Haberler

Dha Yurt - Bakan Eroğlu'ndan Sahurda Temel Atma ve Açılış

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Konya'da sahur vaktinde temel atma ve açılış törenine katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aksaray'daki programının ardından Konya'ya geldi. 134 milyon liralık 11 tesisin temel ve açılış törenine katılmak üzere saat 01.00'de Mevlana Meydanı'na gelen Eroğlu'nu alanda bulunan yaklaşık 3 bin kişi karşıladı.

Törende konuşan Veysel Eroğlu, Türkiye'nin üzerinde birtakım oyunlar oynandığını belirterek şunları söyledi:

"Türkiye geliştikçe Türkiye'nin önünü kesmek için dediler ki partiyi kapatalım. Partiyi kapatmak için dava açıldı. İktidardaki partiyi kapatmak için bir operasyon yapmak istediler. Allah'ın izniyle onu aştık. Bu sefer gezi hadiseleri ortaya çıktı. Dikkat edin geziden önce faizler yüzde 4.65'e inmişti. IMF'ye olan borcumuzu ödemiştik. Paradan 6 sıfır atmıştık. Ey Konyalı kardeşim: Eski Türkiye'yi unutma, paramızın pul olduğu günleri, pasaportumuzun itibarının olmadığı günleri unutma. Bir IMF memurunun gelip de şu kanunu çıkar diye talimat verdiğini günleri unutma. 70 cente muhtaç olduğun günleri unutma. Akaryakıt kuyruklarının uzaydan göründüğü günleri unutma."

"24 HAZİRAN SEÇİMLERİ BİR MİLAT OLACAKTIR"

24 Haziran seçimlerinin bir milat olacağını kaydeden Eroğlu, "Üzerimizde oynanan oyunlar devam ediyor. Türkiye'yi ekonomik olarak sıkıştıralım, doları yükseltelim gibi birtakım oyunlar içerisine girdiler. Bunun üzerine bu oyunu fark eden Cumhurbaşkanımız 24 Haziran'da seçim yapılmasına karar verdi. Sevgili Konyalılar 24 Haziran milletimizin tarihinde bir milat olacaktır. 24 Haziran basit bir parti seçimi değildir. Devletimizin bekası, milletimizin istiklali, istikbali meselesidir. Bunu herkes böyle bilsin. Şer ittifakının oyununu bozmaya hazır mısınız? Onlara da gereken dersi verin, sizden beklentimiz bu" dedi.

"EN AZ 400 MİLLETVEKİLİ İSTİYORUZ"

Son dönemde meclisteki çoğunluğun önemli olmadığı yönünde bazı düşüncelerin olduğunu ve bu düşüncenin yanlış olduğunu belirten Eroğlu, "Allah'ın izniyle 24 Haziran'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye'de ilk defa seçilen devlet başkanı olarak onu göreceğiz. Arkasından şöyle bir oyuna girdiler. Recep Tayyip Erdoğan seçilecek. Onu çok seven var. Meclisin önemi yok. Mecliste çoğunluk olmasa da olur gibi düşünceler var. Bunlar yanlıştır. Güçlü meclis güçlü başkan. Lütfen bu oyuna da gelmeyelim. Gümbür gümbür milletvekillerimizi meclise göndereceğiz. En azından 400 milletvekili istiyoruz" diye konuştu.

Bakan Eroğlu, daha sonra protokol üyeleriyle birlikte 11 tesisin temel atma ve açılışını gerçekleştirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Veysel Eroğlu'nun açıklamaları

Meydandan genel ve detaylar

Haber-Kamera: Tolga YANIK / KONYA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veysel Eroğlu Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title