Haberler

Dha Yurt Bülteni - 11

BEBEĞİN KULAĞININ KOPMASIYLA İLGİLİ HASTANEYE İKİNCİ SUÇ DUYURUSU (2)TİMUR BEBEĞE BELEDİYE DESTEĞİİzmir'in Menderes İlçesi'nde Kerem Sarıoğlu'nun birlikte yaşadığı İngiliz uyruklu turizmci Hannah Louise Jackson'ın dünyaya getirdiği, özel hastanede tedavi sırasında zarar gören kulağının bir...

BEBEĞİN KULAĞININ KOPMASIYLA İLGİLİ HASTANEYE İKİNCİ SUÇ DUYURUSU (2)

TİMUR BEBEĞE BELEDİYE DESTEĞİ

İzmir'in Menderes İlçesi'nde Kerem Sarıoğlu'nun birlikte yaşadığı İngiliz uyruklu turizmci Hannah Louise Jackson'ın dünyaya getirdiği, özel hastanede tedavi sırasında zarar gören kulağının bir bölümü evde kopan Timur bebeğini, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da evinde ziyaret etti. Yenidoğan bebekler için hazırladıkları 'Hoşgeldin bebek' paketini aileye hediye etti.

Belediyenin 'Evde Sağlık Hizmetleri Ekibi' de Timur bebeğin sağlık kontrolünü gerçekleştirdi. Soylu, aileye her türlü desteği vereceklerini belirterek, "Bundan sonra o bizim bebeğimizdir, bizim evladımızdır. Gereken bütün yardımlar, gereken bütün tıbbi tedaviler uygulanacaktır" dedi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

-----------------------------------

Haber: İzmir,

================================

Bitlis'te FETÖ'nün yöneticileri yakalandı

BİTLİS merkezli, Tatvan İlçesi ve Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Parelel Devlet Yapılaması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonlarda, örgütün Bitlis il yapılanması içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet yürüttükleri tespit edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.

Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Fetullahçı Terör Örgütü Parelel Devlet Yapılaması'na (FETÖ/PDY) yönelik Bitlis merkezli, Tatvan İlçesi ve Kayseri'de eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonlarda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü Bitlis yapılanması içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet yürüttükleri tespit edilen üç şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorguları sürüyor.

Haber: Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS, -

================================

HDP Gaziantep teşkilatından tutuklamalara tepki

HDP Gaziantep İl Eş başkanı Erkan Şahin, Temmuz 2015'ten bu yana 2 bin 500 partilinin tutuklandığını söyledi.

HDP il teşkilatında düzenlenen toplantı ile HDP ve DBP'ye yönelik yapılan operasyonlara tepki gösterildi. HDP İl Eş Başkanı Erkan Şahin, saldırıların ardından başlatılan operasyonlarda aralarında il ve ilçe eş başkanlarının da bulunduğu 300 partilinin gözaltına alındığını söyledi.

Yapılan operasyonların ardından DBP eş başkanının evine uzun namlulu silahlarla ateş açıldığını iddia eden Şahin şunları dedi:

"İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleşen patlama sonrasında partimize yönelik olarak başlatılan siyasi soykırım operasyonu sonucunda dün 300'e yakın il, ilçe eş başkanımız ve yöneticimiz gözaltına alındı. Gözaltı ve tutuklamaları bir intikam aracına dönüştüren ve hiçbir hukuk tanımayan iktidar, partimize yönelik linç örgütleme arayışındadır. Bu yapılan siyasi soykırımlar kapsamında Gaziantep'te ise DBP ve HDP il ve ilçe eş başkanlarımız olmak üzere 30'un üzerinde arkadaşımız gece yarısı evlerine yapılan operasyonlarla gözaltına alındı. Bu yapılan da yetmezmiş gibi DBP Şahinbey ilçe eş başkanımız Hebat Gençeç'in evi operasyondan 15 dakika sonra uzun namlulu silahlarla taranmış, şans eseri ölen ve yaralanan olmamıştır. Gengeç ailesinin olayı güvenlik görevlilerine iletmesi üzerine ise güvenlik güçlerinin olay yerine ekip gönderemeyeceği ve delillerin toplanarak emniyete getirilmesi istenmiştir. Temmuz 2015'ten bugüne kadar 8 bine yakın arkadaşımız gözaltına alındı, 2 bin 500'e yakın arkadaşımız tutuklandı. Eş Genel Başkanlarımız ve milletvekillerimiz tutuklandı."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

Toplantıya katılanlar

Erkan Şahin'in konuşması

Genel ve detay görüntüler

Haber: Eyüp BURUN-Kamera: Ahmet ÖZER -GAZİANTEP-DHA)

================================

FETÖ'nün 'il ablaları' adliyeye sevk edildi

ÇORUM'da FETÖ soruşturması kapsamında 15 gün önce gözaltına alınan 'il ablaları' oldukları iddia edilen 14 kişi adliyeye sevk edildi.

Çorum'da FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında genç kızları evlendiren bir kişinin de bulunduğu toplam 14 kişi İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince 15 gün önce gözaltına alındı. Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma doğrultusunda, 'İl ablaları' olduğu iddia edilen A.M., G.E., S.D., Ş.S., Ö.G., S.E., İ.D., M.K., F.A., K.K., A.Ö., F.K., L.D. ve S.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Şüphelilerin adliyeye getirilmesi

-Adliye dışından detay

Haber-Kamera: Yusuf ÇINAR/ÇORUM, -

================================

Kilis'te, Halep protestosu

KİLİS'te yaşayan bir grup Suriyeli, Halep'te rejim güçlerince yapılan katliamı proteste etti.

Öğleden sonra Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan Suriyeliler, ellerine Suriye'de yaşanan vahşeti anlatan, döviz, pankartlar ve temsili ölen çocukların maketleri ile bir saat boyunca sessizlik eylemi yaparak, Halep'te yaşananlara tepki gösterdi. Yüzerce Suriyelinin katıldığı eylemde kalabalık adına konuşan Nejla Elşıh, Suriye'de bir vahşet yaşandığını ifade ederek, "Halep'te yaşananlara tüm dünya sessiz kalıyor. Esad rejimine destek veren Rusya, İran uçaklarla sivil halkı vuruyor. Suriye'de, Esad rejimi dünyanın gözüne bakarak katliam, soykırım yapıyor. Bir dakika daha beklemeden tüm dünyanın Halep'e müdahale etmesi gerekiyor. Yoksa binlerce insan, ölecek, Halep'te zor bir durum var. İnsanlık katlediliyor. Halk Esad rejiminin baskısı ve bombaları altında kalmıştır. Bir an önce vatandaşların güvenli bölgeye çıkarılması gerekiyor" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------------

Çocukların elindeki maket çocuklar

Eyleme katılan kalabalık

Taşınan pankart ve dövizeler

Elinde maket çocuk olan kadınlar

Yapılan konuşmalar

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, -

================================

Şanlıurfa'da, 6 ton uyuşturucu imha edildi

ŞANLIURFA'da, çeşitli tarihlerde düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen 6 ton uyuşturucu, yakılarak imha edildi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yıl içerisinde kent genelinde düzenlediği operasyonlarda ele geçirilen 6 ton esrar, 11 kilo eroin ile 9 bin 450 uyuşturucu hap, adliyedeki emanet odasından kamyonlara yüklendi. Daha sonra kentteki çimento fabrikasına götürülen uyuşturucu, Cumhuriyet Savcısı ve diğer yetkililerin gözetiminde yakılarak imha edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------------

Çimento fabrikası ve polisin önlem alması

Kamyonlarla getirilen uyuşturucu

Uyuşturucunun fırında yakılması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ömer PINAR / ŞANLIURFA,

=================================

Adliyede rahatsızlanan polis hastaneye kaldırıldı

ADIYAMAN Besni İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli komiser, adliyede aniden rahatsızlanınca hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Besni İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli komiser Mehmet Öz, Besni adliyesinde görev yaptığı sırada aniden fenalaştı. Komiser Mehmet Öz meslektaşları tarafından haber verilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Besni Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------------

Adliye

Polisler

Sağlık görevlilerinin adliyeye gelmesi

Rahatsızlanan komiserin polisler tarafından adliyeden çıkarılıp ambulansa alınması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mustafa ÖNDOĞAN/BESNİ (Adıyaman),-

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erkan Şahin Gaziantep Menderes Besni Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title