Haberler
Güncelleme:

Isparta'da sevgilisi ve 3 erkeğin olduğu evde ölü bulunan genç kızın ölmeden önceki son görüntüleri

Isparta'da, Gamze Esgicoğlu evinde ölü bulundu. Evde genç kızın sevgilisi Hasan Bölüm ve 3 erkeğin olduğu tespit edilirken, Bölüm, Esgicioğlu ile kıskançlık yüzünden kavga ettiklerini ve arbede sırasında bıçağın genç kıza saplandığını söyledi. Genç kızın ölmeden hemen önceki son görüntüleri marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (20)

adil:

Hadis-i Şerif: “Kişi yaşadığı hâl üzere ölür ve öldüğü hâl üzere haşrolunur. ” (Münâvî, Feyzü’l-Kadîr Şerhu’l-Câmii’s-Sağîr, V, 663)

19
16
yanıtYanıtla
ısparta lı hürdava:

demezlermi karı koca olmadan nasıl bir erkekle aynı evde yaşıyorsun. cenazesi birde müslüman mahallesisinden kalkar bunların

13
10
yanıtYanıtla
İsim:

Gencecik çocuğa şunu yazdın ha utanmadın sıkılmadın Yüce rabbim kınadığını yaşatsın sana da rahmet dilememek neymiş gör, birde cenaze kaldırmıyorsun kimsin ki sen Humeyni mi?

yanıt5
yanıt6
Kadir Baba:

Söylenecek çok söz var ama buradan söyleyemiyorum anlayan anlamıştır umarım

20
1
yanıtYanıtla
hakkı:

Adamın tipe bak ya şimdiki kızlar bu tiplere kaldılar. Arap traşı ve mafya özentisi gençler kızların işi zor. Tanımadığınız gençlerle arkadaş olmayın benden tavsiye mahalleden tanıdıklardan bulun arkadaşı sevgiliyi. Çoğunuz sorun yaşayacak bu gençlerden.

12
3
yanıtYanıtla
es:

harıka dogru yorum

yanıt0
yanıt0
adalet:

idamm idamm ıstıyoruz devlet baba bu cani pislik herıfleri görmuyonmu

yanıt0
yanıt0
mrt:

görende kız bir içim su manken zanneder

yanıt0
yanıt1
revanlı:

yaşadığı hayat ona hakkını vermiş. .

5
5
yanıtYanıtla
a.d:

Tanıdığınızı sandığınız insanın içinden bile canavar çıkabiliyor aynı evin içine girmedikçe kimse kimseyi tanıyorum demesin !!

8
1
yanıtYanıtla
GAYRÎ MEŞRU HAYATLAR:

BU NEFÎR YA NASIL BÎR HALE GELDÎ BÎZÎM TOPLUMUN GENÇ KUZLARI. EVLENLEDEN ÖNCE SEVGÎLÎ OLMAK, KARI KOCA HAYATI YAŞAMAK NEDÎR ? HER ANNE VE BABA EVLATLARININ EVLENMESÎNDEN MUTLU OLUR.ONLARIN EVLENEREK MEŞRU BÎRLÎKTELÎKLETÎNÎ GÖRMEK ÎSTERLER.

3
4
yanıtYanıtla
Faro:

Öldürenlerin Allah belasini versin

5
1
yanıtYanıtla
Adalet yok:

İdaaaammm

4
1
yanıtYanıtla
ISPARTA:

445 bin nüfuslu Isparta''da 65 bin üniversite, 80 bin de ilk ve ortaöğrenim öğrencisi var. Buna karşın insanlar birbirine karışmaz, hoşgörü var. Madem manevi olarak bu şehirde bir huzur ve sükunet var, apartların karma bir şekilde kiraya verilmemesi gerekmez mi? Bir çözüm önerisi.

1
4
yanıtYanıtla
vtnds:

allah günah yazmasında boyle tipi nerden buldun

0
2
yanıtYanıtla
Uyarı:

Kimseyi kınama kınadığını yaşamadan ölmezsin

yanıt0
yanıt0
Nesdahl:

Aferin kizim sana sevgililer günün kutlu olsun, olaca buydu.

2
0
yanıtYanıtla
Murat.C:

Kendini savunamayacak bir insana zarar verip can alan mahlukatın suçunu hiçbir sebeb hafifletemez. Kızın adını çıkaran Sofulara gelince size ne oluyor nerden biliyorsunuz o kızın kötü biri olduğunu sevmiş olamazmı neymiş müslümanlık böyle birşey değilmiş. Hepiniz dört dörtlük müslümansınız ya milleti Karalar hatalarını günahlarını yargılarsınız.

1
0
yanıtYanıtla
fakir:

ne huzur ne hoşgörü var ama her hafta biri intihar ediyor.

0
0
yanıtYanıtla
adsız:

ben bundan bahsederken kadının kendı ozel hayatı dıye benı asaglıyorlar bızim sokakta da var erkeklerı eve toplayıp sabaha kadar ıcıyorlar. balkonda uyarınca gurultu yapıyorsunuz dıye bız sucluyuz. rabbım yalnız yasayan kadınlardan herkesı korusun hele bırde bosanmıs kadınsa aprtamnı bırak o sokakta oturmayın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title