Haberler

Dha Yurt Bülteni - 13

Batman'da fabrika yangını panik yarattıBATMAN'da bir ıslak mendil ve havlu fabrikasında çıkan yangında can kaybı olmazken, büyük çapta maddi zarara yolaçan yangın, çevrede paniğe neden oldu.

Batman'da fabrika yangını panik yarattı

BATMAN'da bir ıslak mendil ve havlu fabrikasında çıkan yangında can kaybı olmazken, büyük çapta maddi zarara yolaçan yangın, çevrede paniğe neden oldu.

Batman- Beşiri ilçesi çevre yolu üzerinde bulunan ıslak mendil ve havlu fabrikasında akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yoldan geçen araç sürücülerinin itfaiyeye haber vermeleri üzerine, yangını söndürmek için Batman Belediyesi, TPAO ve İl Özel İdaresi itfaiye ekipleri yangına zamanında müdahale etti. Üç katlı fabrikada çıkan yangın yaklaşık 2 saat süren müdahalenin ardından kontrol altına alınırken, yangının mesai olmadığı saatlerde çıkması büyük bir faciayı önledi.

Fabrika sahibi Metin Şanlı, yangının neden çıktığını bilmediklerini belirterek, "Yangının neden çıktığını bilmiyoruz. Yapılacak inceleme sonucunda ortaya çıkacak. 3 milyon lira civarında bir zararımız olduğunu düşünüyoruz. Çok şükür can kaybı yok" dedi.

Yangın bölgesine gelen Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, incelemelerde bulunarak görevlilerden bilgi aldı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken özel haraket ve çevik kuvvet polisleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Yangının çıkış sebebi ve zarar tespiti için başlatılan çalışmalar sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

-İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi

-Alınan sıkı güvenlik önlemleri

-Fabrika sahibi Metin Şanlı'nın konuşması

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: BATMAN, -

=====================================

Parmağına sıkışan yüzüğü itfaiye çıkardı

ADIYAMAN'da 41 yaşındaki İrfan Genç'in parmağına sıkışan yüzük, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

İrfan Genç, sol el yüzük parmağında takılı olan yüzüğü çıkaramayınca yakınları tarafından Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne götürüldü. İtfaiye ekipleri, ip sardıkları Genç'in parmağına sıkışan yüzüğü çıkardı. Parmağı moraran Genç, itfaiye erlerine teşekkür etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

Yüzüğün çıkarılması

Moraran parmak

Pansuman yapılması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: ADIYAMAN,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Beşiri Batman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title