Haberler

Dha Yurt Bülteni - 17

Başbakan Yıldırım Kırıkkale'de düğüne katıldı BAŞBAKAN Binali Yıldırım partisinin Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir'in oğlu Şerafettin Demir'in düğün törenine katıldı.

Başbakan Yıldırım Kırıkkale'de düğüne katıldı

BAŞBAKAN Binali Yıldırım  partisinin Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir'in oğlu Şerafettin Demir'in düğün törenine katıldı. Yıldırım, evlilik cüzdanı verdiği genç çifte nasihatlarda da bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım, Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir'in oğlunun düğün törenine katılmak üzere kente geldi. Başbakan Yıldırım'ın Beyaz Saray düğün salonuna gelişi sırasında Özel Harekat polisleri, çevrede sıkı güvenlik önlemi aldı. Basın mensuplarının alınmadığı Dr. Kübra Canaarslan ile Hakim Şerafettin Demir'in nikahının ardından çifte evlilik cüzdanını Başbakan Yıldırım verdi. Çifte mutluluklar dileyen Yıldırım, evlilik ile ilgili nasihatlarda da bulundu.

Başbakan Yıldırım düğünün ardından Kızılırmak sahilinde bir süre oturduktan sonra Ankara'ya döndü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Başbakan'ın gelişinden görüntü

-Geniş güvenlik tedbirleri

-Başbakan çiftlere evlilik cüzdanlarını vermesi ve konuşması

-Geniş güvenlik tedbirleri altında Ankara'ya uğurlanması

Haber-Kamera: Erhan GÖĞEM / KIRIKKALE,

========================================

Tarım işçilerini taşıyan minibüs takla attı: 17 yaralı

KARAMAN'da  tarım işçilerini taşıyan minibüsün, virajı alamayıp takla atması sonucu 17 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat  19.00 sıralarında Karaman- Silifke karayolunun 32'nci kilometresinde meydana geldi. Çimenkuyu Köyü yakınlarında nohut tarlasında çalışan işçileri Karaman kent merkezine taşıyan 49 yaşındaki Seyfetten Çalış yönetimindeki  42 RH 823 plakalı minibüs, iddiaya göre virajı alamayıp, kontrolden çıkıp, takla attı. Kazada sürücü Çalış ve 16 tarım işçisi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Kaza yerinden detay

Minibüsten detay

Genel ve detay

Haber-Kamera: Muammer ŞEN / KARAMAN,

=======================================

Otomobil ağaca çarptı: 7 yaralı

KAHRAMANMARAŞ'ta kontrolden çıkıp ağaca çarpan otomobildeki 7 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Yedikuyular mevkiinde meydana geldi. Necati Eliaçık yönetimindeki 46 DH 140 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak ağaca çarptı. Kazada sürücü Necati Eliaçık ile araçta bulunan 6 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan 7 kişi, sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla kentteki hastanelere götürülerek tedaviye alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

----------------------------

Kaza yapan otomobil

Kurtarma çalışmaları

Çevredeki yaralılar

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ömer KOÇ / KAHRAMANMARAŞ-DHA)

===========================================

Yozgat'ta kaza: 2 yaralı

YOZGAT'ın Sorgun ilçesinde otomobilin önündeki minibüse çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza saat 21.45 sıralarında Sorgun ilçesi Karakaya Kavşağında meydana geldi. Sivas istikametinden Yozgat7a gelen Sedat Yıldız (46) yönetimindeki 66 LG 662 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce önünde seyreden Mehmet Öçalan (24) yönetimindeki 66 LR 489 plakalı minibüse arkadan çarptı. Daha sonra otomobil refüje savrularak elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Sedat Yıldız(46) ve eşi Gülsen Yıldız (40) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Otomobilden detay görüntüler

-Otomobilin çekiciye yüklenmesi

-Detay

Haber-Kamera: Halit YILMAZ - SORGUN(Yozgat),

=======================================

Kamyonet sulama kanalına uçtu: 2 yaralı

KONYA'nın Ereğli İlçesi'nde kontrolden çıkan kamyonetin sulama kanalına uçması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kaza, İvriz yolu üzeri Ereğli'ye bağlı Belceağaç mevkiinde meydana geldi. Fatih Ö. yönetimindeki 42 FY 765 plakalı kamyonet, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp, bahçe kenarındaki sulama kanalına uçtu. Kazada sürücü Fatih Ö. ve yanındaki R.D. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan sürücü Fatih Ö.'nün 180 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

Kaza yerinden detay

Yaralılardan detay

Genel ve detay

Haber-Kamera: Atilla ATMACA / EREĞLİ(Konya),

==========================================

Bakan Yılmaz Sivas'ta ziyaretlerde bulundu

MİLLİ Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Sivas'ta çeşitli ziyaretlerde bulunarak nikah şahitliği yaptı.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas temasları kapsamında Kangal ilçesinde Şehit Jandarma Uzman Çavuş Enes Koçak Parkı'nın açılışına katıldı. Bakan Yılmaz, parkın yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek şehitlere Allah'tan rahmet diledi. Parka gelenlerin şehidi anacaklarını belirten Yılmaz, "Fatiha okuyacaklar, rahmet dileyecekler. İnşallah şehit ve şehit olma ruhu bizim içimizde yaşadığı sürece hiç şüpheniz olmasın son ocak sönene kadar bu bayrak inmez, bu ezan dinmez ve bu topraklarda ebediyen hür ve bağımsız yaşarız."dedi. Konuşmanın ardından Bakan Yılmaz ile beraberindeki Sivas Valisi Davut Gül, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ve Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk parkın açılışını gerçekleştirdi.

Açılışın ardından Sivas il merkezine gelen Yılmaz, kentte yabancı dil eğitimi veren bir dershaneyi ziyaret etti. Dershaneyi gezen Yılmaz yetkililerden de bilgi aldı. Bakan Yılmaz daha sonra Sivas Radyo Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasdemir'in oğlunun Cumhuriyet Üniversitesi Çok Amaçlı Balo ve Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün törenine katıldı. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın kıydığı nikahta, Öznur Karaköse ve Bilal Hasdemir'in nikah şahitliğini Bakan Yılmaz, Sivas Valisi Davut Gül ve AK Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin ile Selim Dursun yaptı. Evlilik cüzdanını geline veren Bakan Yılmaz, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. Bakan Yılmaz daha sonra karayolu ile Ankara'ya hareket etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

-Kangalda park açılışı

-Buradaki konuşması

-Dershane ziyareti

-Düğüne katılıp şahitlik yapması

Haber-Kamera: Gökhan CEYLAN / SİVAS,

=====================================

Gölette boğuldu

KAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık İlçesi'nde iş makinelerinin çayın yakınındaki alanda kum alması sonucu oluşan gölete giren 18 yaşındaki Murat Erken boğularak hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Aksu Çayı'nda meydana geldi. Arkadaşıyla birlikte Aksu Çayı'na giden Murat Erken, kum ocaklarında çalışan iş makinelerinin aldığı kum sonrası oluşan gölete girdi. Bir süre sonra Erken çırpınmaya başlayıp ardından da gözden kayboldu. Arkadaşının ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiyeye bağlı dalgıçlar gencin cesedini buldu. Murat Erken'in cenazesi, otopsi için hastane morguna kaldırılırken yakınları sinir krizi geçirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------

Dalgıçların sudan çıkması

Sinir krizi geçirenler

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mustafa KILIÇLI - KAHRAMANMARAŞ,

===============================================

ABD öncülüğündeki koalisyon, yanlışlıkla PYD'yi vurdu: 30 ölü

ABD öncülüğündeki koalisyona ait jetlerin, omurgasını terör örgütü PYD'nin oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri'nin (SDG) bulunduğu bölgeye yanlışlıkla düzenlediği belirtilen hava saldırısında 30 teröristin öldü, 20'nin üzerinde kişi ise yaralandı.

ABD'nin öncülük ettiği uluslararası koalisyona ait jetler, Suriye'deki terör örgütü DEAŞ hedeflerine yönelik akşam saatlerinde hava harekatı düzenledi. Koalisyon jetleri, iddiaya göre, SDG'lilerin bulunduğu Rakka Surları bölgesini de yanlışlıkla bombaladı. Jetlerin 3 kez peş peşe düzenlediği bombardımanda 30 PYD'li terörist öldü, 20'yi aşkın kişi ise yaralandı.

Haber: GAZİANTEP,

===============================

Hastanede yanarak öldü

ADANA Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde çıkan yangında 37 yaşındaki Kerim Kaya isimli hasta yanarak hayatını kaybetti.

Yangın, saat 18.30 sıralarında merkez Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahalesi'ndeki Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nin tek kişilik hasta odasında henüz bilinmeyen nedenle çıktı. Odadan dumanların yükseldiğini fark eden hastane görevlileri, itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Olay yerine sevk edilen itfaiye erlerinin söndürdüğü yangında odada kalan Kerim Kaya isimli hastanın yanarak öldüğü belieirlendi. Kaya'nın cesedi, polis ekiplerinin incelemesinin ardından Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Polis, olayla iligili soruşturmaya devam ediyor.

Haber: Gökhan KESKİNCİ / ADANA,

=================================

Uşak'ta yeni evli çift FETÖ'den gözaltına alındı

UŞAK'ta Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan yeni evli çift, gözaltına alındı.

Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında iki ay önce Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Banaz ilçesinde düzenlenen operasyon kapsamında aranan ve hakkında yakalama kararı bulunan A.K ile yeni evlendiği eşi E.K., bugün otomobille ilçeye girdiği sırada jandarmanın yol kontrolünde yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarma tarafından polise teslim edilen A.K. ve E.K. sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Haber: Yavuz KUŞDEMİR / UŞAK,

===============================

Hülya Avşar Bursa'da tenis turnuvasına katıldı

ÜNLÜ sanatçı Hülya Avşar, Bursa'da kendi adına düzenlenen tenis turnuvasında dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti. Önceki senelerde sporcular ile tenis maçı yapan Avşar, bu kez tenis oynamadan ayrıldı.

Bursa'da Hülya Avşar adına 1-9 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen tenis turnuvası sona erdi. 17 kategoride gerçekleştirilen turnuvaya 230 sporcu katıldı. Turnuvanın son gününde Bursa'ya gelen Hülya Avşar, dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti. Avşar, sporcularla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Önceki senelerde sporcular ile birlikte tenis maçı yapan Avşar, bu kez tenis maçı yapmadı.

Haber: Berktuğ ÖNCÜ / BURSA,

=============================

Elektrik akımına kapılan genç öldü

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde tekne yapım atölyesinde çalışan 21 yaşındaki İsmail İnatoğlu, elektrik akımına kapıldı. İnatoğlu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kumbahçe Mahallesi İçmeler Mevkii'ndeki bir tersanede ailesine ait tekne yapım atölyesinde çalışan İsmail İnatoğlu, hızar makinesi ile çalışma yaptığı sırada elektrik akımına kapıldı. Durumu fark eden gencin babası, oğlunu çekerek akımdan kurtardı. Ardından işyerindeki şalterleri kapatarak sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri İnatoğlu'nu Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Talihsiz genç, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alıp hastaneye koşan İsmail'in ailesi ve yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi.

Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılan İnatoğlu'nun cesedi savcının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Haber: Yaşar ANTER / BODRUM(Muğla),

====================================

Kahta'da otomobil devrildi: 5 yaralı

ADIYAMAN'ın Kahta İlçesi'nde kontrolden çıkıp şarampole devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Kahta- Siverek karayolundaki Narince Köyü yakınlarında meydana geldi. Ramazan Çetinçakmak yönetimindeki 06 RCS 67 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp şarampole devrildi. Kazada sürücü Çetinçakmak ile yanında bulunan Yusuf  Sağlık, Ayşe Sağlık, Çiğdem Özer ve Hafize Çetinçakma yaralandı. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık duruklarının iyi olduğu belirtildi.

Haber: Haci BOZKURT / KAHTA(Adıyaman ),

========================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım Cevdet Yılmaz Hülya Avşar Kırıkkale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title