Haberler

Dha Yurt Bülteni-14

Erdoğan: (İdlib'de kimyasal silah kullanılması) Sessiz kalan Dünya, Birleşmiş Milletler, bunun hesabını nasıl vereceksiniz (1)Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa'da toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan: ( İdlib'de kimyasal silah kullanılması) Sessiz kalan Dünya, Birleşmiş Milletler, bunun hesabını nasıl vereceksiniz (1)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa'da toplu açılış töreninde konuştu.

(İDLİB'DE KİMYASAL SİLAH) SESSİZ KALAN DÜNYA, BİRLEŞMİŞ MİLLETLER, BUNUN HESABINI NASIL VERECEKSİNİZ?

' İdlib'de kimyasal silah' kullanılmasına ilişkin Erdoğan, "100'e yakın insan oralarda kimyasal silahlar ile şehit edildi. 50'yi aşkın küçük yavru şehit edildi. Ey katil Esed, sen bunların ahından nasıl kurtulacaksın? Ey sessiz kalan Dünya, Birleşmiş Milletler, bunun hesabını nasıl vereceksiniz? Bir baba olarak üzülüyorum" dedi.

"BUNLAR KADIN BAKANIMI ARABANIN İÇİNE MAHKUM EDECEK KADAR EDEPSİZ, TERBİYESİZ.ULAN BU BAKAN BE BAKAN"

Erdoğan, "Bunlar o kadar edepsiz ki istisnalar bir kenara. Benim kadın bakanımı arabanın içine mahkum edecek kadar edepsiz, terbiyesiz. Hani kadın hakları? Ulan bu bakan be bakan. Dokunulmazlığı var. Utanmadan sıkılmadan kahvaltı yaparız. Hadi oradan ahlaksız. Önce haddini bil. Haddini bilmezsen bildiririz. Öyle 25 kuruşa simit yok. Bu millet Türk millet. 16 Nisan'dan sonra konuşacağız. Bizim artık bunların kriterlerine falan ihtiyacımız yok. Ankara kriterlerimiz var" diye konuştu.

"TERÖR ÖRGÜTLERİNİ KULLANARAK BİZE DİZ ÇÖKTÜRECEKLERİNİ SANANLARI, SICAK BİR YAZ BEKLİYOR"

Erdoğan, "Etrafımız adım adım ateş çemberi ile çevrilirken yerimizde durmamızı, hiçbir şeye karışmamamızı söyleyenlerin dostluğuna, samimiyetine inanılabilir mi? Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Zor oyunu bozar. Türkiye olarak gerekirse bu poyunu da bozacağız. El Bab bitti. Cerablus, Rai bitti. Şimdi Mümbiç var. Eğer koalisyona güçleri sözlerinde dururlarsa YPG-PYD'yi koyun bir kenara gelin Rakka'yı halledelim diyoruz. Bu millet bu işi çözer. Terör örgütlerini kullanarak bize diz çöktüreceklerini sananları, sıcak bir yaz bekliyor haberleri olsun" ifadelerini kullandı.

Görüntü dökümü:

---------------------------

-Erdoğan'ın konuşması

-Detaylar

Haber: BURSA/DHA

=======================================================

Başbakan Yıldırım: Büyük hedeflerimiz var (3)

CHP MİLLETVEKİLİNE ALÇAK DEDİ

Başbakan Binali Yıldırım, Menemen ile Konak'taki törenlerden sonra Alsancak semtindeki Kıbrıs Şehitleri Caddesi girişinde bulunan MHP referandum standını ziyaret etti. Başbakan Binali Yıldırım, daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kentsel dönüşüm temel atma töreni için Karabağlar ilçesine geçti. Törende ilk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, konuşma yaptı. Bakan Özhaseki, "Türkiye son ödemde, son yüzyıllarda mazlumların sığınma coğrafyası oldu. Balkanlarda, Kafkaslarda, Arap coğrafyasında, doğuda, batıda ne kadar mazlum varsa Türkiye'ye gelip Anadolu'nun güzel topraklarına sığınmışlar. Bir olmuşuz, beraber olmuşuz. Gönül coğrafyasının merkeziyiz. Bir taraftan PKK ile 40 yıldır mücadele ediyoruz. Son dönemde canlarına okuduk. Katil, terörist ordusunu bitirdik. Şehirleri, kazaları, dağları, sınır ötesini temizledik. Bir başka tarafta FETÖ çıktı. Hepiniz tanırsınız. Kibar yüzle gelip bizlere hizmet ediyoruz dediler. Bir gecede kurt adama dönüştüler. Milletin üzerine kurşun sıktılar. Milletin Meclisini bombaladılar. Onları da temizledik. Devlette ne kadar satılmış adamları varsa onları da dışarıya attık" dedi.

KARABAĞLAR'A ÖRNEK PROJE OLACAK

Bakan Mehmet Özhaseki'den sonra kürsüye Başbakan Binali Yıldırım çıktı. Karabağlar'da tarihi bir gün yaşadıklarını söyleyen Başbakan Binali Yıldırım, "Yıllardır hep lafı yapılan ama bir türlü başlanamayan kentsel dönüşüm projesini başlatıyoruz. Bu proje 20 bine yakın İzmirliye yakışan adeta küçük bir şehir olacak. 4 bin 500 konut. Bir ilçe kadar. Yeşil alanlarıyla AVM ile her türlü sosyal donatı alanlarıyla Karabağlar'a örnek bir proje. İzmir'deki yapıların büyük bir kısmı 1975'ten sonra başlayan göçlerden sonra yapılmış ve maalesef İzmir'deki yapıların yüzde 60'dan fazlası imarsız, plansız ve şehirciliğe uygun yapılar değil. Bu çarpık yapılaşmayı İzmir'de tersine döndürecek en önemli projeyi Karabağlar'dan başlatıyoruz. Çünkü Karabağlar, İzmir'in en büyük ilçesi. Karabağlar, İzmir'in en eski yerleşim yeri. Karabağlar'daki 30 yıllık binaların değişime ihtiyacı var. İzmir deprem bölgesi. Depremde, bir afette can ve mal kaybı olmaması için mutlaka bu değişimi yapmamız gerekiyor. Bin dönümlik arazinin 600 dönümü, yarıdan fazlası yeşil alan olacak. Burada park olacak, otopark olacak, çocuklarımızın, kadınlarımızın rahatça vakit geçireceği yer olacak" diye konuştu.

Türkiye'de 14 yılda 775 bin konut yaptıklarını belirten Başbakan Binali Yıldırım, "Vatandaşlarımıza teslim ettik. İşte hizmet işte AK Parti. Kentsel dönüşüm, sadece plansız eski evlerin değil, imara uygun olmayan, tekniğine uygun olmayan dayanıksız evlerin de yenilenmesidir. Amacımız hemşehrilerimizin, çok güzel şartlarda yaşaması, gelişmiş evlerde oturması. Ne gerekiyorsa onu yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Bıkmadan, size hizmete ediyoruz. 14 yıldır yurdun her köşesine elimizin değmediği, hizmetin gitmediği bir yer yok. 780 bin kilometrekare vatan toprağının her köşesine, yolarıyla, hastaneleriyle, okullarıyla limanlarıyla, havalimanlarıyla, hızlı demiryollarıyla, bir Türkiye'yi, üç Türkiye yaptık. Eğer engeller olmasaydı önümüzde, bugün bir Türkiye, üç Türkiye değil 5 Türkiye olacaktı" dedi.

"GÜCÜMÜZÜN YETMEDİĞİ İŞ VAR"

Yolları yaptıklarını, yolları aştıklarını ama güçlerinin yetmediği bir iş olduğunu da anlatan Başbakan Binali Yıldırım, "O da anayasa yoludur. Anayasa yolunu 16 Nisan'da açmaya hazır mısınız? Hayırcılar ne diyor biliyor musunuz? Diyor ki 'Efendim biz yol istemiyoruz, yolları yapmayın, arabamız olsun ama yolumuz olmasın. Tek şerit gidiş, tek geliş bize yeter.' Biz de diyoruz ki size yeter belki ama millet yol istiyor. Millet geleceğin aydınlık Türkiye'sinin inşa edilmesini istiyor. Mevcut anayasa sistemi, maalesef üzülerek söylüyorum, Türkiye'de sürekli sistem problem üretiyor. Bir dönem geliyor, güçlü iktidarlar oluyor. Türkiye kazanıyor ama bu vesayetçiler, darbe zihniyetindeki kesimler hemen bir yolunu bulup bir şekilde halkın seçtiği hükümetleri al aşağı ediyor, maalesef kazandıklarımız elimizden çıkıp gidiyor. Allaha şükür 15 yıldır AK Parti iktidarda da, Recep Tayyip Erdoğan iktidarda da, onun arkadaşları iktidar da istediklerini yapamıyorlar. Ha 14 yıl boyunca hizmet ettik. Bir yandan hizmet ettik, bir yandan da şeytan taşladık. Şeytan taşlamadan vakit bulunca da okulları, hastaneleri, yoları yaptık. Düşünün bu engeller olmasa, şimdi Türkiye ne halde olurdu. Bunun üç katı üç katı daha gelişmiş olacaktık. Onun için Türkiye'nin bundan sonra 100'üncü yılına giderken herhangi bir sorunla karşılaşmaması için yapmamız gereken, artık bu sistemi değiştirmektir. Bu sistem değişmesi ne demek? Artık iktidar, kapalı kapıların arkasında değil, milletin gözü önünde değişecek. İktidarı siz kuracaksınız. Siz indireceksiniz" diye konuştu.

"TEK ADAM DİYE TUTURDULAR"

Anayasa değişikliğine karşı çıkanların 'tek adam' diye tutturduğunu vurgulayan Başbakan Binali Yıldırım şunları söyledi:

"Milletin patron olduğu yerde, seçimle iktidara getirdiği yerde tek adam olur mu? Padişah mı var? Hayır tabii ki yok. Diyorlar ki bu sistem Erdoğan için. Hadi oradan. Bu sistem Erdoğan için değil her doğan içindir. Dolayısıyla bu değişiklikle birlikte milletin iktidarına geçiş yapıyoruz. Vesayetten, garantili, milletin iktidarına geçiş yapıyoruz. Ancak bir bakıyoruz ki PKK, FETÖ, Kandil, HDP ne kadar şer güçler varsa bir olmuşlar. Hayır çıkması için ellerinden geleni yapıyorlar. Kendilerini parçalıyorlar. Ne yaparsanız yapın bu millet evet, evet, evet diyecek. Kandildeki terörist başı diyor ki 'Aman çok çalışan hayır çıksın. Evet çıkarsa biz biteriz' diyor. Buradan söylüyorum. Evet çıkacak, siz de biteceksiniz. Onların kandilini söndüreceğiz, kandillerini söndüreceğiz."

Bir televizyon programındaki konuşmasında "Sandıktan evet çıkarsa kimse heveslenmesin. Yine Samsun'dan başlar 7 sülalenizi kovalar denize dökeriz" sözleri tepki çeken CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'a tepki gösterip, "Alçak" diye seslenen Başbakan Binali Yıldırım, "Bir de CHP karşı çıkıyor. (Vatandaşın yuh demesi üzerine) Boşuna nefesinizi tüketmeyin, boş verin. CHP niye karşı çıkıyor? Bunlar halkın iradesine, gücüne inanmıyorlar. Bunlar ömrü boyunca hep dumanlı havalarda iş yapmayı severler, çalışarak milletini desteğini alıp iktidara olmak bunların hayali değil. Gece gündüz demeden vatandaşlara sürekli korku, tehdit! Bir tane milletvekilleri çıktı dedi ki, evetçileri İzmir'den denize dökecekmiş. Alçak! Sen kimsin! İzmir seni ne yapacağını bilir. Bakın İzmir kimi denize dökeceğini iyi bilir. İzmir, Yunanı denize döktü. Şimdi de teröristleri denize dökecek. Bu milletin başını ağrıtan, acı çektiren bütün terör örgütlerinin canına okuyacak İzmir. İzmir, benim şehrim. İzmirliler 16 Nisan'a hazır mısınız? Evet, evet, evet diye sandıkları dolduracağız" dedi. Başbakan Binali Yıldırım, konuşmasından sonra temel attı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------------

-Miting meydanından görüntü.

-Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasından görüntü.

Haber: Taylan YILDIRIM - Mustafa OĞUZ - Timur TARLIĞ, Kamera: Mücahit BEKTAŞ / İZMİR

========================================================

Kaynak: Nusayri Esad ile Sünni Saddam arasında ne fark var?

BAŞBAKAN Yardımcısı Veysi Kaynak, dünyada birilerinin ırk, inanç ve mezhep farklılıklarını körükleyip kendilerine alan açtığını belirterek, "Suriye'nin zalim diktatörü, İdlib'te insanların üzerine yasaklanmış kimyasal bomba attı. Esad Nusayri bir insan, bir devlet başkanı, Irak'ta da Saddam, o da Sünni'ydi, o da Halepçe'de aynısını yapmıştı. Ne farkı var?" dedi.

Veysi Kaynak, beraberinde Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitili, Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile birlikte Erenler Kültür Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Müslüm İbili ve vatandaşlar tarafından karşılanan Kaynak, burada yaptığı konuşmada ilk olarak Maraş olaylarına değindi ve tarihte acı bir hatıra olduğunu ifade etti. Olayların yıldönümünde katliamda ölenleri birlikte anmak istediklerini kaydeden Kaynak, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak Sünni ve Alevi'siyle herkesin bu ülkenin insanı ve kardeş olduğunu kaydetti.

'FELAKET TÜRK KÜRT DİYE AYIRMIYOR'

Dünyada yaşanan sıkıntılara bakıldığında birilerinin insanlar arasındaki renk, ırk, inanç ve mezhep farklılığını körükleyerek kendilerine bir saha açtıklarını kaydeden Veysi Kaynak, şunları söyledi: "Bütün dünya acı bir hadiseye şahit oldu. Dün, Suriye'nin devlet başkanı, Suriye'nin zalim diktatörü İdlib'te insanların üzerine yasaklanmış kimyasal bomba attı, klor gazı. Benim telefonumda görüntüler var sabah tamamını izlemeye gönlüm el vermemiş yüreğim dayanmamıştı, hanım ısrar edip izlemek istediğini söyledi ve sonunu ağlayarak tamamladı. Şimdi Esad'ın bu yaptığı ile Esad Nusayri bir insan, bir devlet başkanı, Irak'ta da Saddam, o da Sünni'ydi, o da Halepçe'de aynısını yapmıştı. Ne farkı var? Yani 'Sünni Saddam bunu yaptı' diye onu hoş göreceğiz, 'Nusayri Esad yaptı' diye hor mu göreceğiz? ya da tersini mi yapacağız. İkisi de zalimce çoluk çocuğun, masum insanların üzerine kimyasal silahla katliam yaptı. İdlib'te yaşananlarla Halepçe'de yaşananların ne farkı var? İdlib'te o bombanın vurdukları Arap, Halepçe'de vurdukları Kürt. Ne farkı var, ikisi de insan? Her ikisinde de can verenler asker falan değil masumlar, çocuklar, kadınlar. Telefonumdaki görüntüyü şuraya yansıtmak mümkün olsa inanın hepiniz bu gece uyuyamazsınız. Felaket geldi bizi birbirimizden Alevi Sünni diye ayırmıyor. Türk Kürt diye de ayırmıyor. Felaket geldi mi işte dün İdlib'te olan gibi, daha evvel Halepçe'de olan gibi birbirimizi ayırmıyor. Ama Allah'ın rahmeti geldi mi de birbirimizden ayırmıyor."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------

Kaynak'ın konuşması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ömer KOÇ-KAHRAMANMARAŞ-DHA)

=====================================================

Şehitler ve Suriye'de ölenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

BOLU'da, Şırnak'taki Gabar Dağı'nda şehit olan 3 asker ve Suriye'nin İdlib kentinde kimyasal saldırı sonucu ölenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

İzzet Baysal Caddesi üzerindeki Kadı Camisi'nde ikindi namazının ardından kılınan gıyabi cenaze namazına AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Sivil İrade Platformu ile İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazına katılanlar, Suriye'deki insanlara ilaç ve gaz maskesi gibi insani ihtiyaçların temin edilmesi amacıyla başlatılan yardım kampanyasına cep telefonlarından mesaj atarak destek oldular. Suriye'de bugüne kadar 15 bini çocuk olmak üzere 600 binden fazla insanın katledildiğini belirten İHH Bolu Şube Başkanı Fethi Sarımsakçı, "Saldırılarda yaklaşık 3 milyon kişi yaralandı. Bu zulümden kaçarak başka ülkelere sığınan mültecilerin sayısı 4 milyon iken Suriye içerisinde yer değiştirmek zorunda kalan insan sayısı ise 6 milyon civarındadır. Savaş süresince 14 milyon kişi ise düzenli bir gelir etmekten mahrum kalmışlardır. Gerçekte bu rakamların daha fazlasını olduğunu tahmin etmek hiç de zor değildir. Bu tabloya rağmen Birleşmiş Milletler ve küresel devletlerin muhalif yapılara karşı koyduğu ambargo Rusya, Çin ve İran gibi bölgesel ve küresel güçlerin açık maddi ve manevi destekleriyle katil Esad rejimi katliamlarına hız katarak devam etmektedir" dedi. Daha sonra PKK terör örgütüne yönelik Gabar Dağı'ndaki operasyonda şehit olan 3 asker ve İdlip'de ölenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------------

-Namaza katılanlardan görüntü

-Fethi Sarımsakçı'nın konuşması

-Namazdan görüntü ve dua edilmesi

HABER-KAMERA: Mutlu YUCA/BOLU

======================================================

Baltalı kuyumcu soygunu girişimi

Erzincan'da baltayla camını kırdığı kuyumcunun vitrininden bilezik alarak kaçmaya çalışan hırsızlık şüphelisi, vatandaşların müdahalesiyle kısa sürede yakalandı.

Olay, bugün sabah saatlerinde Fevzipaşa Caddesi üzerinde Mesut Yıldırım'a ait kuyumcu dükkanında meydana geldi. Motosikleti ile cadde üzerinde ilerleyen E.A., önce çevrede kimsenin olup olmadığını kontrol etti. Daha sonra Mesut Yıldırım'a ait kuyumcu dükkanın önüne gelen E.A., kuyumcu ve müşterisinin dışarı çıkmaması için kapıyı tahta parçası ile sıkıştırdı. Elindeki balta ile kuyumcunun camını kırarak vitrindeki 7 altın bileziği alarak kaçmaya çalışan E.A., vatandaşlar tarafından fark edilince kaçamadan yakalandı. Kısa süren arbedenin ardından yakalanan E.A., olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı. Hırsızlık anı yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

----------------------------------

-Hırsızın motosikleti ile dükkan önünden geçmesi

-Hırsızın kapıyı ağaç parçası ile kilitlemesi

-Hırsızın baltayla vitrin camına vurması ve bilezikleri alması

-Hırsızın kaçması ve vatandaşların müdahelesi

-Arbede ve polisin gözaltına alması

-Kuyumcu dükkanından genel detay görüntü

-Kuyumcunun açıklaması

Haber-Kamera: Coşkun MENEK/ ERZİNCAN,

========================================================

Türk balıkçılar Kardak'ta avlandı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nin Gümüşlük Mahallesi'ne 3.8 mil uzaklıktaki Kardak Kayalıkları yakınlarında, uzun bir aradan sonra Türk balıkçılar ava çıktı. Son zamanların aksine Yunan sahil güvenlik ekiplerinin herhangi bir önlemede bulunmaması, bölgenin normalleştiğini gözler önüne serdi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın geçen 29 Ocak'ta bazı komutanlarla birlikte Kardak'a yaptığı ziyaretin ardından Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos da bölgeye gelmiş ve Kardak olayının yıldönümünde, denize çelenk bırakmıştı. İki üst düzey yetkilinin ziyaretinden sonra Kardak'ta belli aralıklarla gergin anlar yaşandı. Bölgede halen 2 Türk botu ve 2 Yunan botu, devriye görevi yürütürken, Kardak yakınlarına gelen 5 Türk balıkçı teknesi bugün bölgede rahatça avlandı. Yunan botları ise Türk balıkçılara herhangi bir müdahalede bulunmadı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

----------------------------

Türk botlarının Kardak önlerindeki nöbetleri

Türk balıkçı kayıklarının gelmesi ve ağ atmaları

Kardak önlerinde gezinmeleri

Haber-Kamera: Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla),

===========================================================

Motosiklet kazasında ölen arkadaşları için klip çektiler

MANİSA'nın Sarıgöl ilçesindeki Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi öğrencileri, geçen yıl motosiklet kazasında hayatını kaybeden 11'inci sınıf öğrencisi Hüsamettin Yöndem anısına çektikleri, kask kullanımının önemini vurgulayan klip ile 'Trafikte Genç Fikirler' yarışmasına katılacak.

Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri, geçen yıl 12 Eylül'de Ahmetağa Mahallesi Kavşağı'nda meydana gelen motosiklet kazasında hayatını kaybeden arkadaşları 17 yaşındaki Hüsamettin Yöndem anısına, motosiklet kazalarına ve kask kullanımına dikkat çeken 13 dakikalık klip hazırladı. Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi Fotoğrafçılık Kulübü öğretmeni Aslıhan Gencer Yapıcı, klip ile, motosiklet kullananların mutlaka kask takmaları gerektiğine dikkat çekmek istediklerini söyleyerek "Öğrencilerimle birlikte video çektik ve montajını yaptık. 13 dakikalık klibimizde kask takılmasını teşvik edici görüntüler yer alıyor. Bu klip ile tüm ortaöğretim kurumlarının katılımına açık ulusal çapta düzenlenen Trafikte Genç Fikirler Yarışması'na katılacağız. Son başvuru tarihi 17 Nisan. Yarışmanın sonucu mayıs ayında açıklanacak. Klibimizin beğenileceğini düşünüyorum"dedi.

Klibi, Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programlı Lisesi, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, İmam Hatip Anadolu Lisesi ile Şehit Ali Suyabatmaz Mesleki Eğitim Merkezi'nde öğrencilere izlettiklerini belirten Yapıcı, "Önümüzdeki günlerde ilçe genelinde kask konusunu dikkat çekmek için 'Kafanı kullan, kask tak' kampanyası başlatacağız. Öğrencimiz kask taksaydı şu an 12'nci sınıfta aramızda olacaktı. Fotoğrafçılık Kulübü olarak broşürler hazırlıyoruz. Öğrencilerimiz başlarına kask takarak bu broşürleri dağıtacak" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

----------------------------------

-Klipten görüntü,

-Öğretmen Aslıhan Gencer Yapıcı ile röp.

Haber - Kamera: Vehbi SARIHAN / SARIGÖL (Manisa),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler Türkiye İdlib Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
title