Haberler

Dha'ya 4 Ödül

GAZİANTEP Gazeteciler Cemiyeti tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Basın Ödülleri Yarışması'nda; haber, fotoğraf ve görüntü kategorilerinde Doğan Haber Ajansı 4 ödüle layık görülerek, en çok ödül kazanan kurum oldu.

GAZİANTEP Gazeteciler Cemiyeti tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Basın Ödülleri Yarışması'nda; haber, fotoğraf ve görüntü kategorilerinde Doğan Haber Ajansı 4 ödüle layık görülerek, en çok ödül kazanan kurum oldu.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle geleneksel hale getirilen Basın Ödüller Yarışması töreni düzenlendi. Bir otelde yapılan törene Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanvekili Mehmet Ali Dim, TRT Genel Müdürü Şenol Göka, Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, üniversite rektörleri, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve STK temsilcileri ile gazeteciler katıldı.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin konuşmalarında gazetecilerin zor ve önemli bir meslek icra ettiklerini belirterek ödül alan isimleri kutladı. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ise meslektaşlarının zor ve meşakkatli çalışmalar yaptığını ifade etti ve ortaya çıkan eserleri ödüllendirerek motivasyonlarını artırdıklarını söyledi. 18 ÖDÜLDEN 4'Ü DHA'YA

Konuşmaların ardından 2016 yılı Basın Ödülleri açıklandı. Haber, fotoğraf, televizyon görüntü, sayfa tasarımı, köşe yazısı ve radyo kategorilerinde düzenlenen yarışmada jüri tarafından yapılan değerlendirme sonunda başarılı bulunan eser sahiplerine ödülleri verildi. Haber kategorisinde Doğan Haber Ajansı Gaziantep Bölge Temsilcisi Hasan Kırmızıtaş, fotoğraf kategorisinde DHA muhabirleri Mücahit Yolcu ve Ahmet Özer ile televizyon görüntü kategorisinde DHA muhabiri Eyyüp Burun ödüle layık görüldü.

6 kategoride verilen 18 ödülden 4'ünü olan DHA, kentte en fazla ödül alan kurum oldu.

Törende ayrıca aralarında TRT Genel Müdürü Şenol Göka, Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer ile Yavuz Donat, Oğuz Haksever, İsmail Küçükkaya, Balçiçek İlter ve Osman Altınışık'ın da bulunduğu gazeteci ve televizyonculara da 'Meslek Onur Ödülü' verildi. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğan Haber Ajansı Fatma Şahin Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title