Haberler

Dha Yurt Bülteni-14

DHA YURT BÜLTENİ-14

1)DOĞAN'IN ESKİ KORUMA MÜDÜRÜ FETÖ'DEN TUTUKLANDI

ANTALYA'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde koruma müdürlüğünü yapan eski Emniyet Müdürü Maksut Karal tutuklandı.

Kemer İlçesi Göynük Mahallesi Göynük Kanyonu içerisindeki dağlık alanda geçen aralık ayında kaçak kazı yapıldığı ve 20 ton külçe altın bulunduğu ihbarı yapıldı. Bunun üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bölgeye giderek araştırma başlattı. İnceleme sonunda girişi kapatılan bir mağarada altın rengine boyanmış 369 alçı külçe bulundu. Olayla ilgili 28 Aralık'ta 4 kişi gözaltına alındı.

Adliyeden serbest bırakılan şüphelilerden emekli emniyet müdürü Maksut Karal'ın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında arandığı tespit edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yeniden gözaltına alınan Maksut Karal, işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusundan sonra 'terör örgütü üyesi olmak' ve 'örgüt adına faaliyetlerde bulunmak' suçlamalarından sulh ceza hakimliğine çıkarılan Maksut Karal, tutuklandı.

RESEN EMEKLİ EDİLMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde koruma müdürü olarak görev yapan 2'nci sınıf Emniyet Müdürü Maksut Karal, 29 Ekim'de 2016'da çıkarılan 675 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile resen emekli edilmişti.

Görüntü Dökümü11 Ocak'ta (dün) geçildi)

----------------

-Şüphelilerin ekip arabasından indirilmesi

-Birlikte yürümeleri

-Adliyeye girmeleri

Adliye dış plan

// 28 MB 54 SN//

Haber: Mustafa KOZAK- Kamera: Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA,

===================================================

2)KAYSERİ'DE 67 SANIKLI FETÖ DAVASINDA 4'ÜNCÜ GÜN: BOYDAKLAR TAHLİYE İSTEDİ

KAYSERİ'de 4 gündür devam eden 67 sanıklı FETÖ davasında ifade ve tanık dinlenme işlemlerinin ardından savcı, tutuklulardan Arap Ali Aksoy, Murat Bozdağ ve Nurullah Sarıöz'ün tahliyesini istedi. Tutuklu Boydak'lar da tahliye talebinde bulundu.Kayseri'de Fethullah Gülen Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında aralarında Boydak Holding sahip ve eski yöneticilerinin de bulunduğu 28'i tutuklu, 30'u tutuksuz, 9'u firari toplam 67 sanığın yargılanmasına bugün de devam edildi. Pazartesi gününden itibaren devam eden duruşmanın 4'üncü gününde tanıklar dinlendi. Tanıkların da dinlenmesinin ardından hakim duruşmanın bu celsesi ile ilgili savcının mütaalasını aldı. Duruşma savcısı, tutuklu sanıklardan Arap Ali Aksoy, Murat Bozdağ ve Nurullah Sarıöz'ün tahliyesini, diğer tutuklu sanıklarının tutukluluk hallerinin devam etmesi yönünde görüş bildirdi.

Mahkeme başkanı sanıklara söz vererek, savcının mütaalasıyla ilgili açıklama yapıp yapmayacaklarını sordu. Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, savcılığın tutukluluğunun devamı yönündeki talebine "Hayırlısı olsun" derken, Boydak ailesinin avukatı Bülent Acar, Hacı Boydak'ın Ankara'da tam teşekküllü Onkoloji hastanesinden sağlık durumu ile ilgili rapor alınması isteğinde bulundu. Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Sanayi Odası eski Başkanı tutuksuz yargılanan Mustafa Boydak da mal varlığı üzerindeki tedbirlerinin kaldırılmasını istedi. Tutuklu sanıklar Şükrü ve Memduh Boydak ile diğer tutuklu sanıklar tahliyeleri talep ederken, tutuklu sanıklardan Mehmet Filiz, basında yer alan Ticaret Odası Meclis Başkanlığına cemaat tarafından getirildiği ifadelerinin doğru olmadığına dikkat çekerek şunları söyledi:

"Benim Ticaret Odası Meclis Başkanı olmam kesinlik cemaatin desteği ile değildir. Dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, meclis başkanlığımla ilgili benimle konuşmuştur. Ak Parti, MÜSİAD, TÜMSİAD benimle görüşmüş, meclis başkanı olmamı istemiştir" dedi. Mahkeme heyeti duruşmaya öğlen sonra devam edilmesi amacıyla ara verdi.

Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ,

========================================================

3)NARİN KORKMAZ'DAN 5 MİLYON 270 BİN LİRALIK TAZMİNAT DAVASI

İZMİR'de, 49'u muvazzaf asker toplam 357 sanığın yargılanıp hepsinin beraat ettiği, kamuoyunda 'askeri casusluk' olarak bilinen gizli bilgi ve belge bulundurma davasının iki numaralı sanığı Narin Korkmaz, avukatı Muzaffer Sevgi Sakarya aracılığıyla, 5 milyon 270 bin lira maddi ve manevi tazminat istemiyle, Maliye Hazinesine karşı dava açtı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne 10 Ağustos 2010 tarihinde gönderilen bir elektronik postada, İzmir'de özellikle üniversite öğrencisi genç kızları kandırarak zengin kişilere veya üst düzey bürokratlara para karşılığında pazarlayan bir çete olduğu iddia edildi. İhbarda, mensuplarının gözlerine kestirdikleri kızlarla önce arkadaşlık kurarak güvenlerini kazandıkları, daha sonra bir şekilde kızlarla birlikte oldukları, seks görüntüleriyle tehdit ettikleri öne sürüldü. Terörle Mücadele Kanunu (TMK) 10'uncu maddesiyle görevli dönemin Cumhuriyet Savcısı Zafer Kılınç'ın talimatıyla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü, çete lideri olmakla suçlanan Bilgin Özkaynak ile Narin Korkmaz'ın ve yabancı uyruklu kadınların da aralarında bulunduğu kişileri takibe aldı.

2012 yılında aralıklarla yapılan operasyonlarda 49'u muvazzaf asker toplam 357 sanığın ifadesi alındı. İfadeler sonrası 49'u muvazzaf asker, toplam 93 kişi tutuklandı. Hazırlanan iddianamede sanıklar hakkında 2 yıl ila ömür boyu hapis arasında değişen cezalar istendi. Üç yıl süren yargılamanın ardından 26 Şubat 2016'daki son duruşmada tüm sanıkların beraatine karar verildi. Gizli bilgi ve belge bulundurma davasında yargılananlar hakkında verilen beraat kararı kısa süre sonra Yargıtay tarafından da onandı.

SAVCI VE HAKİM AÇIĞA ALINDI

Hakimler ve Savcılır Yüksek Kurulu (HSYK) 2'nci Dairesi, davanın iddianamesini hazırlayan İzmir Özel Yetkili eski Cumhuriyet Savcısı Zafer Kılınç'ı 'dosyanın soruşturma sürecinde usul ve yasaya aykırı işlem tesis ettiği', davaya bakan ve sanıkların tutuklanmalarına karar veren İzmir 1 No'lu Özgürlükler eski Hakimi Serdar Ergül'ü de 'Mesleğin şeref ve onurunu bozan ve mesleğe olan genel saygı ve güveni gideren nitelikte eylemde bulunduğu' gerekçesiyle geçici olarak görevden uzaklaştırlırken, bazı hakim ve savcılar da tutuklandı.

Davanın soruşturmasında görev yapan polislerin bazıları da FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alındı, aralarında İzmir eski İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay'ın da bulunduğu 27 kişi tutuklandı.

5 MİLYON 270 BİN LİRALIK TAZMİNAT

Davada uzun süre cezaevinde tutuklu kalan ve müebbet ile 9 yıl hapis cezası istemiyle yargılanıp beraat eden, iki numaralı sanık Narin Korkmaz, avukatı Muzaffer Sevgi Sakarya aracılığıyla İzmir Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi'ne başvurup, Maliye Hazinesi'nden, uğradığı mağduriyet nedeniyle 5 milyon lirası manevi, 270 bin lirası maddi, toplam 5 milyon 270 bin lira tazminat talep etti.

Avukat Muzaffer Sevgi Sakarya, dava dilekçesinde, "Müvekkilimin ismu bu davada her zaman en ön planda yer almıştır ve örgüt yöneticisi olmaktan yargılanmıştır. Yargılama aşamasında dosyada mevcut tüm iddiaların ve toplanan delillerin FETÖ/PYD yapılanmasına bağlı emniyet görevlileri, hakim ve savcıların ortak karar ve iradeleri ile yaratılmış ve yerleştirilmiş olduğu ve dosyanın 'kumpas' olduğu ortaya çıkmıştır. Müvekkilim soruşturmanın başladığı sırada genç ve yüreği geleceğine ilişkin umutlarla dolu bir üniversite öğrencisidir. Oysa bu soruşturma ve yargılama ile hem kendisinin ve hem de tüm ailesinin yaşamı baştan sona değişmiştir. Müvekkil Narin Korkmaz bu dava sebebi ile tarifi imkansız ve eşine az rastlanabilecek şekilde mağdur edilmiştir. Bu elektronik posta Amerika Birleşik Devletleri'nden gönderilmiştir. Ancak iddianameden görüleceği üzere bu aşamada ne elektronik posta ile gelen ihbarda, ne de iletişimin tespiti kararlarında müvekkilimizin adı bulunmamaktadır. Hal böyle iken, müvekkilimiz iddianamede en önemli konuma oturtulmuştur. Müvekkilimizin adı iddianame ile o kadar karalanmıştır ki, 'Narin Korkmaz'ın asker kişilerle cinsel ilişkileri' şeklinde başlık dahi iddianameye konmuştur. Müvekkilin aylardır gitmediği babasının evi, sözde müvekkilimiz orada yaşıyormuş gibi bir hava yaratılarak aranmış, arama tutanağına, görme engelli babasına hazirun olarak imza attırılmıştır. Müvekkilimiz Narin Korkmaz'dan sözde dijital materyaller elde edilmiş ve yine sözde By casus adlı bir ajanda bulunmuştur. Ancak bu aramalar, bulunan sözde materyaller ise tamamen bir komplodur. Bu komplo planlı ve örgütlü bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Müvekkilimizin evine delil yerleştirildiği, aramalara ilişkin kamera görüntülerinin dikkatle incelenmesi ile duruşmada gün yüzüne çıkarılmıştır. Ayrıca iddianamede müvekkilimizin tüm özel hayatı gözler önüne serilmekten çekinilmemiştir. Soruşturmaya ilişkin olarak dosyada bulunan ve aslında komplo ile yaratılmış delillerin tamamı dosyada gizlilik (kısıtlama) kararı olmasına karşılık emniyet yetkilileri ve savcı tarafından basına servis edilmiştir. Müvekkil bu şekilde kamuoyunun gözünde karalanmış, aşağılanmış, hakarete uğramış ve akıl almaz bir kumpasa en çirkin şekilde alet edilmiştir. Dilekçemizin ilerleyen aşamalarında ayrıntılarını sunduğumuz gibi, müvekkilimiz ve diğer sanıklar aleyhine bu planlı kumpası sahneye koyanlar, asılsız ve kendi yerleştirdikleri delilleri de basına servis edenler FETÖ/PYD mensubu kişilerdir. Amaç asla kamuoyuna bilgi vermek değildir. Amaç müvekkilimizi ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin onurlu askerlerini karalamak, toplum önünde itibarsızlaştırmaktır. Bu amacı hedefleyen FETÖ Terör örgütü mensubu emniyet görevlileri ve dosya savcısı Zafer Kılınç, müvekkilimizi generallerin de içinde bulunduğu küçük bir ordu denebilecek sayıdaki askerin yöneticisi konumunda göstermişlerdir. İddianame de bu şekilde düzenlenmiştir" dedi.

"VATAN HAİNİ OLARAK GÖRÜLDÜ"

Kumpas mağduru müvekkilinin cezaevinde son derece zor günler geçirdiğini de belirten avukat Sakarya şöyle devam etti:

"Henüz 21 yaşında bir üniversite öğrencisi iken tutuklanarak cezaevine konan müvekkilin en güzel yılları elinden alınmıştır. Müvekkil Narin 'vatan haini', 'fuhuş çetesinin yöneticisi' olarak görüldüğü için diğer mahkumlar ve gardiyanlar tarafından defalarca psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kalmıştır. İddianamede yazılan iftiralar gerek cezaevindeki mahkum ve çalışanlar, gerekse toplum tarafından gerçek olarak algılandığı için herkesin gözünde vatanını satan bir kişi muamelesi görmüştür. Cezaevinde vatan haini olarak yaşam mücadelesi vermenin zorluğunu yaşamadan tarif etmek imkansızdır. Yargılama boyunca uzun süre mahkemenin başkanı olan kapatılan İzmir 12'nci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Atilla Rahman bir mahkeme başkanından beklenmeyen şekilde davranmıştır. Aynı şekilde heyeti oluşturan hakimler ve savcılar da Atilla Rahman ile birlikte hareket etmişlerdir. Savunmaya yönelik olan tüm talepler reddedilmiştir. Narin Korkmaz defalarca parmak izi incelemesi yapılmasını istemiştir. Ancak talepleri reddedilmiştir. Müvekkil kelepçe ile götürüp getirilmiş ve bu görüntüler basına yansımıştır. Soruşturma boyunca savcılık ve emniyet görevlilerinden, yargılama boyunca mahkeme başkanı ve heyetten çekilen sıkıntı bununla da kalmamıştır. Tüm talepler reddedilmiş, DNA ve parmak izi incelemesi taleplerimiz de aynı şekilde gerekçesiz olduğu gerekçeleri ile reddedilmiştir. Heyetin değişmesi ile tüm sanıklara ve müvekkil Narin Korkmaz'a karşı oluşturulan FETÖ/PYD yapılanmasının kurduğu örgütlü kumpas ortaya çıkarılmıştır. Aramalarda bulunduğu iddia edilen materyaller üzerinde yapılan incelemelerde müvekkilimiz Narin Korkmaz'ın parmak izi bulunamamıştır. Büyük özveri ile çalışan yeni heyet ile müvekkilimiz beraat edebilmiştir. Müvekkilimiz Narin Korkmaz FETÖ/PYD yapılanmasının yarattığı büyük bir kumpas mağdurudur. Zafer Kılınç ülkemizde yaşanan darbe girişimi sonrasında ve temmuz ayında terör örgütü üyesi olma iddiası ile başka bir dosyadan da hakkında yakalama kararı bulunmaktadır. Şu anda firaridir. Yine Askeri Casusluk adı altında İzmir'de görülen bu davaya bakan mahkeme başkanı olan Atilla Rahman da tutuklanmıştır. Tutuklanma gerekçesi FETÖ terör örgütüne mensup olmaktır. Ayrıca aynı dosyada hakim Dilek Öztürk, hakim İsmail Kurt, savcılar Mehmet Sedat Erbaş, Hüseyin Alaybay da gözaltına alınmış ve meslekten de ihraç edilmişlerdir. Müvekkilimiz FETÖ/PYD yapılanmasının oluşturduğu alçakça bir kumpas ve komplo içinde kalmıştır. Kamu görevini yapma kılıfı altında emniyet görevlileri, hakimler, savcılar özellikle ve planlı bir organizasyon içinde tamamen suçsuz olan müvekkile tuzak kurmuşlardır. Bir kısım polisler de İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde tutuklu ve tutuksuz olarak yargılanmaktadır" dedi.

CEZAEVİNDE DAYAK YEDİ

Müvekkili Narin Korkmaz'ın cezaevinde, diğer mahkumlar tarafından hain olduğu gerekçesiyle dövüldüğünü belirten Avukat Sakarya, "Müvekkilimizin annesi cezaevi ziyaretine gittiği için, akrabalarının 'Senin kızın vatan haini, boşuna gidiyorsun, müebbet alacak, unut onu artık' söylemleriyle karşılaşmıştır. Hem müvekkilimizin hem de ailesinin psikolojisi bu şekilde bozulmuştur. Yine olayı sadece basından dönemin emniyet görevlileri ve savcısının açıklamaları ile öğrenen müvekkilin arkadaşları, okula döndüğü halde müvekkilimizin yüzüne bakmamışlardır. Okulda müvekkilimizi gören kaçmıştır. Adeta etrafa gizli bir koku yayıyormuş hissine kapanan müvekkil çok zor günler yaşamış ve yaşamaya devam etmektedir. Derse girdiğinde sınıfta 'Arkadaşlar dikkat edin aramızda casuslar olabilir' diye alay içerikli sesler devam etmektedir. Müvekkilimizin bu dava yüzünden hiçbir arkadaşı kalmamıştır, o süreçte yanında olmayan akrabaları ile müvekkilimiz de şimdi konuşmak istememektedir. Müvekkilimiz cezaevinden tahliye olduktan sonra da uzunca bir süre öldürülme korkusu ile yaşamıştır. Müvekkilimizin yaşamış oldukları gencecik bir kızın kaldırabileceği olaylar olmaktan çok uzaktır. Şu an yolda yürürken bile kendisini tanıyanlar 'bak casus işte' demektedirler. Müvekkilimiz okulu biterse dahi iş ararken kuşkusuz büyük sıkıntılar çekecektir. Bu yaşanan tüm sarsıcı olayların asla karşılığı olamaz. İstenen tazminat miktarı yaşananlarla ileride yaşayacakları ile bir arada düşünüldüğünde çok düşük kalmaktadır. O sebeple istenen miktar sebepsiz zenginleşme olarak değerlendirilemez. Bu nedenlerle 5 milyon lirası manevi, 270 bin lirası maddi toplam 5 milyon 270 bin lira tazminatın ödenmesini talep ediyorum" dedi.

ARŞİV GÖRÜNTÜ

Bahri KARATAŞ / İZMİR, -

===========================================================

4)YÜZ NAKİLLİ UĞUR ACAR CİNAYETTEN YARGILANIYOR

TÜRKİYE'nin ilk yüz nakillisi Uğur Acar ve 2 arkadaşının, Ramazan Kaya'nın ölümüyle ilgili ömürboyu hapisle yargılandığı davaya devam edildi. Duruşmada polis memuru E.Ş. tanık olarak dinlendi.

Türkiye'nin ilk yüz nakillisi Uğur Acar ve 2 arkadaşı hakkında, 2 yıl önce iddiaya göre bozulan otomobilini yakmak isterken kendini yakan Ramazan Kaya'nın ölümüyle ilgili ömürboyu hapis istemiyle açılan davaya devam edildi. Manavgat 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya tutuksuz sanık Uğur Acar katılırken diğer sanıklar katılmadı. Ramazan Kaya'nın eşi Hatice Kaya da duruşmada hazır bulundu.

Duruşmada dinlenen tanık polis memuru E.Ş., olay günü grup amirliğinde görevli olduğunu ve 112'den gelen ihbar üzerine polis ekiplerini olay yerine yönlendirdiğini anlattı. Ekiplerin olay yerinde yanmış vaziyette bir şahıs gördüklerini ve bu şahsın gelen ambulansa binmek istemediğini söylediklerini aktaran E.Ş., "Görevli arkadaşlarımızın ısrarıyla yanmış olan şahıs ambulansa binmiş. Alkollüymüş. Arkadaşlarımız olay yerinde bulunanları cumhuriyet savcısının talimatıyla bilgi almak amacıyla karakola getirdi. İfadeleri önce bilgi almak amacıyla alındı, ardından şüpheli sıfatıyla alındı" dedi.

Tanık polis memuru, sanık avukatının sorusu üzerine Uğur Acar'ın karakola geldiğinde üzerinde çamur olmadığını ancak ıslak olup olmadığını hatırlamadığını söyledi. Hatice Kaya'nın olay yerinde neden sağlıklı inceleme yapılmadığı sorusu üzerine E.Ş., olay yeri ekiplerinin çalışma sisteminin farklı olduğunu, görevli ekiplerin sadece olay yeri ekiplerine bilgi verdiğini, o ekiplerin de tarafsız şekilde detaylı inceleme yaptıktan sonra rapor tuttuğunu kaydetti.

Duruşmada söz alan tanık ve sanık avukatları, davayla ilgili diğer tanığın dinlenmesine gerek olmadığını, mevcut delillerle hüküm kurulabileceğini belirtti. Görüşü sorulan savcı, esas hakkında mütalaasını vermek üzere süre istedi. Mahkeme başkanı sanıkların tutuksuz yargılanmalarının devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Görüntü Dökümü: Kasım 2016'da geçildi)

----------------------

Uğur Acar'ın açıklaması

Manavgat Adliyesinden genel görünüm

1.30"

Haber- Kamera: Mithat ABAKAN/MANAVGAT(Antalya),

======================================================

5)BURDUR'A KAR GÖRMEYE GELDİLER

ANTALYA'da üniversite öğrencisi 4 arkadaş kar yağışını görmek için Burdur'a geldi.

Burdur'da öğle saatlerinde kar yağışı başladı. Kent merkezinde şiddetini artıran yağış sonrası bölge beyaz örtüyle kaplandı. Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm Rehberliği Bölümü ikinci sınıf öğrencileri İlhan Başak ve Mehmet Enes Demiralay, final sınavlarının bitmesinin ardından arkadaşlarıyla kar görmek için Burdur'a geldi.

İzmirli olduğunu söyleyen 19 yaşındaki İlhan Başak hayatında hiç kar görmediğini final sınavlarının bitmesinin ardından arkadaşları ile birlikte Burdur'a geldiklerini söyledi. Başak, "İzmir'de ve Antalya'da hiç kar yağdığını görmedim. Üzerimde beyaz şeyler var. Çok mutlu oldum" dedi.

Mehmet Enes Demiralay da "Ben de bu yaşıma kadar hiç kar görmemiştim. Final sınavlarımız bitince arkadaşlarımızla Burdur'a gelelim diye düşündük. Çok güzel kar yağıyor. Birkaç saat vakit geçirip Antalya'ya döneceğiz" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

------------------

Kar yağışından detay,

Selfi yapan öğrenciler,

Öğrencilerle röportaj

105 MB// 03.18"

Haber- Kamera: Mesut MADAN/BURDUR,

======================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Uğur Acar İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title