Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 3

(ek aktüel görüntüyle geniş haber)1- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN HAYIR ÇADIRINA ZİYARETHaber: Özgür ALTUNCU / Kamera: Yaşar KAÇMAZ - İstanbul DHACumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer Hacıosman Metro İstasyonu çıkışında bulunan "Hayır" çadırını ziyaret etti.

(ek aktüel görüntüyle geniş haber)

1- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN HAYIR ÇADIRINA ZİYARET

Haber : Özgür ALTUNCU / Kamera: Yaşar KAÇMAZ - İstanbul DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer Hacıosman Metro İstasyonu çıkışında bulunan "Hayır" çadırını ziyaret etti.

Samsun'a gidecek olan Erdoğan, saat 13: 00 sularında Tarabya Köşkü'nden Atatürk Havalimanı'na hareket etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarabya bayırında kendisine el sallayanları görünce makam aracını durdurdu. Bir kadın ve yanındaki iki çocuğuyla bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Atatürk Havalimanı'na doğru hareket etti.

ÖNCE EVET SONRA HAYIR ÇADIRINA ZİYARET

Konvoyu Hacıosman'a geldiğinde makam aracını tekrar durduran Cumhurbaşkanı Erdoğan, yol kenarında bulunan 'Evet' çadırına geçti.

'Evet' çadırında çalışma yapan partililerle sohbet edip fotoğraf çektiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sırasında sadece 2 metre yakında bulunan 'Hayır' çadırından İzmir marşı yükseliyordu. Ak Parti'nin referandum şarkıları çalınan 'Evet' çadırından çıkan Erdoğan, 'Hayır' çadırına geçti.

"HEPİMİZİN CUMHURBAŞKANI OLABİLMENİZ İÇİN HAYIR"...

Çadırın girişinde ellerinde 'Hayır' broşörleri bulunanlarla konuşan Erdoğan'a kadınlardan birinin "Hepimizin Cumhurbaşkanı olabilmeniz için hayır" dediği duyuldu. 'Hayır' çalışması yapan başka bir kişi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a su ikram edip içeriye davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, içeri girip yaklaşık 15 dakika 'hayır' çalışması yapanlarla konuştu. Basın mensuplarının uzaktan görüntüleyebildiği sohbette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, birlik beraberlik vurgusu yaptığı, çadırdakilerin de hayırcıların terörist olarak nitelenmesinin birlik beraberliği bozduğunu söyledikleri öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Hocıosman'dan ayrılarak Atatürk Havalimanı'na geçti.

Görüntü Dökümü:

---------------

Cumhurbaşkanlığı konvoyunun Tarabya'dan geçişi

Tarabya yokuşunda Cumhurbaşkanının aracının durması

Bir kadın ve iki çocuğuyla sohbet etmesi

Hacıosman'dan Cumhurbaşkanının konvoyunun durması

Cumhurbaşkanının Evet çadırını ziyaret etmesi

Hayır çadırından İzmir Marşının çalınması

Cumhurbaşkanının Evet standında hatıra fotoğrafı çektirip sohbet etmesi

Cumhurbaşkanının Evet çadırından ayrılıp Hayır Çadırını geçmesi

Hayır çadırı içinde çalışma yapanlarla sohbet etmesi

Cumhurbaşkanının Hayır Çadırından çıkması

Hacıosman'dan ayrılması

28.03.2017 - 14.51 Haber Kodu : 170328095_

============================

2- NUMAN KURTULMUŞ: (CUMHURBAŞKANININ FESİH YETKİSİ) BÖYLE BİR ŞEY YOK. KÜLLİYEN YALAN

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş,

" Diyor ki, 'bir sabah kalkacak kafası kızacak meclisi feshettim'. Böyle bir şey yok. Külliyen yalan. Hiçbir sorumlu devlet adamı ne olursa olsun kolay kolay seçimleri yenilemez. Ama bıçak kemiğe dayanır mı dayanır"

" Darbelere ramak kalır, sistemin kitlenmesine ramak kalır o zaman Cumhurbaşkanı ve Meclis 'biz seçimi yeniliyoruz' der. Cumhurbaşkanlığı seçimi yeniliyoruz derse o anda kendi Cumhurbaşkanlığı da düşer. O zaman o da seçime gidecek. Dolayısıyla bu bir darbesavar bir maddedir"

"Evet oyları yukarıya doğru çıktıkça maalesef Cumhuriyet Halk Partisi ve 'Hayır' cephesi de çok hareketleniyor. CHP, üzerine düşen bir takım yalanlarla milletin kafasını bulandırmaya çalışıyor"

"Mübarek, çalış çabala da sen Cumhurbaşkanı ol. Kendilerinden birinin Cumhurbaşkanı olacağına dair hiçbir kanaatleri yok, 'ne kadar yalanla biz bunlardan birisinin Cumhurbaşkanlığını engellersek' diye çalışıyorlar"

Haber-Kamera: Enver Alas / İstanbul,DHA

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bağcılar Belediyesi, SETA ve Marmara Belediyeler Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yerel Yönetimler Sempozyumu'na katıldı. Bağcılar Wyndham Otel'de düzenlenen sempozyumun açılışında konuşan Numan Kurtulmuş, vesayetçi sistemi ortadan kaldırmak, çatışmacı sistemi sona erdirmek, çift başlılığı ortadan kaldırmak, siyasi ve ekonomik istikrarsızlıkları önlemek için yeni bir anayasaya ve hükümet sistemine ihtiyaç olduğunu söyledi.

"EVET OYLARININ EĞRİSİ YUKARIYA DOĞRU HIZLA GİDİYOR"

16 Nisan'da yapılacak referanduma 3 hafta kaldığını belirten Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Bendeniz her hafta Anadolu'da çok çalışan bir kardeşiniz olarak başlangıcından bu yana gözle görülür, elle tutulur bir şekilde 'Evet' oylarının eğrisi yukarıya doğru hızla gidiyor" diye konuştu.

"BU YALANLARLA BİRKAÇ 'HAYIR' OYUNU ARTIRACAĞINI ZANNEDİYOR"

Kurtulmuş, "Evet oyları yukarıya doğru çıktıkça maalesef Cumhuriyet Halk Partisi ve 'Hayır' cephesi de çok hareketleniyor. CHP, üzerine düşen bir takım yalanlarla milletin kafasını bulandırmaya çalışıyor. Bu yalanlarla birkaç 'Hayır' oyunu artıracağını zannediyor. Şimdi diyorlar ki 'Cumhurbaşkanı 2. döneminin son yılında istifa eder yeniden bir seçim yapar ve bir 5 yıl daha gelirse'... Mübarek, çalış çabala da sen Cumhurbaşkanı ol. Kendilerinden birinin Cumhurbaşkanı olacağına dair hiçbir kanaatleri yok, 'ne kadar yalanla biz bunlardan birisinin Cumhurbaşkanlığını engellersek' diye çalışıyorlar. Böyle bu milletin gönlünde yer edilmez" dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİNİN GETİRDİKLERİ

Konuşmasında 18 maddelik Cumhurbaşkanlığı sisteminin neler getireceğiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Numan Kurtulmuş, yeni sisteminin bazı avantajlarını anlattı.

"HIZLI VE DOĞRUDAN BİR HÜKÜMET KURULUYOR"

Sistemin en önemli avantajlarından birinin hızlı hükümet kurmayı getirdiğini aktaran Kurtulmuş, şunları söyeldi:

"Halk kimi Cumhurbaşkanı seçerse ertesi gün hükümetini ilan edip görevine devam edecek. Diğer sandıkta da milletvekillerini seçecek. Milletvekilleriyle de yasamayı belirleyecek, onlar da kanun yapacaklar. (Mevcut sistemde) Kurulamayan hükümetler, 7 Haziran'da yaşadık. Ben de CHP ile yapılan görüşmelerde istikşafi heyetinde vardım. Konuş Allah konuş, görüş Allah görüş; ortaya bir sonuç çıkmadı. Türkiye 7 haziran 1 Kasım arasındaki süreyi kaybetti. Artık aylarca kurulamayan hükümetler, kirli hükümet pazarlıkları bundan sonra geride kalıyor. Bundan sonra hızlı ve doğrudan bir şekilde hükümet kuruluyor."

"YASAMA İLE YÜRÜTMEYİ BİRBİRİNDEN AYIRIYORUZ"

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, sistemin getirdiği önemli avantajlardan birinin yeni anayasayla birlikte yasama ve yürütmenin birbirinden ayrılacağını söyledi. Kurtulmuş, "CHP ve 'Hayır' bloğunun en fazla yalan söylediği yerlerden birisi burası. Tam tersine bugün ki sistemde hükümetin istemediği hiçbir yasa teklifi meclise gelmiyor. Yani hükümet kimse yasama da o aynı zamanda. Bu sistem altında yıllardır bu böyle. Şimdi yasama ile yürütmeyi birbirinden ayırıyoruz. Cumhurbaşkanının kanun yapma yetkisi yok. Hükümetin yasa tasarısı gönderme yetkisi yok. Yasamayı sadece TBMM yapacak.Ayrıca bir adam hem milletvekili hem bakan olamayacak. Böylece herkes kendi işini yapacak. Yasama ve yürütme başka şekilde çalışacak" ifadelerini kullandı.

"BİZİM ZANNETTİĞİMİZ BÜROKRATLARIN NASIL TIKAÇ GÖREVİ GÖRDÜĞÜNÜ GÖRDÜK"

Mevcut sistemde bürokrasinin de kendi kuralları içerisinde zaman zaman siyaseti tıkayan bir görev gördüğüne dikkat çeken Numan Kurtulmuş, şu şekilde konuştu:

"Biz bunu gördük. Hatta itiraf edeyim, 7 Haziran'dan sonra bile bizim zannettiğimiz bürokratların nasıl tıkaç görevi gördüğünü gördük. Niye? Acaba hükümet değişir mi diye. Bürokratik oligarşi dediğimiz şey, Türkiye'de zaman zaman siyasetin önüne geçer.

Ama 5 yıldan 5 yıla hükümeti değiştirme yetkisi sadece millette olursa bürokratta adam gibi çalışır, başında kim varsa onun istikametinde yoluna devam eder. Milletin sandıktan seçtiği Cumhurbaşkanı ve hükümet sistemi ekibiyle birlikte gelecek ve ekibiyle birlikte gidecek. Arada bürokrasi tıkır tıkır çalışacak. Kurumsal etkinlik artacak ve kurumsal kapasite üst seviyeye çıkacak"

"HİÇBİR SORUMLU DEVLET ADAMI NE OLURSA OLSUN KOLAY KOLAY SEÇİMLERİ YENİLEMEZ"

"Bu paketin en önemli bir başka özelliği de 'darbesavar' olmasıdır" diyen Numan Kurtulmuş, "Eğer Türkiye'de sistem kitlenirse, mümkündür; Cumhurbaşkanı başka tarafa Meclis başka tarafa çekerse karşılıklı olarak Meclis'in ve Cumhurbaşkanı'nın yenilenmesi kararı alınır. Sayın Kılıçdaroğlu zannediyor ki hep Erdoğan ve Erdoğan gibileri orada oturacak. Öyle anlamış, öyle kabul ediyor. 'Bizden biri artık cumhurbaşkanı olamaz' diyor. Doğru da düşünüyor.Yani yanlış da düşünmüyor değil. Ancak zihninin arkasındaki bu sebepten dolayı diyor ki, 'bir sabah kalkacak kafası kızacak meclisi feshettim' Böyle bir şey yok. Külliyen yalan. Hiçbir sorumlu devlet adamı ne olursa olsun kolay kolay seçimleri yenilemez. Ama bıçak kemiğe dayanır mı dayanır. Darbelere ramak kalır, sistemin kitlenmesine ramak kalır o zaman Cumhurbaşkanı ve Meclis 'biz seçimi yeniliyoruz' der. Cumhurbaşkanlığı seçimi yeniliyoruz derse o anda kendi Cumhurbaşkanlığı'da düşer. O zaman o da seçime gidecek. Dolayısıyla bu bir darbesavar bir maddedir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, açılış konuşmasının ardından Numan Kurtulmuş'a günün anısına hediye takdim etti.

Görüntü Dökümü

-----------------

-Sempozyuma katılanlar

-Numan Kurtulmuş ve beraberindekiler

-Salondaki izleyiciler

-Numan Kurtulmuş'un konuşması

-Genel ve detaylar

28.03.2017 - 14.42 Haber Kodu : 170328094

============================

3- BAKAN ÖZHASEKİ: BİR YOL AYRIMINDAYIZ, DÖNEMEÇTEYİZ

*Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki :

"3 aylık, 6 aylık, 1 senelik hükumetlerle Türkiye'nin yapacak bir şeyi yok. Türkiye'nin büyük meseleleri var. Büyük yatırımların yapılması lazım ve istikrar olması lazım. İstikrar olmazsa yatırım olmaz."

Erhan TEKTEN, İstanbul DHA

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri-Nevşehir dernekleri üyeleriyle Bahçelievler Yenibosna'da bir otelde, Çobançeşme'de AK Parti Bahçelievler Kadın Kolları üyeleriyle, ardından da Merter Ak Çarşı esnafı ile bir araya geldi. Bakan Özhaseki buluşmalarında 16 Nisan'daki referandumda neden 'evet' oyu verilmesi gerektiğini anlattı. Yenibosna'daki programında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki FETÖ ile ilgili olarak, "Devletin bunlardan temizlenme çalışmaları sürüyor. 90 bin kadar bunlardan olan kişinin işine son verdik. Gene bizim meşhur CHP, 'Mağduriyetler var' demeye başladı. Allah aşkına ne mağduriyetinden bahsediyorsunuz siz? Bu millet mağdur. Burada esnaf var. Siz dükkanınızda çalışan size ihanet ederse çalıştırmaya devam eder misiniz? Devlet olarak biz de bunları okutmuşuz, büyütmüşüz millete hizmet etsinler diye. Ama geldiği yerde başındaki amirini dinlemiyor. Millete, devlete hizmet etmiyor. Amerika'dan ne emir geliyorsa onu yapıyor. Böyle adamları niye çalıştıralım biz de?" şeklinde konuştu.

"BU SİSTEM BABAYLA OĞULU, ANNEYLE KIZI BİRBİRİNE DÜŞÜRÜR"

Mehmet Özhaseki iki başlı sistemin olmaması gerektiğinin altını çizerek, "Yemin ediyorum, bu sistem babayla oğlu, anneyle kızı birbirine düşürür. Rahmetli Atatürk zamanından başlayan kavgalar bugüne kadar gelmiştir. Yüzlerce kavga var. Rahmetli Atatürk ile İnönü birbirlerine küs öldüler biliyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

"BİR YOL AYRIMINDA, DÖNEMEÇTEYİZ"

Özhaseki konuşmasını şöyle sürdürdü; "Tek adam devleti diyorlar. Şu anki sistemde Cumhurbaşkanı ne yaparsa yapsın yargılanamaz. Vatana ihanetten de yargılanamaz. Öyle bir suç kalktı. Envai çeşit yetkisi var. 'Her şeyi yapar' diye yazıyor kanun ve yargılanamaz. Yeni gelecek sistemde attığı her imzadan sorumlu. Cezai sorumluluğu var. Hangisi diktatörlük olur size göre? Köprü, baraj yaptırsa, yanlışsa cezai sorumluluğu var. Yeni gelecek sistem böyle. Bunu bile bile tersini söylüyorlar. Bir yol ayrımındayız, dönemeçteyiz. Allahın izniyle bu geçtiğinde Türkiye'nin önü açılmış olacak. Vesayet rejimi bir daha burnunu kaldıramayacak. Seçtiğimiz insanlar güçlü bir şekilde gelip, 5 sene boyunca bize hizmet edecekler. ve neticesinde Türkiye kalkınmış olacak. İşlerimizin önü açılmış olacak. Yoksa oradaki ayak oyunlarına kurban gideceğiz. Bizim gibi coğrafyada yaşamanın tek şartı vardır; o da güçlü olmaktır."

"3 AYLIK, 6 AYLIK HÜKÜMETLER OLMAYACAK"

Daha sonra Çobançeşme'de AK Parti Bahçelievler Kadın Kolları'nın çalışmasına katılan Özhasekİ buradaki vatandaşlara seslendi. Çok zayıf hükumetlerle bu ülkenin büyüyemeyeceğini söyleyen Özhaseki, "3 aylık, 6 aylık, 1 senelik hükümetlerle Türkiye'nin yapacak bir şeyi yok. Türkiye'nin büyük meseleleri var. Büyük yatırımların yapılması lazım ve istikrar olması lazım. İstikrar olmazsa yatırım olmaz. Kimse geleceğini görmezse yatırım gelmez. Yeni sistemde yüzde 51 ile Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. O da hükümetini kuracak. 5 yıl boyunca devam edecek. Seversek devam edecek, sevmezsek sırtımızda kambur değil ya atarız onu başkasını göreve getiririz. O kadar kolay bir sistem. Ayak oyunlarına kurban olmayacak. 3 aylık 6 aylık hükümetler olmayacak." dedi

"İKİ BATI ÜLKESİ ÇIKIP DA GEÇMİŞ OLSUN DEMEDİ"

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine de değinen Özhaseki, "İnşallah bundan sonra kimse buna cesaret edemez. Meclise bomba attılar. İnsanları öldürdüler. Batı ülkelerinin ne yapması lazım. Geçmiş olsun demesi lazım. İki batı ülkesi çıkıp da geçmiş olsun diyemedi. Şaşırdılar. 'Bu darbe teşebbüsü niye tutmadı, Erdoğan'ı niye öldüremedik, nerede yanlış yaptık.' dediler. İki hafta sonra çıkıp 'darbecilere kötü muamele yapmıyorsunuz değil mi?'dediler. Allah sizin belanızı versin. Bunların gerçek yüzleri ortaya çıktı. Bunları gördüğümüz dönemde inşallah bu yeni sisteme geçip güçlü iktidarlarla büyümemiz lazım. Bu ruh bizde var." dedi.

Bakan Özhaseki, buradaki programının ardından Merter Ak Çarşı esnafıyla buluşup, sohbet etti.

Görüntü Dökümü:

------------------

-Bakan Özhaseki'nin Kayseri-Nevşehir dernekleri üyeleriyle toplantısı

-Burada konuşması

-Salondan detaylar

-Çobançeşme'de kadınlara konuşma yapması

-Dinleyenlerden detaylar

-Merter'de iş adamları ile sohbet etmesinden detaylar

28.03.2017 - 14.31 Haber Kodu : 170328093

=======================

4- İRANLI KADIN KUCAĞINDAKİ BEBEĞİYLE CAMİ BAHÇESİNDE UYUŞTURUCU SATARKEN YAKALANDI

Haber: Çağatay KENARLI, İstanbul DHA

İstanbul Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri Fatih'te geçtiğimiz Cuma günü durumundan şüphelendiği Gürcistan uyruklu 2 kişiyi takibe aldı. Polis ekipleri Gürcistan uyruklu şüphelilerin Valide Sultan Camisi bahçe kısmında kucağında 1,5 yaşındaki çocuğuyla dilencilik yapan İran uyruklu kadından uyuşturucu madde aldıklarını tespit etti.

Bunun üzerine polis ekipleri Gürcistan uyruklu 2 kişi ile çocuğuyla dilencilik yapan ve uyuşturucu madde satan İran uyruklu 33 yaşındaki N.M.'yi yalayarak gözaltına aldı. Gürcistan uyruklu şüphelilerin yapılan üst aramasında yaklaşık 10 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Cumartesi günü emniyetteki işlemleri biten 3 kişi adliyeye sevk edildi. İran uyruklu N.M. çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, Gürcistan uyruklu 2 kişi ise serbest bırakıldı.

KUCAĞINDAKİ BEBEKLE UYUŞTURUCU SATIŞI GÜVENLİK KAMERASINDA

Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyon caminin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Gürcistan uyruklu 2 kişinin kadından uyuşturucu maddeyi aldıktan sonra yürürken polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanmaları görüldü. Bir başka polisin ise İran uyruklu kadını yakalaması görüntülere yansıdı. Gözaltına alınan 3 kişinin polis merkezine getirilmesi kaydedildi.

Görüntü Dökümü

-----------

(Güvenlik Kamerası)

-Gürcistan uyruklu 2 kişinin kadının yanından ayrılması

-Polis ekiplerinin 2 kişiyi yakalaması

-İranlı kadının yakalanması

-Gözaltına alınan 3 kişinin emniyete getirilmesi

===============================

5- "PARAYI BULDUK" FİLMİNİN İLK FRAGMANI YAYIMLANDI

Haber: Orhan SENCER / İSTANBUL,

Çekimleri geçtiğimiz ay tamamlanan ve üç kuşak oyuncuların yer aldığı "Parayı Bulduk" isimli sinema filminin ilk fragmanı görücüye çıktı.

Pek çok film festivalinde aday olacak "Parayı Bulduk" filmi, oyuncu kadrosuyla olduğu kadar senaryosuyla da dikkati çekiyor. Senarist ve yönetmenliğini İhsan Taş'ın yaptığı filmin başrollerini Ersin Korkut, Alay Cihan, Afrikalı Ali, Metin Yıldırım, Gülsüm Alkan ve Metin Keçeci üstlendi.

ERSİN KORKUT: SENARYOYU ÇOK BEĞENDİĞİM İÇİN PROJEYİ KABUL ETTİM

Ünlü youncu Ersin Korkut, filmin senaryosunu çok beğendiği için projeyi kabul ettiğini belirterek, "Daha önce birlikte uzun yıllar çalıştığım ekip arkadaşlarım Metin Keçeci ile Gülsüm Alkan'ın da projede olması beni çok mutlu etti. Set boyunca birlikte çok güzel vakit geçirdik, keyifli anlar yaşadık ve geçmişteki anılarımızı tazeledik. Yönetmenimiz İhsan Taş'ın da tüm ekiple yakından ilgilenip içten davranması, bizim enerjimizi daha da yükseltti ve çok güzel bir işin ortaya çıkmasında büyük etkisi oldu. Bunca insanın özveriyle çalıştığı ve emek harcadığı bir iş, hak ettiği değeri görecektir diye düşünüyorum" dedi.

Para Bulduk filminin konusu ise şöyle:

"Kumarhane müdürü Nermin (Gülsüm Alkan) çok akıllı ve zeki bir kadındır. Türkiye'de kumar oynatmanın yasak olduğunu bildiği için polis baskınlarına karşı önlem olarak kumarhaneye film seti havası verir. Bir süre sonra hayatını figüranlık yaparak kazanan Artist Kemal'in (Metin Yıldırım) orayı gerçek film seti sanıp işe başlaması ile kumarhanede yaşanan olaylar tam bir komediye dönüşür."

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Parayı Bulduk filminin fragmanı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hacıosman Türkiye Sarıyer Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title