Haberler

Dha Yurt Bülteni - 19

Hastane bahçesinde bomba endişesi KARABÜK Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açık otoparkındaki demir korkuluklara asılı bırakılan el çantası paniğe neden oldu.

Hastane bahçesinde bomba endişesi

KARABÜK Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açık otoparkındaki demir korkuluklara asılı bırakılan el çantası paniğe neden oldu.

Akşam saatlerinde hastanenin arka kısmında bulunan açık otopark kısmındaki demir korkuluklara asılı bırakılan el çantasını gören özel güvenlik görevlileri polisi aradı. Polis, güvenlik şeridi çekerek çevrede önlem aldı. İtfaiye ve 112 Acil ekibi olay yerinde hazır bekletildi. Gelen bomba imha uzmanı tarafından sinyal kesici jammer devreye sokulup, fünye yerleştirildikten sonra kontrollü olarak patlatılan el çantasından kablo ve elektrik ölçüm cihazı Ampermetre çıktı. Hasta ve yakınları patlatılma anını kaldıkları odaların pencerelerinden izledi. El çantası, kablolar ve ampermetre incelenmek üzere emniyete götürüldü. Polis, hastanenin güvenlik kameralarını incelemeye alırken el çantasını kim ya da kimlerin bıraktığını belirlemek için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Demir korkuluklara asılı bırakılan el çantası

-Polisin önlem alması

-Bomba uzmanının fünye yerleştirmesi

-Kontrollü patlatılma

-Bomba uzmanı ve polisin incelemeleri

-Süre: (04.00) - Boyutu: (180 MB.)

Haber-Kamera: Bülent DİKTEPE / KARABÜK,

========================================

Bodrum'da Adriana Lima nöbeti (2)

ADRİNANA LİMA BODRUM'DA

Bodrum'da 4 gündür sevgilisi Metin Hara ile birlikte tatilini geçiren ünlü manken Adriana Lima, gündüzleri çiftlikte geceleri de Bodrum'da dolaştı. Yalıkavak'taki balık restoranında yemek yiyen Lima, sevgilisi Metin Hara ile bol bol öpüştü.

Bodrum'da tatilini geçiren Brezilyalı ünlü manken 36 yaşındaki Adriana Lima, bugün konakladığı çiftlik evinden gün boyunca çıkmadı. Saat 22.00 sıralarında çiftlikteki değirmen evinden sevgilisi Metin Hara ile el ele çıkarak lüks bir otomobile binen Lima'nın beyaz dekolte bir gece elbisesi giydiği görüldü. Metin Hara, çiftlik evinden çıkışta basın mensuplarının sorularına yanıt vermedi. Dereköy Mahallesi'nden Yalıkavak Mahallesi'ndeki bir balık restoranda gelen Lima ve Hara'nın yemekte bol bol öpüştükleri görüldü. El ele restorana giren ikili yemekte de göz göze diz dize oturdu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlamayan ikili restoranda ahtapot, kalamar salatası ve laos balığı yedi. Lima ve Hara'nın alkol almadığı belirtildi. İkilinin restorandan ayrıldıktan sonra çiftlik evine dönecekleri, ardından yarın sabah erken saatlerde mavi yolculuğa çıkacakları öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Lima ve Hara'nın çiftlik evinden çıkmasından görüntü

İkilinin restorana gelip oturmalarından görüntü

İkilinin yemek yemeleri ve öpüşmelerinden görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber: Yaşar ANTER - Kamera: Nilüfer DEMİR / BODRUM(Muğla),

=======================================================

Bodrum'da Adriana Lima nöbeti (3)

DENİZ SEKİ VE ADRİANA LİMA SARMAŞ DOLAŞ

Bodrum'da tatil yapan Brezilyalı ünlü manken Adriana Lima ve sevgilisi Metin Hara, gittikleri balık restoranında Deniz Seki ve nişanlısı ile karşılaştı. Lima ile Seki sarmaş dolaş oldu.

Yaklaşık 150 kişinin bulunduğu bir balık restoranında nişanlısı Faruk Salman ile sohbet edip yemek yiyen Deniz Seki, Adriana Lima ve Metin Hara'nın geldiğini fark edince çiftin yanına gidip mutluluklar diledi. Deniz Seki, Faruk Salman, Lima ve Metin Hara birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi, Deniz Seki ile Adriana Lima'nın sarmaş dolaş olması dikkat çekti. Restoran çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Seki, "Metin, çok sevdiğim bir arkadaşım. Böyle bir mutluluğu tebrik etmek istedim, onu görünce yanaklarından öpmek istedim. Aşk bu, reklam olduğuna inanmıyorum. Hiç öyle gözükmüyor arkadaşlar, aşk şarkıları yazan biri olarak reklam aşkı olduğuna inanmıyorum" dedi. Seki daha sonra nişanlısı ile restorandan ayrılırken Lima ve Hara'nın yemeğe devam ettikleri görüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Deniz Seki'nin, Adriana Lima'nın masasına gidişinden görüntü

Seki ve Lima'nın hatıra fotoğrafı çekilmesinden görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Yaşar ANTER - Nilüfer DEMİR / BODRUM(Muğla),

=======================================================

Adapazarı'nda Demokrasi Nöbeti'ne devam edildi

ADAPAZARI'nda, Demokrasi Nöbeti'nin ikinci gününde Demokrasi Meydanı vatandaşlarla dolarken, Kuran okunarak, dualar edildi.

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 11-15 Temmuz tarihleri arasında akşam başlayıp sabah saatlerine kadar süren Demokrasi Nöbeti'nin ikinci gününde Adapazarı Demokrasi Meydanı vatandaşlarla doldu. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ak Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen ve Şaban Dişli, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, ilçe belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de katıldığı etkinlik mehter gösterisi ile başlarken, Kuran okunarak, dualar edildi.

Meydanda toplanan vatandaşlara seslenen Ak Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, 15 Temmuz gecesi gençlerin ve kadınların tanklara karşı durduğunu belirterek, "Gençler tanklara karşı durdular. Başta rahmetli Abdullah Tayyip Olçok olmak üzere onun şahsında bu mücadeleye canını, kanını vererek katkıda bulunan ve bugün özgür bir ortam içinde konumumuzu devam ettirmemizi sağlayan gençlerimize çok güçlü bir alkış istiyorum. Sonra kadınlarımız sahneye çıktı. Yürekleri Akdeniz kadar geniş ve solukları Afrika kadar sıcak olan kadınlarımız onlar da Türk demokrasi tarihinde belki de ilk defa kendi kimlikleriyle bu meydanları doldurdular. 15 Temmuz'dan itibaren neredeyse 1 aya yaklaşan süre içinde Türkiye'nin her yerinde binlerce insan bu meydanları doldurdular" dedi.

Program konuşmaların ardından gerçekleştirilen tasavvuf müziği konseriyle son bulurken, vatandaşlar nöbet için meydanda kaldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Meydandan görüntüler

-Etkinlikten ve konuşmalardan görüntü

Haber-Kamera: Azim ÇELİK / ADAPAZARI(Sakarya),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adriana Lima Deniz Seki Metin Hara Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title