Haberler

Dha İstanbul - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir Maçını İzledi

Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHACumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Medipol Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Belçika'nın Club Brugge takımı ile oynadığı karşılaşmayı izledi.

Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Medipol Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Belçika'nın Club Brugge takımı ile oynadığı karşılaşmayı izledi.

Maçın başında 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'na gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile birlikte protokol tribününden takip etti.

Bazı taraftarlar maç çıkışı stat önünde Erdoğan lehine tezahüratlarda bulundu. Erdoğan, bazı taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte maçı izleyen Gençlik ve spor Bakanı Osman Aşkın Bak çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bak, "Medipol Başakşehir takımımızı tebrik ediyorum. İlk maçta Belçika'da Club Brugge karşısında 3-3 berabere kaldılar burada da güzel bir oyun sergileyerek 2-0 galip geldiler. Güzel bir maç oldu tabi Club Brugge Belçika'nın köklü kulüplerinden ve yanılmıyorsam 2 yıl önce Beşiktaş'ı elemişti. Burada Başakşehir çok kontrollü güzel bir oyunla turu geçti. Tebrik ediyoruz Başakşehir'i inşallah Şampiyonlar Liginde başarılarının devamını diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Erdoğan'ın çıkışı

-Taraftarlarla fotoğraf çektirmesi

-Bakan Osman Aşkın Bak'ın açıklamaları

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

UEFA Şampiyonlar Ligi Recep Tayyip Erdoğan Club Brugge Belçika Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title