Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 1

100 Karayolu, Halıcıoğlu mevkiinde yol kenarındaki ağaçlık alanda bir erkeğe ait ceset bulundu.

D-100 Karayolu, Halıcıoğlu mevkiinde yol kenarındaki ağaçlık alanda bir erkeğe ait ceset  bulundu. Olay saat 03.00 sıralarında Beyoğlu Halıcıoğlu mevkii D-100 Karayolu yakınındaki boş arazideki meydana geldi. İddiaya göre ağaçlık alanda hareketsiz halde bir kişinin yattığını gören bir vatandaş yerde yatan kişiyi uyandıramayınca durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde hareketsiz yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.  Olay yerinde ve çevresinde inceleme yapan polis ekipleri o sırada olayı görüntülemek isteyen basın mensuplarına tepki gösterdiği görüldü.

Yapılan incelemelerde üzerinde kimlik çıkmayan  ceset  ambulansa konularak kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Görüntü dökümü:

-----------

Polis ve sağlık ekiplerinden görüntü

-Polisin basın mensubuna tepki göstermesi

-Cesedin ambulansa taşınması

-Genel ve detaylar

07.06.2017 - 05.38 Haber Kodu : 170607017

===========================

6- RUS SAVAŞ GEMİSİ İSTANBUL BOĞAZI'NDAN GEÇTİ

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM -Hakan KAYA / İSTANBUL DHA

Rus Donanması'na ait savaş gemisi sabah saatlerinde İstanbul Boğazı'ndan geçerek Karadeniz'e açıldı.  Rus Donanması'na ait 151 borda numaralı 'Azov' isimli savaş gemisi, sabah saatlerinde İstanbul Boğazı'ndan geçerek Karadeniz'e açıldı. Rus savaş gemisinin boğazdan geçişine Sahil Güvenlik botu da eşlik etti.

Görüntü Dökümü:

------------------

-151 borda numaralı Rus savaş gemisi

-Gemiye eşlik eden Sahil Güvenlik gemisi

-Güvertedeki askerler

-Savaş gemisinin Boğaziçi Köprüsü'nün altından geçişi

-Genel ve detaylar

=========================

7- KADIKÖY'DE NURİYE GÜLMEN VE SEMİH ÖZAKÇA'YA DESTEK EYLEMİ

Haber - Kamera: Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul DHA

Kadıköy'de bir grup, KHK ile ihraç edildikten sonra açlık grevine başlayan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça için destek eylemi düzenledi.

Nuriye Gülmen ve Semih Özakça çıkarılan KHK'lar ile kamudaki işlerinden uzaklaştırıldıktan sonra Ankara'da açlık grevine başlamışlardı. Daha sonra gözaltına alınıp tutuklanan iki akademisyen için açlık grevlerinin 90'ıncı gününde Kadıköy'de destek eylemi düzenlendi. Aralarında İnsan Hakları Derneği İstanbul Şubesi, İstanbul Tabip Odası, Çağdaş Hukukçular ve Özgürlükçü Hukukçular Platformu üyelerinin olduğu bir grup saat 19.00'da Süreyya Operası önünde toplandı. 'Nuriye ve Semih serbest bırakılsın, işlerine geri dönsünler' pankartı taşıyan eylemciler sloganlar eşliğinde yürüyüşe geçti. Kalkedon Meydanı'nda yürüyüşlerini sonlandıran grup adına burada bir basın açıklaması okundu. Okunan açıklamanın ardından grup dağıldı.

Görüntü Dökümü:

--------------------

-Süreyya Operası önünde toplananlar

-Yürüyüşten görüntü

-Kalkedon Meydanı'nda yapılan açıklamalar

-Genel ve detaylar

06.06.2017 - 20.26 Haber Kodu : 170606200

=========================

8- MİNİBÜSÜN MOTOR KISMINA SIKIŞAN YAVRU KEDİYİ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

İSTANBUL DHA

Bahçelievler'de, bir minibüsün motor kısmına sıkışan yavru kedi, itfaiye ekiplerinin çalışmasın sonucu kurtarıldı.

Olay, Bahçelievler'de geçtiğimiz Pazar günü meydana geldi. Kemal Aslantaş ailesiyle birlikte, 59 KC 331 plakalı minibüsüyle Sivas'tan İstanbul'a geldi. Kemal Aslantaş ve ailesi, akrabaları Ahmet Solaktaş'ın Bahçelievler'deki evinin önüne geldiklerinde minibüsün motor kısmından kedi sesi duydular. Ardından durumu itfaiye ekiplerine bildirdiler. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yavru kedi sıkıştığı yerden çıkarıldı. Sağlıklı olduğu görülen yavru kedi bahçeye bırakıldı. Kedinin, Sivas'tan İstanbul'a yapılan yolculuk sırasında dinlenmek için durdukları konaklama tesislerinde girmiş olabileceği değerlendiriliyor.

Görüntü Dökümü

--------------------------

Cep telefonu kamerası

-Minibüsün motor kısmından kedi sesi gelmesi

-İtfaiye ekiplerin çalışmaları

-Kedinin sıkıştığı yerden çıkarılması

-Kedinin bahçeye bırakılması

06.06.2017 - 22.11 Haber Kodu : 170606211

============================

9- ACUNKENT MAĞDURLARINDAN KISIKLI'DA EYLEM

Haber - Kamera: Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul DHA

Esenyurt' ta yapımı yarım kalan Acunkent evleri mağdurları, seslerini duyurabilmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar Kısıklı'da eylem yaptı.

2010 yılında Esenyurt'ta yapımına başlanan ve 2012 yılında teslim edilmesi planlan ancak inşaatı yarım kalan Acunkent evlerine para yatıran mağdurlar, seslerini duyurmak için Kısıklı'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinin önünde eylem yaptı. Akşam saat 22.00'de otobüslerle Esenyurt'tan gelen 100 kişilik grup, Kısıklı caddesinde Türk bayrağı açtı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tezahüratta bulunan kalabalık daha sonra bir basın açıklaması yaptı.

Grup adına yapılan açıklamada, "Hikayemiz 2010'da başladı. 2012 Haziran ayında teslim edilecekti. Yerlerimiz teslim edilmediği gibi son 4 yıldır da inanması zor bir trajedi yaşıyoruz. Önce hukuk kapılarında bekçi olduk. Hukuk içinde hakkını alabilmiş tek bir kişi bile olmadı. Tek bir kişi ceza almadı. Çaldığımız bütün kapılar yüzümüze kapandı. Tek umudumuz sizsiniz. İnanıyoruz siz garip dostusunuz. Her zaman gerçek mağdurun yanında oldunuz. Şu an kapınıza ailelerimizle geldik. Derdimizi ancak siz çözersiniz" denildi.

Bir mağdur çocuğu da Cumhurbaşkanından yardım isteyerek, "Benim babam  30 yıldır parasını buraya harcadı. Çalıştı, emeğini oraya verdi." dedi.

grup yapılan açıklamaların ardından slogan atarak  buradan ayrıldı.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Toplanan kalabalık

-Atılan sloganlar

-Grubun bayrak açması

-Basın açıklaması

-Mağdur bir çocuğun konuşması

-Genel ve detaylar

06.06.2017 - 23.24 Haber Kodu : 170606222

================================

10- KARİM BENZEMA İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Haber-Kamera: Hakan TARHAN - Can EROK / İSTANBUL DHA

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid'in dünyaca ünlü futbolcusu Karim Benzema, dün geldiği İstanbul'da Fatih Belediyesi'nin

düzenlediği sokak iftarına katıldı.

Belediye tarafından düzenlenen iftar öncesi ilçede yaşayan ve 9 yıl önce araba çarpması sonucunda felçli kalan eski amatör futbolcu

Zekeriya Akgül'ü ziyaret eden Benzema, sağlık durumu hakkında bilgi alarak ramazan kolisi verdi. Daha sonra Haseki Külliyesi yanında organize edilen sokak iftarına katılan Benzema, orucunu su ile açıtktan sonra yemeğini yedi. İftar sonrası edilen duanın ardından ilçede yaşayan Afrikalı futbolcular ile buluşan Karim Benzema, daha sonra alandan ayrıldı.

Görüntü Dökümü:

-Hasta ziyareti

-Katıldığı iftar

-Bazı kişiler ile fotoğraf çektirmesi

-Genel detaylar

06.06.2017 - 22.36 Haber Kodu : 170606213 - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Karim Benzema Kadıköy Kısıklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title