Haberler

Dha Yurt Bülteni-18

Dağcının cesedi, 2 gün sonra alınabildiNİĞDE'de Aladağlar bölgesindeki Demirkazık Dağı'na çıkarken 2 gün önce kaybolan, yapılan aramalarda öldüğü belirlenen 56 yaşındaki profesyonel dağcı Serdar Ayrılmaz'ın cenazesi, hava şartları nedeniyle bulunduğu yerden ancak bugün indirilebildi.

Dağcının cesedi, 2 gün sonra alınabildi

NİĞDE'de Aladağlar bölgesindeki Demirkazık Dağı'na çıkarken 2 gün önce kaybolan, yapılan aramalarda öldüğü belirlenen 56 yaşındaki profesyonel dağcı Serdar Ayrılmaz'ın cenazesi, hava şartları nedeniyle bulunduğu yerden ancak bugün indirilebildi.

Geçen pazar günü sabah saatlerinde Demirkazık'taki Cımbar Vadisi'ne tırmanışa geçen 2 çocuk babası Serdar Ayrılmaz'dan bir daha haber alınamadı. İstanbul'da yaşayan emekli Ayrılmaz'ın, Çamardı İlçesi'ndeki yazlık olarak kullandığı evine birlikte geldiği eşi Saniye Ayrılmaz'ın ihbarı üzerine, arama çalışması başlatıldı. Gece saatlerinde AFAD, UMKE, AKUT ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekiplerinin çalışmaları sonucu Serdar Ayrılmaz'ın cesedi, düştüğü kayalıklarda AKUT üyesi Dursun Şimşek ve dağcı Mehmet Şenol tarafından bulundu. AKUT temsilcisi Nedim Urcan, dağcı Serdar Ayrılmaz'ı Cımbar Vadisi'nde kaya tırmanışı sırasında kaya kütlesinin kopmasıyla yere düşerek hayatını kaybettiğini açıkladı.

HAVA ŞARTLARI GECİKTİRDİ

Ayrılmaz'ın cenazesi bölgenin sarp kayalık olması ve hava şartlarının helikopterin inişine izin vermemesi nedeniyle bulunduğu yerden dün alınamadı. Bugün bölgeye gelen helikopter, saat 16.00 sıralarında JAK ekibini, Serdar Ayrılmaz'ın cenazesinin bulunduğu noktaya yakın bir yere bıraktı. Arama kurtarmada deneyimli olan JAK personeli, Ayrılmaz'ın cenazesini bulunduğu yerden 5 saat taşıdıktan sonra gelen helikopterle alınarak Çamardı Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü. Ayrılmaz'ın vasiyeti üzerine Çamardı'da defnedileceği belirtildi.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

- Helikopterin gelişi

Kurtarma ekiplerinden görüntü

JAK ekibi bilgi alırken

Bekleyen ambulanstan görüntü

Helikopterin havalanışı

Dağcı Serdar Ayrılmaz'ın cesedi ambulansa konulurken

Ambulansın gidişi

Dağcılık Federasyonu Niğde İl Temsilcisi Şahap Eryılmaz ile rop

Süre: 02'58" Boyut: 137 MB

Haber - Kamera: Adnan ÇELEBİ-Ali KADI/NİĞDE,

===========================================

Ceylanpınar'da fırtına çatıları uçurdu, ağaçları devirdi

ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, yağmur ile birlikte etkili olan fırtına, evlerin çatılarını uçurdu, ağaçları devirdi.

İlçede akşam saatlerinde yağmurla birlikte etkili olan fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına, bazı evlerin çatılarını uçurdu, duvarlarını yıktı, ağaçları devirdi. Yağmur nedeniyle de birçok ev ve işyerini su bastı. Vatandaşların sokaklarda yürümekte zorlandığı ilçede, trafikte de aksamalar yaşandı. İşyerinin üzerine ağaç devrilen Kadir Çelik, "Fırtına nedeniyle ağaç, işlettiğim kafenin üzerine devrildi. Ne olduğunu anlayamadık" dedi. Mevlana Mahallesi'nde evinin çatısı uçan Kemal Bozdağ ise, "Fırtına olduğu saatlerde ben dışarıdaydım. Evim zarar gördü. Yetkililerden yardım bekliyoruz" diye konuştu.

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, vatandaşları oluşabilecek olumsuzluklara karşın dikkatli olmaları konusunda uyararak, "Bütün ekiplerimiz teyakkuz halinde. Hasarlar tespit ediliyor" şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------------------

Yağış ve fırtınadan görüntü

İnsanların Kaçışması

Devrilen ağaçlar

Sökülen çatılar

Yıkılan duvarlar

Ev ve işyerlerindeki su birikintileri

- Devrilen güneş enerjisi

Röportajlar

Genel ve detay görüntüler

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 572 MB

Haber-Kamera: Şafak SAĞ/ŞANLIURFA,

=======================================

Otomobilin çarptığı yaya öldü

KONYA'da 77 yaşındaki Şerife Bediz, yaya olarak yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, saat 20.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Alay Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 46 yaşındaki Cemil Pekmezci'nin kullandığı 06 ATC 90 plakalı otomobil, yaya olarak yolun karşısına geçmekte olan Şerife Bediz'e çarptı. Ağır yaralanan Bediz için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Bediz, yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şerife Bediz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza sonrası sürücü Pekmezci gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Görüntü dökümü:

------------------------------

Kaza yeri detay

Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Tolga YANIK KONYA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ceylanpınar Aladağlar Çamardı Niğde Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title