Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 4

(havadan görüntülerle) 1- UZMAN ERBAŞ, NİŞANLISINI REHİN ALDI Zanlı 1,5 saat süren çabanın ardından teslim oldu.

(havadan görüntülerle)

1- UZMAN ERBAŞ, NİŞANLISINI REHİN ALDI

Zanlı 1,5 saat süren çabanın ardından teslim oldu.

Haber : Cengiz ÇOBAN-Ramazan EĞRİ-Anıl UÇAN-Çağatay KENARLI-Akın ÇELİKTAŞ-İSTANBUL DHA

Pendik Yenişehir Mahallesinde bulunan Melek Aknil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde uzman erbaş, nişanlısını rehin aldı. Zanlı 1,5 saat süren çabanın ardından teslim oldu.

Olay saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Uzman erbaş olarak görev yapan Umut D. birliğinden kaçtığını söyleyerek, aralarında kısa bir süredir sorun olduğunu iddia ettiği nişanlısı Hümeyra K'yı rehin aldı. Olay yerine Özel Harekat ekipleri sevk edildi. Özel harekat polislerinin yanı sıra Müzakere Timleri de devreye girdi. Polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Okul ve çevresinde bulunanlar uzaklaştırıldı. Zanlıyla müzakere yürüten polisler ikna çabalarına başladı. Umut D.'nin müzakereci polise, silahının olmadığını ve elinde bıçak bulunduğunu söylediği öğrenildi. Yaklaşık 1,5 saat süren müzakerenin ardından zanlı, polise teslim oldu. Zanlı Umut D, ile rehin aldığı Hümeryra K., ayrı ayrı polis aracına bindirildi. İkisinin de durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hümeyra K., hastaneye zanlı ise emniyete götürüldü.

Görüntü Dökümü:

----------------

-Olay yeri

-Liseden görüntü

-Polis araçları

-Özel harekat polisleri

-Çevrede alınan güvenlik önlemleri

-Zanlının çıkarılması

-Mağdurun çıkarılması

-Araçların çıkışı

-Detaylar

10.09.2018 - 15.16 Haber Kodu : 180910108

10.09.2018 - 15.12 Haber Kodu : 180910107

10.09.2018 - 15.10 Haber Kodu : 180910106

10.09.2018 - 15.09 Haber Kodu : 180910104

10.09.2018 - 14.50 Haber Kodu : 180910095

10.09.2018 - 16.52 Haber Kodu : 180910137

===============

(ek görüntü ve bilgiyle)

2- ZEYTİNBURNU'NDA HAFRİYAT KAMYONU DEVRİLDİ

Haber-Kamera: Zeki GÜNAL - İSTANBUL DHA

Zeytinburnu'nda damperi açılan hafriyat kamyonu üst geçide çarptıktan sonra devrildi. Sıkışan sürücü itfaiye tarafından kurtarıldı.

Zeytinburnu Sahilyolu Bakırköy yönünde ilerleyen hafriyat kamyonu Samatya tüneline yaklaştığı sırada damperi açıldı. Sürücünün durumu farketmemesi üzerine üst geçide çarpar kamyon tünel içine devrildi. Saat 11.45 sıralarında meydana gelen kazada sürücü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri sıkışan sürücüyü kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Bölgede trafik yoğunluğu yaşanıyor. Kamyonun kaldırılması için olay yerine vinç bekleniyor.

Görüntü Dökümü:

----------------

-Devrilen kamyon

-Yaralının ambulansa konulması

-Üst geçitteki hasar

-Olay yerinden görüntüler

10.09.2018 - 12.16 Haber Kodu : 180910058

10.09.2018 - 12.47 Haber Kodu : 180910069

10.09.2018 - 12.46 Haber Kodu : 180910072

==========================

3- FOSEPTİK ÇUKURUNA DÜŞEN İŞÇİYİ İTFİAYE KURTARDI

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İSTANBUL DHA

Kadıköy'de yıkım çalışması yapılan bir binada mazgalı olmayan 5 metrelik foseptik çukuruna bir işçi düştü. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışması sonucu işçi vinç yardımıyla kurtarıldı.

Olay saat 12.00 sıralarında Erenköy Mahallesi Ömerpaşa sokakta meydana geldi. Yıkım çalışması yapılan bir binadan çıkan molozları almak içim kamyonuyla gelen Fatih Yayla(29) aracından inerek çalışma alanına girdi. Yayla üzerinde mazgalı olmayan yaklaşık 5 metrelik  foseptik çukuruna düştü.

İTFAİYE KURTARDI

Olayı gören işçiler hemen Yayla'nın yardımına koştu. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kadıköy ve Erenköy'den gelen kurtarıcı araçları düşen işçiyi kurtarmak için seferber oldu. Düşen işçi itfaiyenin vinç yardımıyla yaklaşık yarım saat süren çalışmalar sonucunda kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan işçinin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Görüntü Dökümü:

-İtfaiye ve sağlık ekiplerinden görüntü

-Yıkım çalışması yapılan binadan görüntü

-Diğer işçilerden görüntü

-Düştüğü çukurdan görüntü

-İtfaiyenin kurtarma çalışması

-Vinç yardımıyla işçinin çıkarılması

-Ambulansa konması

-Vatandaşlarla röp

-Genel ve detay görüntüler

10.09.2018 - 13.39 Haber Kodu : 180910079

======================

(ÖZEL)

4- "SARALLAR" İLE BAĞLANTILI GRUBA OPERASYON : 15 KİŞİ ADLİYEYE SEVKEDİLDİ

"Galatasaray şampiyon olur bu senede Allah'ın izniyle"

Haber-Kamera: Çağatay KENARLI, İstanbul DHA

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin 'Sarallar' olarak bilinen suç örgütüyle bağlantılı bir gruba yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına aldığı 15 kişi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri, emniyet müdürlüğünden çıkarılırken, "Galatasaray şampiyon olur bu senede Allah'ın izniyle" dedi. Şüphelilere yönelik yapılan operasyonda lüks cipteki gizli bölmede bir kalaşnikof tüfek bulunması polis kameralarına yansımıştı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tehditle haraç, silahlı gasp, yağma ve kumar gibi çok sayıda suça karıştığını belirlediği 'Sarallar' olarak bilinen suç örgütüyle bağlantılı bir gruba yönelik geçtiğimiz cuma günü İstanbul, Trabzon, Çorum ve Muğla'da düzenlediği operasyonda  15 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüpheliler, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Bir şüpheli, emniyetten çıkışı sırasında, "Galatasaray şampiyon olur bu senede Allah'ın izniyle" dedi. Polis ekiplerinin şebeke lideri olduğu iddia edilen Cem E. ve Mehmet Aziz S.'yi yakalamak için çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.

HUMMER CİPTE KALAŞNİKOF BULUNMUŞTU

Şüphelilerin adreslerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, biri kalaşnikof tüfek olmak üzere 5 silah, silahlara ait 89 mermi, farklı kişilere ait 128 kredi kartı ve banka kartı ile 89 hesap cüzdanı ele geçirilmişti. Polis şüphelilerin İstanbul'da Şişli ve Beylikdüzü'nde, Muğla merkez ve Bodrum'da yasa dışı kumar oynatarak elde ettikleri paralarla lüks yaşam sürerek, lüks bir cip ile yat satın aldıklarını ileri sürmüştü. Öte yandan baskın sırasında bir lüks cipte bulunan gizli bölmede kalaşnikof tüfek ele geçirmişti.

Görüntü Dökümü

------------

-Şüphelilerin adliyeye sevk edilmesi

-Şüphelilerin polis aracına bindirilmesi

-Genel ve detaylar

ARŞİV

(Polis Kamerası)

-Cipin görüntüsü

-Cipten çıkan kalaşnikof ve şarjörü

10.09.2018 - 13.07 Haber Kodu : 180910075

========================

5- ÖĞRENCİLER NARKOTİK KÖPEĞİ İLE ÖZÇEKİM YAPTI

Murat SOLAK-Taner YENER/İSTANBUL,

Bağcılar'da istanbul Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı narkotimler, uyum haftası kapsamında okul önlerinde  öğrencilerin huzur ve güvenliğini sağlamak için denetim gerçekleştirdi.

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan Nene Hatun İlköğretim Okulu önünde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotimlerce denetim yapıldı. Müdürlüğe bağlı motorize ekiplerin de görev aldığı denetimlere "Eros" isimli polis köpeği de eşlik etti. Eros'a yoğun ilgi gösteren öğrencilerden bazıları aileleriyle birlikte özçekim yaptılar.

Denetim sırasında okul önündeki caddede otomobiller  ve sürücüleri  üzerinde denetimler yapıldı.  Araçların evrakları incelendi. Sürücü ve yolcular Genel Bilgi Taraması'ndan (GBT) geçti.

Görüntü Dökümü:

Okul önünde bekleyen polisler

Polislerin araç araması

Polis köpeği Eros ve öğrenciler özçekim yaparken

Genel ve detaylar

10.09.2018 - 13.40 Haber Kodu : 180910078

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title