Haberler

Dha Yurt Bülteni - 15

Füze taşıyan 2 PKK'lı hava harekatında etkisiz hale getirildi HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi Pirinçekene Köyü'ne doğru ilerleyen ve birinin füze taşıdığı belirtilen 2 PKK'lı terörist düzenlenen hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.

Füze taşıyan 2 PKK'lı hava harekatında etkisiz hale getirildi

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi Pirinçekene Köyü'ne doğru ilerleyen ve birinin füze taşıdığı belirtilen 2 PKK'lı terörist düzenlenen hava harekatı ile etkisiz hale getirildi.

Hakkari Valilği'nden yapılan açıklamada, Pirinçekene Köyü'ne doğru ilerleyen ve birinin füze taşıdığı değerlendirilen 2 PKK'lının İHA ile takip edildiği belirtildi. İki teröristin hava harekatı ile etkisiz hale getirildiği belirtilen açıklama şöyle:

"19.06.2017 günü İlimiz Çukurca İlçesi Pirinçekene Köyüne doğru ilerleyen ve birinin füze taşıdığı değerlendirilen 2(iki) bölücü terör örgütü mensubu tespit edilmiştir. İHA ile takibine devam edilen 2(iki) bölücü terör örgütü mensubu F-16 savaş uçaklarıyla yapılan hava harekatı neticesinde etkisiz hale getirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

Haber: HAKKARİ, -

===================================

Diyarbakır'da polis aracıyla minibüs carpıştı: 2 ölü, 9'u polis 19 yaralı

DİYARBAKIR'ın merkez Sur İlçesi'ne bağlı Mermer Köyü yakınlarında polis özel harekat timlerini taşıyan zırhlı midibüsle, minibüs çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre 1'i çocuk 2 kişi öldü, 9'u polis 19 kişi yaralandı.

Kaza bugün 17.00 sıralarında merkez Sur İlçesi'ne bağlı Mermer Köyü yakınlarında meydana geldi. Operasyondan dönen polis özel harekat timlerini taşıyan zırhlı polis midibüsü, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Karşı şeride geçen polis midibüsü, gelen 72 KC 317 plakalı minibüsle çarpıştı. Kaza bölgesine çok sayıda ambulans sevk edilirken, ilk belirlemelere göre minibüsteki 1'i çocuk 2 kişi yaşamını yitirdi, 9'u polis 19 kişi ise yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Diyarbakır'daki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

Kaza alanından görüntüler

HABER: Canan ALTINTAŞ- Ahmet ÜN/DİYARBAKIR, -

=============================

Ev ve samanlık küle döndü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde samanlıkta başlayan yangın bitişiğindeki eve sıçradı, samanlık ile ev küle döndü.

Yangın İnegöl'e bağlı Kurşunlu Mahallesi Eskişehir Caddesindeki Lütfü Karaboğa'ya ait samanlıkta çıktı. Samanlıktan yükselen duman ve alevleri gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Samanlar nedeniyle alevler bitişiğindeki eve de sıçradı. Vatandaşlar, itfaiye ekipleri gelene kadar evlerinden çektikleri hortumlarla yangına müdahale etmeye başladılar. Kısa sürede yangın bölgesine ulaşan İtfaiye ekipleri, yangına dört bir yandan müdahale etti. Yaklaşık 45 dakika sonra yangın tamamen kontrol altına alınarak söndürülürken, Lütfü Karaboğa'ya ait ev ve samanlık kullanılamaz hale geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

-Yangın yeri genel görüntü

-İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları

-Vatandaşların genel görüntüsü

Haber: Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Hakkari Çukurca PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title