Haberler

Dha Yurt Bülteni-16

1)TRAFİK KAVGASINDA SİLAHLAR KONUŞTU, 1'İ KURŞUNLA OLMAK ÜZERE 6 YARALI ELAZIĞ Yeni Mahalle'de bulunan Fırat Üniversitesi kavşağında bir birini kovalayan iki araç kaza yaparak durabildi.

1)TRAFİK KAVGASINDA SİLAHLAR KONUŞTU, 1'İ KURŞUNLA OLMAK ÜZERE 6 YARALI

ELAZIĞ Yeni Mahalle'de bulunan Fırat Üniversitesi kavşağında bir birini kovalayan iki araç kaza yaparak durabildi. Araçtan inen bir kişi diğer araç sürücüsünü silahla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Taşlı sopalı kavgada da 5 kişi yaralandı.

Elazığ'da bugün öğlen saatlerinde 34 ZR 2516 plakalı aracıyla Yunus Emre Bulvarı'nda seyir halinde olan S.A., aralarında husumet olan Zakir Y.nin 34 BY 6949 plaklı aracıyla yanından geçtiğini görünce takip etmeye başladı. Bir birini kovalayan iki araç Fırat Üniversite kavşağında trafik ışığına çarparak dururken, araçlardan inen kişiler arasında taşlı, sopalı kavga çıktı. Kavga sırasında kimliği belirlenemeyen bir kişi Zakir Y.yi yaralarken, kavgada 5 kişi de sopa darbeleri ile yaralandı. Silahlı kavganın yaşanmasının ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Zakir Y. ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, sopalarla yaralanan 5 kişi Elazığ'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Kavgaya karışan 2 kişi polis tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü:

---------------------------

-Kaza yapan araçlardan detay

-Polis araçlarından detay

-Polislerin olay yeri şeridi çekmeleri

-Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması

Genel ve detay görüntü

ELAZIĞ,

======================================================

2)PLAJDA TEKME TOKAT DÖVDÜLER

KOCAELİ'nin Kandıra İlçesi Mavi Bayraklı Cebeci Plajı'nda travesti olduğunu iddia ettikleri kişi ile yanında bulunan kişilerin sahilden gitmesini isteyen kişiler arasında tartışma çıktı. Jandarma olaya müdahale ederken, bir anda saldıranlar bir kişiyi tekme tokat dövdü.

Olay, Kardıra'nın Mavi Bayraklı Cebeci Plajı'nda meydana geldi. İddiaya göre, plajda bulunanlar ile travesti olduğunu iddia ettikleri kişi ile yanında bulunan 2 kişinin sahilden gitmesini isterken aralarında tartışma yaşandı. Vatandaşların haber vermesi üzerine jandarma ekibi sahile geldi. Vatandaşlar ile travesti olduğunu iddia ettikleri kişi arasında münakaşa devam etti. Jandarma 2 kişiyi sahilden götürürken, üzerinde mayo bulunan travesti olduğu iddia edilen kişi küfürler savurdu. Yaşanan arbede de bir kişi tekme tokat dayak yedi. Sahilde bulunan bazı kişiler ise travesti olduğu iddia edilen kişiyi saldıran kişilerin yanından uzaklaştırdı. Jandarma olaya müdahale ederken, vatandaşlar 3 kişiye tepki gösterdi.

Görüntü Dökümü:

---------------------------

Plajda yaşanan arbededen görüntü

Tekme tokat saldırmaları

KANDIRA(Kocaeli), -

========================================================

3)OTOMOBİL, YOLCU MİNİBÜSÜNE ÇARPTI: 7 YARALI

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, otomobilin, yolcu minibüsüne arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı. Kaza, öğleden sonra İslahiye-Hassa karayolundaki Küçük Sanayi Sitesi kavşağında meydana geldi. Hüseyin Keşikçe yönetimindeki 31 KE 215 plakalı otomobil, İskenderun- İslahiye arası yolcu taşıyan Muzaffer Şahin'in kullandığı 27 K 5011 plakalı minibüse arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil refüje çıkarak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Hüseyin Keşikçe ile yanında bulunan Melike Daşkın (15), Sıdıka Işık (15), Elifnur Şahan (2), Yaşar Yılmaz (17), Ezgi Gül Demir(16) ile minibüste yolcu olarak bulunan Sabahat Çoban (24)  yaralandı. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla İslahiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan otomobil sürücüsü Hüseyin Keşikçi, hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Gaziantep Şahinbey Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Görüntü Dökümü:

---------------------------

Kaza yeri

Orta refüjde otomobil

İtfaiye erleri otomobile müdahaleleri

Görgü tanığı ile röp.

Minibüs

Ağlayan kadın yolcu

Görgü tanıklarıyla röp.

İslahiye Devlet Hastanesi

Yaralıların taşınması

Genel ve detay görüntüler

( Haber-Kamera: Kadir ÇELİK-GAZİANTEP-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU : 112 MB

=========================================================

BAKAN ARSLAN: ÇILDIR GÖLÜ'NDEKİ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMINA KATILDI (2)

4)'DÜNYAYA DERS VERDİK'

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 15 Temmuz nöbetleri ve terör olaylarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kars Valiliği ziyaretinde gazetecileri sorularını cevaplayan Bakan Arslan, 15 Temmuz'un hiç kimsenin istemediği ama ne yazık ki yaşandığını belirterek, bu

süreçte milletin millet olma şuuru ile meydanlara inerek dünyaya ders verdiğini söyledi. 15 Temmuz'da Bakanlar, Milletvekilleri, Genel Başkan Yardımcıları olarak ülkenin her yerine dağılacaklarını ifade eden Bakan Arslan, Güneydoğuda AK Partili Başkanlara yönelik yapılan silahlı saldırılarla ilgil olarakta şunlrı söyledi. "Sadece suikastler değil gerçekten terörle birşeyi elde etmek isteyenlerin hiçbir şekilde emellerine ulaşamayacaklarını her platformda söylüyoruz. Her türlü mücadeleyi veriyoruz ve bunu sadece Türkiye değil dünyaya söylüyoruz. Dünyaya diyoruz ki terörle bir yere gidilmez, terörle topyekün mücadele etmek gerekir. Biz de ülkemizde silahlı kuvvetlerimizle, güvenlik güçlerimizle, güvenlik korucularımızla birlikte her yerde topyekün bir mücadele veriyoruz. Ama hainliğin sonu yok. Van'da daha öncede Diyarbakır'da ortaya çıkmış insanlar ülkenin kalkınması adına siyaset yapıyorlarsa, siyaset kurumu üzerinden ülkeyi geleceğe taşımak istiyorlarsa bundan daha doğal, daha güzel birşey olabilir mi? Bizim hainlere ve teröristlere söylediğimiz şey şu. Terörizmle terörle hiçbir yere varamazsınız, eğer varsa bir amacınız, hedefiniz gelin siyaset yapın. Ama siyaseti de etik değerler içerisinde yapın. İnsanımıza ülkemize hizmet edin. Bunu yapmadıkları gibi terörle birşey elde edeceklerini sananlar bu ülkenin insanına zarar verdikleri gibi onunlada yetinmeyip bu ülkeye siyaset kurumu aracılığıyla hizmet etmek isteynlere şimdi namluları yönlendirmeleri kadar haince yanlış ve kınanası birşey yok. O yüzden kesinlikle kınıyoruz ve diyoruz ki gelin siyaset yapacaksanız siyaset yapın onun dışında ki yollarda bu ülkede birşeyler değiştirebileceğinizi düşünmeyin. Çünkü buna asla müsade etmedik bugünden sonra de etmeyeceğiz."

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Bakanın valiliğe gelişi

-Bakanın konuşması

(Haber-Kamera: Bedir ALTUNOK / KARS,

DV. 327 MB – 4 DK 00 SN

==============================================================

5)BELEDİYEDEN SOĞUK İÇECEK İKRAMI

ADANA'nın merkez Yüreğir İlçe Belediyesi, sıcak hava nedeniyle bunalan vatandaşlara soğuk içecek ikramında bulundu.

Yüreğir Belediyesi aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlar için Taşköprü'ye ve Sarıçam Mahallesi'ne 2 seyyar soğuk içecek araçları yerleştirdi. Vişne, limon ve portakal aromalı soğuk içeçeklere büyük ilgi gösteren vatandaşlar belediyenin hizmetini beğeniyle karşıladı. Sıcak havaların devam etmesi durumunda soğuk içeçek ikramının devam edeceğini bildirdi.

Görüntü Dökümü

-----------------------

İkram çeşmesi genel görüntü

Meşrubat içen vatandaşlar

Vatandaşların konuşması

SÜRE: 02'19" BOYUT: 142 MB

Haber: Salih ÜÇTEPE/Kamera: ADANA,

=====================================================

BURSA'DAKİ KAZADA ÖLEN ESNAF ZONGULDAK'TA TOPRAĞA VERİLDİ (EK)

6)KAZADA YARALANAN İKİ KARDEŞ, ANNELERİNİN CENAZESİNDE

Zonguldak'tan Balıkesir'e tatile gidenlerin içinde bulunduğu otomobilin Bursa'da park halindeki TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada Nevzat Demirel ile birlikte hayatını kaybeden 41 yaşındaki Serpil Turan'ın cenazesi de memleketi Zonguldak'a getirildi. Turan'ın cenazesi, evinde helallik alınmasının ardından Acılık Hz.Ali Camii'ne götürüldü. Cenazeye, aynı kazada yaralanan 17 yaşındaki Alper ve 9 yaşındaki Furkan ile Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Özcan Ulupınar ve Faruk Çaturoğlu, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Sağ kolundan ve sol ayağından yaralanan Alper, ayakta daha fazla kalamayınca cenaze namazını sandalyede oturarak kılabildi. Serpil Turan'ın cenazesi ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Çaydamar Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------------

-Yaralı halde cenazeye katılan iki kardeş

-Alper'in cenaze sırasında oturması

-Cenaze namazı

-Helallik alınması

-Tabutun taşınması

-Süre: (02.23) Boyut: (156 MB)

-Haber-Kamera: Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fırat Üniversitesi Zonguldak Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title