Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 4

POMPALI TÜFEKLE ASKER UĞURLAMA DEHŞETİ  5 YAŞINDAKİ YILDIZSU GÖZÜNÜ KAYBEDEBİLİR

Asker uğurlayan gruptaki bir kişi pompalı tüfeğin tetiğine bastı. Yıldızsu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi yerden seken saçmalarla yaralandı. Ama en ağır sonuç Yıldızsu'da gerçekleşti. 5 yaşındaki çocuğun sol gözünü kaybetme riski var.

Saçmalar gözüne isabet ettiği sırada, torunu Yıldızsu'yu kucağında oturtan anneanne  o anları DHA'ya anlattı.

Asker uğurlama sırasında yaşanan dehşet anları güvenlik kameralarına yansıdı.

İhsan YALÇIN, İstanbul DHA

Eyüp'te gençlerin asker uğurlamasında kan aktı. Kalabalık bir grup, önceki gece askere gidecek arkadaşlarını uğurlamak için Karadolap Mahallesi'ndeki parkta toplandı. İddiaya göre, grup içinde bulunan M.K. ile Ö.A. pompalı tüfeklerle zaman zaman havaya ateş açtı. Asker uğurlamasının ardından grup dağılmaya başladı. M.K. çocuklarla dolu oyun alanının yanından geçtiği sırada pompalı tüfekle yere bir el ateş etti. Yerden seken saçmalardan dolayı parktaki bankta oturan 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.

O anlar  parkın güvenlik kameralarına da yansıdı.

YARALILAR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Yaralılar Ferhat Turan, Ercan Turan, Kader Balkır, Yıldızsu Unus, İnci Kaya ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Hastanede tedavisi süren yaralılardan 5 yaşındaki Yıldızsu Unus'un sol gözünü kaybetme riskiyle karşı karşıya olduğu belirtildi.

YÜZDE 80-90 GÖZÜNÜ KAYBETME OLASILIĞI VAR

Yıldızsu'nun anneannesi Meryem Kaya o anları DHA'ya anlattı.

Torunu kucağındayken olayın yaşandığını söyleyen Kaya, Asker kutlaması saat 20.00'da başladı. 2 saat sürdü. Asker eğlencesi tamamen bitti. Gençler dağılmaya başladı. Bitmesiyle bizim kalkmamız bir olacaktı. O anda silah patladı, tam önümde oldu. Torunumun durumu iyi değil. Gözünü yüzde 80-90 kaybetme olasığı var. Doktorla konuştuk, öyle söyledi. Saçmalardan birini çıkardılar diğeri gözünün içinde. Bir ameliyat geçirdi, belki 10 ameliyat geçirebilir diyor dedi.

2 ŞÜPHELİ DE TUTUKLANDI

Şüpheli M.K. ile Ö.A. ise Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Görüntü Dökümü

------------------------

(Güvenlik Kamerası)

-Oyun alanında salıncakta sallanan çocuklar

-Banklarda oturan mahalle sakinleri

-Asker uğurlamasının dağılımı

-M.K.'nın pompalı tüfekle yere ateş açması

-Yaralanan 5 kişinin kendilerini yere atması

(Aktüel Görüntü)

-Anneanne ile röp.

-Yıldızsu'nun hastane odasındaki görüntüsü

-Yıldızsu'nun oyuncağı baş ucunda uyuması

-Şüphelilerin emniyetten çıkışı

03.08.2017 - 15.48 Haber Kodu : 170803128

==================

-(ek bilgilerle ve polis kamerasıyla yeniden) 4 ŞARAP FİRMASINA 9 İLDE OPERASYON: 55 GÖZALTI

Haber: Çağatay KENARLI / İstanbul DHA

İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 9 ilde 4 şarap firmasına yönelik operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 55 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, devleti 20 milyon 400 bin lira vergi kaybına uğrattığı iddia edildi.

İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 şarap firmasının sattığı ürünlerin üzerlerinde bulunan mantar tapayı kapatan folyo kaplamanın uzun ve gevşek tutularak bandrollerin şişeye yapıştırılmadığını, kaplama üzerine yapıştırılan TAPDK bandrollerinin ürünler satıldıktan sonra toplatıldığını ve yeni üretilen şaraplara takılarak pazarlandığını tespit etti. Polis ekipleri şüphelilerin bandrolleri tekrar tekrar kullanımı sebebiyle devletin 20 milyon 400 bin lira vergi kaybının olduğunu öne sürdü. Polis ekipleri 4 şarap firmasının İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Bursa, Balıkesir, Manisa, Aydın, Denizli ve Nevşehir'deki fabrika ve depolarının da arasında bulunduğu 55 adrese bugün eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda toplam 55 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 15 bin satışa hazır şarap, 52 bin 480 tane birçok kez kullanılmış TAPDK bandrollü kapüşonlu dolumu yapılmış şarap şişesi, 12 bin 890 tane TAPDK bandrollü kapüşon, 3 tabanca ve mermileri, 100 kutu cinsel içerikli hap, 992 tane kaçak puro, 698 şişe çeşitli türlerde sahte içki ve 100 litre anason esansı ele geçirildi. Gözaltına alınan 55 kişi Vatan Caddesi'nde bulunan Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA

Ekiplerinin fabrika, depo ve işyerlerine yaptığı operasyon polis kameralarına yansıdı. Polis ekipleri bir depoda yaptığı aramalarda satışa hazır şarap şişeleri üzerinde bulunan kapüşonları çıkartarak kontrol etmesi görüntülendi. Kullanılmış şişelerden toplanmış poşetler dolusu TAPDK bandrollü kapüşonları polis ekipleri incelemesi kaydedildi.

Görüntü Dökümü

---------

(Polis Kamerası)

-Polis ekiplerinin inceleme yapması

-Ekiplerin şişeleri kontrol etmesi

-Ekiplerin şişelerin kapüşonlarını çıkartıp takması

-Poşetler dolusu bandrol takılı kapüşonlar

-Genel ve detay görüntüler

03.08.2017 - 15.45 Haber Kodu : 170803127

=======================

DİNK CİNAYETİNDE KAMU GÖREVLİLERİNİN İHMALİ DAVASINDA 4 SANIĞA TAHLİYE...

Haber: Özden ATİK / İstanbul, DHA

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetine ilişkin FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, gazeteciler, jandarma görevlileri ve eski emniyet görevlilerinin yargılandığı 85 sanıklı davada, tetikçi Ogün Samast'a Samsun TEM Şube Müdürlüğü'nde Türk bayraklı fotoğraf çektirilmesinden sorumlu oldukları iddia edilen dönemin Samsun jandarma görevlileri sanıklar Atilla Güçlüoğlu, Murat Bayrak, Birol Ustaoğlu ve Yüksel Avan'ın tahliyesine karar verildi. Mahkeme heyeti tahliye kararında, hükümlü sanık Ogün Samast'ın beyanlarının çelişkili olmasını gerekçelerinden biri olarak gösterdi.

İstanbul 14.Ağır Ceza Mahkemesi'nde öğleden sonra görülen duruşmada, gazeteci Ercan Gün tahliye talebinde bulundu.

"USAMA BİN LADEN TARAFINDAN GELSE YİNE YAYINLARIM"

Sanık Ercan Gün, "24 yıllık gazetecilik hayatımda yüzlerce, binlerce haber yaptım. Yaptığım en değerli haberlerden biriydi. Bu kadar vahim bir konunun aydınlatılması katkıda bulunmak açısından önemliydi. Ekrem Dumanlı veya herhangi bir insan bana bu görüntüyü getirse yine yayınlarım. Usame bin Laden tarafından gelse yine yayınlarım. FETÖ bu görüntüleri çekip yollasa ben yine yayınlarım. Tanımadığım polis şefi yoktur. İyi bir gazeteci olduğum için buradayım. Tek hatam o haberi yaptıktan sonra bir daha bu dosyaya bakmadım. Ben bir gün boyunca Hülya Avşar'ın görüntüsünün peşinde koştuğumu hatırlıyorum. Ben mesleğime, aileme ve çocuğuma dönmek istiyorum" dedi.

4 SANIĞA TAHLİYE KARARI VERİLDİ

Mahkeme ara kararında, dönemin Samsun İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Atilla Güçlüoğlu, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Şube Müdürü Yüzbaşı Murat Bayrak, Samsun İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğünde astsubay olan sanık Birol Ustaoğlu ve Samsun İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme biriminde astsubay olan Yüksel Avan'ın tahliyelerine karar verdi.

SAMAST'IN BEYANLARININ ÇELİŞKİLİ OLUŞU DA TAHLİYE GEREKÇELERİ ARASINDA

Heyet 4 sanık hakkındaki tahliye gerekçesini şöyle sıraladı:

-Sanıkların FETÖ ile bağlantılı olduğu iddia edilen sanık gazeteci Muhammer Ay ile iltisaklı oldukları belirtilmesine rağmen Ay'ın tutuksuz oluşu,

-Sanıkların mensubu oldukları Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) halen ihraç edilmemeleri dolayısıyla FETÖ ile bağlantılı olmadıklarının aşikar olduğu,

-Sanık Murat Bayrak'ın çektiği görüntülerin Ogün Samast'ın emniyetteki görüntüleri olduğu, cinayet öncesine ait olmadığı, bu hususun diğer sanıklarca da doğrulandığı,

-Ogün Samast'ın beyanlarının çelişkili olduğundan itibar edilemeyeceği,

-Sanık Birol Ustaoğlu'nun rütbesi gözetildiğinde sözkonusu bayraklı fotoğrafın çekilmesine resen karar veremeyeceği, üst rütbeli kişilerce kendilerine talimat verildiğinin anlaşıldığı ve sorgularının tamamlanmış olması.

DURUŞMA EKİM AYINA BIRAKILDI

Öte yandan gelecek celse sanıklar Ercan Gün, Hamza Celepoğlu, Muharrem Ay, Veysel Şahin ve Okan Şimşek'in savunmaları alınacak. Duruşma, 2-3-5 ve 6 Ekim tarihlerine bırakıldı.

===========================

BAKAN ÖZHASEKİ: "SORU ÇALMAK NEDİR, DİNİN NERESİNDE VAR?"

Enver ALAS / İstanbul DHA

Çevre ve Şehircilki Bakanı Mehmet Özhaseki, FETÖ'nün 40 yıl boyunca dini duyguları kullanarak herkesi sömürdüğünü, vahşi ve çirkin yüzünün 15 Temmuz'da görüldüğünü belirterek, "Soru çalmak nedir, dinin neresinde var? Hazreti peygamberimiz yaşasaydı,  soruların çalınıp öbür fakir fukaranın hakkının yenilmesine göz yumar mıydı? Özel hayatlara girmek nedir, hangi dinde var bu? Bildiğimiz ilahi bir din de yok da bilmediğimiz vahşi kabile dinlerinde bile yok böyle bir arsızlık. Bütün bunları yaşadık ve içimizde bir acı olarak duruyor" dedi.

Mehmet Özhaseki, Kuyumcukent AVM'yi ziyareti sırasında, Kuyumcukent yönetimi ve esnafıyla bir araya geldi. Ziyarete İstanbul Valisi Vasip Şahin de eşlik etti. Kuyumcukent İşletme Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Sudaş'ın evsahipliğinde düzenlenen toplantıda konuşan Mehmet Özhaseki, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Üyeleri ve esnaf ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarete ilişkin bilgi veren Özhaseki, Kuyumcukent'in sorunlarının nasıl çözüleceğiyle ilgili bir mutabakata vardıklarını söyledi.

"KANUNA İHTİYAÇ DUYMADAN ÇÖZMEYE ÇALIŞACAĞIZ"

"Gelecek hafta bakanlığa bağlı arkadaşlarımız buraya gelerek bir çalışma yapacaklar" diyen Özhaseki, "Eğer kanun değişikliğine ihtiyaç duyulmadan yapılabilecek bir takım işler varsa gerek belediyemizle gerek bakanlığımızda bir takım yetkiler olduğu için kanuna ihtiyaç duymadan çözmeye çalışacağız. Kanun değişikliği istiyorsa uygun şekilde bir kanun hazırlayıp Meclise getirip çıkmasını sağlayacağız" ifadelerini kullandı. Mevcut yapısı itibariyle TBMM'den kanun çıkarmanın zorluklarını da anlatan Özhaseki, 'içtüzük değişikliği' görüşmeleri sırasında yaşananları örnek gösterdi.

"TÜRKİYE'DEKİ YAPI STOĞUNUN YARISINI 10 - 15 YIL İÇERİSİNDE YENİLEYECEĞİZ.

Bakan Özhaseki konuşmasında Türkiye'nin son dönemde yaşadığı bazı sorunlara değindi.  Özhaseki, "Ülkemizde yerin altı da hareketli üstü de. Nüfusumuzun yüzde 70'i deprem bölgesinde yaşıyor. Topraklarımızın yüzde 66'sı deprem bölgesi. Buna uygun davranmak zorundayız. Türkiye'deki yapı stoğunun yarısını 10 - 15 yıl içerisinde yenileyeceğiz. Bu yönde çalışmalarımız var" dedi.

TERÖR ÖRGÜTLERİYLE YÜRÜTÜLEN MÜCADELE

Terör örgütlerine karşı yürütülen mücadeleleri anlatan Mehmet Özhaseki, PKK terör örgütünün Türkiye'yi bölmek için eline geçirdiği imkanları kullanarak vahşice bir mücadele verdiğini belirtti. Özhaseki, "Son bir buçuk yıldır verilen mücadeleyle şehirlerimiz, ilçelerimiz dağlarımız temizlendi" diye konuştu.

"BUNLAR İSLAMİ BİR GRUP DEĞİLDİ"

FETÖ terör örgütünün de dini duyguları kullanarak 40 boyunca herkesi sömürdüklerini aktaran Bakan Özhaseki şunları söyledi:

"Gerçek yüzlerini 15 Temmuz'da herkes gördü. Daha önce işaretleri vardı; görenler görmüştü. Ancak 15 Temmuz'da o vahşi ve çirkin yüzünü herkes gördü. En son anlaşıldı ki; bunlar islami bir grup değildi. Yurtdışında başka örgütlerin emrine girmiş ve orada hocasının dediklerini din kabul eden bir anlayışın sapkın mensupları olarak  15 Temmuz'da çirkin yüzlerini açıkça gösterdiler. Soru çalmak nedir ya? Dinin neresinde var. Hazreti peygamberimiz yaşasaydı, soruların çalınıp öbür fakir fukaranın hakkının yenilmesine göz yumar mıydı? Özel hayatlara girmek nedir? Hangi dinde var bu? Bildiğimiz ilahi bir din de yok da bilmediğimiz vahşi kabile dinlerinde bile yok böyle bir arsızlık. Bütün bunları yaşadık ve içimizde bir acı olarak duruyor. O temizlik devlette devam ediyor. "

Mehmet Özhaseki, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Avrupalı devletlerin tutumunu da eleştirdi. Toplantıda konuşan Kuyumcukent İşletme Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Sudaş da Kuyumcukent'in sorunlarını Bakan Özhaseki'ye aktardıklarını ve sorunun çözümü için gerekli çalışmaların yapılmasını beklediklerini ifade etti.

Toplantı, konuşmaların ardından verilen öğle yemeğiyle sona erdi.

Görüntü Dökümü:

----------------------

-Bakanın salona girişi

-Toplantıya katılanlar

-Mehmet Özhaseki'nin konuşması

-KİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Sudaş

-Genel ve detaylar

03.08.2017 - 16.48 Haber Kodu : 170803141

=========================

HAVUZDA BÜYÜK BAŞARI. DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU GELDİ.

Mustafa ERDOĞAN, İstanbuDHA

Ceren Yeşilbaş, Dünya 1500 mt. Su üstü mono palette Dünya Şampiyonu oldu. Rusya Tomsk'ta gerçekleştirilen 2017 Paletli Yüzme Gençler Dünya Şampiyonası'nda Milli Sporcumuz Ayşe Ceren Yeşilbaş bugün 1500 metrede 1'incilik kürsüsüne çıktı. Yeşilbaş dün 400 metre su üstünde de kürsüye çıkmış, Dünya ikincisi olmayı başarmıştı. Havuzda Rusya'dan bir başka iyi haber daha geldi. Bu kez erkeklerde Muhammet Emin Bay kürsüye çıktı. Bay, 1500 metre su üstünde dünya 2'incisi oldu.

Görüntü Dökümü

------------------------

Ceren Yeşilbaş'ın yüzdüğü yarış

Yeşilbaş kürsüde (fotoğraf)

Muhammet Emin Bay'ın ekran görüntüsü (foto)

03.08.2017 - 17.00 Haber Kodu : 170803143

03.08.2017 - 16.59 Haber Kodu : 170803142

===========================

KASKO BOZULMAYACAK, BAŞVURU SÜRESİ 2 YILA ÇIKARILDI

Haber: Özgür ALTUNCU / Kamera: Yaşar KAÇMAZ / İstanbul DHA

İstanbul'da etkili olan dolu yağışı sebebiyle sigorta şirketleri yeni kararlar aldı. Doludan etkilenen sadece İstanbul'da 150 binin üzerinde KASKO'lu araç servislere başvurdu. Yaşanan en büyük sıkıntı cam stoklarının tükenmiş olması. Cam taktırmayan araçlar günlerdir süre bekliyor. Üstelik orijinal cam bulmak neredeyse imkansız. Bulabilenler yan sanayi camla idare etmek zorunda.

BAŞVURU SÜRESİ 2 YIL

Yaşanan yoğun talep sebebiyle sigorta şirketleri yeni kararlar aldı. Bunlardan en önemlisi 4 iş günü içinde zarar dosyasının açılma zorunluluğunun kaldırılması. Sigorta şirketleri yaşanan sel ve dolu felaketinde, oluşan hasar için dosya açtırmanın süresini iki yıla çıkardı. Doludan zarar görenler iki yıl içinde başvuru yapabilecek.

KASKO BOZULMAYACAK

Yine bazı sigorta şirketleri, İstanbul'da yaşanan dolu yağışından zarar gören ve KASKO üzerinden tamir yaptıran sigortalılara müjde vermeye hazırlanıyor. Bazı sigorta şirketlerinin doludan zarar görenler için KASKO'nun bozulmaması kararını aldığı diğer şirketlerin de bu kararı takip edecekleri öğrenildi. Ancak oluşan zarar, KASKO'dan işlem yaptıran araçlar için tramer kaydında sel zararı olarak görülecek.

İTHAL USTALAR

Geçtiğimiz hafta yaşanan dolu yağışı sebebiyle oto tamir servisleri de ağzına kadar doldu. Özellikle boyasız göçük düzeltme servislerinin usta bulmakta zorlandıkları, var olan bazı ustaların da serbest piyasada oluşan talep nedeniyle işlerini bıraktıkları ve bireysel olarak çalışmaya başladıkları öğrenildi. Bu sebebiyle bir çok firma, yurt dışından usta getirtmek zorunda kaldı. Bulgaristan, Yunanistan, İran hatta Brezilya'dan bile usta getirten şirketler var.

İTFAİYEDEKİ KUYRUKLAR DEVAM EDİYOR

Bu arada KOSKA'su olmayan ve doludan zarar gören çok sayıda İstanbullu da İtfaiye istasyonlarına başvurmayı sürdürüyor. Zorunlu trafik sigortasının zararlarını karşılamasını isteyenler de var. Hükümetin afet kararı almasını ve kaymakamlıklar aracılığıyla zarar görenlere ödeme yapmasını bekleyenler de. İşte bu ihtimallere karşı çok sayıda kişi zarar raporu alabilmek için İtfaiye istasyonlarının önünde kuyruklar oluşturdu. İtfaiyeye başvuru süresiyle ilgili açıklanan bir tarih bulunmuyor.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

İtfaiye önünde oluşan kuyruktan detay

Kuyrukta bekleyen vatandaşlarla röportaj

Fotoğraf çeken itfaiye erinden ve zarar gören araçlardan detay

03.08.2017 - 17.12 Haber Kodu : 170803149

=========================

- KENDİLERİNİ SAVCI-POLİS OLARAK TANITARAK DOLANDIRICILIK YAPAN 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İSTANBUL DHA

Pendik ve Tuzla'da gerçekleştirilen operasyonlarda, kendilerini savcı ve polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 3'ünün polise yakalanmadan hemen önce birlikte bir lokantada yemek yerken görüntüleri güvenlik kamaralarına yansıdı.

Pendik'te, 27 Temmuz günü polise giden E.E. adlı bir kişi, savcı ve polis olarak tanıtan kişilerin kendisini dolandırmaya çalıştıklarını bildirdi. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ve Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Dolandırılmak istenen E.E.'nin şüphelilerle buluştuğu lokantaya önünde 28 Temmuz günü bekleyen ekipler, çıkışta B.S.(25), S.G.(32), ve M.Ü.K(24)'yi yakalayarak gözaltına aldı. Bu kişilerin ifadeleri doğrultusunda, Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, M.K(32) ve O.Ö. 31 Temmuz günü Tuzla'da gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen 5 kişinin yapılan sorgulamalarında 28 Temmuz günü, M.Ç adlı bir kadını 710 Avro ve 900 lira dolandırdıkları tespit edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Görüntü Dökümü:

--------------------------

Güvenlik kamera görüntüleri

-Şüphelilerin lokantada yemek yerken görüntüleri

03.08.2017 - 16.57 Haber Kodu : 170803140

=========================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki Ogün Samast İstanbul Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title