Haberler

Dha Yurt Bülteni - 19

Şehit cenazesi Sinop'a ulaştıKAYSERİ'deki bombalı terör saldırısında şehit olan Jandarma Komando Er 20 yaşındaki Kenan Döngel'in cenazesi baba evi Zonguldak'da düzenlenen cenaze töreninin ardından memleketi Sinop'a getirildi.

Şehit cenazesi Sinop'a ulaştı

KAYSERİ'deki bombalı terör saldırısında şehit olan Jandarma Komando Er 20 yaşındaki Kenan Döngel'in cenazesi baba evi Zonguldak'da düzenlenen cenaze töreninin ardından memleketi Sinop'a getirildi.

Kayseri'deki terör saldırısında 6 aylık askerken şehit olan Jandarma Komando Er Kenan Döngel'in cenazesi, baba ocağı Zonguldak Ereğli Kışla Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Burada düzenlenen cenaze töreni ardından şehidin naaşı defnedilmek üzere memleketi Sinop'un Erfelek İlçesi Akçasöğüt Köyü'ne getirildi.

Şehit evinde Sinop Vali Hasan İpek, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Döngel'n cenazesi Erfelek Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Döngel'in ailesi, morg önünde sinir krizi geçirdi. Bu arada, Erfelek Meydanı ve şehit evi Türk bayrakları ile donatıldı. Şehit Döngel yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Erfelek İlçesi Akçasöğüt Köyü'nde son yolculuğa uğurlanacak.

Görüntü Dökümü:

-------

Cenazeden detay

Ailesinden detay

Haber-Kamera : İbrahim ASLAN/SİNOP,

=============================

Akhisar'da teröre lanet yürüyüşü

MANİSA'nın Akhisar İlçesi'nde, Balkan Göçmenleri Derneği'nin öncülüğünde son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle 'Teröre lanet yürüyüşü' gerçekleştirildi.

İstanbul Beşiktaş ve Kayseri'de meydana gelen terör saldırıları Akhisar'da, Balkan Göçmenleri Derneği tarafından düzenlenen 'Teröre Lanet Yürüyüşü'yle protesto edildi. Rumeli Caddesi'nden başlayan yürüyüşe katılanlar, "Bir ölürüz bin diriliriz", "Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun" pankartları taşırken, "Kahrolsun Pkk", "Akhisar uyuma, şehidi sahip çık", "Polise uzanan eller kırılsın", "Her şey vatan için", Hepimiz askeriz Pkk'ya yeteriz", "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları attı. Milli Egemenlik Meydanı' kadar yürüyen grup burada İstiklal Marşı'nı okuyup şehitler için saygı duruşunda bulundu. Yürüyüşe 1998 yılında Hakkari'de PKK ile girdiği çatışmada şehit düşen Akhisarlı Jandarma Er Mehmet Dönmez'in annesi Emine Dönmez'de elinde oğlunun fotoğrafı ile birlikte katıldı.

Grup adına açıklama yapan Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Tunay Gül, "Bizlerde şehit ve gazi olmaya hazırız. Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği olarak her türlü şiddeti, terörü şiddet ve nefretle kınıyor ve lanetliyoruz. Bu terör olaylarında kimlerin eli ve parmağı varsa, kimin planı ve projesi varsa Allah kahrı seyir eylesin. Biz her zaman söylediğimiz gibi canımızı, kanımızı bu ülkeye adamış durumdayız. Gerektiğinde her birimiz şehit ve gazi oluruz. Ülkemizin birliğini ve dirliğini bozmaya çalışan her türlü kirli oyunu artık düzeltin, canımız yanıyor, kanımız akıyor, gözyaşımız kalmadı. Bu saatten sonra bu görevi biz üstlenmeyelim. Bu ülke ve bu bayrak için gereken ne varsa yapmaya hazırız" dedi.

Açıklamanın ardından yürüyüş olaysız sona erdi.

Haber: Barış GEZİCİ / AKHİSAR (Manisa),

==============================

Şırnak'ta PKK'ya ait 25 adet Kaleşnikof tüfek ele geçirildi

ŞIRNAK'ta dün ve bugün bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonlarda, 25 adet kaleşnikof silah, bu silahlarla ait mermiler ve mühimmat ele geçirildi.

Şırnak'ta dün 1 PKK'lının etkisiz hale getirildiği çatışmanın ardından kaçan teröristin yakalanması amacıyla başlatılan operasyon sürüyor. Operasyon kapsamında örgüte ait 25 adet Kaleşnikof marka tüfek, bu silahlara ait mermi ve mühimmat ele geçirildi. Şırnak Valiliği'nce yapılan yazıla açıklamada, "İlimiz genelinde 17-18 Aralık 2016 tarihlerinde Bölücü Terör Örgütüne yönelik yapılan arama tarama faaliyetleri sonucunda yirmi beş (25) adet Ak-47 Kaleşnikof silah, bin yedi yüz kırk (1740) adet Ak-47 Kaleşnikof fişeği, bir (1) adet pompalı tüfek ele geçirilmiştir. Ayrıca yapılan operasyonlar neticesinde yirmi beş (25) Bölücü Terör Örgütü mensubu gözaltına alınmıştır. Operasyonlar kararlılıkla sürdürülmektedir" denildi.

ŞIRNAK,

==================

Ak Partili eski meclis üyesini öldüren şüphelisi teslim oldu (2)

CİNAYET ZANLISI TUTUKLANDI

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, AK Partili Manisa Eski İl Genel Meclisi üyesi Sabri Şahin'i silahlı saldırıda öldürdükten sonra İzmir'in Bayındır İlçesi'nde polise teslim olan cinayet şüphelisi 28 yaşındaki A.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber: Tuncel YILMAZ / TURGUTLU-MANİSA,

================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Sinop PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
title