Haberler

Dha Ankara - Muharrem İnce : Hayır Diyenlere Terörist Diyen Terbiyesizdir

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce referanduma ilişkin yaptığı konuşmada, "6 Nisan'da evet diyenler de hayır diyenler de bu memleketin evladıdır.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce referanduma ilişkin yaptığı konuşmada, "6 Nisan'da evet diyenler de hayır diyenler de bu memleketin evladıdır. Evet diyenler de hayır diyenler de terörist değildir. Ama hayır diyenlere terörist diyen terbiyesizdir" dedi.

"BİR ANAYASA UCUBESİ ORTAYA ÇIKTI İMZA VERDİLER SONRA BİRİLERİ ÜSTÜNÜ DOLDURDU"

TBMM Eski Başkanı ve Basın Konseyi Yüksek Kurul Üyesi Hüsamettin Cindoruk referanduma ilişkin, "Bu anayasa değişikliği nereden çıktı? Kim bunun sahibi? Anayasa değişikliğine imza boş kağıda atıldı. Önce imza verdiler sonra birileri üstünü doldurdu. Kim doldurdu o da meçhul? Bir anayasa ucubesi ortaya çıktı. Başbakan şantiyeci. Tanımıyorum da kendisini. Konulsun ama bir şey desin. Anayasayı tarif etsin. Bir gemide 2 kaptan olur mu diyor? Başbakan gemiye hiç binmemiş. Gemide 3 kaptan olur. Makinist olur. Uçakta 2 pilot olmaz deniyor. Büyük uçakta 3 pilot da olur" ifadelerini kullandı.

"AK PARTİ İÇİNDE TANIDIKLARIM YÜZLERİ BİR KARIŞ. ŞAŞKIN BAKIYORLAR"

Cindoruk, "Böyle bir durumda başbakan katılanlar mutlu. Ama Ak Parti içinde tanıdıklarım yüzleri bir karış. Şaşkın bakıyorlar. Şantiye kültürü ile ortaya çıkmış olan savunmayı şaşkınlıkla izliyorlar" dedi.

"İŞ RABİA'YSA O ZAMAN BU ANAYASAYI GETİRMEYECEKSİN KARDEŞİM"

Cindoruk, "İş Rabia'ysa o zaman bu anayasayı getirmeyeceksin kardeşim" dedi.

"SEN CUMHURİYETÇİ DEĞİLSİN NİYETİN BAŞKA ATATÜRK'E VE İNÖNÜ'YE AYYAŞ DİYENLERSİNİZ"

Cindoruk, "Bu Cumhuriyet'ten benim şikayetim yok. Senin var. Sen Cumhuriyetçi değilsin çünkü senin niyetin başka. Ben Atatürkçüyüm sen değilsin. Atatürk'e ve İnönü'ye ayyaş diyenlersiniz" diye konuştu.

"TEK ADAM OLABİLECEK YETENEKTE KİMSEYİ GÖRMÜYORUM"

Cindoruk, "Bu iktidarın yapmak istediği başka bir şey var. Son günlerde dış politikada başımıza gelenlere bakarak söylüyorum. Türkiye'yi Avrupa Konseyi'nden koparmak istiyorlar. Türkiye'yi Avrupa değerlerinden koparmak istiyorlar. Hatta onların bizi ihraç etmelerini istiyorlar. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nden çıkmak istiyorlar. Avrupa Konseyi sabır gösteriyor. Bu anayasa değişikliği ile Türkiye büyük bir çatışma içine giriyor. Blok, yön değiştiriyor. Türkiye'yi siyasi İslam'ın değerlere doğru koşturmak istiyorlar. Sistem değişikliği ile tek adama bırakacağız. Karşı çıkıyorum ben tek adam olabilecek yetenekte kimseyi görmüyorum" diye konuştu.

Görüntü dökümü

-Cindoruk'un konuşması

-Onur Öymen'nin konuşması

-İnce'nin konuşması

-Diğer konuşmacılar

-Detaylar

Haber: Hakime TORUN / ANKARA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüsamettin Cindoruk Muharrem İnce Türkiye Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title