Haberler

Dha Yurt Bülteni - 13

Bakan Arslan: ABD ve İngiltere'nin kararını ICAO'ya taşıyacağız (3)TOKAT'TA TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDIUlaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas programlarının ardından havayolu ile Tokat'a geldi.

Bakan Arslan: ABD ve İngiltere'nin kararını ICAO'ya taşıyacağız (3)

TOKAT'TA TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas programlarının ardından havayolu ile Tokat'a geldi. Havaalanında Bakan İsmet Yılmaz ile Ahmet Arslan, Tokat Valisi Cevdet Can, AK Parti Tokat Milletvekilleri Zeyid Aslan, Coşkun Çakır, Yusuf Beyazıt, CHP Milletvekili Kadim Durmaz, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ile il protokolü tarafından karşılandı. Bakan İsmet Yılmaz karşılamada kendisine hediye edilen çiçeği, CHP Milletvekili Kadim Durmaz'a verdi. Ardından heyet, Tokat Belediyesi tarafından Yeşilırmak üzerinde yapımı başlanan 'Kanal Tokat' projesinin temel atma törenine katıldı.

"EVET DERSENİZ CUMHURİYET İLANI KADAR HİZMET ETMİŞ OLACAKSINIZ"

Burada selamla konuşması yapan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, daha sonra sözü Bakan İsmet Yılmaz'a verdi. Tokat'ta bulunmak dolayı mutlu olduğunu söyleyen Bakan İsmet Yılmaz, AK Parti hükümeti döneminde çok önemli çalışma yapıldığını söyledi. 16 Nisan'da gerçekleşecek olan referandumun Türkiye açısından çok önemli olduğunu kaydeden Bakan İsmet Yılmaz, "İnanki bu 16 Nisan'da millet hükümeti kurma, cumhuriyetin ilanı kadar önemlidir. 1950'deki çok partili demokrasiye geçiş kadar önemlidir. Niçin önemlidir. Artık bundan sonra hükümet kavgaları olmayacak. Niçin? Hükümeti sandıktan sen kuruyorsun. Oyununu verdiğin gün ertesi gün hükümetin başında kim var sen biliyorsun. Dolayısıyla buna millet hükümeti diyoruz. Bir başka husus diyoruz ki, 16 Nisan da bu sisteme mutlaka evet derseniz Cumhuriyetin ilanı kadar bu ülkeye hizmet etmiş olacaksınız. Niçin, önümüzdeki dönem Türkiye'ye uzlaşma, barış, kardeşlik gelecek. Peki niçin uzlaşma gelecek diye soracaksınız. Şu anda hiç bir partinin yüzde 50 oyu var mı, yok. O halde önümüzdeki dönemde hükümet kurmak için yüzde 50 oy alabilmek lazım. O halde her parti bir başkasının oyunu alabilmek için 80 milyonu kucaklaması lazım. Başka partilerle kardeş olması lazım. Kutuplaşmaları azaltması, ötekileştirmemesi lazım. O zaman sorarım bunun ne zararı var. Daha çok uzlaşma olsun. Uzlaşma olmadan bunu kazanabilmek mümkün değil. AK Parti dahi kazanamaz. Yüzde 49 oyu yüzde 51'e çıkaramaz. Bakın anayasa değişikliğini dahi MHP ile uzlaşarak önünüze getirdik. Uzlaşmanın neresi yanlış. Bu millete barış lazım doğru mu? Huzur lazım doğru mu, kardeşçe yaşamamız lazım doğru mu? E doğru diyorsanız o halde bilin ki bu sistemin kalıcı olması için uzlaşmanın kurumsal hale gelebilmesi için sandıkta evet dememiz lazım" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından projenin temeli atıldı. Bakan İsmet Yılmaz program sonrası, Avrupa Komisyonu'nun Türkiye'nin AB Büyükelçisi'ni çağırması ile ilgili olarak kendisine yöneltilen soruya, "Arkadaşlar biz eser siyaseti yapıyoruz, ya temel atıyoruz ya hizmet açıyoruz" şeklinde cevap verdi. 2 bakan daha sonra yeni Tokat-Niksar Karayolunun tamamlanan 12 kilometrelik bölümünün açılışını gerçekleştirdi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Bakanların gelişi ve karşılama

-Temel atma töreni

-Bakan Yılmaz'ın konuşmaları

Haber-Kamera: TOKAT,

============================================

Başbakan Yardımcısı Canikli: "İngiliz halkının acılarını paylaşıyoruzö

GİRESUN'un Görele İlçesi'nde açılışlar yapan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, İngiltere'de yaşanan terör saldırısına değindi, "İngiliz halkının acılarını paylaşıyoruz, Londra'ya yapılan terör saldırısını lanetliyoruz ve terörle mücadelede İngiliz halkının yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruzö dedi.

Görele İlçesi'nde açılışını yapacağı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin gelişinde öğrencilerin karşıladığı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, elini öptüğü 86 yaşındaki Ayşe Ulu'ya protokolde yanında oturttu. Açılış öncesi konuşan ve ülkenin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirten Canikli, "Millet ve devlet olarak dünyanın en kanlı ve en acımasız terör örgütleriyle mücadele ediyoruz. PKK, Fetullahçı terör örgütü ve DAEŞ terör örgütüyle çok büyük bir mücadele veriyoruz. Milletimizin o kararlılığı sayesinde mücadeleyi büyük oranda başarmış durumdayız. Terör örgütlerinin Türkiye'ye yönelik çok daha kısa süre gerçekleştirmek üzere hain emelleri vardı ama onlara ulaşamadılar ve ulaşamayacaklar. Ondan yana hiç kimsenin kuşkusu olmasınö dedi.

"TERÖRLE MÜCADELENİN BİRLİKTE YÜRÜTÜLMESİ GEREKİR"

Londra'daki saldırıya değinen Canikli, "Londra'da bir terör hadisesi meydana geldi. Elbette İngiliz halkının acılarını paylaşıyoruz. Londra'da yaşanan terör saldırısını lanetliyoruz ve terörle mücadelede İngiliz halkının yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz. Bu hadise şunu açıkça ortaya koymuştur ki terörle mücadele için bütün dünyanın, bütün ülkelerin aynı kararlılıkta hareket etmesi, mücadelenin birlikte yürütülmesi gerekir. Bazı Avrupa ülkelerinin terör örgütlerine son aylarda açıkça kucak açmaları ve desteklemeleri dünyada küresel ölçekte terörle mücadeleyi etkisiz hale getirmektedir, zayıflatmaktadır. Bu bütün dünyanın meselesidir, bütün ülkelerin sorunudur. Bazı ülkeler terörle mücadele ederken birileri teröre destek verdiği zaman uluslararası alanda terörle yeterince mücadele edilemez, sonuç alınmaz. Kısa vadeli çıkarlar üzerine teröre destek veren bu ülkeleri bir kez daha uyarıyoruz. Teröre ve terör örgütlerine destek vermekten vazgeçin. Bazı politikalar için maşa olarak kullandığınız terör ve terör örgütleri er veya geç sizi vurur. Zaman zaman ortaya çıkıyor zaten. Çünkü terörün dini, ülkesi, mezhebi olmaz. Terör her ülke için terördür, her yerde terördürö diye konuştu.

"NEREDE KALDI İNSAN HAKLARI EY AVRUPA ? "

"Almanya, Avusturya ve Belçika başta olmak üzere bir çok Avrupa ülkesi, kanlı yüzünü Türkiye'de sayısız defalar göstermiş olan terör örgütlerine, terör örgütü mensuplarına destek veriyorlar, kucak açıyorlarö diyen Canikli, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Onlara kendi ülkelerinde 'hayır' kampanyası için her türlü imkanı sağlıyorlar. Almanya'nın meydanlarında, büyük şehirlerinde PKK terör örgütü 'hayır' kampanyası düzenliyor, Alman hükümeti de buna kucak açıyor, destek veriyor. Herkesin gözü önünde bayraklarıyla, paçavralarıyla meydanlara çıkıyorlar. Alman hükümetinin desteği ve güvenlik güçlerinin koruması altında Almanya ve Avrupa'da, 'hayır' kampanyası için destek yürütüyorlar. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini vatandaşlarımıza anlatmak için giden Bakan ve diğer yetkili arkadaşlarımıza kapıları kapatıyorlar, vatandaşlarla buluşmalarını engelliyorlar. Terör örgütlerinin 'hayır' kampanyalarına her türlü desteği veriyor bazı Avrupa ülkeleri ama 'evet' için giden bakanlarımızın konuşma yapmalarını engelliyorlar. Nerede kaldı insan hakları ey Avrupa?"

"TÜRK MİLLETİNE HAKARETTİR BU"

"Samimi ol, dürüst ol, müttefiksek ve dost isek dostluğunu göster, müttefikliğini göster" diyen Canikli, "Türkiye'de binlerce insanın katledilmesine neden olan terör örgütüne sen nasıl destek verirsin? Türk milletine hakarettir bu. Türk milletine saygısızlıktır. Terör örgütüne verdiğin destek aslında bugüne kadar terör örgütlerinin akıttığı kana ortak olmak anlamına gelir. Çoluk çocuk, masum insan, güvenlik güçlerimiz, bugüne kadar binlercesi terör örgütü tarafından katledildi. Onlara kucak açıyorsun, finansman desteği sağlıyorsun. Fettullahçı terör örgütüne ve bugün Türkiye'den kaçan bütün Fetullahçı terör örgütü mensuplarına kucak açıyorsun. Bunun kabul edilmesi mümkün değil. Herkesin aklını başına alması gerekir" diye konuştu.

"ATACAK MERMİLERİ KALMADI"

Türkiye'de ekonomik dengeleri bozmak için çok büyük ahlak dışı saldırılarla karşı karşıya kaldıklarını anlatan Canikli, "Ama hepsini hallettik. En son yöntem olarak uluslararası derecelendirme kuruluşları üzerinden Türkiye'nin ekonomik dengelerini bozmaya çalıştılar. O silahları da bitti. Atacak mermileri kalmadı. Bundan sonra Türkiye'nin önü açıktır. Hiç kimse Türkiye'nin geleceğiyle ilgili zarar verecek hamle yapamayacakö dedi.

16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili de değerlendirmelerede bulunan Başbakan Yardımcısı Canikli, şunları söyledi:

"16 Nisan'da halk oylaması var. Milletimize bir öneride bulunuyoruz. Diyoruz ki; hükümet sisteminde sıkıntı var. Hükümet sistemi çatışmayı körüklüyor. Şu anda uygulanan hükümet sistemi dünyanın hiçbir ülkesinde yok. Almanya, Avusturya ve bazı ülkeler, 'hayır' çıkması için terör örgütleriyle beraber kampanya yürütüyorlar. Diyorlar ki, 'Cumhurbaşkanına çok fazla yetki veriyorsunuz.' Vermiyoruz. Zaten Anayasa'da yetkisi var. 1982 Anayasası yapılırken Cumhurbaşkanlarına çok büyük yetki vermişler. Çünkü o dönemde ihtilali yapan cuntanın başındaki Kenan Evren'e yetkileri vermişler. Dolayısıyla Cumhurbaşkanımızın yetkiye ihtiyacı yok. 2014 yılında doğrudan halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanı olması hasebiyle milletten de yetkiyi doğrudan aldı. Bu anlamda ilave yetkiye ihtiyacı yok. Cumhurbaşkanımıza yetki almak için bunu getirmiyoruz. Bu kuyruklu bir yalandır, kesinlikle doğru değildir. Cumhurbaşkanı'nın Anayasa'da yetkisi var ama sorumluluğu yok. Sorumsuz. Böyle bir şey olur mu? Cumhurbaşkanlarını şimdi sorumlu hale getiriyoruz. Elbette bir makama yetki verirsen onun da sorumlu hale getirilmesi gerekir. Olması gereken de bu."

Fındık konusuna da değinen Canikli, "Üreticiyi bugüne kadar hiç ezdirmedik, bundan sonra da ezdirmeyeceğiz. Hasat dönemine yaklaşıyoruz. Şu veya bu nedenle fındığın fiyatı üreticiyi rahatsız edecek hale gelirse, üreticiyi rahatsız edecek şekilde düşerse, yükseltmek için her türlü tedbiri alacağımızdan hiç kimsenin en ufak bir kuşkusu olmasın. Gerekirse müdahale alımı da dahil olmak üzere bütün yöntemleri deneyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin açılışını yapan Canikli, bir sınıfa girerek öğrencilerle sohbet etti. Okul yıllarından bahseden Canikli, yurtta kaldığı dönemlerde sol görüşlü öğrencilerle tartıştıklarını anlattı. Gençlik Merkezi'ne giden ve halk oyunlarıyla karşılanan Başbakan Yardımcısı Nuretiin Canikli, voleybol oynadı, şarkı söyleyen gençleri dinledi. Gençler, Canikli'nin isteği üzerine de 'Feride' şarkısını seslendirdi. Nurettin Canikli Gençlik Merkezi'nin açılışını yaptıktan sonra Espiye ilçesine gitti.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Açılışlar öncesi Canikli'nin açıklaması

Detaylar

Haber-Kamera: Hakan KABAHASANOĞLU DHA

============================================

Adana'da haraç operasyonu: 3 gözaltı

ADANA'da haraç çetesine yönelik düzenlenen operasyonda amca ile 2 yeğeni gözaltına alındı.

Merkez Seyhan İlçesi Kıbrıs Caddesi üzerindeki esnaftan 2 aydan beri haraç toplayan ve vermek istemeyen işyerlerinin kurşunlandığı iddiasıyla polis çalışma başlattı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda 34 yaşındaki Hüseyin T. ile yeğenleri 21 yaşındaki Onur T. ve 23 yaşındaki Mert T.'yi gözaltına alındı. Şüpheliler sorgularında suçlamaları kabul etmedi. İfadeleri tamamlanan amca Hüseyin T. ile yeğeni Mert T. serbest bırakılırken, Onur T. nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Gözaltına alınanların sağlık kontrolüne getirilmesi

Polislerin arasında yürümeleri

Haber-Kamera: Fatih KARAÇALI/ADANA,

============================================

BARTIN'DA 2 KATLI EV YANDI

BARTIN'da, 66 yaşındaki İbrahim Yoğurtçu'nun yalnız oturduğu ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. İbrahim Yoğurtçu, evde bulunan 15 bin TL parasının da eşyalarla birlikte yandığını söyledi.

Yangın, saat 16.30 sıralarında Orduyeri Mahallesi'nde İbrahim Yoğurtçu'nun yalnız oturduğu 2 katlı ahşap binanın alt katında çıktı. Yoğurtçu'nun kömür sobasının altını ve üstünü kapatarak dışarıya çıkması ardından başlayan yangını fark eden komşuları itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Bartın Orman İşletmesine ait yangın söndürme arazözü de çalışmaya destek verdi. Yaklaşık 1 saat süren çalışmayla yangın söndürüldü. Ancak evde büyük hasar oluşurken, eşyalar da tamamen yandı. Arkadaşlarının haber vermesiyle gelen ev sahibi İbrahim Yoğurtçu, "Ben evden çıkarken sobanın altını ve üstünü kapatmıştım. Sonra arkadaşlarım aradı geldim. Evde 15 bin TL param vardı. Eşyamla birlikte param da yandı" dedi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------

-Evin yanması

-İtfaiyenin müdahalesi

-Detay görüntüler

-Ev sahibi ile röp.

Haber-Kamera: Ayhan ACAR/BARTIN,

============================================

STADYUMDA, 'KÖMÜR İSTEMİYORUZ BEYA!' EYLEMİ

TEKİRDAĞ'ın Ergene İlçesi'nde yapılması planlanan kömür santraline karşı stadyumda toplanan çevreciler, termik santrale hayır eylem yaparak, 'Kömür istemiyoruz' yazılı pankartın altına Trakya şivesi olan 'beya!' figürü oluşturdu.

Trakya Çevre Gönüllüleri Derneği ve Greenpeace Akdeniz işbirliği ile Ergene Belediyesi'nin de desteğiyle yaklaşık 100 kişi ilçede kurulması planlanan kömür santralini protesto etti. Velimeşe Stadyumu'nda toplanan protestocular saha ortasına büyük boyda, 'Kömür istemiyoruz' yazılı pankart serip, altına Trakya şivesi olan 'beya!' yazılı figür oluşturdu.

Greenpeace Akdeniz İklim ve Enerji kampanya sorumlusu Deniz Bayram, "Geçtiğimiz yıl fosil yakıtlarının neden olduğu iklim değişikliği, çevresel yıkım ve insan hakları ihlallerine karşı bütün dünyada farklı ülkelerde 'break free' adı verilen fosil yakıtlardan kurtul mücadelesi başlamıştı. Geçtiğimiz dünyanın birçok yerinde bu fosil yakıtların zararlarına karşı tehlikelerine karşı etkinlikler düzenlenmişti. Bu yılda 15- 31 Mart tarihleri arasında yine bütün dünyada farklı ülkelerde fosil yakıtlara karşı mücadele devam ederken Trakya'da, Trakyalılar da bu mücadele karşı bir ses veriyor. Trakya'da kurulması planlanan kömür yakıtı santrallerine karşı, 'kömür istemiyoruz' insan pankartıyla bugün burada Ergene'de bir araya geldi. Bu etkilikle birlikte fosil yakıtlara karşı kömür yakıtına karşı dur diyecek. Türkiye'de yenilenebilir enerji politikalarına hayata geçmesi bir çağrıda bulunacak" dedi.

Trakya Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Doğan Durmaz ise, Ergene İlçesi'ne yapılması planlanan kömürlü termik santrallere hayır dediklerini ve bunun içinde sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi. Protestocular, daha sonar 'Termik santral istemiyoruz' sloganları atarak dağıldı.

Görüntü Dökümü

-------------------------

-Kalabalığın stadyumda toplanması

-Yazı figürü

-Drone görüntüsü

-Slogan atılması

-Açıklama

-Detaylar

Haber-Kamera: Mehmet YİRUN/ERGENE(Tekirdağ), -

==============================

ÇANAKKALE'DE '15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ' ORMANI

ÇANAKKALE'de, darbe girişiminde yaşamını yitirenler için 4 hektar alana dikilen 3 bin fidanla, '15 Temmuz Demokrasi Şehitleri' ormanı oluşturuldu.

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Haftası'nda, 20 Temmuz 2016'da Güzelyalı Mevkii'nde çıkan orman yangını sonucu küle dönen 4 hektarlık alanda '15 Temmuz Demokrasi Şehitleri' Hatıra Ormanı için fidan dikim etkinliği düzenlendi. Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çanakkale Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, vali yardımcıları, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kürsüye gelen Çanakkale Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, 15 Temmuz günü Türk milletin devletini ve demokrasisini korumak için şehitler verdiğini, bir gün olarak tarihin sayfalarında yer aldığını belirterek, "Fidan dikimi yapacağımız bu etkinliğin iki açıdan önemi bulunmaktadır. Birincisi burada 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri hatıra ormanı kurularak şehitlerimizin anısını gelecek nesillere taşımayı hedefliyoruz. Nasıl ki ormanlar bizim geleceğimizin teminatı ise, demokrasi adına tanklara, mermilere kendini siper edip şehit olan kardeşlerimiz bu milletin geleceğinin sigortası olmuşlardır" dedi.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ise, "Türk milleti kutsal saydığı değerler gündeme geldiğinde hiçbir şeyi düşünmez. Sadece vatanını, milletini, devletini bayrağını savunmayı düşünür. Türk milleti böyle bir asil millettir. Bizler de bugün burada şehitlerimizin manevi huzurunda sizlerle birlikte onların hatırasını yaşatmak üzere, bir nebze olsun yeşile ve doğaya katkıda bulunmak istiyoruz. Fidanlar ağaç olsun. Ağaçlar orman olsun. Ülkemin ve milletimin yolu açık olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ve beraberindeki protokol üyeleri öğrenciler ile Güzelyalı Mevkiinde 4 hektar alana 3 bin adet fıstık çamı ve selvi olmak üzere çeşitli orman bitkileri dikilerek "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri" için Hatıra Ormanı oluşturuldu. Fidan dikim töreni ikramlarla sona erdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Güzelyalı Mevkiindeki ormanlık alandan görüntü

Refik Ulusoy konuşma görüntü

Vali Orhan Tavlı konuşma görüntü

Fidan dikim töreninden görüntü

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri" hatıra ormanından görüntü

Genel ve Detay görüntü

Haber-Kamera: Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE,

============================================

İngiliz turistler gemiyle geldi

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'ne sezonun ilk kruvaziyer gemisi demir attı. Çoğunluğu İngiliz turistler Alanya'yı gezmek için gemiden indi.

Kıbrıs'ın Limasol Limanı'ndan hareket eden Malta bayraklı İngiliz gemisi Thomson Spirit, Alanya Limanı'na demir attı. Sezonun ilk gemisinin 1216 yolcu ve 500 mürettebatıyla limana demir atmasının ardından çoğunluğu İngiliz yolcular gemiden indi. Yolcuların bazıları gümrük dışında bekleyen tur otobüsleriyle tarihi ve ören yerlere tura çıkarken, bazıları da merkezde alışveriş yapmayı tercih etti. Geminin akşam saatlerinde Marmaris'e hareket edeceği belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

Gemiden kuşbakışı görüntüler

Gemiden genel ve detay görüntüler

Yolcuların inmesinden görüntü

HABER- KAMERA: Engin ANAK/ALANYA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nurettin Canikli Ahmet Arslan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title