Haberler

Dha İstanbul Haber Takip Gündemi

13.00 /15.30 / 17.00Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağcılar, Çekmeköy ve Sultanbeyli'de toplu açılış törenlerine katılacak11.00Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti il binasında ilçe başkanlarıyla toplantı yapacak11.

13.00 /15.30 / 17.00

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağcılar, Çekmeköy ve Sultanbeyli'de toplu açılış törenlerine katılacak

11.00

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti il binasında ilçe başkanlarıyla toplantı yapacak

11.00

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hilton Otel'de Karadeniz dernek, federasyon ve vakıf temsilcileriyle bir araya gelecek.

/////////////////////////////

DHA İSTANBUL BÜLTEN - 1

1- HELİKOPTER KAZASINDA ÖLENLERİN YAKINLARI TEŞHİS İÇİN ADLİ TIP'A GELDİ

Haber - Kamera: İbrahim AKTÜRK / İSTANBUL DHA

Beylikdüzü'nde helikopter kazasında ölenlerin yakınları cenazeleri teşhis için Adli Tıp Kurumu'na geldi.

Kazada ölenlerin yakınları cenazeleri teşhis etmek için kurumdan içeri alındı. Bu arada, cenaze işlemleri için Rusya Başkolosluğu'dan da iki görevli geldi. Kazada hayatını kaybeden Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Rusya Ülke Direktörü Salim Özen'in yakınlarından Serkan Sevgi, Adli Tıp Kurumu önünde gazetecilere açıklama yaptı. Kazayı haberlerden duyduğunu aktaran Sevgi, "Buraya denetleme için gelmiş. Denetlemek için giderken o elim kaza meydana gelmiş" dedi. Kazada ölen pilot Pilot Alaattin Nacar'ın da yakınları cenazeyi teşhis ettikten sonra kurumdan ayrıldı.

Görüntü Dökümü:

-----------------------------

-Adli Tıp Kurumu'ndan detay görüntü

-Cenaze yakınlarının içeri alınması

-Serkan Sevgi ile röportaj

-Rusya Konsolosluğu'ndan görevlilerden detay görüntü

-Görevlilerin kurumdan ayrılması

-Genel görüntüler

10.03.2017 - 18.57 Haber Kodu : 170310227

==========================

2- BÜYÜKÇEKMECE TELEVİZYON KULESİNİN GECE GÖRÜNÜMÜ...

Mehmet İlkay ÖZER / İSTANBUL DHA

Bügün 2'si pilot 7 kişinin öldüğü helikopter kazasıyla gündeme gelen Büyükçekmece'deki televizyon kulesinin gece çekilen görüntülerinde, kulenin ışıklarının yandığı ve tepedeki çakar lambanın çalıştığı görüldü.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Kuleden görüntüler

10.03.2017 - 22.16 Haber Kodu : 170310259

===========================

3- BELEDİYE BAŞKANI AKGÜN: TELEVİZYON KULESİNDE İZ YOK SİNEK VURMUYOR BUNA HELİKOPTER VURUYOR

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Yaşar KAÇMAZ / İstanbul DHA

Büyükçekmece'de düşen helikopter ile ilgili Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün açıklama yaptı. Akgün, helikopterin kullanım dışı olan televizyon kulesine çarptığı açıklamalarına karşı, "Televizyon kulesi önünüzde, bir yere çarpsa iz olmaz mı? Bir iz olur, bir şey olur, sinek vurmuyor buna helikopter vuruyor" dedi.

Televizyon kulesinde görevli Ramazan Atalay ise helikopterin çarpmasına dair bir ses duymadığını belirtti ve "Bizim aktif çakar lambamız çalışıyor, tüm makinelerimiz aktif halde. En tepedeki lambamız çalışıyor, o esnada da çalışıyordu, ben kontrol ettim" dedi.

"10 METRE ÖNÜMÜZÜ GÖREMEDİĞİMİZ BİR SİSTE UÇUYOR"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Aygün, "Hemen olayın olduğu yerin güneyinde akaryakıt istasyonunun kameralarından alınan görüntüleri defalarca izledik bir şey çıkartamadık ondan, göremedik, anlayamadık bir türlü. Ama sonuçta sikorsky helikopter. 10 metre önümüzü göremediğimiz bir siste uçuyor, yüzde yüz görerek uçmuyor, aletle uçuyor. Bunun sonucu ancak kaza kriminal ekiplerinin çalışması ortaya koyacak. Televizyon kulesinin sağında, solunda, ortasında, uçtaki antende fiziki olarak bir şey göremedik. Ama sonuçta olsa da olmasa da burası bütün uçuş haritalarında yer alır. Bu kadar yoğun bir siste ben olsam uçmam ama nasıl bir uçuş yapmıştır bilmem. Bunların tamamı bilimle ortaya koyulacaktır. Yazık oldu" dedi.

"SİNEK VURMUYOR BUNA HELİKOPTER VURUYOR"

Hasan Akgün, "Televizyon kulesi önünüzde bir yere çarpsa iz olmaz mı? Bir iz olur, bir şey olur. Sinek vurmuyor buna helikopter vuruyor. Anteni de görüyorsunuz… Diyelim ki vurdu, o zaman kırılması lazım, bir şey olması lazım. Ben bilemiyorum, eğer çarpmışsa ortaya koyacaklardır" diye konuştu.

"BİZİM AKTİF ÇAKAR LAMBAMIZ ÇALIŞIYOR"

Televizyon kulesinde görevli olan Ramazan Atay ise kazayı şöyle anlattı:

"Yukarıda her hangi bir bulguya biz rastlamadık. Zaten en ufak bir şeyde yukarıda bir çıtırtı dahi olsa duyuyoruz. Kaza esnasında görevdeydim, hemen çıktım baktım dumanı gördüm. Ama kuleyle ilgili veya çarpmayla ilgili bir şey görmedim. Hemen yukarı çıktım zaten çok sis vardı sis dağıldıktan sonra baktım oraya herhangi bir şey görmedik. An itibariyle de bizimle alakalı bir şey gözükmüyor. Çakar lamba ile ilgili sorular doluşuyor. Bizim aktif çakar lambamız çalışıyor, tüm makinelerimiz aktif halde. En tepedeki lambamız çalışıyor, o esnada da çalışıyordu, ben kontrol ettim. Şu anda da aktif, öyle bir sıkıntımız yok. Kulemizde de kazayla ilgi hiçbir bulguya rastlamadık.

TELEVİZYON KULESİ HAKKINDA

Endem Şirketler grubu tarafından yapımına 1999 yılında başlanan kule, 2008 yılında tamamlandı. Kulenin beton şaftının yüksekliği 163, döner lokantanın olduğu çelik kısmının yüksekliği 54 ve anteninin uzunluğu ise 30 metre. Kule de bulunan restoran bir süredir kullanılmazken, televizyon kulesi olarak da frekans tahsisi yapılmadığı için kullanılmıyor.

Görüntü Dökümü:

---------------------

Ekgün'ün açıklamaları

Atay'ın açıklamaları

Kuleden görüntüler

Detaylar

10.03.2017 - 19.55 Haber Kodu : 170310246

===================================

(ÖZEL)

4- TUZLA'DA SERVİS MİNİBÜSÜ KAMYONA ÇARPTI: 4'Ü AĞIR 27 YARALI

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN / İSTANBUL DHA

Tuzla'da işçi servis minibüsünün kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada 4'ü ağır 27 kişi yaralandı.

Kaza, Tuzla Formula yolu üzerinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Cemal Akbaş yönetimindeki 34 VS 7675 plakalı Korkmaz Çelik Mutfak eşyaları fabrikası işçi servisi seyir halindeyken, önündeki 34 JG 4136 plakalı kamyona yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyon kasasına girerek ezilen minibüsteki 27 işçi yaralandı. Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis çevre güvenliğini alırken yol trafiğe kapatıldı. Yaralılar, gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Ekipler, enkaz kaldırma çalışmaları yaparken trafik tek şeritten veriliyor.

Hafif yaralanan yolculardan biri seyir halindeyken minibüsün freninin tutmadığını ve önündeki kamyona çarptığını söyledi.

Kaza ile ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü:

----------------------

-Olay yeri

-Yaralıların kaldırılarak ambulansa konulması

-Kaza yapan minibüs ve kamyon enkazı

-İtfaiye, polis, sağlık ekipleri

-Ekiplerin çalışmaları

-Yaralı yolcu ile röp.

-Görgü tanıklarıyla röp

-trafikten görüntü

-Enkaz kaldırma çalışmaları

10.03.2017 - 19.04 Haber Kodu : 170310229

10.03.2017 - 19.37 Haber Kodu : 170310240

11.03.2017 - 00.03 Haber Kodu : 170311001

=========================

5- GÜNGÖREN'DE 3. KATTAN KORKULUKLARA DÜŞEN KİŞİ ÖLDÜ

Haber - Kamera: Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul DHA

Güngören'de bir apartmanın üçüncü katından bahçe korkuluklarının üzerine düşen kişi hayatını kaybetti.

Olay, Merkez Mahallesi Ufuk Caddesi üzerindeki Arzık Apartmanı'nda saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 arkadaşıyla kaldığı apartmanın 3.katındaki evin penceresinden aşağı düşen Selim Coşkun(48), bahçenin demir korkuluklarına saplandı. Çevredekilerin bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Selim Coşkun'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Coşkun'un cesedi saplandığı yerden çıkarıldı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından da ceset, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları araştırmada Selim Coşkun'un uyuşturucu madde suçundan yattığı cezaavinden bir süre önce çıktığını belirledi.

Polisin, Selim Coşkun'un pencereden nasıl düştüğü ile ilgili araştırması sürüyor.

Görüntü Dökümü:

----------------------

CEP TELEFONU GÖRÜNTÜSÜ

-Korkuluklardaki Coşkun'a sağlık ekiplerinin müdahalesi

Toplanan kalabalık

AKTÜEL

-Apartman girişindeki polisler

-Yerde yatan ceset

-Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması

-Binadan görüntü

-Genel ve detaylar

11.03.2017 - 00.45 Haber Kodu : 170311003

=========================

6- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'A GELDİ

Haber - Hüseyin ASLIYÜCE / İSTANBUL DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üst Düzey İşbirliği 6.Toplantısına katılmak üzere gittiği Moskova'dan beraberindeki heyetle İstanbul'a döndü.

Rusya Federasyonu Devlet başkanı Vladimir Putin ile başkent Moskova'da bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi temaslarını tamamlayarak Özel uçak "TC-TUR" ile saat 00.05'te Moskova'dan İstanbul'a geldi. Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı devlet konukevinden İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve diğer ilgililer karşıladı.

Makam aracına binerek Havalimanı'ndan ayrılan Erdoğan, Tarabya Köşkü'ne geçti.

=================================

7- SİNAN OĞAN: BİZİ İKİNCİ DEFA PARTİMİZDEN İHRAÇ EDENLERE HODRİ MEYDAN GELİN ORTAYA BİR SANDIK KOYALIM

Haber: Hakime TORUN / İSTANBUL DHA

Sinan Oğan MHP'den ihraç edilmesine ilişkin, "MHP'den içinde doğup büyüdüğümüz ikinci defa ihraç edilme haberini aldık. Bizi ikinci defa partimizden ihraç edenlere bir çift sözüm var; hodri meydan gelin ortaya bir sandık koyalım. Sinan Oğan tek, hepiniz bir. Delegelerin oyuna sunalım. Bakalım delegeler kimin ihraçından yana olacak. Kimin partiyi şaha kaldırıp iktidara yürümesinden yana olacak" dedi.

Sinan Oğan Bakırköy'de yaptığı konuşmada MHP'den ihraç edilmesine ilişkin, "Referandum için bugün buradayız. Ancak arkadaşlarımız da haklı olarak bir şeye itiraz ediyorlar. Bugün bir haber de aldık aynı zamanda. Bu haber, MHP'den içinde doğup büyüdüğümüz ikinci defa ihraç edilme haberiydi. Sanırım buna itiraz var. Yoksa MHP'nin bu sürecinde parti içi meseleleri konuşmayacağız. Onu konuşacağımız günler olacaktır. Biz bugün burada referandumu konuşup tartışacağız. Bizi ikinci defa partimizden ihraç edenlere bir çift sözüm var; hodri meydan gelin ortaya bir sandık koyalım. Sinan Oğan tek hepiniz bir. Delegelerin oyuna sunalım. Bakalım delegeler kimin ihraçından yana olacak. Kimin partiyi şaha kaldırıp iktidara yürümesinden yana olacak. Biraz sakin olalım. Ortam yeterince gergin. Büyük davalara inanmak büyük nedenleri göze almayı gerektirir. Büyük bedelleri ödemeyi göze alarak bu yola çıktık. Yoksa bizden önceki büyüklerimiz, dava abilerimiz bu bedelleri boşuna vermediler, onlar hangi bedelleri ödedilerse biz de aynı bedelleri elbette gerekirse öderiz." diye konuştu.

"BU ÜLKENİN GENELKURMAY BAŞKANINA TERÖRİST BAŞI DEDİLER"

Referanduma ve anayasa değişikliğine ilişkin Oğan, "Bu anayasaya PKK'lılar, HDP'liler, hain FETÖ'cüler 'Hayır diyor' deniliyor. O sebeple biz 'Evet diyoruz' deniliyor. Dolayısıyla bu anayasaya 'hayır' diyenler teröristtir. 'Evet' diyenler ise vatanseverdir. Bu salonu dolduranlar arasında 'Evet' veya 'Hayır' diyenler olacaktır. 'Hayır2 diyenlere soruyorum; siz terörist misiniz? Siz vatanseversiniz. Yasamayı, yürütmeyi tek kişinin eline vermeyin diyoruz. 'Evet' diyenlerin 2010'daki referandumda söylediklerinin hangisi gerçekleşti? 12 Eylül cuntacılarından hesap mı sordular? Sormadılar. Bu ülkenin genelkurmay başkanına 'terörist başı' dediler. Hain Abdullah Öcalan denen bebek katiline TBMM'de sayın Öcalan dediler bunlar." diye konuştu.

"BİZ KİMSEYE 'EVET', DEDİĞİ İÇİN 'TERÖRİST' DEMİYORUZ, 'VATAN HAİNİ' DEMİYORUZ"

Oğan, "Biz kimseye 'Evet', dediği için 'terörist' demiyoruz, 'vatan haini' demiyoruz. Söz hakkını kısıtlamıyoruz. Bu ülke ne kadar çok demokratik, özgür bir ülke olursa o kadar çok gelişir, kardeşçe yaşayacağımız bir ülke haline gelir. Dünyada darbelerin en çok yapıldığı sistemler, başkanlık, tek adam sistemleridir. Başkanlık gelirse sorunlar çözülecek deniyor. 15 yıldır siz yönetiyordunuz neden çözmediniz? 15 yıldır neden bu kadar kanın dökülmesine izin verdiniz. Terörü bitirmek için hangi desteğe TBMM 'hayır' dedi" ifadelerini kullandı.

"TERÖRÜ BİTİRMEK İÇİN NE İSTEDİNİZ VERMEDİK?"

Oğan, "Terörü bitirmek için ne istediniz vermedik? Hangi sihirli formül ile ekonomiyi düzeltecek, terörü bitireceksiniz? Amerikalı, Rusya'sıyla herkesle düşmansın. İsrail ile barıştılar. Bir de Barzani ile dostsun. Başkanlık gelince trafik sorunu mu bitecek? 'İstanbul'un silueti bozuldu' diyorlar. Siz bostan korkuluğu muydunuz? Başkanlık gelince, istikrar gelmeyeceği için, yabancı sermaye gelmeyeceği için daha az yatırım olacak, ekonomi daha fazla bozulacak. Teröristlerin Başkanlık 40 yıllık rüyasıdır. İmralı tutanaklarında da var. Başkanlık sistemi federasyon sistemidir. Bütün AKP'lilere hodri meydan diyorum. Gelsinler tartışalım." ifadelerini kullandı.

"MHP İLE BALAYISI BİTMEDEN BARZANİ'NİN PAÇAVRASINI BU ŞEHİRDE İSTANBUL'DA DALGALANDIRMADILAR MI?"

Oğan, "O kadar sabırsızlar ki, daha MHP ile balayısı bitmeden Barzani'nin paçavrasını bu şehirde İstanbul'da dalgalandırmadılar mı? dalgalandırdılar. Barzani ile olan megri, megrilerini bu millet unuttu mu? Elbette unutmadı. Tek adam rejimine geçtiklerinde ülkeyi 36 etnik parçaya, federasyona götürmeyeceklerinin hiçbir garantisi yoktur. Ülkenin birliği beraberliği için Türkiye'nin başkanlık sistemine değil parlamenter sisteme ihtiyacı var." açıklamasında bulundu.

"IŞIKLARIMIZ SÖNDÜRÜLÜYOR, KÜRSÜLERİMİZ DEVRİLİYOR"

Oğan, "Bu salonu bize açtıkları için teşekkür ediyorum. Bir çok şehirde salonlarımız açılmıyor. Afişlerimiz yırtılıyor, ışıklarımız söndürülüyor, kürsülerimiz devriliyor. Salonlar baskına uğruyor. Buna göz yumanları yarın tek bir kararname ile içeri atabilir. Sultan Süleyman'a bile kalmadı." dedi.

"SİYASETTE OLANLAR, 'BENDEN SONRA DA OĞLUM, TORUNUM YAPSIN' DİYENLERİN ÇOCUKLARI SEÇİLECEK"

Seçilme yaşının 18 olmasına ilişkin Oğan, "İktidar partisinin içinde yaşı ilerlemiş ama hala 'Horoz ölür gözü çöplükte olur' derler ya. Hala gözü siyasette olanlar, 'benden sonra da oğlum, torunum yapsın' diyenlerin çocukları olacaktır. Meclis'te var böyleleri emin olun. Bazılarını anası doğar cami önüne koyar. Bazılarının anası doğduktan sonra Meclis önüne bırakıyor. Adam o gün bugündür vekil Meclis'te. Ak Parti içinde çok sayıda bu işe 'Hayır' diyecek olan var. Bu sistemin hiç kimseye hiçbir faydası yok. Başkan yardımcısının kim olacağı belli değil. Barzani mi, damat mı … kaç tane yardımcı olacağı da belli değil." şeklinde konuştu.

"KENDİ MEMLEKETLERİNDE İŞGAL DEVAM EDERKEN, GÜNEŞ YAĞINI SÜRÜP DOLAŞMALARINA MÜSAADE ETMEYİZ"

Oğan, "Kendi memleketlerinde işgal devam ederken, güneş yağını sürüp sahilde dolaşmalarına da müsaade etmeyiz. Suriyeli Suriye'ye gidecek güvenlik sağlanacak. Vatandaşlık dahi verseniz güvenlik sağlanınca bunların hepsini geri göndereceğiz." diye konuştu.

"İKİLİ PARTİLİ SİSTEM GELECEK AK PARTİ VE CHP KALACAK SÜLALE DEVLETİ KURMAK İSTİYORLAR"

Oğan, "Burhan Kuzu da söyledi. Yeni sistem ile birlikte Ak Parti, Meclis'te iki partili sistem içerisinde valileri, yargıçları kendisi atayacak. Damadı kızı, Oğlu bir sülale devleti kurmak istiyorlar. Sadece Ak Parti ve CHP kalacağına göre bu Türkiye'yi demokrasiye götürür mü? Sistem geldiğinde MHP yeniden iktidar olama şansını bir daha bulamayacaktır. Sistem, dar bölge daraltılmış bölgedir. Dar bölgede ana muhalefet partisi HDP olacaktır. İktidar AKP. Daraltılmış bölge sisteminde de yine AKP kendisini tek başına ve Meclis'te ezici çoğunluk ile iktidar yapmak istiyor. Sistem ile kendi yandaş yargıçlarını yerleştirecekler." ifadelerini kullandı.

"KAŞLA GÖZ ARASINDA 2 YILLIK YÜKSEKOKUL MEZUNLARI DA BAŞKAN OLABİLİR DENDİ"

Oğan, "Kaşla göz arasında bir değişiklik daha yapıldı. Dendi ki, 2 yıllık yüksekokul mezunları da başkan olabilir. Bayram değil seyran değil Ak Parti bu 2 yıllıkları neden öptü? Bir sıkıntısı var demek ki?" dedi.

"BİR RABİA'DIR GİDİYOR. DÖRDÜNE BİZ DE 'EVET' DİYORUZ AMA TEK ADAMA 'HAYIR' DİYORUZ"

Oğan, "Bir Rabia'dır gidiyor. Dördüne biz de 'evet' diyoruz ama tek adama 'Hayır' diyoruz. Kürsü devirenler, salonlara baskın verenler 17 Nisan sabahı yüz yüze bakacağız yine. TV ekranlarını kapatanlar bu devran dönecek. Bu yaptıklarınızdan pişman olacaksınız. Kraldan çok kralcı olan valilere, bürokratlara sesleniyorum bu devran dönecek hesabı sorulacak inşallah. Paralel devlet peydah ettiler bunun için 'Hayır' diyeceğiz" diye konuştu.

"ADALET BAKANI BEKİR BOZDAĞ'A ÇAĞRIM; SEN DE Mİ FETÖ'CÜSÜN?"

Oğan, "Birisi çıkmış 'tiyatro' diyor, birisi çıkmış saldırılara 'FETÖ tezgahı' diyor. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a çağrımdır; saldırıları yapan FETÖ'cü ise bunlar bir tiyatro ise savcılar elinde bunları neden ön kapıdan alıp arka kapıdan bırakıyorsun? Sen de mi FETÖ'cüsün? İstanbul Savcısı da mı FETÖ'cü? Salonlarımız basıldı, kürsülerimiz devrildi diye yılmayacağız. Kardeşi kardeşe düşürmeyin, vebali ağırdır. Bu mücadele federasyona karşıdır. Gerekirse öleceğiz. Ama ülkeyi böldürmeyeceğiz" açıklamasında bulundu.

Görüntü Dökümü:

-----------------------------

-Oğan'ın açıklaması

-Detaylar

10.03.2017 - 22.01 Haber Kodu : 170310256

10.03.2017 - 22.02 Haber Kodu : 170310257

10.03.2017 - 22.03 Haber Kodu : 170310258

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sinan Oğan Çekmeköy Bağcılar AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title