Haberler

Semt Pazarından Aldıkları Ruju Değiştirmek İsteyen Kız Kardeşler, Pazarcıdan Dayak Yedi

Güncelleme:

Antalya'da semt pazarında 10 liraya aldıkları 2 ruju değiştirmek isteyen abla-kardeş, pazarcı tarafından dövüldüğünü iddia ederek polise şikayette bulundu.

Antalya'da semt pazarında 10 liraya aldığı 2 ruju değiştirmek isteyen Derya Tilki ile ablası Remziye Esen, pazarcı E.Ç. tarafından dövüldüğünü iddia ederek polise şikayette bulundu. Pazar esnafı E.Ç ise kendisine hakaret edildiğini ve parmağının ısırılması sonucu acıyla yumruk attığını söyledi.

Semt Pazarından Aldıkları Ruju Değiştirmek İsteyen Kız Kardeşler, Pazarcıdan Dayak Yedi

KIZ KARDEŞLER, 10 DAKİKA ÖNCE ALDIKLARI RUJU DEĞİŞTİRMEK İSTEDİ

Derya Tilki, Kepez ilçesi Altınova Sinan Mahallesi'nde geçen cuma kurulan semt pazarından 10 liraya 2 adet ruj aldığını, eve geldiğinde rujların diğer rujlarla aynı olmadığını görünce 10 dakika sonra pazara dönerek değiştirmek istediğini söyledi. Değişim yapmak istediğini dile getiren Tilki, E.Ç'nin değişim yapmak istemediğini iddia etti.

"ABLAMI KENARA FIRLATTI, BENİ PAZARIN DEMİRİNE VURDU"

O esnada pazara gelen ablası Remziye Esen'in olaya müdahil olduğunu anlatan Tilki, ablasının ikisi arasında arayı bulmaya çalıştığını kaydetti. Tilki, tartışma esnasında yanlarındaki pazar arabasının tezgaha takıldığını belirterek, E.Ç ve yanında bulunan nişanlısı A.B'nin kendilerine küfür ettiğini ileri sürdü. Küfürleri duyunca tezgahtaki bir ürünü A.B.'ye fırlattığını anlatan Tilki, "E.Ç önce ablama dirsek attı, sonra bana yumruk attı. Ablamı kenara fırlattı ve boğazımı sıktı. Beni pazarın demirine vurdu. Ben de bu esnada parmağını ısırdım. Çok korktum ve ağladım. Diğer esnaf olmasa beni öldürebilirdi" diye konuştu.

Semt Pazarından Aldıkları Ruju Değiştirmek İsteyen Kız Kardeşler, Pazarcıdan Dayak Yedi

"OLAYDAN BERİ YEMEK BİLE YİYEMİYORUM"

Morluklar yüzünden işe başlayamadığını anlatan Derya Tilki, bir dişinin de zarar gördüğünü söyledi. Tilki, "Olaydan beri yemek bile yiyemiyorum. Polise şikayette bulundum" dedi. Abla Remziye Esen ise kardeşinin E.Ç ile tartıştığını görünce ikili arasında sorunu gidermeye çalıştığını, ancak dayak yediğini anlattı. Esen, "Esnaf bizi kurtardı. Kolumdaki ağrı nedeniyle birkaç gündür uyuyamıyorum" dedi.

Semt Pazarından Aldıkları Ruju Değiştirmek İsteyen Kız Kardeşler, Pazarcıdan Dayak Yedi

"PARMAĞIMI ISIRINCA YUMRUK ATTIM"

Pazarcı E.Ç ise iki kadının anlattıklarının doğru olmadığını savundu. E.Ç, "Derya Tilki rujları aldıktan 1 saat sonra yeniden geldi ve bunların kendisine yakışmadığını, değiştirilmesini istedi. Hijyenik ürünleri değiştiremeyeceğimi söyledim. Bir süre ikna etmeye çalıştım, sonra tezgahtan istediği ürünü alabileceğini söyledim. Benden de bir daha alışveriş yapmamasını söyledim. O sırada yanımda bulunan nişanlım da müşterinin uzaklaşmasını isteyince bana küfür yağdırmaya başladı. Gitmesi için ittirdim, o esnada parmağımı ısırdı. Parmağımda diş izleri ve çatlak oluştu. Can havliyle bir yumruk atarak beni bırakmasını istedim. Ablası da bu sırada nişanlımın saçını tutup çekmeye başladı. Ben de ablasını ittirdim. Ona kesinlikle vurmadım" diye konuştu.

E.Ç de iki kardeşten şikayetçi olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Kayabaşı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title