Haberler

Dha Yurt Bülteni-10

1)GAZİANTEP'TE GÖÇÜK; 1 İŞÇİ KURTARILDIGAZİANTEP'te, özel bir kolejin bodrumunda kanalizasyon çalışması yapan işçiler tavanın çökmesi sonucu enkaz altında kaldı.

1)GAZİANTEP'TE GÖÇÜK; 1 İŞÇİ KURTARILDI

GAZİANTEP'te, özel bir kolejin bodrumunda kanalizasyon çalışması yapan işçiler tavanın çökmesi sonucu enkaz altında kaldı. Ekiplerin çalışmasıyla göçük altındaki 1 işçi kurtarılırken, Suriyeli diğer işçinin çıkarılmasına yönelik çalışma sürdürülüyor.

Atatürk Mahallesi'ndeki özel bir kolejde 4 işçi kanalizasyon çalışması yaparken, bodrum katın tavanı göçtü. 2 işçinin kurtulduğu göçük altında kalan diğer 2 işçi için yardım istendi. İhbar üzerine bölgeye giden sağlık ve kurtarma ekiplerinin çalışmasıyla işçilerden birisine ulaşıldı. Göçük altında kalan ve Suriyeli 18 yaşındaki Zekeriya Abdullah isimli işçiyi kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

GAZİANTEP,

==================================================

2)KILIÇDAROĞLU, DÜZCE'DE ESNAF VE İŞADAMLARIYLA BULUŞTU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Düzce'de esnaf ve işadamlarıyla toplantı yaptı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi girişinde partililer tarafından karşılandı. Kılıçdaroğlu, ardından 2 ay önce kalp spazmı geçiren partisinin Kaynaşlı İlçe Başkanı Mehmet Çakal'ı evinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, evden çıkışta mahalle sakinlerinden 80 yaşındaki Dursun Kulaç ile sohbet etti. Yanındakilerin 'Türkücü' diye tanıttığı Kulaç, Kılıçdaroğlu için yazdığı, "Gelip geçerken uğra, duramayız Kemalsiz" dizelerinin yer aldığı türküyü söyledi. Kılıçdaroğlu, Dursun Kulaç'a teşekkür ederek, 'Adalet Yürüyüşü' sırasında gübre dökülerek protesto edildiği Düzce'ye geçti. Burada Eski Akçakoca Caddesi'ndeki kebapçıda öğle yemeği yiyen Kılıçdaroğlu, çıkışta kendisini bekleyenlerle tokalaşıp sohbet etti. Kılıçdaroğlu, ardından otele geçerek esnaf ve işadamlarıyla toplantı yaptı. Toplantı basına kapalı gerçekleşti.

Görüntü dökümü

---------------------

-Karşılama

-İlçe Başkanı ev ziyareti

-Dursun Kulaç'ın türkü söylemesi

-Kebapçıdan çıkış

Süre: 4.24 Boyut: 140 MB

Haber-Kamera: Ersin ERCAN-Murat KÜÇÜK/DÜZCE,

=======================================================

3)TERÖR OPERASYONLARININ SÜRDÜĞÜ LİCE DAĞLARINA BILDIRCIN BIRAKTILAR

DİYARBAKIR'ın Lice İlçesi'nin kırsal alanında güvenlik güçleri bir taraftan terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını sürdürürkün, çevreciler de silah seslerinin aksine, kuş seslerinin duyulması için doğaya bıldırcın bıraktı. Diyarbakır Çevre ve Kalkınma Derneği, Dicle ve Siirt üniversitelerinin desteğiyle, PKK ve uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlar devam ettiği Lice dağlarına bıldırcın bıraktı. Lice İlçesi'ne bağlı Uçarlar Köyü kırsalında yapılan etkinlikle, 170 bıldırcını doğaya bırakan dernek üyeleri, önümüzdeki yıl ise doğaya keklik bırakacaklarını söyledi. Diyarbakır Çevre ve Kalkınma Derneği Başkanı Mehmet Altuntop, dernek olarak yaptıkları çevre projeleri kapsamında böylesi bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Yıllarca doğayı katlettik. Doğaya bir borcumuz var. Bu borcumuzu ödemek için bir şeyler yapmak istedik. Bu kapsamda bugün burada doğaya bıldırcınları saldık. Lice ilçemiz maalesef bu tür olaylarla duyulmuyor. Genelde silah seslerinin duyulduğu, ölümlerin yaşandı bir bölge. Biz istiyoruz ki Lice'de artık farklı sesler çıksın. Bu sesler de neden kuş sesleri olmasın. Burada çocukların artık kuşların sesini duymaları için böyle bir girişimi burada yapmayı düşündük" dedi.

"DOĞAYA BIRAKTIĞIMIZ BILDIRCINLAR AVLANMAYACAK"

Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Hasan İçen de, doğal yaşama dönülmesi gerektiğini ifade ederek, bu bölgede daha önce yoğun bir şekilde bıldırcın olduğunu, fakat son yıllarda sayılarının azaldığını anlattı. Bugün doğaya bırakılan bıldırcınların köylüler tarafından avlanmaması için köylülerle görüşme yaptıklarını anlatan İçen, "Doğaya bıraktığımız bıldırcıların bir kaç gün adaptasyon sürecinden sonra, onları takip edeceğiz. Su ve yemlerini vereceğiz. Kötü bir duruma düşmemeleri için takip edeceğiz. Doğaya adapte olduktan sonra onları serbest bırakacağız" diye konuştu.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Lice dağlarından görüntü

-Çevrecilerin bıldırcınları getirmeleri

-Bıldırcınların doğaya bırakıması

-Dronneden çekilmiş görüntüler

-Konuşmalar

-Bıldırcınlardan görüntü

-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Ahmet ÜN/DİYARBAKIR, -

==========================================================

4)KÜÇÜK ZEYNEP, YAŞAMA DÖNDÜRÜLDÜ

ÇANAKKALE'nin Bayramiç ilçesinde, nefes borusuna mısır kaçan ve kaldırıldığı hastanede yaşamsal fonksiyonları durduğu belirlenen 5 yaşındaki Zeynep Karadeniz, Dr. Ali Gülakman tarafından yapılan müdahale ile yaşama döndürüldü. Durumu ağır olan küçük kız, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Bayramiç'in Camikebir Mahallesi'nde yaşayan Erkmen Karadeniz ve Mediha Karadeniz çifti, kızları Zeynep Karadeniz'i babaannesi Şerife Karadeniz ile evde bırakıp, komşularına misafirliğe gitti. Bugün saat 00.30 sıralarında, koltukta uzanıp, babannesinin yaptığı patlamış mısırları yiyen küçük Zeynep, bir anda yere düşüp, yerde çırpınmaya başladı. Babaanne Şerife Karadeniz'in feryatlarına koşan komşularının haber vermesi üzerine gelen ambulansla Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırılan küçük kızın nefes borusuna, mısır kaçtığı belirlendi. Bilinci kapalı olan ve yaşamsal fonksiyonları durduğu belirlenen küçük Zeynep'e, Dr. Ali Gülakman gerekli müdahaleyi yaptı. Nefes borusundaki mısır parçaları çıkartılıp, kalp masajı yapılan Zeynep, yaşama döndürüldü. Durumu ciddiyetini koruyan Küçük Zeynep, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

EŞİNİ DE YAŞAMA DÖNDÜRMÜŞTÜ

Dr. Ali Gülakman, geçen 5 Mart'ta Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde yolun karşısına geçmek isterken motosiklet çarpan eşi 25 yaşındaki eşi Sedef Gülakman'a ilk müdahalede bulunup, duran kalbini çalıştırarak, hayata döndürmüştü.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Zeynep Karadeniz'in hastanede görüntüsü

-Hayata döndürülen küçük Zeynep'in başka bir hastaneye sevk edilmesi

-Küçük Zeynep'in babası Erkmen ve annesi Mediha Karadeniz'in görüntüsü

-Dr. Ali Gülakman'ın görüntüsü

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Fatih DALDAL / BAYRAMİÇ (Çanakkale),

=====================================================

5)ÇANAKKALE VE BALIKESİR'DE GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞINA 15 GÖZALTI

ÇANAKKALE ve Balıkesir ilçelerinde göçmen kaçakçılığına karşı gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, 15 kişi gözaltına alındı.Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün (çarşamba), Çanakkale ve Balıkesir illerinde göçmen kaçakçılığı yaptığı öne sürülen bir organize suç örgütüne yönelik, 19 adrese eşzamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, 15 şüpheli yakalandı. Cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alınan şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 20 cep telefonu, 15 simkart, 156 bot, 88 bot profili çubuğu, 58 can yeleği ve 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi. Şüphelilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Diğer 4 şüphelinin yakalanması için ise çalışmalar devam ediyor.Öte yandan; yakalanan suç örgütünün 17 elemanının ise daha önceden göçmen kaçakçılığı suçundan gözaltına alınıp tutuklandığı öğrenildi. Bu kişilerin birçok göçmen kaçakçılığı olayını yönettikleri belirlendi. Bu olaylarda toplam 434 kaçak göçmen, 1 tekne, 1 bot, 1 bot motoru ve 186 can yeleğinin ele geçirildiği bildirildi.

Görüntü dökümü

---------------------

Jandarma tarafından çekilen yakalanan botların görüntü

Jandarma araçlarının operasyona giderken görüntü

Haber- Kamera: Burak GEZEN / ÇANAKKALE,

===========================================================

6)İSLAHİYE'DE OTOMOBİL DEVRİLDİ

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, kontrolden çıkarak devrilen otomobilin Suriye uyruklu sürücüsü Muhammed Salah Kabdbek yaralandı. İslahiye-Hassa karayolunun 15'inci kilometresinde ilerleyen Suriye uyruklu Muhammed Salah Kabdek yönötemindeki plakası öğrenilemeyen otomobil Boğaziçi Mahallesi yakınlarında kontrolden çıkarak takla atıp devrildi. Kazada yaralanan sürücü, çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından tedavi için İslahiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.  Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü

-----------------------------

Olay yeri ve kalabalık

Devrilen otomobil

Genel ve detay görüntüler

(Haber-Kamera: Kadir ÇELİK-GAZİANTEP-DHA)

========================================================

7)KESK'TEN 'GAZETECİLER BIRAKILSIN' TALEBİ

KAMU Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu üyeleri, Gaziantep'te tutuklanan 2 gazetecinin serbest bırakılmasını istedi. KESK dönem sözcüsü Ali Ersönmez, düzenlediği basın toplantısında geçen hafta gizliliği ihlal suçundan tutuklanan 2 gazetecinin tutuksuz yargılanmasını talep etti. Gazetecilerin tutuksuz yargılanmasının basın özgürlüğü açısından ihtiyaç olduğunu belirten Ersönmez, "FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan bir iş adamının gizlilik kararı bulunan ifadesini yayınladıkları gerekçesiyle tutuklanan 2 gazetecinin derhal serbest bırakılarak tutuksuz yargılanmasının talep ediyoruz" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

-----------------------------

Toplantıya katılanlar

Ali Ersönmez'in açıklaması

Genel ve detay görüntüler

( Haber-Kamera: Ahmet SOYDOĞAN GAZİANTEP-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 67 MB

===========================================================

8)ESKİ AĞADAN YENİ AĞA ÇETİN'E TEPKİ: PARAN YOKSA AĞALIK YAPMAYACAKSIN

EDİRNE'de eski Kırkpınar Ağası işadamı Mustafa Altunhan, gelecek yılın Kırkpınar Ağası Ahmet Çetin'in para ile basın toplantısı düzenlemesi, talepleri ve eski ağalarla ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Ağalığa katılanların ruh hallerine bakılmasını isteyen Altunhan, "Ağanın çeki, senedi olmaz, ağanın sözü olur. Ağaya çek karnesi yakışmaz. Paran yoksa bu ağalığı yapmayacaksın. Çekle, senetle ağalık olmaz" dedi. Edirne'de gelecek yıl düzenlenen Kırkpınar ağalığını açık artırmada 1 milyon 522 bin liraya alarak Kırkpınar Ağası olan işadamı Ahmet Çetin, ağalık bedelinin ilk taksidini ödemediği iddiaları üzerine dün düzenlediği basın toplantısına çanta dolusu para ile gelip basın mensuplarına göstermişti. Çetin, VİP, ağa konağı, ağa için resmi otomobil plakaları talep edip, bunların sağlanmaması halinde ağalık yapmayacağını söylemişti. Çetin'in açıklamalarına 2004 yılının Kırkpınar Ağası Edirneli işadamı Mustafa Altunhan, basın toplantısı düzenleyerek tepki gösterdi.

Kırkpınar ağası Çetin'in isteklerinin anlamsız olduğunu söyleyen Altunhan, eski ağalar hakkında, "Sahte plakayla araç kullanmışlar, çek ile ödeme yapmışlar" açıklamasının şanssız olduğunu belirtti. Ahmet Çetin'i iyi tanıdığını söyleyen Altunhan, "Açıklamalarını şanssız buluyorum.  Eski ağalar hakkında çek  ile ödeme yapıyorlar diye açıklama yapmış. Ağalar çekten paradan bahsetmez. Bizde Kırkpınar ağalığı yaptık, ne belediyeden bizden çek istediler,  ne senet istediler. Kırkpınar ağalığını aldıktan sonra günü geldiğinde parayı peşin olarak masaya koyduk. Eğer siz ağalık yapıyorsanız, bir şey istemeye lüksünüz yok. İnsanlar ağadan ister. Ağa olduğumda kapıma gelen insanların istekleriyle de tek tek ilgilendim. Daha sonra isteklerden zorlandığımda oldu ama gülü seven dikenine katlanmak zorunda.  Ağasınız ağalığın hakkını vereceksiniz" dedi.

Kırkpınar ağalarına verilen plakaların sahte olmadığını belirten Mustafa Altunhan, "İstediği zaman trafik şubesini gidip parasını yatırarak adına soyadının yazıldığı özel plaka çıkarabilir. Ağanın ağırlığı zaten tartışılmaz, siz ağa olduğunuz zaman zaten sizi kapıda karşılıyorlar. Ağırsanız ağalık size yakışır. Ağalık makamını insan kendi yaratır. Yoksa siz zorla kimseye ağa dedirttiremezsiniz. İnsanlar sizi eğer sevmiyor, sempati duymuyorsa  o ağalıktan hiç bir hayır gelmez.  Ahmet kardeşimiz  biraz heyecanlandı sanırım. Garip bir açıklama yapmış ama anlamış değilim" dedi.

"AĞALIK KONAĞI BENDEN"

Ahmet Çetin'in konak istemesine değinen Altunhan, "Kendisi konak istiyormuş, benim Kaleiçi semtinde konaklarım var, onlardan birini tahsis edeyim kendisi  tadilatını yaparak ağa konağı olarak kullansın. Ömür boyu da Kırkpınar ağaları o konaktan faydalansın. Ben bunu yapabilirim. İstenirse konaklarımdan birini tahsis edebilirim.  Bütün ağalarda geldiği zaman rahat, rahat orada vakitlerini geçirirler, misafirlerini ağırlarlar. Yapılmayacak hiç bir şey yok" dedi.

"PARAN YOKSA AĞALIK YAPMAYACAKSIN"

Kırkpınar Ağası'nın parası yoksa ağalık yapmaması gerektiğini söyleyen Kırkpınar eski Ağası Mustafa Altunhan, "Ağanın çeki, senedi olmaz, ağanın sözü olur. Ben ağalık yaparken hiç bir zaman çek karnesi kullanmadım. Ağaya çek karnesi yakışmaz. Paran yoksa bu ağalığı yapmayacaksın. Çekle, senetle ağalık olmaz. Paran varsa götüreceksin Edirne Belediyesi'ne parayı yatırıp ağalığını yapacaksın. Çetin'in yaptığı bütün açıklamaları şansız açıklama olarak görüyorum. Gelecek ağalar haddini bilsin. Kırkpınar ağalığının hakkını versin.  O kadar basit bir şey değil ağalık. Ağalığın hakkın verilmiyor. Ağa konuşma üslubuna çok dikkat etmesi lazım. Ağalık ihalesine girerken belediye ruh haline baksın. Ben olsam sağlık raporuna  bile isterim. Olur ya hiç olmadık şekilde sağlık durumu hiç iyi olmamış birisi de ağlık ihalesine katılabilir. Parası da olmasa o anlık ağalık ihalesine katılıp densizlikte yapabilir" şeklinde konuştu.

Görüntü Dökümü

-----------------------------

Altunhan'ın açıkla yapması

Toplantıdan detay

Haber-Kamera: Ali Can ZERAY/EDİRNE,

===========================================================

9)FİNİKE'DE KAZA: 1 ÖLÜ

ANTALYA'nın Finike İlçesi'nde elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü 41 yaşındaki Fikret Karapınar, yaşamını yitirdi. Finike Şerbetçi Bulvarı'nda saat 11.00 sıralarına meydana gelen trafik kazasında Fikret Karapınar 42 Y 7181 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil elektrik direğine çarparak durabildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Fikret Karapınar'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Karapınar'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından Finike Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Görgü tanıkları yol yapım çalışmaları nedeniyle kavşaktaki trafik ışıklarının olmadığını, Fikret Karapınar'ın bulvardan çıkan araca çarpmamak için manevra yapınca elektrik direğine çarptığını öne sürdü.

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Fikret Karapınar'ın eşi ve çocuklarıyla birlikte 2 gün önce Finike'ye tatile geldiği belirtildi.

Görüntü Dökümü

-----------------------------

Olay yerinde farklı açılardan çekilen kaza görüntüleri

Haber- Kamera: Suat SÖĞÜT/FİNİKE(Antalya),

========================================================

10)KENDİSİNE SATILMAK İSTENEN ÇALINTI TELEFONU ASIL SAHİBİNE ULAŞTIRDI

YALOVA'da cep telefonu alım satım işi yapan Yılmaz Akpınar,  kendisine satılmak istenen 'çalıntı' telefonu yaptığı araştırma ile gerçek sahibine ulaştırdı. Yalova'da Cengiz Koçal Caddesi üzerinde cep telefonu alım satımının yapıldığı işyeri olan Yılmaz Akpınar, kendisine ikinci el olarak satılmak istenen cep telefonunun çalıntı olmasından şüphelendi. Akpınar, değerinin çok altında bir fiyata telefonu satmak isteyen kişiden kimlik istedi. Telaşa kapılan kişi telefonu işyerine bırakarak uzaklaştı. Rehberi inceleyen Akpınar, telefonun asıl sahibi Mehmet Mert Özder'e ulaştı. Özder, Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nden Yalova'ya gelerek telefonunu teslim aldı.Telefona değerinin çok çok altında fiyat vererek satmaya kalkan kişiyi denediğini söyleyen Yılmaz Akpınar, "Dün bir şahıs gelip telefonu bana satmaya kalkıştı. Ben de şüphelendiğim için telefona değerinin altında fiyat verdim. Normalde 2 bin 500 liralık telefona 420 lira gibi bir fiyat verdim. O da bana 'tamam, satayım' dedi. Alırım dedim, kimliğini istedim. Kimliğinin yanında olmadığını söyledi. Ben de, 'bu telefon çalıntıdır, o zaman araştıracağım' dedim. Telefonu aldım. Bu kişi de yürüdü gitti. Arkasından telefonun rehberinden 'babam' yazıyordu. Numarayı aradım. Gebze'de olduklarını, telefonu Gebze'de çaldırdıklarını söylediler. Bugün de geldiler teslim ediyoruz telefonu. Hemen sahibini bulduğumuz için de bununla ilgili polise bir bildirimimiz olmadı. Şahıs da bir daha geldiğinde telefonu ona ancak karakolda verebileceğimi söylemiştim. Ondan sonra bir daha gelmedi" dedi.

Telefonunu teslim alan 21 yaşındaki Mehmet Mert Özder ise telefonunu Bayramoğlu Halk Plajı'nda çaldırdığını söyleyerek, "Darıca'ya bağlı, Bayramoğlu Halk Plajı'nın olduğu yerden geçiyordum. Alışveriş yapmıştım. Orta boylarda kumral, en fazla 30 yaşında, kel bir adam önüme çıktı. Ondan korkmamamı, polis olduğunu söyledi. Elimde alışveriş yaptığım poşet vardı. Poşeti açmamı söyleyince ben işkillendim, kimliğini sordum. Kimlik göstermeden cebimden telefonu kaptı ve kaçtı. Peşinden koşmaya başladım. Baya da peşinden koştum ama yakalayamadım. Telefonumun bulunduğu haberi gelince çok sevindim. İçinde fotoğraflarım vardı. O fotoğraflarım benim için çok önemliydiö diye konuştu.

Görüntü Dökümü

-----------------------------

-Telefonun sahibiyle röportaj

-Telefoncu ile röportaj

-Telefon detayı

(boyut: 59,2 mb) (süre: 1.51 dk)

YALOVA/DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Kırkpınar Gaziantep Finike Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title