Haberler

Dha İstanbul - Jandarmadan Uyuşturucu Baskını

İhsan YALÇIN / İstanbul DHAİstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Küçükçekmece ve Sarıyer'de uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda, 20 kilogram 'skunk' adı verilen yeşil kokain ile bir miktar esrar ele geçirildi.

İhsan YALÇIN / İstanbul DHA

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Küçükçekmece ve Sarıyer'de uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda, 20 kilogram 'skunk' adı verilen yeşil kokain ile bir miktar esrar ele geçirildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, geçtiğimiz günlerde Küçükçekmece ve Sarıyer'de 2 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonlar sonucunda, Küçükçekmece Cennet Mahallesi'nde bulunan iş yerinde yaklaşık 20 kilogram 'skunk' isimli uyuşturucu ile 1 hassas terazi ele geçirildi.

Sarıyer'deki uyuşturucu baskınında ise S.A.'nın evinin bahçesinin çeşitli yerlerine ekilmiş çok sayıda kök kenevir bitkisi, kenevir tohumları ve bir miktar kubar esrar bulundu.

Operasyonlarda 3 kişi gözaltına alındı. Jandarmadaki sorguları tamamlanan ve adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Görüntü Dökümü:

--------------------------

(Jandarma Kamerası)

///////////////////////////////////

-Adreslerde yapılan aramalar

-Ele geçirilen uyuşturucu maddeler

-Şüphelinin adliyeye sevki

-Genel ve detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece İstanbul Sarıyer Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title