Haberler

Dha Yurt Bülteni-13

Silopi'ye gidecek askeri konvoy, Gaziantep'ten ayrıldı (2)KONVOY ŞANLIURFA'DAN GEÇTİŞırnak'ın Sinopi İlçesi'ne sevk edilen 28'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Barış Gücü bünyesindeki tank ve zırhlı araçların oluşturduğu konvoy Şanlıurfa'dan geçti.

Silopi'ye gidecek askeri konvoy, Gaziantep'ten ayrıldı (2)

KONVOY ŞANLIURFA'DAN GEÇTİ

Şırnak'ın Sinopi İlçesi'ne sevk edilen 28'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Barış Gücü bünyesindeki tank ve zırhlı araçların oluşturduğu konvoy Şanlıurfa'dan geçti. Akşam saatlerinde kente ulaşan askeri konvoy, yoğun güvenlik önlemleri arasında yola devam etti.

Görüntü dökümü

---------------------------------

Karayolunda önlem alması

Askeri araçların konvoy halinde ilerlemesi

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera-Ömer ŞULUL-ŞANLIURFA-DHA)

==========================================================

Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönü kazalar nedeniyle kapatıldı (2)

TÜNEL AÇILDI

Yolda araçların kaldırılmasından sonra temizlik çalışması yapıldı. Çalışmaların tamamlanması ardından yaklaşık 1.5 saat sonra saat 17.50 sıralarında tünelin İstanbul yönü yeniden ulaşıma açıldı.

BOLU,

==========================================================

Hatay Tarım Fuarı açıldı

Hatay'da ELKA Fuarcılık tarafından, Hatay Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Tarım Fuarı açıldı.

Yeni kurulan fuar alanındaki açılışta konuşan Hatay Valisi Erdal Ata, Türkiye'nin yüzde 40, Hatay halkının ise yüzde 30'unun geçimini tarım üzerinden sağladığını belirterek, tarımsal alandaki gelişmelerin yakından takip edilmesinin önemine dikkat çekti. Vali Ata, bu çalışmalarla, yılda üç farklı ürün alınabilen Amik Ovası'nın daha verimli hale gelebileceğini söyledi.

Konuşmaların ardından Hatay Valisi Erdal Ata, Ak Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Serdar Güven tarafından açılış kurdelesi kesildi.

5 bin kapalı, 7 bin metrekare açık olmak üzere toplam 12 bin metrekarelik alanda 90'a yakın firmanın katıldığı Hatay Tarım Fuarı 6 Kasım'a kadar açık kalacak.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Fuarda yer alan traktörlerden detaylar

Fuarda yer alan tarım araçlarından detaylar

Fuardaki arazi araçları ve vatandaşların araçları incelemesi

Protokol üyelerinden detay

Hatay Valisi Erdal Ata'nın konuşması

SÜRE: 2'56" BOYUT: 195 MB

Haber-Kamera: Ramazan ÇELİK /HATAY,

===========================================================

Küçük Asya'dan 'Hayvanat bahçeleri kapatılsın' kampanyası

Çorum'da 8 yaşındaki Asya Öksüz, hayvanat bahçeleri ve sirklerin kapatılması için imza kampanyası başlattı.

Çorum'da ilkokul ikinci sınıf öğrencisi Asya Öksüz, sınıf arkadaşlarıyla birlikte hayvanat bahçeleri ve sirklerin kapatılması için kampanya başlattı. Çorum Bahçelievler İlkokulu öğrencisi Asya Öksüz, 'Hayvanat bahçeleri ve sirkler kapatılsın' konulu bir kampanya başlattı. Kampanya çerçevesinde sınıf arkadaşlarından oluşturduğu bir ekiple broşür dağıtan öğrenciye, sınıf öğretmeni Güner Gül ve babası avukat Doğan Öksüz de destek verdi. Hayvansever bir grup öğrenci okuldaki sınıfları tek tek dolaşarak broşür dağıtıp, bilgilendirme çalışması yaptı.

Kampanyaya katılan öğrenciler boyunlarına 'Hayvanlar esir değildir', 'Hayvanlarla insanlar eşittir', 'Hayvanlar için yaşasın özgürlük', 'Hayvanat bahçeleri kapatılsın' yazılı pankartlar asarak, kampanyaya destek verdiler. Kampanyaya öncülük yapan Asya Öksüz, hayvanlarla insanlar kadar özgür olma hakkı olduğunu savunarak "Hayvanlarla insanlar eşittir. Hayvanat bahçeleri esir kampıdır. Hayvanlar eğlence malzemesi olarak kullanılamaz. Hayvanlar sadece tedavi amacıyla kapalı yerlerde tutulabilir. Hayvanat bahçelerine gittiğimizde kafese kapalı hayvanlarla tanıştığımız için çok üzgünüz. Hayvanların besin piramidi bozulmamalıdır. Hayvanlar için yaşasın özgürlük, yasasın doğal yaşam" dedi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Asya Öksüz ve öğretmeni Günel Gül ile röportaj

-Öğrenciler ve okuldan detaylar

(SÜRE: 3.24 Dk) (BOYUT: 133 MB)

Haber-Kamera: Yusuf ÇINAR / ÇORUM,

==========================================================

Öğretmene 4 öğrenciye cinsel istismardan 55 yıl hapis

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, 4 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan sınıf öğretmeni, 45 yaşındaki Özkan Boyacı, 55 yıl hapis cezası verildi.

İnegöl Vehbi Koç İlkokulunda geçen nisan ayındaki cinsel istismar olayı, bazı öğrencilerin "Erkeklerin vücudumuzu ellemesi günah mıdır'ö sorusundan şüphelenen bir öğretmenin durumu yetkililere haber vermesi üzerine ortaya çıktı. Cinsel istismara uğradığı bildirilen 4 öğrencinin pedagog eşliğinde ifadelerinin alınması ardından gözaltına alınan sınıf öğretmeni Özkan Boyacı, öğrencilere elle cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıkan Özkan Boyacı, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek beraatini istedi. Mahkeme heyeti, Boyacı'yı 4 ayrı öğrenciye cinsel istismarda bulunmak suçundan toplam 55 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Yavuz YILMAZ / İNEGÖL(Bursa), -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Gaziantep Silopi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title