Haberler

Dha Yurt Bülteni-10

1)TARSUS'TAKİ GİZEMLİ KAZIDA KÜLTÜR VARLIĞINA RASTLANMAMIŞMERSİN'in Tarsus ilçesinde bir gecekonduda, MİT ve özel harekat polisleri gözetiminde 1 yıl süren ve 3 Kasım'da sona eren gizemli kazıyla ilgili uzmanların hazırladığı rapor ortaya çıktı.

1)TARSUS'TAKİ GİZEMLİ KAZIDA KÜLTÜR VARLIĞINA RASTLANMAMIŞ

MERSİN'in Tarsus ilçesinde bir gecekonduda, MİT ve özel harekat polisleri gözetiminde 1 yıl süren ve 3 Kasım'da sona eren gizemli kazıyla ilgili uzmanların hazırladığı rapor ortaya çıktı. Raporda, 1 adet bronz sikke ve kırık sütun parçası bulunan kazıda 'envanterlik nitelikte taşınır- taşınmaz kültür varlığı'na rastlanmadığı vurgulanarak, kazı çalışmalarının sonlandırılmasının istendiği belirlendi. Ankara'da oluşturulan 20 kişilik özel bir ekip tarafından, özel harekat polislerinin önlemleriyle Tarsus'un 82 Evler Mahallesi'nde bir gecekonduda, 13 Kasım 2016'da başlatılan kazı 3 Kasım 2017'de sona erdi. Kazı yapan ekipler malzemelerini toplayıp, alandan ayrıldı. Müze Müdürlüğü yetkililerinin kazı alanında yaptığı incelemenin ardından yer teslimi gerçekleştirildi. St. Paul'ün İncili ve Kral Dakyanus'un hazinesinin arandığı da iddia edilen kazıyı incelemek isteyen CHP Milletvekili Aytuğ Atıcı, defalarca gitmesine rağmen alana alınmadı. Kazıyla ilgili uzmanlar tarafından bir rapor hazırlanarak, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'ne gönderildi.

82 Evler Mahallesi'nde 3'ncü derece arkeolojik SİT alanında gerçekleştirilen kazı çalışmalarına ilişkin 2 Kasım 2017 tarihli uzman raporunda, şunlar kaydedildi: "Alanda gerçekleştirilen kazı çalışmalarında, 1 adet bronz sikke, kırık sütun parçası, etütlük durumda seramik parçaları haricinde envanterlik nitelikte taşınır- taşınmaz kültür varlığına rastlanmamış olması nedeniyle kazı çalışmalarının sonlandırılması kanaatine varıldığı belirtilerek, alanda açılan 3 kazı çukurunun can ve mal güvenliği açısından kapatılması talep edilmektedir. Bu kapsamda bahse konu kazı çukurlarının yürürlükteki mevzuat hükümleri kapsamında gerekli güvenlik tedbirleri alınması kaydıyla iliniz, Tarsus Müze Müdürlüğü'nce kapatılması ve sonucunda bakanlığımız Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'ne bilgi verilmesi hususlarında bilgilerinizi ve gereğini rica ederim."

EV SAHİPLERİ YARDIM İSTİYOR

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde yaklaşık bir yıldır gizemini koruyan kazı tamamlanırken bölgede yaşayanlar evlerinde meydana gelen çatlaklar ve çökmeler nedeni ile yardım istiyor. Kazının yapıldığı evin sokağında çöken ve çatlayan duvarlar dikkat çekiyor. Kazının yapıldığı evin bahçesine açılan kapı demirlerine ise 'Mührün kırılması ve kopartılması halinde Türk Ceza Kanunu Hükümleri Uygulanacaktır' yazısı asılması ise vatandaşlar arasında hayal kırıklığı yarattı. Kazı yapılan alana en yakın evin sahipleri 80 yaşındaki Gürciye Önalanlar ve 85 yaşındaki Salim Önalanlar çifti, son durum hakkında bilgilerinin olmadığını söyledi.

'KORKUMDAN DIŞARIDA OTURUYORUM'

Kazı yapanların açılan çukurları kapatarak bölgeden ayrıldıklarını ifade eden Gürciye Önalanlar, "Kazı için açtıkları yerleri kapatıp gittiler. Burayı alan Adanalı denilen kişiler dün gelip gitti. Binamızda meydana gelen çatlamaları yaptıracaklar mı, bilmiyoruz. Bizlere bir şey demediler. Önümüzde kış, yağmur soğuk, rüzgar olur, şimşek çakar. Yani evimizden korkuyoruz. Bütün gün dışarıdayım. Akşam içeri geçtiğimde bir şey olacak diye korkuyorum. Evler, duvarlar çatlıyor, çökme yapıyor. Nasıl edeceğiz bilmiyoruz, bize el uzatsınlar. Bize de yazık. Herkes çıkıp konuşmalı ama kimse konuşmuyor" dedi.

'TAHLİYE EDECEĞİZ, EV VERECEĞİZ DEDİLER'

Salim Önalanlar ise "Kazıldı evlerimizin altı boş, olanlar bizim evlerimize oldu ne diyelim bir şey diyemiyoruz. Tadilat yapılmaya başlamış diyorlar bilmiyorum. Evimizin, duvarımız çatladı. Evlerimizin altı kazıldı. Ne yapacağımızı bizde şaşırdık. Kiraya çıkamıyoruz, ödeyecek gücümüz yok. Yeni ev alacak gücümüz yok. Allah'a sığındık. Daha önce bize sizi tahliye ettireceğiz, ev vereceğiz dediler. Şimdi de bir şey bulamadık diyorlar. Bir şey diyemiyoruz" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

--------------------------

Kazının yapıldığı evin bahçesi

Mavi brandalar

Su tahliyesinde kullanılan borular

Kazı yapılan yere yakın sokakta çöken ve çatlayan duvar ile evin briket ile örülmüş hali

Kazı yapılan alanın değişik açıdan görüntüsü

Evi çatlayan Gürciye Önalanlar'ın görüntüsü

Kazının yapıldığı bahçenin girişindeki kapıya asılan uyarı mühürü

Gürciye Önalanlar'ın evinin çatlayan duvarı

Gürciye Önalanlar ile röportaj

'Eve girmeye korkuyorum' diyen yaşlı kadın

Tadilat yapılan yere kurulan iskele

Briket ile örülmüş duvarlar

Salim Önalanlar ile röp.

(SÜRE:  4,19 DK) (BOYUT: 137 MB)

Haber-Kamera: Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin),

====================================================

2)KAZA SONRASI YAN DÖNEN OTOMOBİLDEN İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

KARAMAN'da hafif ticari araç ile çarpıştıktan sonra yan dönen otomobilde kapıların sıkışması sonucu mahsur kalan sürücü Mustafa Eğilmez, aracın şoför mahallinde ayakta durarak kurtarılmayı bekledi. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan Eğilmez, olay yerine çağırılan itfaiye ekipleri tarafından sıkışan kapı açılarak kurtarıldı. Kaza, bugün saat 12.45 sıralarında Çeltek Mahallesi Guffani Caddesi üzerinde meydana geldi. 67 yaşındaki Mustafa Eğilmez idaresindeki 70 AV 707 plakalı otomobil, karşı yönden gelen  28 yaşındaki İbrahim Doğan idaresindeki 70 AS 466 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Eğilmez'in kontrolündeki otomobil yan döndü. Araç içerisinde mahsur kalan otomobil sürücüsü Eğilmez'i, çevredekiler ve olay yerine çağrılan 112  Acil Servis ekipleri tarafından araçtan çıkarılmaya çalışıldı. Ancak kaza nedeniyle hasar gören otomobilin kapıları açılamadı. Sağlık ekiplerinin aracın camını kırmak için yaptığı girişimler de başarılı olmayınca olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı. Eğilmez yan dönen aracın şoför bölümünde ayakta durarak kurtarılmayı bekledi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri,  sıkışan kapıyı açarak sürücü Mustafa Eğilmez'i mahsur kaldığı otomobilden çıkardı.

Araçtan çıkarılan Eğilmez, yaralı olmadığını belirterek tedavi olmak istemedi. Ancak sağlık ekiplerinin ısrarı üzerine ambulansa alınarak sağlık kontrolünden gerçekleştirildi. Polis, her iki sürücünün de yara almadan atlattığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

(Görüntü Dökümü

-------------

-Kaza yerinden detay

Araç içinde muhsar kalan sürücü

Sürücünün vatandaşlar ve sağlık görevlileri tarafından kurtarılmaya çalışılması

Camın kırılmaya çalışması

İtfayenin müdahalesi

Sürücünün kurtarılması

Genel ve detay

(Haber- kamera: Muammer ŞEN KARAMAN DHA)

===================================

3)KIZI VE TORUNU ÖLDÜRÜLEN AYLA YALÇIN: ELİNE BIÇAK TÜFEK ALAN CANLARA KIYIYOR

HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde eski eşi 28 yaşındaki Esra Yalçın ve 5 yaşındaki kızı Beren Yıldız'ı bıçaklayarak öldüren 29 yaşındaki Gökhan Yıldız, yargılanmaya başladı. Katil zanlısı Gökhan Yıldız, sağlık sorunları nedeniyle duruşmaya katılmadı. 29 Mart'ta meydana gelen olayda, Kayseri Adliyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Gökhan Yıldız, iddiaya göre boşandığı eşiyle tekrar barışmak ve birleşmek için konuşmak üzere eve geldi. Mustafa Kemal Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi Buse Coşkun Irmak Apartmanı 4'üncü kattaki Esra Yalçın'a ait evde konuşma sırasında gerilen çift, bir kez daha anlaşmazlığa düştü. Gökhan Yıldız, bıçakla Esra Yalçın ve beraberindeki kızı Beren'i öldürdü. Tutuklanan Gökhan Yıldız'ın ilk duruşması İskenderun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde başladı. Gökhan Yıldız, sağlık sorunları nedeniyle duruşmaya katılmazken müşteki olarak gelen eski kayınvalidesi 50 yaşındaki Ayla Yalçın, sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istediğini belirterek şikayetçi oldu.

EN AĞIR CEZA VERİLSİN

Duruşma çıkışında İskenderun Kadın Platformu üyeleriyle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'ne geçen  Ayla Yalçın basın açıklaması yaptı. Yalçın, "Sen ne psikolojisi taşırsan taşı, bir cana kıyılmamalı. Bunu yapan hayvan bile olamaz. Hayvana kurban olsunlar. Yazıktır günahtır, senin evladına, senin kanına, senin canına nasıl kıyıyorsun. Sesimizi duysunlar canımız yanmasın. Onlar toprakta ama biz her gün ölüyoruz. Kendilerine neden kıymıyorlar. Yapıyorlar, yapıyorlar 'bizim psikolojimiz bozuk, cinnet getirdim' diyorlar. Bir cana kıymak bu sebep değildir. Allah'ın verdiği canı Allah alır. Sana kalmaz, kula kalmaz. Eline bıçak, tüfek alan canlara kıyıyor. Bu olaylar terörü de geçti. Geçiştirilmesin en ağır cezalar verilsin. Ölene kadar ağırlaştırılmış cezalar verilsin" dedi.

KASIM AYINDA 40 KADIN KATLEDİLDİ

İskenderun Kadın Platformu temsilcisi Belgin Ayrancı ise kadın cinayetlerinin gün geçtikçe arttığını ve her gün bir başka bahane ile öldürülen kadınların haberlerini aldıklarını söyledi. Ayrancı şöyle konuştu:

"Kıskançlık, erkeğin aşkına karşılık vermediği, boşanmak istediği için aile meclisi kararı ile güzel koktuğu için ve daha niceleri. Kadınların ölümüne türlü türlü gerekçeler gösteriliyor. Sadece kasım ayında 40 kadın katledildi. Tıpkı Esra ve Beren gibi. Gerçek adaletin sağlanması için yan yanayız. Önümüze çıkan acı gerçek. Sorunun çözümünün toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadına bakış açısının değiştirilmesi ile ilgili bu konuda bir arpa boyu yol alamamış olmayışımızdır. Bundandır ki; Antalya'dan Denizli'ye, Adana'dan İskenderun'a okul önünde evde yada sokak ortasında katledilen kadınların kız kardeşleri olarak haykırıyoruz. Kadın cinayetleri son buluncaya ve katiller en ağır cezayı alıncaya kadar dayanışmayı, kız kardeşliği büyütmeye devam edeceğiz."

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Esra ile Beren'in fotoğrafı

-Anne Ayla Yalçın'ın konuşması

-Ayla Yalçın'ın kızı ve torunun fotoğrafını öpmesi

-Avukat Mehtap Sert ve Nevzat Ercan'ın konuşması

-İskenderun kadın platformu adına Belgin Ayrancı'nın açıklaması

SÜRE : 4,51 sn  BOYUT: 229 MB

Haber-Kamera Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),

=======================================================

4)BOLU'NUN DOĞAL GÜZELLİKLERİ TANITIM FİLMİYLE GÖSTERİLDİ

DOĞAL güzellikleriyle ünlü Bolu'nun drone ile gökyüzünden çekilen 'Dört Mevsim Bolu-Yaz' tanıtım filmi beğeni topladı. Bolu Belediyesi'nin, şehrin turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla başlattığı 'Dört Mevsim Bolu' projesi kapsamında 'Sonbahar', 'Kış' ve 'İlkbahar' tanıtım filmleriyle Bolu'nun mevsimsel manzaraları görüntülenip, şiirsel anlatımla hazırlanmıştı. Son olarak 'Yaz' filmi çekilerek mevsim serisi tamamlandı. İngilizce, Rusça, Arapça versiyonları da yapılacak tanıtım filmleri ile Türk Cumhuriyetlerinden Rusya'ya, Avrupa'dan tüm dünyaya Bolu'nun doğal güzelliklerinin aktarılarak tanıtılması hedefleniyor. Dört Mevsim Bolu projesinin filmleri tamamlandığında turizm büroları, acenteler, Türkiye'nin tanıtımı konusunda çalışan STK'lar, elçilikler gibi çok sayıda kuruluşa gönderilmeye başlanacak. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz filmi izledikten sonra Bolu'ya yeniden aşık olduğunu ifade ederek şöyle dedi:

"Film, yaz mevsiminin, Bolu'ya özgü, yüreklere huzur veren ışıltısını, bereketin sarısını, mavi ile yeşilin şiirsel buluşmasını, sonsuzluk ve coşku hissiyle aktarıyor. Bana, 'Hangi filmi daha çok sevdiniz?' şeklinde sorular soruluyor. Bilindiği gibi Bolu, dünyada dört mevsimin ayrı güzellikte yaşandığı, şanslı ve özel şehirlerden biri. Bu nedenle, nasıl Bolu'nun her mevsimi o anda en güzeliymiş gibi yaşanıyorsa, cennet kentimizi bütün doğallığı ile yansıtan filmler arasında da seçim yapamıyorum. Film ile yaz tatili kavramını deniz kenarı ile bütünleştiren turistlere de "Bolu'da deniz yok ama yüzmeden kanoya tüm su sporları sizi bekliyorö mesajı veriliyor. Bugün Seben Gölü'nde ve çok yakında Büyüksu Göleti'nde, bir deniz kenarında hangi aktiviteler yapılabiliyorsa hepsini sunan bir yaz ve su sporları potansiyeline sahibiz. Bolu'yu tanımayanların 'Yaz' filmini izlerken en şaşırdıkları sahneler de bunlar oluyor.ö

Bolu'yu dünyaya tanıtmak için elinden gelen gayreti gösterdiklerini anlatan Başkan Yılmaz, "Özgüvenle, doğayı koruma-kullanma dengesini gözeterek dünyaya açılmalıyız. Bolu Belediyesi olarak da yaptığımız tam olarak bu. Bolu'da daha tanıtılacak nice doğal zenginliğimiz var. Gelecek kuşaklar için bunlara sahip çıkacağız. Bolu'yu zenginleştireceğiz, turizmden gelir kapısı açacağız. Adım adım hedeflerimizin hepsini hayata geçireceğizö dedi.

Başkan Yılmaz, 'Yaz' filminin tamamlanması ile projenin son ermediğini vurgulayarak, sırada 'Dört Mevsim Bolu' adlı dört mevsimin en özel karelerini yansıtan 25-30 dakikalık bir belgesel, 4-5 dakikalık bir tanıtım filmi ile 1-2 dakikalık spot filmlerinin olduğunu da söyledi.

Görüntü Dökümü:

----------------------

-Drone ile havadan görüntüler

-Bolu manzaları

Süre: 12.13 Boyut: 1.3 GB

Haber: Murat KÜÇÜK/BOLU,

==================================================

5)HASAN KÖSEOĞLU, TOPRAĞA VERİLDİ

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde yaşamını yitiren akademisyen, siyasetçi ve yazar Baskın Oran'ın üvey oğlu 42 yaşındaki Hasan Köseoğlu, ailesi ve arkadaşlarının gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.DJ'lik de yapan müzisyen ve yapımcı Hasan Köseoğlu, geçen 23 Ekim'de, sabaha karşı geldiği Kumbahçe Mahallesi Zeki Müren Caddesi'ndeki evlerinin önündeki merdivenleri çıkarken, düşüp, başını yere çarptı. Saat 09.00 sıralarında, annesi Feyhan Görgün Oran tarafından merdivenlerde hareketsiz yatarken bulunan Köseoğlu, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Köseoğlu, Beyin Cerrahı Opr. Dr. Ender Tabur tarafından ameliyat edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Köseoğlu, doktorların tüm müdahalesine rağmen bugün saat 01.00 sıralarında yaşamını yitirdi.

DEDESİNİN MEZARINAN ÜZERİNE DEFNEDİLDİ

Köseoğlu, bugün Adliye Camii'nde öğlende kılınan namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Köseoğlu'nun cenaze törenine; üvey babası Baskın Oran, annesi Feyhan Görgün Oran, kardeşi Neyran Köseoğlu, Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Atare, oyuncu Birce Akalay ve eğlence sektörü işletmecileri ile arkadaşları katıldı. Köseoğlu'nun kız arkadaşlarından bir grubun sırtında Hasan K yazılı Fenerbahçe formaları ile cenaze törenine katıldıkları görüldü.Baskın Oran ve anne Feyhan Görgün Oran, yakınlarının yardımıyla cenazede ayakta durabildi. Birce Akalay ve ölen Köseoğlu'nun bazı akrabaları, caminin önündeki tabutun üzerinde dakikalarca ağladı.

Başkan Kocadon, "Böyle zamanlarda konuşmak en zoru. Genç yaşta çok değerli ve Bodrum'da sevilen bir kardeşimizi kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Nur içinde yatsın" dedi.

Baba Baskın Oran ise "Evlat acısını yaşamanın güçlüğünü çekiyoruz" diyebildi.

Köseoğlu cenaze namazının ardından Gümbet Karaburgaz Mezarlığı'nda eski Bodrum belediye başkanlarından olan dedesi Derviş Görgün'ün mezarının üzerine defnedildi.

Görüntü Dökümü

---------------------

Baskın Oran ve eşi başsağlığını kabul ederken

Cenaze töreninden görüntü

Birce Akalay ağlarken

Cenaze töreninden genel detay görüntüler

Haber: Yaşar ANTER- Kamera: Hülya ELTEŞ / BODRUM (Muğla),

==============================================

6)NİZİP'TE KAÇAKÇILIĞA 3 TUTUKLAMA

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, polisin düzenlediği 4 ayrı kaçakçılık operasyonunda gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü tutuklandı.

Nizip Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Uluyatır Mahallesi'nde bir evde yaptığı aramada 4.5 kilo esrar, ilçe merkezindeki bir otomobilde 4 kilo 600 gram esrar, şüphelendiği 2 kişinin üzerinde 910 paket sigara ve bir işyerinde yaptığı aramada 111 adet kaçak cep telefonu ile 58 batarya ele geçirdi.

Operasyonlarda ele geçirilen, esrar, sigara ve telefonlara el koyan polis; M.Y., İ.Y., C.B., B.B., M.Ü. ve Y.K.'yi gözaltına aldı.

Emniyette sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.B., C.B. ve İ.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Görüntü Dökümü

---------------------

- Şüphelilerin emniyetten çıkarılışı

- Uyuşturucu torbalarının ekip aracına konulması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Metin İLİKSOY-GAZİANTEP-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 24 MB

======================================================

7)ÖĞRENCİLER OKUL BAHÇESİNİ ÇİÇEKLENDİRDİ

BURDUR Merkez TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu öğrencileri okul bahçesini çiçeklendirdi.

TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu 3-B sınıfı öğrencileri 'Sosyal Etkinlik Projesi' kapsamında öğretmenleri Necmettin Çakır ile birlikte okul bahçesindeki çiçekliklere kasımpatı dikti.

Öğretmen Necmettin Çakır, öğrencilerin çiçekliklerin boş olması nedeniyle kendisine gelerek buralara çiçek dikmek istediklerini söylediklerini belirtti. Çakır, "Öğrencilerimiz 'öğretmenim biz buralara çiçek dikerek güzelleştirmek  istiyoruz' dediler. Öğrenci velilerimizin de katkısıyla aldığımız kasımpatıları çiçekliklere diktik. Amacımız çocuklarımıza çevreyi temiz tutma, doğa sevgisi ve doğayı koruma bilinci aşılamak" dedi.

Okul Müdürü Nuri Düden de "Yapılan etkinliği çok önemsiyorum. Ülkemizde çevreye duyarlılık konusunda bilinç azlığı olduğunu düşünüyorum. Yurt dışında gezdiğim okullarda öğrencilere çevre bilincinin önemi kavratılmış. Bizim ülkemizde çevreye duyarlılık oldukça az. Öğrencilerimizin çevre bilincini geliştirmek istiyoruz" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

-----------

Çiçek diken çocuklar

Röp1. Necmettin Çakır'la

Röp2. Nuri Düden'le röportaj

Detay

152 MB /// 04.50"

HABER- KAMERA: Mesut MADAN/BURDUR,

======================================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Eğilmez İskenderun Tarsus Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title