Haberler

Dha Yurt - Bakan Soylu, Sivrihisar'da Trafik Denetlemesine Katıldı

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde polis uygulama noktasını ziyaret etti, durdurulan araçların sürücülerini trafik kuralları konusunda uyardı, çocuklara kırmızı düdük verdi.

Afyonkarahisar'dan Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ile birlikte gece saat 02.30 sıralarında Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu tesisleri bahçesine helikopterle gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu burada Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak karşıladı. İçişleri Bakanı Soylu, Sivrihisar-Ankara karayolunun 5'inci kilometresindeki polis uygulama noktasını denetledi. Bakan Soylu, "Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük" projesi kapsamında yapılan yol uygulamasına katıldı. Soylu, polis ekiplerinin durdurduğu araçların sürücülerini trafik kuralları konusunda uyardı, araçlarda bulunan çocuklara kırmızı düdük, tişört ve şapka verdi. Bir yolcu otobüsünde bulunanların da bayramlarını kutlayan Bakan Soylu'ya Emniyet Müdür Vekili Hakan Yaşar, Eskişehir'de trafikle ilgili alınan  tedbirleri aktardı. Emniyet Müdür Vekili Yaşar, bayram nedeniyle Eskişehir'de 1292 polisin görev yapacağını belirtti. Yaşar, Eskişehir'de alınan trafik tedbirleriyle ölümlü kazalarda yüzde 20 oranında düşüşün sağlandığını kaydetti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

-Bakan Soylu'nun karşılanması,

-Soylu'ya polis uygulama noktasında polislerin çiçek vermesi,

-Bakan Soylu'nun polislerle tokalaşması,

-Emniyet Müdür Vekili Hakan Yaşar'ın alınan tedbirlerle ilgili bilgi aktarması,

-Bakan Soylu'nun durdurulan araçlardakilerle konuşması ve çocuklara kırmızı düdük, tişört ve şapka vermesi,

-Bakan Soylu'nun yolcu otobüsü içerisinde çekilen görüntüsü,

-Soylu'nun polislerle toplu fotoğraf çektirmesi

Haber-Kamera: Eyüp KELEBEK / ESKİŞEHİR,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sivrihisar Eskişehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title