Haberler

Dha İstanbul Bülten - 1

1- KCK'NIN TÜRKİYE SORUMLUSU ATATÜRK HAVALİMANI'NDA YAKALANDI

*Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'nın Türkiye sorumlusu Sara Aktaş, Atatürk Havalimanı'nda yakalandı.

Haber : Çağatay KENARLI, İSTANBUL DHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Milli İstihbarat Teşkilatı'ndan (MİT) gelen bir bilgi doğrultusunda operasyon kararı aldı. TEM ekipleri, Atatürk Havalimanı'nda saat 18.00 sıralarında düzenlediği operasyonda terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'nın Türkiye sorumlusu olduğu iddia edilen 40 yaşındaki Sara Aktaş'ı yakalayarak gözaltına aldı. Sara Aktaş'ın yurtdışına çıkmak üzere Atatürk Havalimanı'na geldiği ve üzerinden R.Ş. adına düzenlenmiş pasaport ele geçirildiği ileri sürüldü.

SORGULANMAK ÜZERE EMNİYETE GETİRİLDİ

Aktaş, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Aktaş'ın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

======================================

2- FATİH'TE IŞİD OPERASYONU : 11 GÖZALTI

Haber-Kamera: Ersan SAN / İstanbul DHA

Fatih'te düzenlenen IŞİD operasyonunda yabancı uyruklu 11 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, İsekenderpaşa Mahallesi'nde bulunan bazı adreslerde terör örgütü IŞİD üyesi kişilerin kaldığı istihbaratını aldı. Ekipler, bir hafta boyunca bu adresleri teknik ve fiziki takibe aldı. Ardından bu akşam 18.00 sıralarında sözkonusu adreslere operasyon düzenlendi. Operasyonda, IŞİD üyesi oldukları belirlenen yabancı uyruklu 11 kişi gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda, dijital veriler ve örgütsel dökümanlar ele geçirildi.

Haseki eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen 11 kişi, Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Şüphelilerin sağlık kontrolünden geçirilemeleri

27.11.2016 - 19.53 Haber Kodu : 161127122

===============================

3- BAYRAMPAŞA'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI ANNE İLE KIZI ÖLDÜ

Haber-Kamera: Ersan SAN / İstanbul DHA

Bayrampaşa'da yaya olarak karşıdan karşıya geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı anne ile kızı öldü.

Kaza, Bayrampaşa O 3 Karayolu Otogar istikametinde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yaya olarak karşıdan karşıya geçmeye çalışan anneye ile kızına Mehmet K.'nın kullandığı 34 UF 9371 plakalı otomobil çarptı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri anne Maber Yıldız(45)'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan 9 yaşındaki kızı Zehra Yıldız ise ambulansla İstanbul Üniversitesi Çapa Eğitim ve Araştırma Hastansi'ne kaldırıldı. Zehra Yıldız burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle tek şeritten verilen trafikte yoğunluk yaşandı.

Polisin kazaya ilişkin soruşturması sürüyor.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Olay yerinden görüntüler

-Sağlık ve polis ekipleri

-Görgü tanıkları ile röp.

-Trafikten görüntü

27.11.2016 - 21.21 Haber Kodu : 161127129

27.11.2016 - 21.39 Haber Kodu : 161127130

==============================

4- TAHİR ELÇİ İSTANBUL'DA ANILDI

Anmaya tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş mesaj gönderdi.

Haber: Özgür ALTUNCU - Kamera: İdris TİFTİKCİ - İstanbul

Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi ölüm yıldönümünde İstanbul'da da anıldı. Tahir Elçi için Pangaltı Metro girişinde toplanan bir grup fotoğraflarıyla birlikte 'saygı ve özlemle anıyoruz' yazılı döviz taşıdı. Gencay Gürsoy, Ferhat Tunç, Hasip Kaplan, Ufuk Uras gibi isimlerin bulunduğu katılımcılar Elçi'yi, sözlerini ardı ardına seslendirerek andı. Halen, Edirne'de tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, anma etkinliğine yazılı bir mesaj gönderdi. Sanatçı Ferhat Tunç tarafından okunan mesajında Demirtaş, " Onun bize bıraktığı miras, inandığımız doğruları her koşulda dile getirmektir. ve bundan asla geri durmayacağız" dedi. Anma etkinliği, Kürtçe türkülerin söylenmesiyle sona erdi.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

Anmadan detay görüntüler

Demirtaş'ın mesajının okunması

Kürtçe türkülerin çalınması

Detaylar

27.11.2016 - 19.12 Haber Kodu : 161127114

===============================

5- İŞ ADAMI HAMDİ AKIN KIZINI EVLENDİRDİ

*Pelin Akın ve Cem Baver Özalp bir nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi

Habe: Murat DELİKLİTAŞ-Kamera: Özgür EREN İSTANBUL DHA

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın kızı Pelin Akın ile Martaş Otomotiv'in genç yöneticisi Cem Baver Özalp evlendi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş tarafından kıyılan nikahta 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek şahitler arasında yer aldı.

Raffles Hotel'de düzenlenen bir nikah törenine, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile eşi Hayrünnisa Gül, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Avrupa Birliği ve Devlet eski Başkanı Egemen Bağış, İngiltere Büyükelçisi Richard Moore ile eşi Maggie Moore, Doğan Haber Ajansı Genel Müdürü Uğur Cebeci, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Hürriyet Gazetesi Yazarı Ertuğrul Özkök, Ciner Grubu Başkanı işadamı Turgay Ciner, Trabzonspor eski başkanlarından Sadri Şener, işadamı Ali Dürüst, işadamı Hüsnü Özyeğin'in de aralarında bulunduğu iş, siyaset, cemiyet, medya ve sanat hayatından 800'den fazla davetli katıldı.

İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta, Pelin Akın'ın şahitliğini 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince'nin eşi Hilal Özince ve TAV Grubu CEO'su Sani Şener'in eşi Asuman Şener yaparken, Cem Baver Özalp'ın şahitliğini ise ünlü Cerrah Yaman Tokat, Gilan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Geylan ve Atlantis Management Group CEO'su Tümay Başaranlar yaptı.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-İş adamı Hamdi Akından detay görüntü

-İngiliz Büyükelçi Ricard More ve eşi Mgie More ve rehber Köpekleri Stardan görüntü

-İş adamaı Turgay Ciner ve eşinden görüntü

-İş adamı Ali Dürüst ve eşinden görüntü

-Eski Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve eşinden görüntü

-Hürriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkökden görüntü

-Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Erginden görüntü

-Sanatçı Nil Karaibrahimğilden görüntü

-Eski Bakan Eğemen Bağış ve eşinden görüntü

-İş adamı Hüsnü Özyeğinden görüntü

-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaşdan görüntü

-11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşinden görüntü

27.11.2016 - 21.49 Haber Kodu : 161127133

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Birliği Türkiye PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title