Haberler

Dha Yurt Bülteni - 19

Karabük'te devrilen motosikletin sürücüsü yaralandıKARABÜK'te, kaldırıma çarparak devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı.

Karabük'te devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı

KARABÜK'te, kaldırıma çarparak devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı'nda meydana geldi. Safranbolu'dan Karabük istikametine giden 32 yaşındaki R.Y yönetimindeki 34 DP 4588 plakalı motosiklet, kaldırıma çarptıktan sonra kontrolden çıkarak devrildi. Sürüklenen motosikletin sürücüsü Yavuz yaralandı. Gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Yavuz ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

-Yaralı sürücü ambulanstayken

-Kaza yeri

Haber-Kamera: Bülent DİKTEPE/KARABÜK,

========================================

Triatlon sporcusu gencin cesedi 4 gün sonra bulundu

ÇANAKKALE'nin Gelibolu İlçesi'nde, antrenmana gitmek için evinden çıkan 15 yaşındaki triatlon sporcusu Doğukan Varol'un cesedi 4 gün sonra Hamzaköy Sahili'nde bulundu.

Gelibolu İlçesinde, Sahil Güvenlik ekipleri ile dalgıçların 4 gündür bulmak için arama çalışması yaptığı triatlon sporcusu Doğukan Varol'dan üzücü haber geldi. Geçen Cuma günü evinden antrenmana gitmek için çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Varol'un cansız bedeni bugün saat 18.30 sıralarında kıyıya vurduğu Hamzaköy Sahili'nde bulundu. Vatandaşların deniz kıyısına vuran bir insan cesedi olduğunu haber vermesi üzerine dalgıçlar tarafından denizden çıkarılan cesedin, savcılık ve polis tarafından incelenmesi sonrası, 4 gün önce kaybolan Doğukan Varol'a ait olduğu tespit edildi. Talihsiz gencin yakınları fenalık geçirdi. Doğukan Varol'un cesedi, yakınlarının teşhis etmesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------------

Denizden çıkarılan cesetten görüntü

Doğukan Varol'un fenalık geçiren yakınlarından görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Doğan ZELOVA / GELİBOLU (Çanakkale),

========================================

Otomobil hafif ticari araca çarptı: 8 yaralı

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde otomobil önünde ilerlemekte olan hafif ticari araca arkadan çarptı. Yaralanan 8 kişi tedavi altına alındı.

Kaza, D-130 Karayolu Karaköprü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Şükrü Canbirlik idaresindeki 34 JH 4985 plakalı otomobil önünde ilerlemekte olan Hayrettin Kırıcı idaresindeki 41 NB 474 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. Olay yerine gelen itfaiye ve 112 Acil ekipleri otomobil içerisinde sıkışan bir kişiyi çıkarttı. Kazada ikisi çocuk 8 kişi yaralandı. 8 kişi hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle D-130 Karayolu İzmit istikametinde ulaşım bir süre tek şeritten sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

-Olay yerinden görüntüler

-Araçlardan görüntü

-Yaralılara müdahale edilmesi

HABER-KAMERA: Faruk KIYAK / GÖLCÜK(Kocaeli), -

==

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Safranbolu Çanakkale Gelibolu Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
title