================================================

6)FOÇA'DA GÜZEL HAVA KEYFİ

İZMİR'in turistik ilçelerinden Foça'da Kasım ayının sonlarına rağmen havanın güzel ve sıcak olması, yüzleri güldürdü. Teknesi olanlar yelken açtı, tutkunları açık havada mangal yaktı. Çevre il ve ilçelerden gelenler Foça'da keyif yaptı.

Foça özellikle hafta sonu, çevre il ve ilçelerden gelenlerle dolup taştı. Kasım ayının son zamanlarında hava sıcaklığının 24 dereceye ulaştığı ilçede sahillerdeki yoğunluk dikkati çekti. Gezi teknelerinin büyük bölümü, bu kez balık turları için açıktaki adaların çevrelerine gitmek üzere limandan ayrıldı. El işi ürünleri için kadınlar, Beşkapılar Kalesi civarında tezgah açtı. Slow Food Zeytindalı Birliği Yeryüzü Pazarı üye üreticileri ise İtfaiye önü Yeni park Alanı'nda ürünlerini sattı. İngili Burnu'nda mangallarını yakan aileler, keyif yaptı. Foça'da yazı aratmayan görüntüler oluştu. Limanın İzmir Körfezi yönündeki balıkçı tekneleri ve aralarından süzülen irili ufaklı yelkenliler, sahilden izleyenlere görsel şölen sundu. Küçükdeniz'in kuzeyindeki sakin bölümde ahşap iskelelerde açık havada yoga yapan bazı kadınlar, dikkat çekti. Kasım güzelliğinden nasibini alan esnafın memnun olduğu gözlendi.

Görüntü Dökümü

----------------------------

Foça'dan görüntü

Denizde yüzenlerden görüntü

Ahşap iskelede yoga yapanlardan görüntü

İngiliz Burnunda mangal yapanlardan görüntü

Yelkenlilerden görüntü

Motosikletlilerden görüntü

(Haber- Kamera: Seyfi GÜL / FOÇA (İzmir),

======================================================

7)KARİKATÜRLÜ EVLENME TEKLİFİ

HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde polis memuru 27 yaşındaki Bülent Yayla, çocukluk aşkı hemşire 25 yaşındaki Sevcan Yalçın'a sokak ressamına çizdirdiği karikatürle sürpriz evlenme teklifi yaptı. İskenderun İlçesi'ndeki Atatürk Anıt alanında kız arkadaşı Sevcan Yalçın'la el ele dolaşan Bülent Yayla, yanlarına yaklaşan sokak ressam Hüsamettin Şerifoğlu karikatürlerini yapma teklifini kabul etti. Daha önce görüştüğü ressamdan kız arkadaşının resmedilmesini isteyen Yayla, karikatür tamamlandıktan sonra üzerinde, 'Benimle evlenir misin' yazan, birlikte çizilmiş oldukları karikatürü gösterip Sevcan Yalçın'a evlenme teklif etti. 'Evet' diye Sevcan Yalçın'ın parmağına, cebinden çıkardığı yüzüğü takan Yayla, evlenme teklifini ilginç bir şekilde yapmak için uzun süre araştırma yaptığını söyledi. Sevcan Yalçın da karikatürün çok güzel olduğunu belirterek, "Çok beğendim, bayıldım. Böyle bir şeyi de bu zamanda beklemiyordum. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Karikatüristin çizdiği resim üzerinde çalışma yaparken

Evlenme teklifinde bulunacak Bülent'in arkadaşı ile röp.

Karikatürist Hüsamettin Şerifoğlu ile röp.

El ele tutuşup gelen Bülent ile Sevcan çiftinin görüntüsü

Karikatürist ile konuşmaları

Sevcan'ın sandalyeye oturması

Çizimden görüntüler

Resmin gösterilmesiyle evlenme teklifinin yapılması ve yüzüğün takılması

Sevcan'ın şaşkınlık içerisinde Bülent'e sarılması

Çevredekilerin alkışları

Bülent ve Sevcan ile röp.

SÜRE: 06'01" BOYUT: 287 MB

Haber-Kamera: Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),

================================================================

8)HAZAL'I ÇALAN HIRSIZ TUTUKLANDI

KAYSERİ'de özel bir rehabilitasyon merkezinde, otostik çocukların tedavisinde kullanılan 11 yaşındaki Hazal isimli atı, böbrek taşını düşürmek için Muhammet Göker (27) çaldığı, daha sonra medyada çıkan haber üzerine boş bir araziye bıraktığı belirlendi. İşsiz olduğu belirlenen hırsız, çıkarıldığı mahkemece hayvan hırsızlığından tutuklandı.Asayiş Şubesine bağlı Hırsız Bürosu ekipleri, kahverengi, dişi at Hazal'ı ve çalan hırsızı bulmak için 3 ayrı ekiple, olayın gerçekleştiği Melikgazi ilçesi Konaklar mahallesinde ve çevresinde yoğun bir çalışma yaptı. Hırsız ve çalıntı atın yakalanması sonucunda iki ayrı yürütülen çalışma sonucu polis, zanlının Muhammet Göker (27) olduğu belirlendi. Asayiş Şubesi, Hırsızlık bürosu yetkilileri şöyle konuştu :

"BÖBREK TAŞINI DÜŞÜRMEK İÇİN ATI ÇALMIŞ"

"Melikgazi Özel Rehabilitasyon merkezindeki ahırdan "Hazal" adıl atın çalınmasıyla ilgili yapılan çalışma sonucu, kamera görüntülerinin gece olması ve kameranının olayı uzaktan görüntülemesi nedeniyle, şüphelinin teşhisinde elverişsizlik olmasına karşın, konuyla ilgili yapılan saha çalışmasında, yakın zamanda Melikgazi ilçesi Mimarsinan mahallesi yakınlarında arazide bir kişinin atla görüldüğü bilgisine ulaşıldı. Zanlı Muhammet Göker'in işsiz olduğu ve TOKİ konutlarında oturduğu, hayvancılıkla ilgisi olmadığı ve aracının olay yeri yakınlarında görüldüğü belirlendi. Zanlı yapılan sorgusunda atı doktor tavsiyesiyle, böbreklerinde taşı düşürmek için, binmek üzere çaldığını söyledi. Çıkarıldığı mahkemece hayvan hırsızlığından tutuklandı."

20'YE YAKIN AHIR ARANDI

At hırsızının, olayın basına yansıması üzerine, yakalanacağından endişe ederek "Hazal'ı Mimarsinan mahallesi yakınlarındaki boş bir araziye bıraktığı belirblendi. Kayseri polisinin,"Hazal"ı bulmak üzere Mimarsinan, Konaklar ve Yıldırımbeyazıt mahallelerinde arazi ile 20 ahırda arama yaptıkları belirlendi.

OLAY NASIL OLMUŞTU ?

KAYSERİ'de özel bir rehabilitasyon merkezinde, otistik çocukların tedavisinde 9 yıldan bu yana kullanılan, " Hazal" adlı at, 11 Eylül ayında çalındı. Merkez Melikgazi ilçesi Konaklar Mahallesi, Avanos Caddesi'nde 4 katlı binanın bulunduğu Özel Melikgazi Rehabilitasyon Merkezi arazisindeki ahırda tutulan ve yaklaşık 50 kadar otistik çocuğun terapisinde kullanılan 11 yaşındaki 'Hazal' adı verilen dişi at, 11 Eylül'de kimliği belirmeyen kişi veya kişiler tarafından saat 02.20 sıralarında çalındı. Hırsızlık üzerine polis, merkezin kamera kayıtlarını alıp, araştırmaya başladı. At hırsızı, polisin titiz çalışması sonucu yakalanıp, tutuklandı. Ancak, şu ana kadar çalıntı at ele geçirilemedi.

Görüntü dökümü:

------------------------

-Atın çalınma anı (güvenlik kamerası)

-Ata çocukların rehabitasyon için binmeleri

-Tutuklanan at hırsızının görüntüsü

-Detaylar

( Haber-kamera : Oktay ENSARİ- /KAYSERİ, DHA)

DV 1 dosya 5 dakika 307 saniye/200 MB

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale İzmir Foça PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title