Haberler

Dha Yurt Bülten-8

Kurtulmuş: İslam karşıtlığı Müslüman toplulukları arasında da yayılıyorBAŞBAKAN Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İslam düşmanlığı, İslam karşıtlığının bilinçli bir şekilde üretildiğini söyleyerek, "Ve bu maalesef bir takım çevreler tarafından dünyanın her tarafında, batı dünyasında da etkin...

Kurtulmuş: İslam karşıtlığı Müslüman toplulukları arasında da yayılıyor

BAŞBAKAN Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İslam düşmanlığı, İslam karşıtlığının bilinçli bir şekilde üretildiğini söyleyerek, "Ve bu maalesef bir takım çevreler tarafından dünyanın her tarafında, batı dünyasında da etkin olmaya başlamıştır. Ama en acısı İslam karşıtlığı Müslüman toplulukları arasında da yayılmaya başlamaktadır" dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kastamonu Üniversitesi'nde düzenlenen '4'üncü Uluslararası Şeyh Şaban-ı Veli Sempozyumu'na katıldı. 2 gün sürecek sempozyumun açılışında konuşan Kurtulmuş, yıllardır İslam dünyasında zihinlerin karıştırıldığını belirterek şunları söyledi:

"Şimdi 'İslamofobi' tabirini kullanıyorlar. Bunun adını koyalım bu İslam düşmanlığıdır, İslam karşıtlığıdır, bilinçli bir şekilde üretilmektedir. ve maalesef bir takım çevreler tarafından dünyanın her tarafında batı dünyasında da etkin olmaya başlamıştır. Ama en acısı İslam karşıtlığı Müslüman toplulukları arasında da yayılmaya başlamaktadır. Buna karşı dikkatli olmamız lazım. El Kaide ve DEAŞ gibi terör örgtütleri İslam'ın muazzez ve mukaddes adını kullanarak maalesef bütün dünyada Müslümanların aleyhine bir devrin gelişmesine vesile olanların tamamı da aslında İslam karşıtı olan çevrenin ürünü olan unsurlardır. İslamla cinayetler, terörler yan yana gelmez gelemez. İslam bizzatihi barıştır, İslam dinde kardeş, yaradılışta eştir. İslam dünyasında bin 300 sene öncesine benzer korkunç derecede hızlandırılmış bir mezhep çatışması ortaya konulmaya çalışılıyor. Bunun da bir takım siyasi amaçlarla beslendiği, büyütüldüğü ve mezhep çatışmaları üzerinden İslam coğrafyasının lime lime edildiğini hep beraber görüyoruz."

FETÖ/PDY yapılanmasına da değinen Kurtulmuş, "Bu caniler Anadolu topraklarının asırlar sonra görmüş olduğu yeni Haşhaşiler olarak tarihe kaydediler" dedi.

Vali Yaşar Karadeniz ve Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, konuşması ardından Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'a plaket verdi.

Görüntü dökümü:

-------------------------------

-Kurtulmuş'un salona gelişi

-Salon görünüm

-Numan Kurtulmuş konuşması

-Numan Kurtulmuş hediye verilmesi

Haber-Kamera: Gürkan YILMAZ/ KASTAMONU,

===========================================

Kayseri'de minibüs ile TIR çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Kayseri'de bir minibüsün TIR'la çarpışması sonucu, Suriye uyruklu minibüs sürücüsü öldü, TIR şoförü ise yaralandı.

Kaza Kayseri-Niğde karayolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. Niğde'den Kayseri yönüne gelmekte olan Suriyeli Nadir El Hasan'ın kullandığı 31 MB 450 plakalı minibüs, kontrolden çıkarak, refüjü geçti ve karşı yönden gelmekte olan Fatih Fidancı yönetimindeki 33 BTN 96 plakalı TIR'a çarptı. Kazada yaralanan Nadir El Hasan ambulansla İncesu Devlet Hastanesi'ne, TIR sürücüsü Fidancı ise Yeşilhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Suriye uyruklu yaralı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. TIR sürücüsü Fidancı'nın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------------

-Kazaya karışan TIR ile minibüsten görüntü

-Vatandaşların, Suriyeli minibüs sürücüsüne kalp masajı yapması

-Kaza yerinden görüntüler

-Sağlık ekiplerinin yaralıya müdahalesi

-Vatandaşların minibüsü çevirme çalışmaları

-Genel detaylar

Haber-Kamera: KAYSERİ DHA)

==========================================

Emniyet Müdürü 'rüşvet' iddiasıyla tutuklandı

MERSİN'de rüşvet aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan Erdemli İlçe Emniyet Müdürü A.D. ve A.E. isimli kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bazı kamu görevlilerinin, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmalar ile ilgili bir kişinin, kendilerini bu durumdan kurtaracakları vaadiyle 90 bin TL rüşvet istendiği yönünde yaptıkları ihbarı üzerine çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde Erdemli İlçe Emniyet Müdürü A.D. ve A.E. isimli kişi önceki gün gözaltına aldı. Bugün hakim karşısına çıkartılan iki kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Görüntü Dökümü

----------------------------

Polis minibüsü gelirken

Emniyet Müdürü ile Gümrük muhafaza memuru elleri arkadan kelepçeli olarak araçtan indirilirken

Çevik kuvvet polislerinin arasında adliyeye götürülürken

Adliyeye girerlerken

Tutuklandıktan sonra akşam adliyeden çıkıp götürülürken

Polis minibüsüne bindirilirken

Yakınları adliye önünde

Polis minibüsü giderken

Haber -Kamera: Mustafa İNSAN/MERSİN

========================================

Suriyeli engelli kardeşlere yardım eli

SURİYE'deki iç savaştan kaçarak Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ne yerleşen ve zor şartlar altında yaşamlarını devam ettiren Suriyeli engelli kardeşlere, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından yardım eli uzatıldı.

Doğuştan fiziksel engelli olan Rabia Al Kanatri (26) ile kardeşleri Lokman (24), Burahn (22) ve Mehmet Diyap'a (10) İHH ekipleri çeşitli ihtiyaç malzemeleri ulaştırdı. İHH Suriye Çalışmaları Hatay Ofisi Projeler Birimi Sorumlusu Yusuf Tunç "Suriye'deki iç savaştan kaçarak gelen 4 fiziksel engelli kardeşe gıda kolisi, hijyen paketleri, kıyafet, sağlık ürünleri gibi malzemelerin yanı sıra ilk etapta 1 adet akülü tekerlekli sandalye temin ederek verdik. Bir tane daha vereceğiz. Ayrıca oturdukları evin bir yıllık kirasını da üstlendik" dedi.

Görüntü Dökümü

----------------------------

İHH ekipleri eve gelirken

Yardım malzemesini indirirken

Evin içine bırakırken

Akülü tekerlekli sandalyeyi getirirken

Engelli ailenin görüntüsü

Malzemelerden görüntü

Haber-Kamera: Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay),

=================================================

Assos UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde

ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesine bağlı Behramkale Köyü'ndeki Assos Ören Yeri, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne kabul edildi. Bu durum Çanakkale'de sevinçle karşılandı.

Assos Ören Yeri'nin UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne kabul edilmesiyle ilgili olarak Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, süreçle ilgili bilgiler aktarırken, Assos Ören Yeri Kazı Başkanı Prof. Dr. Nurettin Arslan da Assos'un UNESCO Dünya Mirasız Geçici Kabulü'nü sağlayan kriterleri anlattı.

Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, Assos Ören yerinin kültür mirası listesinde yerini alması için yatığımız ilgili başvurumuzu Bakanlığımız kabul etti. Bakanlığımızda bu başvuruyu UNESCO Dünya Komisyonu'na gönderdi. Orada da kabul edildi. Tabi burada bir süreç işleyecek. İlk olarak geçici listeye alındı. Bundan sonraki sürecin sonunda ise, daimi olarak kabul gerçekleşecek. Ancak bu süreçte komisyon, Çanakkale'ye gelip,

Assos Ören yerini ziyaret edecek. Kriterlere uyup uymadığını denetleyecek. Bunun sonunda ise daimi listeye girecek. Bugün ise ilk adım olan geçici listeye alınmanın heyecanını yaşıyoruz. Listede yer alan 16 destinasyon var. Bunlar arasında Çanakkale'den de Truva Ören yeri bulunuyor. Listeye Çanakkale'den ikinci destinasyon olarak da Assos Ören Yeri girmiş olacak" dedi.

Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, geçen yıl Truva Ören Yeri'nde ziyaretçi sayısının düşerken Assos Ören Yeri'nde ise 2015 yılında 95 bin olan ziyaretçi sayısı, 2016 yılında 115 bin kişiye yükseldiğinisöyledi. Dokuz, Assos'un Truva'yı ziyaretçi sayısı bakımından geçtiğini söyledi.

ÜÇ KRİTERLE BAŞVURU YAPILMIŞ

Assos Ören Yeri Kazı Başkanı Prof. Dr. Nurettin Arslan, Assos'un UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne alınması sürecinin 2014 yılında başladığını, bu yıl ise sonuç alındığını söyledi. Başvurudan yaklaşık bir ay sonra listeye girme başarısının elde edildiğini ifade eden Prof. Dr. Arslan, "Bir antik kentin UNESCO geçici listesine girmesi için 10 kriter bulunmaktadır. Bu kriterlerin 6'sı daha çok doğayla ilgili. Diğerleri ise kültürel mirasla ilgili. Biz başvurumuzu yaparken, 3 kritere girdiğini ileri sürdük. Assos bir Yunan polisi (şehiri) olarak dünyanın korunmuş en güzel örneğidir. Özellikle bizden 150 yıl önce bir çok gezginin ya da Amerikalılar'ın vurguladığı, 'Assos'un Yunan Polis örneklerinin en güzeli olduğu' tezinin doğru olduğunu biz kazılarla bir adım daha ileri götürdük. Özellikle Anadolu'da en erken yazıtlarımız var. Meclis Binası ve Tiyatro'nun Assos'ta inşa edildiğini kesin olarak söyleyebiliriz. Arkaik Çağ'da inşa edilen Anadolu'daki Dor düzeni tapınakların tek örneğinin Athena Tapınağı olması. Herhangi bir mimari yapının tek bir örneği olması şeklinde kriterler var. Bu kriterde akropol üzerindeki Athena Tapınağı önemli. Çünkü bu gördüğünüz, M.Ö. 530 yılında inşa edilen Anadolu'daki tek Dor düzeneğindeki tapınak örneği. Yine bu tapınak, dünyadaki bir çok müzeye parçaları dağılmış olmasına rağmen, yeniden ayağa kaldıracak kadar bütün malzeme veya mimari bloklarında korunmuş olması önemli. Son olarak da Platon'un öğrenciler başta Aristoteles olmak üzere Assos'ta 3 yıl faaliyette bulunmaları kriterlerini örnek gösterdik. Çünkü bildiğiniz gibi Platon'un 6 öğrencisi Assos'a gelerek 3 yıl kaldıklarını biliyoruz. ve Atina dışında akademinin ikinci şubesini Assos'ta faaliyet gösterdiğini düşünüyoruz. Yine belki de ilk defa dünyada filozoflar tarafından dünyada kısa süreli de olsa bu kentin yönetildiğini görebiliyoruz. Bu aynı zamanda Platon'un ideal devlet teorisinin de kısa sürelide olsa uygulandığını gösteren bir kanıt. Bu kentin, dünya kültür mirası listesinde yer alabilecek kriterleri yerine getiren 3 kriterle özgün bir yer olduğunu da aslında ispat etmek istedik" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, slayt sunumu ile Assos Antik Kenti hakkında bilgiler verdi.

Çanakkale'de Truva Ören Yeri, 1998 yılında, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girmişti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Basın toplantısından görüntü

-Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz'un konuşması

-Assos Ören Yeri Kazı Başkanı Prof. Dr. Nurettin Arslan'ın konuşması

-Slayt sunumundan görüntü

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Burak GEZEN-Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE,

======================================

Mektebim Atakum Kampüsü tanıtıldı

SAMSUN'un Atakum İlçesi'nde 10 bin metrekare alanda kurulacak ve 2017-2018 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçecek olan Mektebim Atakum Kampüsü'nün tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Mektebim Okullarının Kurucusu Ümit Kalko, "Bizler gerçektende vatansever akıl ve bilim yolundan gidecek, milli değerlerine sahip çıkacak bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Bizler bir okuldan mezun olduktan sonra fişlenen nesiller yetiştirmek istemiyoruz" dedi.

Adını Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu 'Millet Mektepleri'nden alan Mektebim Okulları'nın Samsun'un Atakum İlçesi'nde 10 bin metrekare alanda kurulacak ve 2017-20418 eğitim-öğretim yılında bin 350 kontenjan öğrenci ile hayata geçireceği Mektebim Atakum Kampüsü'nün tanıtım toplantısı İlkadım İlçesi'nde bulunan bir otelde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım kaymakamı ve Atakum Kaymakamvekili Turan Atlamaz, Mektebim Okullarının Kurucusu Ümit Kalko, milli eğitim camiası çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

ÜMİT KALKO: FİŞLENEN NESİLLER YETİŞTİRMEK İSTEMİYORUZ

Mehktebim Okulları'nın tanıtımının yer aldığı sine-vizyon gösterisinin ardından açılış konuşması yapan Mektebim Okullarının Kurucusu Ümit Kalko, vatansever nesiller yetiştirmek istediklerini söyleyerek, "Merktebim, temelini 2006 yılıdan İstanbul-Avcılar'da açtığı bir açık öğretim kursuyla başlayan bir hareketin başlangıcı. Bazen bize soruyorlar 'siz ne taraftasınız?' diyorlar. Biz diyoruz ki, 'Biz eğitim tarafındayız'. Bizler gerçekten de vatansever akıl ve bilim yolundan gidecek, milli değerlerine sahip çıkacak bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Bizler bir okuldan mezun olduktan sonra fişlenen nesiller yetiştirmek istemiyoruz. Bu kurumdan mezun olan bir çocuk çağdaş muasır medeniyetleri hedef edinecek, milli değerlerine sahip çıkacak ve mutlaka ve mutlaka da vatansever olacak. Çünkü vatansever olmadan vatanını, milletini, bayrağını sevmeden ve sahip çıkmadan sadece eğitim alan nesiller çok tehlikeli nesillerdir. Vatan haini çıkar onlardan. Bunun 15 Temmuz'da da bir takım göstergelerini yaşadık. Onun için bizim için akıl bilim yolu olmazsa olmazdır. ve tabiki de vatansever olma bizim içim olmazsa olmazdır. Türkiye genelinde 51 kampüsümüz, 30 bine yakın öğrencimiz ve 6 bine yakın çalışanımız var" dedi.

BAŞKAN YILMAZ: SAKINMAMALIYIZ

Çocuklardan çeşitli imkanları sakınılmaması gerektiğini söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "En değerli varlığımız çocuklarımız. Çocuklarımız geleceğimiz. Çok kuvvetli edebiyatlar yapıyoruz. Ama elimizi taşın altına koymaya sıra gelince biraz bu konuda yeterli değiliz. Bütün bizim yapamadıklarımızı, beceremediklerimizi eğitim dönemimizde ve hayatımızda yapamadıklarımızı çocuklarımızın yapmasını istiyoruz. 'Oğlum iyi yabancı dil öğren. Sağlıklı ol. İyi bir birey ol' diyoruz. Şu diyoruz ya da bu diyoruz da bunu yapabilmesi için çocuğa vermemiz gereken özveriyi ya da vermemiz gereken ülke kaynağını, imkanlarını ve aile imkanlarını sakınmamalıyız diye düşünüyorum. Hep birlikte bunu başarmalıyız diye düşünüyorum. Bu en önemli sorumluluğumuz diye düşünüyorum. Arkadaşlar 5 bin kişi çalışıyor Büyükşehir belediyesinde. En önemli sıkıntım bu beş bin kişinin yaptığı işi kaliteli yaptırma konusunda harcadığımız enerji inanılmaz büyük. İyi iş yaptıramıyoruz. Kaliteli hizmeti ortaya koyamıyoruz. Bunu siz eğitimcilerin biz bireylerin, büyüklerin, velilerin oturupta şapkamızı önümüze koyupta bunu konuşmamız lazım diye düşünüyorum" diye konuştu.

VALİ ŞAHİN: EĞTİMDE HEDEFİMİZ İLK 10

Samsun'un eğitimde hedefinin 2023 yılında Türkiye'de ilk 10'a girmek olduğunu söyleyen Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Samsun Türkiye'de nüfusu itibariyle 16'ncı en büyükşehir. Dedik ki 'Cumhuriyetin kuruluşunun 100'ncü yılında yani 2023 yılında Samsun, Türkiye'de eğitimde ilk 10'a giren şehir olsun'. Tabi ilk başlangıçta bu titanik gibi yolunu ve yönünü değiştirmemiz çok zordu. Dün öğrendik biz 10 puan yükselmişiz. Yani TEOG Sınavlarında ki birinci aşamada ki farkımız geçen yıla göre 10 puan daha yüksek. Çok hayal kırıklığı yaşıyordum. 1-2 puan kıpırdanıyordu ve 'herhalde mesafe alamayacağız' diyordum. Dünden beri çok mutluyum. Yani bir anda böyle 10 puan yukarı çıkması gerçekten çok sevindirici. Ben tekrar Mektebim Okulları'na hoş geldiniz diyorum. Samsun'da yeni kampüsler, şubeler açma temennimi iletmek istiyorum. Öğrencilerinde, velilerinde mutlu ve başarılı olduğu bir eğitim dönemi geçirecekleri bir alan diliyorum" şeklinde konuştu.

Tanıtım konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle son buldu.

Görüntü dökümü

-----------------

-Salondan detaylar

-Tanıtım filminden görüntüler

-Mektebim Okullarının Kurucusu Ümit Kalko'nun konuşması

-Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın konuşması

-Samsun Valisi İbrahim Şahin'in konuşması

-Ilkadım Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu'nun, Mektebım Okulları Kurucusu Ümit Kalko'a üzerinde adı yazılı Samsunspor forması Hediye etmesi

-Toplu fotoğraf çekinilmesi

Haber-Kamera: Hakan AKGÜN/SAMSUN,

=======================================

Alistair bebeği vuran Daimi Akyüz'ün katili yakalandı

İZMİR'de 14 yıl önce çıkan kavgada açtığı ateşle bebek arabasındaki 2.5 yaşındaki Alistair Grimason'un ölümüne neden olan Daimi Akyüz'ü cezaevinden çıktıktan sonra düğününde öldüren koğuş arkadaşı Erdal Tali, yakalandı. İzmir'deki bir parkta yakalanan Erdal Tali, Daimi Akyüz'le aralarında ticari anlaşmazlık olduğunu, düğünde de kendisine küfür edince öldürdüğünü söyledi.

İzmir'in Foça İlçesi'ne bağlı eski belde Yeni Foça'da, 7 Temmuz 2003'te meydana gelen olayda, annesi Özlem Grimason ve anneannesi Gülay Eşsizhan'ın oturduğu kafeteryada bebek arabasında uyuyan Alistair Grimason, arka masalarda oturanlar arasında çıkan silahlı kavgada, isabet eden bir kurşunla yaşamını yitirdi. Kavga ettiği Ali Bektaş ve Alistair bebeğin ölümüne, 2 kişinin yaralanmasına neden olan Daimi Akyüz, yakalandı, 19 Temmuz 2004 tarihinde 36 yıl ağır hapis cezasına çarptırıldı. İşlediği suçun cezasını çeken Daimi Akyüz, aradan geçen süreçte hükümlülerin lehine yapılan yasal düzenlemelerden de yararlanarak yaklaşık 2.5 ay önce tahliye oldu. Daimi Akyüz, geçen 3 Mart'ta, üçüncü evliliğini yaptığı düğünde, cezaevindeki koğuş arkadaşı Erdal Tali, tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Olaydan sonra kaçan Erdal Tali'nin yakalanması için çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, İzmir'in Konak ilçesindeki Cici Park'a geleceğini öğrendi. Parkta önlem alan polis, yapılan operasyonla Erdal Tali'yi yakalayıp, gözaltına aldı. Üzerinde olayda kullandığı tabanca da bulunan Erdal Tali'nin ifadesinde, "Daimi Akyüz koğuş arkadaşımdı. Ben ondan önce tahliye olunca beni bir taksi durağına yönlendirdi. Burada bir süre değnekçilik yaptım. Daha sonra Daimi ile birlikte ortak taksi işlettik. Ancak bu ortaklıktaki bir anlaşmazlık nedeniyle aramızda kırgınlık oluştu. Bu kırgınlığa rağmen düğününe gittim. Ama orada da bu konuyu açtı. Ardından bana küfür etti. Ben de sinirlerime hakim olamayıp belimdeki tabancayı çıkararak ateş ettim" dediği öğrenildi. Tali'nin, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Haber: İZMİR, -

==============================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Numan kurtulmuş Çanakkale Ören Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title