Haberler

Dha Dış - ABD'de Uyuşturucu, Alkol ve İntihar Kaynaklı Ölümlerde Rekor Artış

Amerika Birleşik Devletleri'nde, alkol, uyuşturucu ve intiharlardan kaynaklanan ölümler 2017 yılında, resmi kayıtların tutulmaya başlandığı 1999 yılından bu yana en yüksek seviyeye çıktı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde, alkol, uyuşturucu ve intiharlardan kaynaklanan ölümler 2017 yılında, resmi kayıtların tutulmaya başlandığı 1999 yılından bu yana en yüksek seviyeye çıktı.

ABD'deki Hastalıklardan Korunma ve Kontrol Merkezi'nin açıkladığı verilere göre, ülkedeki alkol, uyuşturucu ve intiharlardan kaynaklı ölümler 2017 yılında yüzde 43.9'dan yüzde 46.6'ya yükseldi.

Verilere göre, intihar ederek hayatına son verenlerin oranı her 100 bin kişide yüzde 4 artarak yüzde 13.9'dan yüzde 14.5'e çıktı. Bu oran, 10 yıl önce kaydedilenin ortalama iki katı düzeyindeydi.

USA Today'ın aktardığına göre, birçok eyalette alkol, uyuşturucu ve intihar kaynaklı ölümler 2017 yılında artış gösterirken Massachusetts, Oklahoma, Rhode Island, Utah ve Wyoming eyaletlerinde düşüşe geçti.

ABD'deki uyuşturucu kaynaklı ölüm vakarında aralarında fentanyl gibi narkotik ağrı giderici olarak kullanılan sentetik uyuşturucular yer alıyor. Bu çeşit uyuşturucudan kaynaklı ölümler son beş yılda 10'a katlandı. - Yağcı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Haberler

Bakmadan Geçme

Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title