Haberler

Dha İstanbul - İstanbul'daki 9 Başsavcıvekili Fetö Davalarında Görevlendirildi...

Haber: Özden ATİK / İstanbul, DHAİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 9 başsavcıvekilini Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin davalara bakan mahkemelerde duruşma savcısı olarak görevlendirdi.

Haber: Özden ATİK / İstanbul, DHA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 9 başsavcıvekilini Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin davalara bakan mahkemelerde duruşma savcısı olarak görevlendirdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Bürosu'nca 9 başsavcıvekili, terör davalarına bakan mahkemelerde görevlendirildi. 5 Mayıs 2017 tarihi itibariyle yürürlüğe giren işbölümü değişikliğine göre, Çağlayan ve Silivri'de görülen FETÖ davaları ve darbeye teşebbüs davalarına başsavcıvekillerinin duruşma savcısı olarak görevlendirildiği belirtildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan'ın imzasının yer aldığı görevlendirme yazısında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilleri ve görev alacakları soruşturma ve dosya numaraları yer aldı.

GÖREVLENDİRİLEN BAŞSAVCIVEKİLLERİ VE MAHKEMELER

İstanbul 24. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 2 davaya Başsavcıvekil Ateş Hasan Sözen, 3 davaya Başsavcıvekili Mehmet Ayhan, 1 davaya Fuzuli Aydoğdu.

İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 2 davaya Başsavcıvekili Mehmet Salih Sol ve 3 davaya Başsavcıvekili Hacı Hasan Bölükbaşı.

İstanbul 25. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 2 davaya Başsavcıvekili Zafer Koç.

İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 3 davaya Başsavcıvekili Levent Çağıl.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 1 davaya ve 23. Ağır Ceza Mahkemeleri'ndeki 2 davaya ise Başsavcıvekili Cumali Karakütük.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 1 davaya ve 25. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 2 davaya, Başsavcıvekili Fatih Karakuş.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Çağlayan Silivri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title