Haberler

Dha İstanbul - Erdoğan Adayları Açıklıyor (1)

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: İdris TİFTİKCİ / İstanbul DHACumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Belediye Başkanı Adaylarını Tanıtım Toplantısı'nda 14 büyükşehir ve 26 il belediye başkanı adaylarını açıklıyor.

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: İdris TİFTİKCİ / İstanbul DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Belediye Başkanı Adaylarını Tanıtım Toplantısı'nda 14 büyükşehir ve 26 il belediye başkanı adaylarını açıklıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri için ittifaklar seçimle, sandıkla sınırlı olabilir, biz ülkenin ve milletin geleceği için yaptığımız ittifakı inşallah sonraki nesillere de miras olarak bırakacağız. Burada bir kez daha Sayın Bahçeli ve Milleyetçi Hareket Partisi'ne gönül vermiş kardeşlerimize bu kutlu yürüyüşe verdikleri destek için teşekkürümü, şükranlarımı ifade ediyorum" dedi.

Erdoğan, "Bugün 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde gösterceğimiz AK Parti adaylarından 40 büyükşehir veya il merkezindeki isimleri açıklamak üzere bir aradayız" diye konuştu. Erdoğan, seçim menifestosunu önümüzdeki ay adayların tamamını ilan ettikten sonra açıklayacaklarını belirtti.

"AK PARTİ'NİN HER SEÇİMDE OY HEDEFİ, MÜMKÜNSE YÜZDE 100'ÜN DESTEĞİNİ ALMAKTIR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz milletimizin aklını çelmenin değil, gönlüne girmenin peşinde olduk. Biz her şeyden önce kalpleri fethetmenin mücadelesini yürüttük. Biz her şeyden önce kalpleri feth etmenin mücadelesi içinde olduk. Seçimler sandıkta değil, gönüllerde kazanılır veya kaybedilir" dedi. Erdoğan, "AK Parti'nin her seçimde oy hedefi, mümkünse yüzde 100'ün desteğini almaktır. Bu orana ne kadar yaklaşırsak kendimizi o kadar başarılı görürüz. Biz oy oranımız düştüğünde iktidaramız tehlikeye girdiği için değil, milletimizin gönlünde irtifa kaybettiğimiz için üzülüyoruz. Aynı şekilde oy oranımız yükseldiğinde gücümüzü tahkim ettiğimiz için değil milletimizin gönlündeki yerimizi sağlamlaştırdığımız için seviniyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, adayları alfabetik sırayla okuyarak sahneye davet etti.

Erdoğan'ın açıkladığı adaylar şöyle

-Adıyaman: Süleyman Kılınç,

-Amasya: Cafer Özdemir

-Antalya: Menderes Türel

-Ardahan: Yunus Baydar

-Artvin: Mehmet Kocatepe

-Bartın : Yusuf Ziya Aldatmaz

-Batman: Murat Güneştekin,

-Bayburt: Fatih Yumak

-Bitlis: Nesrullah Tanğlay

-Bolu: Fatih Metin,

-Burdur: Deniz Kurt

-Bursa: Alinur Aktaş

-Denizli: Osman Zolan

-Diyarbakır: Cumali Atila,

-Düzce: Faruk Özlü

-Elazığ: Şahin Şerefoğulları.

-Erzurum: Mehmet Sekmen

-Gaziantep: Fatma Şahin,

-Giresun: Aytekin Şenlikoğlu

Görüntü Dökümü:

--------------------

Erdoğan'ın konuşması

Detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Haliç Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title