Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 2

1- ABDULLAH GÜL ESENYURT'TA (1)Haber-Kamera Enver ALAS / İstanbul, DHA11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını kılmak üzere 13.00 sıralarında Esenyurt'taki Serhan Tirit Merkez Camii'ne geldi.

1- ABDULLAH GÜL  ESENYURT'TA (1)

Haber-Kamera Enver ALAS / İstanbul, DHA

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını kılmak üzere 13.00 sıralarında Esenyurt'taki Serhan Tirit Merkez Camii'ne geldi. Gül, camiye girişinde karşılaştığı vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Namazın ardından açıklama yapacak olan  Gül'e basının da yoğun ilgisi oldu. Öte yandan polis, cami girişinde ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Camiye girenlerin üstü tek tek arandı.

Görüntü Dökümü

--------------------

-Gül'ün camiye gelişi

-Vatandaşların yoğun ilgisi

-Gül'ün vatandaşlarla tokalaşması

-Camiye girişi

-Camiden görüntüler

-Polisin görüntüsü

-Genel ve detaylar

============================

(geniş haber)

2- TOPBAŞ'TAN DAMADI KAVURMACI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Haber-Kamera: Erhan TEKTEN İstanbul DHA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,  FETÖ soruşturmasında tutuklu olan damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliyesiyle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Çekmeköy -Sancaktepe-Sultanbeyli  Metro hattı ile Sarıgazi -Taşdelen-Yenidoğan metro hattı sözleşme imza töreninden sonra soruları yanıtlayan Topbaş, "Şunu söylemek isterim. Bugüne kadar 40 küsur yıllık siyasi hayatımda, görevlerde yargıyla ilgili, yargıya intikal etmiş konularda asla konuşmam. Üzerinde durmadım bu yargıya olan saygımdır. Bu beni yakınım olsa uzağım olsa. ya da benim belediyemin herhangi bir konusuyla ilgili davalar olsa.  Çokça ve zaman zaman yaşamaktayız. Bunu net olarak ifade etmek istiyorum" dedi.

"KIZIM FATIMA DA OLSA KOLUNU KESERİM"

Kendisinin tavrını ilk günlerde koyduğunu belirten Topbaş, "Peygamber efendimizin  buyurduğu gibi 'Kızım Fatıma da olsa kolunu keserim' diye. Biz bu ahlaktayız. Bu anlayıştayız. Şu anda ben bir aile reisiyim. Benim alem büyük bir aile ve İstanbul ailesi. Buradaki herkesin, İstanbul'da yaşayan tüm fertlerin bireylerin sorumluluğunu üstlenmiş birisiyim. ve böyle kabul edilmiş durumda. Ben burada İstanbulluların mutluluğunu da düşünmek zorundayım. Hizmet etmek zorundayım. Bakınız burada çok önemli bir imza töreni yaptık. Arkasından diğerleri gelecek. Bu hizmetlerimizin gelecekte de çok iyi algılanacağını biliyorum. Günümüze kadar bu kente yaptığımız hizmetler bize verilen sorumluluğun yansımasıdır. Gereğidir. Bunu yerine getirmeye çalıştım" ifadelerini kullandı.

"BU ADALETİN HERKESE EŞİT MESAFEDE OLDUĞUNU BİLİYORUM"

Topbaş, "Onun için şu anda yargının halen devam etmekte olan konusu ve konularıyla ilgili ki burada zaman zaman beni de itham eden, belediyemle de ilgili davalar olsun- asla bu davalar üzerinde konuşmayı, değerlendirmeyi doğru bulmuyorum. Yargıya olan saygımızdır. Çok da detaylı da bakmıyorum. Açık ve net de ifade edeyim. Neyin nesidir? Ne oldu bitti? Bunlara da bakmıyorum bu konuyla ilgili. Ben işime bakıyorum. Büyük bir sorumluluk almış durumdayım. Bu arada benim bütün düşüncelerim değerlerim bu kente daha neler yapabiliriz, bu kenti daha nasıl geliştirebiliriz. Yoksa bir yerlere takılarak, bir yerlerin ortamı ve kavgası içerisinde olmak istemem, girmiyorum da. Yargı ve adalet… Buna güveniyorum. Bu adaletin herkese eşit mesafede olduğunu biliyorum. İnanıyorum ki adalet tecellisi herkesin beklediği şeydir.  Adaletin vereceği karar önemlidir. Bizim burada kalkıp da yorumlar yapmamız yanlış olur diyorum" diye konuştu.

"GÖRÜŞME İMKANIM OLDU. ÇOK DETAYLI GÖRÜŞMEDİM

Kavurmacı'nın evde mi yoksa hastanede mi tedvi olacağı ile ilgili soruya ise Topbaş, "Sağlık durumu ile ilgili olarak da detaylara girmeyeceğim, ciddi bir rahatsızlığı vardı geçmişte de. Onu kendisi takip edecek, edecekler. Ben gördüm. Ama çok fazla değil. Görüşme imkanım oldu çok detaylı görüşmedim." diye cevap verdi.

Görüntü dökümü:

------------

-Topbaş'ın soruları yanıtlaması

05.05.2017 - 12.06 Haber Kodu : 170505047_

===============================

(yeni görüntü ve bilgiyle)

3- METROBÜS ARIZA YAPTI; YOLCULAR METROBÜS YOLUNDA YÜRÜDÜ

Haber-Kamera: Sinan BİLGİLİ - İhsan DÖRTKARDEŞ - İSTANBUL DHA

Bahçelievler Yenibosna durağı yakınında saat 08.00 sıralarında  bir metrobüs arıza yaptı. Zincirlikuyu yönüne metrobüs seferleri bir süre durdu. Çok sayıda metrobüs peşpeşe sıralandı, uzun kuyruk oluştu. Metrobüs kuyruğu Şirinevler'e kadar uzadı.Her iki yönde de kontrollü olarak geçişler verildi. Metrobüslerdeki yolcular inerek metrobüs yolunda yürüdü.

DURAKLAR DOLDU TAŞTI

Avcılar İstasyonu sadece Beylikdüzü'nden gelen otobüslere açık tutuldu. Metrobüs arızasının olduğu bölgede araç sürücülerinin yavaşlaması E-5'teki yığılmayı da arttırdı. Seferlerinin durması ile birlikte metrobüs arızası nedeniyle bütün duraklarda aşırı yığılma olurken, işlerine, randevularına, okullarına geç kalanlar tepki gösterdi.

Arıza yapan metrobüsün çekilmesinin ardından yaklaşık 45 dakika sonra aksayan seferler normale döndü.  Metrobüs yolunda yürülen yolcular o anları cep telefonlarıyla kaydedip sosyal medyada paylaştı.

Görüntü Dökümü:

-----------

GEÇİLEN GÖRÜNTÜLER

-Peşpeşe sıralanan metrobüsler

-Yoldü yürüyenlerin paylaştığı görüntüler

AKTÜEL GÖRÜNTÜ

-Metrobüslerden görüntü

-Duraklarda bekleyen yolcular

-Görevlilerin çalışması

-Uzun metrobüs kuyruğu

YENİ GÖRÜNTÜLER

Metrobüs durağında yapılan anons

Avcılar durağındaki yığılma

Hastaneye gitmek üzere 1 saat eşi ile bekleyen bir yolcu

E5'teki yığılma

05.05.2017 - 11.20  Haber Kodu : 170505037

05.05.2017 - 09.38 Haber Kodu : 170505018

05.05.2017 - 08.55 Haber Kodu : 170505015

===========================

4- METROBÜS ARIZASIYLA İLGİLİ İETT'DEN AÇIKLADA

İstanbul DHA

Yenibosna durağında metrobüs arızası nedeniyle bu sabah yaşanan yoğunlukla ilgili  İETT yazılı açıklama yaptı.

İETT'nin yazılı açıklaması şu şekilde:

Bugün saat 07.58'de 34 BZ hattında Beylikdüzü seferini gerçekleştirmekte olan aracımız, Yenibosna peronunda arıza yapmıştır. Zaman kaybetmeden metrobüsün arızalandığı bölgeye teknik personel ekibi yönlendirilirken, saat 08.03'te tekli geçiş sağlanmaya başlanmıştır. Ekibin araca müdahale etmesinin ardından saat 08.31'de metrobüs hattı her iki yöne de açılmıştır.

Saat 08.15'ten itibaren bazı yolcuların araç kapılarını açarak hatta yürümeye başlamaları, metrobüslerin yavaş bir şekilde ilerlemelerine neden oldu. Saat 09.00'da hatta yürüyen yolcuların tamamı araçlara bindirildikten sonra seferlerimiz saat 09.30'da normale döndü.

==========================

5- YALOVA HAVA MEYDAN KOMUTANLIĞI'NDA DARBE GİRİŞİMİ İDDİANAMESİ TAMAMLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği, 65. Hükümet ile Türkiye Büyük Millet Meclisi "davacı" olarak yer aldı.

Haber: Ümit TÜRK İstanbul / DHA

15 Temmuz darbe girişiminde Yalova Hava Meydan Komutanlığı'ndan İstanbul'a asker sevkiyatı yapan 10'u tutuklu 16 rütbeli asker hakkındaki soruşturma tamamlandı. Darbeciler hakkında "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs, Hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs ve TBMM'yi ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçlarından 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılığınca hazırlanan iddianame 259 sayfadan oluşuyor. İddianamede, Yalova Hava Meydan Komutanlığı'nda kamp ve eğitim için bulunan öğrenci askerleri İstanbul'daki kalkışmaya götüren 10'u tutuklu 16 rütbeli asker "şüpheli" sıfatıyla yer alıyor.

BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ DE DAVACI...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği, 65. Hükümet ile Türkiye Büyük Millet Meclisi ise "davacı" olarak yer aldı.

YALOVA'DAN İSTANBUL'A DARBECİ TAKVİYESİ YAPILDI

İddianamede, şüphelilerin Yalova Hava Meydan Komutanlığı ve İstanbul Yeşilköy Hava Harp Okulu Komutanlığı personeli olduğu belirtildi. Darbeci askeri kanadın İstanbul'daki fiili hakimiyetini sağlamak amacıyla Hava Meydan Komutanı Metin Yıldırım'ın talimatı ve yönledirmesiyle, Hava Harp Okulu öğrencilerinden bir grubu otobüslerle bindirerek İstanbul'a gönderdiği belirtildi. İkinci grubun ise darbe girişiminin başarısız olması nedeniyle gidemedikleri ancak hazır bekletildikleri vurgulandı. Yine şüphelilerden pilotlar Tuncay Yıldırım ve Haşan Kaya'ın silahlı ve teçhizatlı helikopterle İstanbul içerisinde darbe girişimine katılan personellerin naklini gerçekleştirdikleri ifade edildi. İddianamede söz konusu nakil eylemlerinden birinin ise suçtan zarar gören Beşiktaş Jimnastik Kulübü Demeği'ne ait Vodafone Arena Stadı olduğu belirtildi.

İSTENEN CEZALAR...

İddianamede aralarında değişik rütbelerde olan 10'u tutuklu 16 darbeci asker hakkında, "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs", "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni ortadan kaldırmaya teşebbüs" ve "Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçlarından 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. Şüpheliler hakkında ayrıca, "Silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 7,5 yıldan 15'er yıla kadar hapis cezası ile bazı şüphelilere, "Gece vakti iş yeri dokunulmazlığının ihlal" suçundan ise 3 yıldan 9 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

=============================

6- GENELKURMAY BAŞKANLIĞI'NCA HAZIRLANAN DARBE GİRİŞİMİNE YÖNELİK BİLİRKİŞİ RAPORU

Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan bilirkişi raporunda, darbecilerin hazırladıkları sıkıyönetim direktifinde yer alan atama listesinin örgütün sivil ve askeri üst düzey mensuplarınca hazırlandığının belirlendiği belirtildi.

Raporda, atama listesi hazırlanırken askerlerin resmi hiyerarşiye uygun davrandığı, örgütün sivil otoritesinin ise daha düşük rütbedeki kişileri önemli yerlere getirmeye çalıştığı kaydedildi.

Ayrıca atama listesinde yer alanların büyük çoğunluğunun FETÖ/PDY mensubu olduğuna dair haklarında resmi makamlardan Genelkurmay Başkanlığı'na bilgi verildiği kaydedildi.

Haber: Ümit TÜRK İstanbul / DHA

Darbeci askeri kanat tarafından hazırlanıp tüm askeri birliklere gönderilen "Harekat Yıldırım" ibareli sıkıyönetim direktifi ekinde yer alan atama listesinin farklı eller tarafından oluşturulduğu belirlendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılığınca Yalova Hava Meydan Komutanlığı'nda darbe girişimine katılan askerler hakkında hazırlanan iddianamede Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan bilirkişi raporunda çarpıcı bir bilgiye yer verildi. Darbenin başarılı olması durumunda sıkıyönetim tarafından ülke yönetimine atanacak kişilerin sivil ve askeri mensuplarınca ortaklaşa hazırlandığı ancak, hiyerarşide farklılıklar olduğu ortaya çıktı.

ANAYASAL DÜZENİ ORTADAN KALDIRMAK MAKSADIYLA HAZIRLANMIŞ BİR MESAJ EMRİ...

İddianamede darbe girişimi soruşturması kapsamında Genelkurmay Başkanlığı'nca oluşturulan bilirkişi heyeti tarafından 21 Şubat 2017 tarihinde hazırlanan sözde 'atama listesi'yle ilgili raporda "Sıkıyönetim direktifi isimli mesajın metin ve ekleri incelendiğinde; ilk olarak bahsedilmesi gereken hususun bu mesajın, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü tarafından anayasal düzeni ortadan kaldırmak maksadıyla hazırlanmış bir mesaj emri olduğu" ifade edildi.

ATAMA LİSTESİNDEKİLERİN FETÖ'CÜ OLDUKLARI GENELKURMAY'A BİLDİRİLMİŞ

Yine raporda, darbe mesajında imzası olanların ve mesajın eklerinde yer alan atama listelerinde kendilerine görev tevdi edilenlerin büyük bir çoğunluğunun daha önceden FETÖ/PDY mensubu olduğuna dair haklarında resmi makamlardan Genelkurmay Başkanlığı'na bilgi verildiği kaydedildi.

ATAMA LİSTESİ, ÖRGÜTÜN SİVİL VE ASKERİ ÜST DÜZEY MENSUPLARINCA OLUŞTURULDU

Raporda, birbirinden habersiz hücreler şeklinde yapılanan terör örgütünün gizliliğe azami önem vermesi ve yıllarca örgüt içerisinde yer alan bir kişinin ancak çok sınırlı sayıda örgüt mensubunu tanıyabildiğine dikkat çekilerek,  "Bu darbe planının eklerinde yer alan atamaların örgütün en üst düzeydeki sivil ve askeri mensuplarınca ortaklaşa hazırlanabileceği" belirtildi.

LİSTELER ÇOK ÖNCEDEN HAZIRLANMAYA BAŞLANDI

Raporda, atamaların örgüt içerisindeki güvenilirlikleri ve örgüt içerisindeki konumlarının dikkate alınarak yapıldığı belirtilerek, "Bu kadar üst düzeyde örgüt elemanı hakkındaki bilgiye, bir veya iki kişinin hakim olmasının mümkün görülmediği, bu nedenle de listenin hazırlanmasına çok önce başlandığı, örgütün sivil ve askeri üst düzey elemanları arasında koordine edilerek oluşturulduğu" ifade edildi.

ATAMA LİSTELERİ ÖRGÜTÜN FARKLI HÜCRELERİ TARAFINDAN HAZIRLANDI: UYUŞMAZLIKLAR VAR

Atama listesi eklerinin ayrıntılı incelemesine yer verilen raporda dikkat çeken bir ayrıntıya da yer verildi. Raporda birliklere gönderilen sıkıyönetim listelerinin eklerinde farklılıklar olduğu belirtildi. Örneğin, İl Sıkıyönetim Komutanlıkları listesinin farklı, Sıkıyönetim Mahkemeleri Görevlendirme Listesinin ise daha farklı format ve yazı karakterinde hazırlandığına dikkat çekildi. Yine listenin farklı eklerinde yer alan general atamaları ile askeri hakimlerin atamalarında önemli ve kritik bir görev olan Genelkurmay Adli Müşavirliği'ne iki farklı kişinin atandığı, bu kişilerin de Tuğgeneral Hayrettin Kaldırımcı ile Albay Muharrem Köse olduğu kaydedildi. Raporda, bu durumun "Sözde atama listelerinin birbirinden farklı örgüt hücreleri tarafından yeterince koordine edilmeden hazırlanarak darbeyi planlayan Yurtta Sulh Konseyine mensup üst düzey sivil ve askeri örgüt üyelerine verildiği" ifade edildi.

TSK HİYERARŞİSİ İLE ÖRGÜT HİYERARŞİSİNDEKİ FARKLILIK

Raporda bir başka dikkat çekici bilgi ise, TSK içerisindeki yapılanma ile örgütün sivil yapılanması arasındaki hiyerarşinin farklı olması. Raporda,  TSK içerisindeki örgüt mensuplarının atama listesinde resmi hiyerarşiye dikkat ettiği, ancak sivil otoriteleri tarafından hazırlanan listelerde bu hiyerarşiye uyulmadığı kaydedildi. Raporda, "Daha üst rütbeli personel mevcutken darbe emrinin Tuğgeneral rütbesinde bir personel tarafından imzalanmış olmasının bu durumu izah ettiği" belirtildi.

================================

(ÖZEL)

7- DÜŞEN YOLCUNUN YARDIMINA THY HOSTESLERİ YETİŞTİ

Haber-Kamera:  Murat ÇAKIR-Faik KAPTAN/İSTANBUL,

Bombay-İstanbul seferinden dönen Türk Hava Yolları hostesleri merdivenden düşerek yaralanan kadın için seferber oldu. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Geliş Katı Arındırılmış Salon'da pasaport kontrolü sonrası merdivenlerden inen Cahide Gökdemir (67) dengesini kaybederek düştü. Uçuştan dönen THY ekibi de düşen yaşlı kadını görünce yardıma koştular. İlkyardım eğitimi alan hostesler yaşlı kadının başının kanadığını görünce önce hareket etmesini önlediler. Sağlık ekiplerinin çağırılmasını isteyen hostesler yaşlı kadına bu arada müdahale ettiler. Atatürk Havalimanı polisi de ekibe yardım ederken hostesler sağlık görevlileri gelene kadar yaşlı kadının yanından ayrılmadı. Ceketini çıkaran bir hostes yaşlı kadının hava alması için çabalarken biri de yaşlı kadının ayakkabılarını çıkardı. Port Clinic ekipleri de kısa sürede olay yerine gelerek müdahale etti. Başından kanlar aktığı görülen kadın kliniğe götürüldü ve tedavi edildi. Bir sonraki uçuşa yetişmek için aceleyle merdivenlerden inerek başından yaralanan Cahide Gökdemir'in durumunun iyi olduğu belirtildi. Geçtiğimiz haftalarda bir THY kabin ekibi uçakta bir doğumu gerçekleştirmişti.

Görüntü Dökümü:

-----------

-Yaşlı kadının yerde görüntüleri ve hosteslerin çabası

-Yaşlı kadın için sağlık ekibini istemeleri ve müdahale

-Yaşlı kadın için ceketini çıkaran ve hava alması için ceketini yelpaze gibi kullanan hostes, ayakkabılarını çıkarmaları

-Polisin kolonya, kağıt havlu getirmesi

-Sağlık ekibinin gelişi ve ekibin başından yaralanan yaşlı kadını sağlık görevlileriyle kaldırması

-Yaşlı kadının araca bindirilmesi

=======================

8- BAKANLARA FACEBOOK'TAN HAKARET İDDİASINA  4 YIL 8 AYA KADAR HAPİS İSTEMİ

Haber: Serpil KIRKESER / İstanbul DHA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Ak Parti Milletvekili Sema Ramazanoğlu'na sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden hakaret ettiği iddia edilen Etem A.'nın 1 yıldan 4 yıl 8 aya kadar hapsi istendi. Şüpheli Etem A. hükümetin yaptığı icraatlara kızdığı için suça konu paylaşımları yaptığını ifadesinde söylediği de iddianameye yansıdı.

"HÜKÜMETİN İCRAATLARINA KIZDIĞI İÇİN PAYLAŞIM YAPMIŞö

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede şüpheli Etem A. (38) 8 Nisan 2016 tarihinde Sema Ramazanoğlu'na ve 11 Nisan 2016 tarihinde de Bekir Bozdağ hakkında suça konu paylaşımları Facebook üzerinden yaptığı belirtildi. İfadesi alınan şüpheli Etem A.'nın, hükümetin yaptığı icraatlara kızdığı için suça konu paylaşımları yaptığını ikrar ettiğinin görüldüğü iddianamede belirtildi.

"PAYLAŞIMIN TOPLUM ÖNÜNDE KÜÇÜK DÜŞÜREN NİTELİKTE OLDUU BELİRTİLDİ"

İddianamede, "Kişilik hakları kişinin kendi hür ve bağımsız varlığının bütünlüğünü sağlar. Hayat, beden ve ruh tamlığı, vicdan, düşünce ve ekonomik çalışma özgürlüğü, şeref, haysiyet, itibar, ün, ad, sır ve resim hep kişisel varlıklardır. Yalın bir ifade ile şeref ve haysiyet dahil olduğu toplumun gerekli saydığı ahlaki niteliklere sahip olduğu ya da böyle kabul edildiği için, kişiye verilen değeri ifade eder . Kişinin onuru, şerefi ve saygınlığı toplum içindeki manevi değerlerinden oluşur" ifadelerine yer verildi. Şüphelinin paylaşımlarının eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema  Ramazanoğlu ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı kamuoyu ve toplum önünde küçük düşüren, şeref, onur ve saygınlığını zedeleyen nitelikte olduğu belirtilerek, atılı suçların yasal unsurlarının oluştuğu kanaatine varıldığı kaydedildi.

4 YIL 8 AYA KADAR HAPSİ İSTENDİ

İddianamede şüpheli Etem A.'nın "Hakaret" suçundan 1 yıldan 4 yıl 8'aya kadar hapsi talep edildi. İddianame kabul edilirse şüpheli Etem A. önümüzdeki günlerde Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Gül Esenyurt Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title