Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 4

1- HELİKOPTERİN DÜŞME ANINA İLİŞKİN YENİ GÖRÜNTÜLERErsan SAN - istanbul DHABeylikdüzü'nde helikopterin düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

1- HELİKOPTERİN DÜŞME ANINA İLİŞKİN YENİ GÖRÜNTÜLER

Ersan SAN - istanbul DHA

Beylikdüzü'nde helikopterin düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntü Dökümü:

----------

-Helikopterin düşme anına ilişkin yeni görüntü

10.03.2017 - 16.07 Haber Kodu : 170310151

10.03.2017 - 16.38 Haber Kodu : 170310175

=======================

2- ENKAZ KALDIRMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Enkaz kaldırma çalışması sırasında helikopterin ana gövdesi ikiye ayrıldı.

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Yaşar KAÇMAZ / İstanbul DHA

Büyükçekmece'deki düşen helikopterin olay yeri inceleme çalışmaları tamamlandı. Parçaları metrelerce etrafa saçılan helikopterin enkaz kaldırılma çalışmalarına başlandı.

Kaza nedeniyle paramparça olan helikopterin ana gövdesinin kaldırılma çalışması sırasında zor anlar yaşandı. Ana gövdeyi kaldırarak kamyona yüklemeye çalışan kepçe yere düşürdü. İkinci denemesinde ise kepçe gövdeyi kaldırmakta zorlandı. Birkaç denemenin ardından enkaz halindeki helikopterin ana gövdesi ikiye ayrıldı. Daha sonra enkaz kamyona yüklenebildi.

Görüntü Dökümü:

---------------------

Olay yeri inceleme ekiplerinin görüntüsü

Kepçenin çalışması

Kepçenin gövdeyi düşürmesi

Gövdenin ikiye ayrılması

Kamyona yüklenmesi

Detaylar

10.03.2017 - 16.40 Haber Kodu : 170310176

============================

(HAVADAN YENİ GÖRÜNTÜLER)

3- HELİKOPTERİN DÜŞTÜĞÜ ALANDA İNCELEME SÜRÜYOR

Haber-Kamera: Ali AKSOYER - İSTANBUL DHA

Beylikdüzü'nde helikopterin düştüğü alanda inceleme sürüyor. Helikopterin düştüğü yer ve çevresindeki inceleme havadan çekilen yeni görüntülere yansıdı.

Görüntü Dökümü:

-----------

-Havadan görüntülerle helikopterin düştüğü alan ve çevresindeki inceleme

10.03.2017 - 15.13 Haber Kodu : 170310124_

=============================

4- BEYLİKDÜZÜ'NDE DÜŞEN HELİKOPTER KAZASIYLA İLGİLİ İLK ANDA ÇEKİLEN AKTÜEL GÖRÜNTÜLER

Görüntü dökümü

---------

-İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışması

-Sağlık ekiplerinin alanda dolaşması

-E-5'e düşen helikopter parçaları

-Gökyüzünde dolaşan helikopterin görüntüsü

-Detaylar

10.03.2017 - 15.01 Haber Kodu : 170310122

10.03.2017 - 15.03 Haber Kodu : 170310123

=========================

(ek görüntü ile geniş haber)

5- HELİKOPTERDEN KOPAN PERVANE OTOMOBİLİ BU HALE GETİRDİ

Haber: Enver ALAS Kamera: Yaşar KAÇMAZ, İstanbul / DHA

Beylikdüzü'ndeki helikopter kazasında, D-100 karayolunda Edirne - İstanbul istikametinde seyreden bir otomobile helikopterden kopan pervane isabet etti. Olaydan şans eseri yara almadan kurtularak otomobilini durdurmayı başaran sürücünün olayın üzerinden saatler geçmesine rağmen yaşadığı şoku üzerinden atamadığı görüldü.

Büyükçekmece'de helikopter kazasında helikopterden kopan 5 metre uzunluğundaki pervane, seyir halindeki otomobilin üzerine düştü. Olayda otomobil sürücüsü şans eseri yara almadan kurtulurken, otomobil ağır hasar gördü. Çarpmanın etkisiyle tavanı çöken aracın ön ve arka camları da patladı.

OTOMOBİLE ÇARPAN PERVANE 50 METRE ÖTEDE BULUNDU

Kazada çarpmanın etkisiyle savrulan pervane otomobilden yaklaşık 50 metre uzaklaştı.

Otomobilin içinde kaza anında sürücüsünün dışında başka kimse bulunmazken sürücünün de Büyükçekmece'den Avcılar'a gittiği öğrenildi. Kazanın ardından otomobilini durdurmayı başaran sürücünün olayın üzerinden saatler geçmesine rağmen yaşadığı şoku üzerinden atamadığı görüldü.

"KARŞI ŞERİTTEKİ TIR'DAN DÜŞTÜĞÜNÜ SANDIM"

Olay yeri inceleme ekipleri, otomobilde incelemelerde bulundu. Otomobil sürücüsü bu sırada kazanın oluş şeklini polislere anlatırken, "Karşı şeritten bir TIR geçiyordu. İlk başta ondan düştüğünü sandım. Parça otomobile çarptıktan sonra o tarafa doğru kayarak gitti" ifadelerini kullandı. Öte yandan polis ekipleri bir yandan kazayla ilgili rapor tutarken bir yandan da yol kenarındaki pervanenin başında bekledi.

Görüntü Dökümü

-----------------

-Otomobilden görüntü

-Tavanı çöken otomobil

-Yol kenarındaki pervane

-Olay yeri inceleme ekipleri

-Otomobil sahibinin polise kaza anını anlatması

-Polislerin incelemesi

-Muhabir anonsları

-Genel ve detaylar

10.03.2017 - 13.56 Haber Kodu : 170310106_

10.03.2017 - 15. 33 Haber Kodu : 170310129_

============================

6- DÜŞEN HELİKOPTERİN PARÇALARI METRELERCE UZAKTA

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: Yaşar KAÇMAZ / İstanbul DHA

Beylikdüzü'nde düşen helikopterin parçaları, olay yerinde yaklaşık 500 metre alana yayıldı

Bir görgü tanığı ise olay anını, "Biz otururken bir şey 'pof' etti. Baktık bir parça arabaya düştü, diğeri buraya düştü. Helikopter orada bir döndü, bir barçayı hızla yola attı. Ondan sonra zaten alev, duman. Ben çarpmasını göremedim. Sadece parçanın geldiğini gördük biz. Zaten kule görünmüyordu" şeklinde anlattı

Görüntü Dökümü:

---------------------

Televizyon kulesinin görüntüsü

Yerde duran helikopter parçaları

Görgü tanığı ile röportaj

Detaylar

10.03.2017 - 14.58 Haber Kodu : 170310120_

=========================

7- KULE: PLANINIZ MEVCUT

Haber: İbrahim YILDIZ/İSTANBUL,

Büyükçekmece'de düşen 2'si pilot 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza öncesi pilot ve kule konuşmaları kayıtlara yansıdı. Kayıtlarda Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi görevlilerinin helikopter pilotuna "İyi günler, planınız mevcut. Gidiş yeri ve tahmini yol boyu yetkisi alabilir miyim?" sözleri kayıtlara geçti. Kayıtlarda pilotun konuşmalarına ise rastlanılmadı.

Görüntü Dökümü:

---------

-Konuşma kaydı

10.03.2017 - 15.53 Haber Kodu : 170310138

=======================

8- HELİKOPTER KAZASINDA ÖLENLERİN CENAZELERİ ADLİ TIP'TA

Haber: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA

Beylikdüzü'nde televizyon kulesine çarparak düşen Eczacıbaşı Grubu'na ait helikopterde hayatını kaybedenlerin cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Olay yerindeki işlemlerin tamamlanmasının ardından cenazeler ambulanslara konularak Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

===========================

9- BÜLENT ECZACIBAŞI BİR İLKE İMZA ATTI

İstanbul -

Beylikdüzü'nde helikopterin düşmesinden kısa bir süre sonra Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, enkaz alana gelerek inceleme yaptı. Eczacıbaşı Grubu'na ait S-76 tipi VIP helikopterinin Beylikdüzü'nde düşmesinin ardından 5 kişi hayatını kaybetmişti.

Havacılık uzmanları genellikle uçak veya helikopter kazalarının ardından şirketlerin sahipleri veya yönetim kurulu başkanlarının enkaza gitmedikleri veya açıklama yapmaktan kaçındıklarını belirterek, Bülent Eczacıbaşı'nın Türkiye'de bir ilke imza attığına dikkat çektiler.

Bülent Eczacıbaşı yaptığı açıklamada "Olay nasıl ortaya çıktı şu an bilmiyoruz. İncelenince biz de öğrenmiş olacağız. Kaza nasıl oldu? Neden ortaya çıktı şu anda bilmiyoruz. Helikopterde bir yöneticimiz vardı. Bir Rusya'daki yöneticilerimizin temsilcisi olan arkadaşımız vardı. Ayrıca Rus konuklarımız, müşterilerimiz vardı. Fuar nedeniyle davet ettiğimiz 4 misafirimiz vardı. Tabi 2 tane de pilotumuz var. Atatürk Havalimanı'ndan havalandığını biliyoruz. Sanırım Bozüyük tesislerimize gidiyordu. Tam donanımlı bir helikopterdi" demişti.

=======================

10- BAHÇELİEVLER'DE TERÖR OPERASYONU: 9 GÖZALTI

Çağatay KENARLI, İstanbul DHA

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler'de dün akşam 4 adrese düzenlediği operasyonda 9 kişiyi gözaltına aldı.

4 TABANCA, 1 POMPALI TÜFEK, 60 GAZ MASKESİ VE 4 GECE GÖRÜŞ DÜRBÜNÜ

Şüphelilerin kullandığı 4 adreste ve 3 araçta yapılan aramalarda 4 tabanca, 1 pompalı tüfek, 30 mermi ve fişek, 60 gaz maskesi, 59 gaz maskesi filtresi, 4 gece görüş dürbünü, 1 mont görünümlü çelik yelek ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler sergilenerek basın mensuplarıyla paylaşıldı.

9 KİŞİNİN EMNİYET'TEKİ İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Gözaltına alınan V.M., V.K., Ö.S., F.B., İ.B., Ü.B., İ.B., Y.Ö. ve İ.O. sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA: 'REFERANDUM OYLAMASI ÖNCESİNDE TOPLUMDA İNFİAL YARATACAK EYLEMLERDE KULLANILMAK ÜZERE'

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden operasyona ilişkin yapılan açıklamada, "16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan referandum oylaması öncesinde farklı terör örgütleri sempatizanlarının ülke genelinde sokak eylemlerini başlatacakları şeklinde hazırlık içinde olduklarına dair istihbarı bilgiler elde edilmiştir. Elde edilen bilgilere göre yapılan çalışmalarda V.M.'nin toplumda infial yaratacak eylemlerde kullanılmak üzere çok sayıda Gaz maskesi, Çelik yelek ve Gaz fişeği atan mühimmatı temin etme arayışında olduğu hatta bir kısım silah ve mühimmatı temin ettiğine dair bilgiler istihbar edilmiştir" denildi.

Görüntü Dökümü

------------

-Tabancalar ve pompalı tüfek

-Gaz maskeleri

-Çelik yelek görünümünde mont

-Gece görüş dürbünleri

-Genel ve detaylar

10.03.2017 - 16.18 Haber Kodu : 170310161

=======================

11- "TELEKOM'U İŞGAL DAVASI"NDA 2 TAHLİYE

Haber: Ümit TÜRK İstanbul / DHA

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Gayrettepe'deki Türk Telekom binasını ele geçirmek için kışladan çıktıkları belirtilen 7'si tutuklu 13 askerin yargılandığı davada bir albay ile bir astsubay tahliye oldu.

İstanbul 24. Ağır Ceza Mahkemesinde yapılan ve iki gün boyunca devam eden duruşma sonrası ara kararını açıklayan mahekem heyeti, tutuklu sanıklar emekli Albay Cem Doygun'un mevcut delil durumu, savunmasının alınmış olması gerekçesiyle tahliyesine karar verdi. Astsubay Uğur Alpay'ın da, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Kuzey Irak'ta görev yaptığı ve bu görevinin tamamlanmasının ardından bizzat gelip teslim olduğu belirtilerek, mevcut delil durumu ve savunmasının alınmış olması gerekçesiyle tahliyesine karar verdi. Mahkeme heyeti, diğer tutuklu sanıklar Albay Nurullah Zeki Atmaca, Yarbay Birol Keskinkılıç ile Astsubaylar Muhammed Mustafa Çelik, Serdar Uzel ile sözleşmeli uzman Murat Karataş'ın deliller kapsamında kuvvetli suç şüphesinin olması, delillerin bir kısmının toplanmamış olması, sanıklara isnat edilen suçların alt ve üst sınırının kaçma şüphesi oluşturması gibi gerekçelerle tahliye taleplerinin reddedilmesine karar verdi. Duruşma Mayıs ayına ertelendi.

SANIKLARIN 3'ER KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPSİ İSTENİYOR

İddianamede, 1. Ordu Komutanlığı'na bağlı Halkalı'daki Mebs Alay Komutanlığı'ndan Albay Nurullah Zeki Atmaca öncülüğünde, 7'si rütbeli 13 asker'in darbe girişimi kapsamında Gayrettepe'deki Türk Telekom binasını ele geçirmek için çıktıkları, Haliç Köprüsü'nü geçtikten sonra 05.00 sıralarında polis ekipleri tarafından gözaltına alındıkları belirtildi. İddianamede tüm şüpheliler hakkında "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs, hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs ve TBMM'yi ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçlarından 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. Ayrıca "Terör örgütü üyeliği" suçundan da 7,5 yıldan 15'er yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları istendi.

==============================

12- SELAHATTİN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Haber: Serpil KIRKESER / İstanbul DHA

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Rusya ziyaretinin ardından 2015 yılının Aralık ayında Atatürk Havalimanı'nda yaptığı konuşmada Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na hakaret ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıktı.

Demirtaş, dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin değişikliğin Anayasa'ya aykırı olduğunu belirterek, "Dokunulmazlığım halen duruyor. Sorgu yapılması dokunulmazlığı ihlali anlamına gelir. Öncelikle Anayasaya aykırılık iddiası incelensin" dedi. Anayasa'ya aykırılık iddialarının incelenmesine karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

DEMİRTAŞ SEGBİS İLE BAĞLANDI

Bakırköy 7. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Selahattin Demirtaş başka suçtan tutuklu bulunduğu Edirne Cezaevi'nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya bağlandı. Söz alan Demirtaş, iddianamenin yaptığı konuşmaya dair olduğunu, konuşmayı yaptığı zaman milletvekili olduğunu söyleyerek, "Bir milletvekilinin yaptığı bir konuşmasıyla ilgili soruşturma yapılabilmesi için iki soruşturma şartının aynı anda gerçekleştirilmesi lazım. Birincisi Anayasa'nın 83/2 maddesi dokunulmazlığı düzenleyen koruma mekanizmasının usulüne uygun olarak kaldırılıp kaldırılmadığına bakılması gerekir. İkincisi ise Anayasa'nın 83/1 maddesinde düzenlenen milletvekilinin sorumsuzluğu kapsamına giren bir konuşma olup olmadığının tespiti gerekir. İddia makamı soruşturmayı yürütürken her iki koşulunda gerçekleşip gerçekleşmediğini irdelememiştir" dedi.

"DOKUNULMAZLIĞIM DEVAM EDİYOR"

20 Mayıs 2016 tarihinde parlamento da her dokunulmazlığın belli dosyalar için kaldırıldığını söyleyen Demirtaş, "Parlamento da hem de 'dokunulmazlık olduğu gibi devam ediyor' şeklinde karar alınmıştır. Şu anda dokunulmazlığı sadece bu dosya için kaldırılmış bir milletvekili olarak huzurunuzda yargılanıyorum. Ama tam da bu saniyede dokunulmazlığım olduğu gibi devam ediyor. Örneğin mahkeme salonunda herhangi bir suç işlediğimi iddia ederseniz hakkımda fezleke düzenleyip meclise göndermek dışında hiçbir işlem yapamazsınız. Dolayısıyla bu Anayasa değişikliği fiilen uygulanamaz bir değişikliktir. Biz bu yüzden Anayasa değişikliğinin Anayasa'ya aykırı olduğunu uygulanamaz olduğunu ve bu nedenle yargılamaların yapılamayacağını iddia ettik. Yoksa 'Bir yargı yetkisini tanımıyoruz, bizi yargılayamazlar' demedik" ifadelerini kullandı.

"ANAYASA'YA AYKIRILIK İDDİASI İNCELENSİN"

Parlemontada yeterli sayıda imzaya ulaşamadıkları için Anayasa Mahkemesi'ne iptal davası açamadıklarını aktaran Demirtaş, bu nedenle Anayasa değişikliğinin, Anayasal denetime tabi tutulamadığını söyledi. Demirtaş, "Anayasa'ya eklenen geçici bir madde ile o tarihte parlamentoda veya bakanlıkta bulunan bütün fezlekelere dair dokunulmazlıklar tümüyle kaldırılmıştır. Dolayısıyla bu değişiklik Anayasa'ya açıkça aykırıdır. Bu aşamada mahkemenizden talebim şudur; Henüz somut norm denetimi tabi tutulmamış olan bu Anayasa değişikliğinin Anayasa'ya aykırılık iddiasıyla bu aşamada bekletilici sorun kabul edilerek mahkemeniz tarafından iptali talebi ile Anayasa Mahkemesi'ne götürülmesini talep ediyorum. Dokunulmazlığım halen duruyor. Sorgu yapılması dokunulmazlığın ihlali anlamına gelir. Öncelikle Anayasa'ya aykırılık iddiası incelensin" dedi.

Anayasaya aykırılık iddialarının incelenmesine karar veren mahkeme, duruşmayı Mayıs ayına erteledi.

DEMİRTAŞ'IN 3 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede Selahattin Demirtaş'ın, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na hakaret ettiği iddiasıyla 1 yıldan 2 yıla kadar hapsi isteniyor.

======================

13- EYÜP SULTAN TÜRBESİ YGS ÖNCESİ DOLDU TAŞTI

Haber-Kamera: Mustafa ÖZDABAK-Özgür EREN/İSTANBUL,

YGS 2017 sınavı öncesi yüzlerce üniversite adayı, Eyüp Sultan Türbesi'ni ziyaret edip, dua etti. Yoğunluk nedeniyle, öğrenciler ve yakınları, türbeye girmek için uzun süre kuyruk bekledi. Ziyaret sonrası, bazı ziyaretçiler, çevredekilere lokum ve şeker dağıttı.

Üniversite adayı, Mustafa Efe; "Biz sınava çalıştık. Elimizden geleni yaptık. Artık bundan sonrası takdir-i ilahi. Duamızı da ettik. Bakacağız artık, hayırlısı" dedi.

Torununun sınava gereceğini söyleyen Hilmiye İşlek ise "Bugün herkes aynı. Hepimizin dileği aynı. Cenab-ı Allah'tan, torunumun iyi bir yeri kazanıp, okul bittikten sonra iyi bir işinin olması.. Dua etmek için geldik. Allah inşallah kabul eder" dedi.

Sınava girecek olana Arda Tüfekçi ise "Sene boyunca çalıştık. Allah'ın izniyle, emeklerimizin karşılığını inşallah alacağız. Buraya duamızı etmeye geldik. Sultan hazretlerinin yüzü suyu hürmetine. Bakalım hakkımızda hayırlısı" dedi.

Görüntü Dökümü

----------

-Eyüp Sultan Camisinden genel ve yakın detaylar

-Eyüp Sultan Türbesine dua etmeye gelen öğrenci ve velilerden görüntü

-Dua eden insanlardan detay görüntü

-Cami avlusunda lokum ve şeker dağıtılmasından detay görüntü

-Eyüp Sultan Türbesine girmek isteyen insanlardan detay görüntü

-Mustafa Efe ile röportaj

-Hilmiye İşlek ile röportaj

-Arda Tüfekçi ile röportaj

-Genel ve yakın detaylar

10.03.2017 - 16.19 Haber Kodu : 170310162_

===========================

14- AK PARTİ'DEN EYÜP'TE 'SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ'

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci

"Onun için hiç üzülmeyin bu millet, bu milletin adamına her zaman güvendi. O sağlam iradeye her zaman güvendi. O 15 Temmuz gecesi hep birlikte bu milleti sokağa davet ettiğinde 2'nci Kurtuluş Savaşı'nı hep birlikte verdik. O 2. Kurtuluş Şavaşı'nın lideri 'evet' diyorsa ben inanıyorum ki bu millet hep birlikte 'evet' diyecek"

Haber-Kamera: İhsan YALÇIN / İstanbul DHA

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve beraberindeki partililer Eyüp'te düzenlenen 'Sevgi Yürüyüşü' etkinliğe katıldı.

Temurci saat 14.30'da başlayan yürüyüş öncesi basın mensuplarına açıklama yaptı. Konuşmasına Büyükçekmece'deki helikopter kazasında ölenlere Allah'tan rahmet dileyerek başlayan Temurci, "Bugün Türkiye'de yaşamış olduğumuz bunca olay sonrasında hep birlikte, millet olarak ayağa kalkıp birilerine cevap vermenin zamanı geldi ve geçiyor. Onun için hiç üzülmeyin bu millet, bu milletin adamına her zaman güvendi. O sağlam iradeye her zaman güvendi. O 15 Temmuz gecesi hep birlikte bu milleti sokağa davet ettiğinde 2'nci Kurtuluş Savaşı'nı hep birlikte verdik. O 2. Kurtuluş Şavaşı'nın lideri 'evet' diyorsa ben inanıyorum ki bu millet hep birlikte 'evet' diyecek. Güçlü Türkiye, güçlü demokrasi için, vesayetlere bir daha asla bu milleti teslim etmemek için, istikrarın kalıcı olması için, demokrasinin kurumsallaşması için 'evet' diyecek. ve seçim kaybetmekte rekor kıranların, adeta kendi içlerinde tek adam olanların bir daha o koltuklarda millet tarafından oturtulmaması için 'evet' diyecek. Bugüne kadar bu milletin hiçbir hayırlı işine 'evet' demeyenlerin, yine 'evet' demediğini görüyoruz. Onları da millete havale ediyoruz" ifadesini kullandı.

KARANFİLLER DAĞITTI

Konuşmanın ardından Selim Temurci ile beraberindeki partili grup yürüyüşe geçti. Yürüyüş boyuncu Temurci karşılaştığı vatandaşlara karanfiller dağıttı.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Temurci'nin konuşması

-Partili gruptan detay

-Temurci ve partililerin yürümesi

-Temurci'nin karanfil dağıtması

-Genel ve detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selahattin Demirtaş Bülent Eczacıbaşı Eyüp Sultan Beylikdüzü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title