Haberler

Dha İstanbul - Fetö'nün İş Dünyası Yapılanması Davası: 1 İşadamı Tahliye Edildi…

*Mahkeme heyeti, işadamı Murad Abdurrahman Baltacı'nın tahliyesine karar verdi.

*Mahkeme heyeti, işadamı Murad Abdurrahman Baltacı'nın tahliyesine karar verdi.

*Ömer Faruk Kavurmacı ve Ünlü Baklavacı Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 20 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

* Maliye Bakanlığı ve Ekonomi Bakanlığı ile Eski Bakanlardan Zafer Çağlayan'ın davaya katılma talebi ise reddedildi.

Haber: Serpil KIRKESER / İstanbul DHA

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik kapatılan Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ve üye şirketlerine yönelik 21'i tutuklu 86 sanık hakkında açılan davanın 10. duruşması sona erdi.

TAHLİYE TALEPLERİ ALINDI

İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nin karşısında bulunan duruşma salonunda görülen duruşmada gün boyunca sanıkların ve avukatların tahliye talepleri alındı. Tahliye taleplerinin ardından duruşmaya yaklaşık bir saat ara verildi.

MAHKEME KARARINI AÇIKLADI

Aranın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, İşadamı Murad Abdurrahman Baltacı'nın tahliyesine karar verdi. Mahkeme heyeti, Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 20 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Maliye Bakanlığı ve Ekonomi Bakanlığı ile Eski Bakanlardan Zafer Çağlayan'ın davaya katılma talebinin reddine karar veren mahkeme heyeti, 6 sanığın da dosyasının ayrılmasına karar verdi. Mahkeme heyeti, sanıkların mal varlıkları üzerindeki tedbir kararlarının devamına hükmederek, sanıkların kayyum atanan şirketlerinde illegal kayıt olup olmadığı konusunda bilirkişi raporu alınmasını karar verdi. Duruşma 26 Mart'a ertelendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ekonomi Bakanlığı Maliye Bakanlığı Çağlayan İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title