Haberler

Dha İstanbul Bülteni -1

Galata Kulesi 'kadına şiddet' farkındalığı için turuncu renge büründü.

Galata Kulesi 'kadına şiddet' farkındalığı için turuncu renge büründü. Galata Kulesi, '25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü' nedeniyle 24-26 Kasım günleri arasında, kadına şiddetle mücadelenin sembol rengi olan turuncu ile aydınlatılıyor. 'Turuncu Galta Kulesi' yoğun ilgi görüyor.

'25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslarası Dayanışma Günü'nde farkındalık oluşturmak isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'un simge yapılarından biri olan Galata Köprüsü'nü kadına şiddetle mücadelenin sembolik rengi olan turuncu ile aydınlattı. Tarihi kule 24 Kasım Cuma akşamı turuncu renge bürünürken, 26 Kasım Pazar sabahı güneş doğana dek turuncu renk ile aydınlatılacak.

'TURUNCU GALATA KULESİ' İLGİ ODAĞI OLDU

Cumartesi akşam vakit geçirmek için Galata Kuledibi'ne gelenler, turuncu aydınlatma ile farklı bir görünüm kazanan Galata Kulesi'ne yoğun ilgi gösteriyor. Vatandaşlar ve turistler 'turuncu Galata Kulesi' ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Görüntü dökümü:

----------------

Turuncu renge bürünen Galata Kulesi

Kule ile hatıra fotoğrafı çektirenler

Genel ve detay görüntüler

24.11.2018 - 20.54 Haber Kodu : 181124192

=================================

7-  AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINDAN AÇIKLAMALAR

AK Parti Ordu Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler,

"Güzel Ordumuzu daha güzelleştireceğiz. Zaten ben partinin kurucularındanım. Daha önce de İstanbul'da Sayın Cumhurbaşkanımızla belediyeciliğe birlikte başlamıştık. Şimdi de birlikte devam ediyoruz"

"AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin,

"Bir kadın olarak 16 sene sahada kalmak ve sürdürülebilir olmak çok önemli"

Haber- Kamera: Gökhan ÇELİK - Güven USTA / İstanbul DHA

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 14 büyükşehir ile 26 il belediye başkan adayını İstanbul'da açıkladı.

"GÜZEL ORDUMUZU DAHA GÜZELLEŞTİRECEĞİZ"

Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan aday tanıtım toplantısının ardından DHA'ya konuşan Ak Parti Ordu Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler, "Güzel Ordumuzu daha güzelleştireceğiz. Zaten ben partinin kurucularındanım. Daha önce de İstanbul'da Sayın Cumhurbaşkanımızla belediyeciliğe birlikte başlamıştık. Şimdi de birlikte devam ediyoruz." dedi.

"PARTİMİZ ANADOLU KADININA, ŞAHSIMA GÜVENMİŞTİR"

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ise, "Bir kadın olarak 16 sene sahada kalmak ve sürdürülebilir olmak çok önemli. Şehrimin  ilk kadın milletvekili oldum. Bölgenin ilk kurucu kadın bakanı oldum. Bunları yapan Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti'dir. Partimiz Anadolu kadınına,  şahsıma güvenmiştir. Teşkilatım, milletvekillerim ve şehrim arkamda durmuştur ve birlikte başarmışızdır" şeklinde konuştu.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN GÜVENİNE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ"

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan da, "Bugün aday tanıtım toplantısında sayın Cumhurbaşkanımız beni Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylığımı uygun gördüler. Bizler Cumhurbaşkanımızın güvenine layık olmaya çalışıyoruz. Neticede biz belediye başkanlığını sadece günü kurtarmak için değil, geçmişin, şimdinin ve geleceğin belediye başkanı nasıl olur vizyonunu sahipleniyoruz. Bu anlamda çalışmalarımızı da buna göre şekillendiriyoruz. Beni bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımıza, parti teşkilatımıza ve Malatya halkına da çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"DAHA ÖNCE TİCARET BAKAN YARDIMCISIYDIM"

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin ise "Daha önce ticaret bakan yardımcısıydım. Sayın Cumhurbaşkanımız ve teşkilatımızın takdiri ile Bolu Belediye Başkan Adaylığı ile görevlendirildik. Allah utandırmasın. Parti meclisimize ve tüm Bolu halkına da teşekkür ediyorum. Bugün Bismillah dedik, inşallah 31 Mart'ta Bolu'da Belediye başkanı olarak görevimize devam ederiz diyorum. Şimdiden memleketimize hayırlı, uğurlu olsun diyorum" dedi.

"31 MART'A KADAR, İNŞALLAH ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ"

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş da, "Toplam 17 yıldır Sayın Cumhurbaşkanımızla, parti teşkilatımızla bu yolu yürümek benim için büyük bir onur ve şeref. 1 yıldır devam ettirdiğim göreve yeniden aday gösterilmek büyük bir onur. Bunun büyük bir sorumluluk olduğunu biliyorum. Bursamızı, ülkemizi daha iyi yerlere getirmek için canla başla hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız, Bursa ile beklentilerini bir kez daha bize illettiler.  Bizde 31 Mart'a kadar, inşallah çalmadık kapı bırakmayacağız. Sonunda inşallah da Bursa halkının güvenine mahzar olmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ise "Bizim partimizin bir programı var. Şimdilik memleketimiz için ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz"  Dedi.

"OMUZLARIMIZDAKİ YÜK FAZLA"

AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar ise "Çok mutluyuz. Önemli bir göreve talip olduk. İstanbul'da yaşayan hemşerilerimiz sağolsunlar bizi yalnız bırakmadı. Omuzlarımızdaki yük fazla.  Türkiye'nin Kafkaslara açılan kapısı olan Ardahan'da iki gümrük kapısı var. Ardahan geçmiş yıllarda göç veren bir ildi. Ama Ak Parti'nin gelmesi ile yatırım yapılan bir il oldu. Ardahanlıya hizmet etmek için bu yola çıktık. Partimizde bizi bu göreve layık gördü. İnşallah halkımızın da desteği ile önümüzdeki 5 yıl hemşerilerimize hizmet etmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN BİZİ LAYIK GÖRMESİ BİZİ MUTLU ETTİ"

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan da "Halkımıza hizmet etmek için, Cumhurbaşkanımızın bizi layık görmesi bizi mutlu etti. Denizlimize zaten gece gündüz hizmet ediyoruz. Artık durmayacağız da hizmetimizi en üst seviyeye çıkararak çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Görüntü dökümü

-------------------------------.

-Ordu Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler ile röportaj

-Gaziantep Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin röportaj

Malatya Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan röportaj

Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin röportaj

Bursa Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş röportaj

Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ile röportaj

Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar ile röportaj

Denizli Belediye Başkan Adayı Osman Zolan ile röportaj

24.11.2018 - 18.24 Haber Kodu : 181124170

=============================

8- AKŞENER VALİDEBAĞ ÖĞRETMENEVİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Haber - Kamera: Cengiz ÇOBAN - İsa ALMAÇAYIR / İstanbul DHA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 24 Kasım Öğretmenler Gününde Validebağ Öğretmenevi'nde ortaokul öğretmenini  ziyaret etti.

İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener, ortaokuldaki öğretmeni Zerrin Köksal'ı Validebağ Öğretmenevi'nde bulunan huzurevinde ziyaret etti. Öğretmeninin elini öpüp sarılan Akşener duygu dolu anlar yaşadı. Akşener daha sonra huzurevinde kalan diğer öğretmenlerle selamlaşarak öğretmenler gününü kutladı. Akşener öğretmenlere hediye ve çiçek verdi. Daha sonra ortaokul öğretmeninin yanına oturarak bir süre sohbet etti.

Ortaokul öğretmeni Zerrin Köksal, "Benim öğrencilerim arasında Kocaeli'nde ortaokulda en çalışkan, en çok sevdiğim, en asil ailesi de çok asil, unutamadığım Meral vardı. Bu İYİ Parti tam ismiyle hakikaten yerine oturmuş. İsmine o kadar yakıştırdığım İYİ Parti ancak bu kadar iyi bir insana yakışırdı. Geldiğiniz için dua edeceğim. Hiç değişmemişsiniz" diye konuştu.

Öğretmenlerle bir süre sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Meral Akşener daha sonra  öğretmenler evinde buluna huzurevinden ayrıldı.

Görüntü Dökümü:

------------------

-Meral Akşener'in gelişi

-Ortaokul öğretmeninin elini öpüp sarılması(beyaz saçlı)

-Diğer öğretmenler selamlaşması

-Sohbet etmesi

-Öğretmenin konuşması

-Genel ve detay görüntüler

24.11.2018 - 18.21 Haber Kodu : 181124169

================================== - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Galata DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title