Haberler

Köpek Balıkları Donarak Karaya Vurdu! Kar Fırtınası ABD'de Hayatı Durdurdu

Güncelleme:

ABD'nin Kuzeydoğu bölgesi kar fırtınasına teslim oldu. Okullar tatil edildi, binlerce uçuş yapılamadı. Massachusetts'da 4 köpek balığı donmuş halde karaya vurdu.

Soğuk hava ve kar fırtınası nedeniyle New York, Boston, Philadelphia gibi kentlerde okullar tatil edilirken, 3000'e yakın uçak seferi de iptal edildi. New York Valisi Andrew Cuomo, New Yorklulara zorunlu olmadıkça özel araçları ile yola çıkmamaları çağrısında bulundu.

ÇÖP ARABALARI KAR KÜRÜYOR

Saatteki hızı 90 kilometreye yaklaşan rüzgar eşliğinde yağan kar yüksekliğinin 30 santimetreyi geçmesi beklenirken New York'ta çöp arabaları kar küreme araçlarına dönüştürüldü. Belediye Başkanı Bill de Blasio, kar fırtınası nedeniyle, 1 milyon öğrencinin eğitim gördüğü 1800 kamu okulunun Perşembe günü kapalı olacağını duyurdu. Yoğun kar yağışı New York eyaletinin yanı sıra, Massachusetts, New Hampshire, Maine, Connecticut eyaletlerinin de içinde bulunduğu Kuzeydoğu bölgesinde yaşayan 40 milyon kişiyi etkileyeceği belirtildi.

UÇUŞLAR İPTAL

New York'ta Perşembe günü erken saatlerde başlayan kar, ilerleyen saatlerde rüzgarın da etkisiyle kar fırtınasına dönüştü. Kentte metro ve tren seferlerinin yanı sıra, kente hizmet veren üç havaalanında da uçak seferleri yerel saatle sabah 10 itibariyle iptal edildi, hızı 90 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle ağaçların devirebileceği ve elektriklerin kesilmesine yol açabileceği uyarısı yapıldı. 'Bomba Kasırgası' olarak nitelenen hava koşulları nedeniyle iç ve dış hatlarda 3 bine yakın uçak seferi iptal edildi.

9 KİŞİ ÖLDÜ

ABD'nin özellikle Kuzeydoğu bölgesini etkisi altına alan soğuk hava ve kar frtnası nedeniyle en az dokuz kişinin de yaşamlarını yitirdikleri belirtildi.

KÖPEKBALIKLARI DONDU

Geçen yıl tarihin en sıcak değerlerinin ölçüldüğü ABD'yi bu yıl ise rekor soğuklar etkiliyor. Massachusetts'de 4 köpekbalığı donmuş halde karaya vurdu.

Atlantik Beyaz Köpekbalığı Koruma Kurumu doğu sahilindeki Massachusetts eyaletine bağlı Cape Cod sahilinde dört köpekbalığının sahile donmuş halde vurduğunu bildirdi.




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri New York Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (28)

kızıl elma:

allah hayvanları korusun Amerikalı kötüleri ve zalim Yahudileri kahretsin

29
3
yanıtYanıtla
Amin:

Amin

yanıt4
yanıt1
mehmet:

salakmısın oğlum ne alaka amk bu haberle iyice dozuttunuz

yanıt4
yanıt0
İSİMSİZ:

ABD DEKİ TÜM CANLILARIN SONU BÖYLE OLUR UMARIM

6
26
yanıtYanıtla
İsimsiz1:

Allah senın kokunu kurutsun ınsallah serefsız burda mılyonlarca musluman yasıyor serefsız kıskanc

yanıt16
yanıt5
DERİN GÖLGE:

İNŞALLAH SONUN GELİR KÖPEK AMERİKA

18
7
yanıtYanıtla
CAPITOL:

YÜCE RABBİM YAPTIKLARINIZI GÖRMÜYOR MU SANDINIZ BİR ŞEKİLDE VERİYOR CEZANIZI

11
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

donsun amerika batsın yıkılsın . . .

9
11
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

müslümanlar hariç canınız cehenneme

12
5
yanıtYanıtla
adanalı:

sevdiğim kız benı kandırıp baskasına kactı sımdı newyork ta yasıyor donsun inşallah :))

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title